Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg elsker Basic Apparel. Jeg har planer om løbende at udskifte hele min garderobe til jeres mærke. Det er kvalitetstøj som holder sæson efter sæson. Meget bløde kvaliteter og elsker visionen bag mærket.

Antwoord van Basic apparel
Jeg er normalt meget glad for jeres varer, men denne gang var jeg undrende over størrelsen på en vest jeg bestilte i XXL, den var meget lille i det og ikke en størrelse jeg plejer at bruge ( plejer at bruge L/XL) Kunne se på målene, at jeg skulle have den i XXL og den var alligevel for lille. Mærkeligt at lave så lille en model i den størrelse.

Antwoord van Basic apparel
Der er flere ting der gør, at jeg er fast online kunde hos jer.
Jeg elsker at tøjet er så behageligt og man får rigtig meget inspiration på jeres sider. Jeg er også vild med at de fleste styles kan mixes og matches næsten uendeligt.
Derudover er jeres kundeservice ud over det sædvanlige, helt i top!

Antwoord van Basic apparel
Jeg har for første gang købt en kjole fra Basic Apparel. Det var en vidunderlig oplevelse. Lækker kvalitet, super pasform, god service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dette firma.

God og hurtig service.
Jeg er helt vild med jeres produkter, jeres miljøbevidsthed og jeres vision. Har handlet hos jer flere gange og vil fortsætte med det 🌹

Antwoord van Basic apparel
Lækre kvaliteter og tidløst design - tøj jeg kan leve længe i🤩

Antwoord van Basic apparel
Gode varer, god service og hurtig levering fra en tilfreds og gentagne kunde😀

Antwoord van Basic apparel
Det er altid en positiv oplevelse at handle hos jer. Men det der gør det bedst, er at de ting i sælger er i top 10 af gode og dejlige ting at bære. Jeg elsker jeres tøj og jeres koncept.
Glædelig jul !!!!

Antwoord van Basic apparel
Skuffende kvalitet taget prisen i betragtning.
Som regel følger prisen med, når tekstil er bæredygtigt og/eller GOTS-certificeret, men til dét burde kvaliteten også følge med.
Jeg købte et par Tilde Pants i farven Capers Green. På produktbilledet er snoren i taljen en mørkere farve, end bukserne, men det par jeg har modtaget har en hvid snor. Det gør mig ikke så meget, men det virker hvert fald mærkeligt og stemmer ikke overens med billederne på hjemmesiden. Desuden minder mærket i tøjet (det der sidder bagerst på indersiden, ved nakken) om et fast fashion brand jeg handlede ved for en del år siden (husker ikke hvilket). Med sweateren i 100% genanvendt polyester i hånden slår det mig faktisk, at tøjet minder mig om noget fra Missguided. Hvis jeg havde betalt fuld pris for varerne, så ville jeg have sendt dem retur med det samme. 700 kroner for Missguided-kvalitet og feeling er ikke i orden. Skal dog være ærlig og sige, at jeg beholder dem, da jeg købte dem på outlet og er tilfreds med dem til det jeg har købt dem til (behageligt hjemmetøj).
Det har dog efterladt en lidt dårlig smag i munden og vil nok kun ty til at handle varer på outlet, hvis prisen kan forsvare kvaliteten.

Antwoord van Basic apparel
Købte en lækker brun udejakke. Desværre var pasformen ikke så god til mig, hvorfor jeg returnerede den Fik hurtigt en kvittering fra Basic apparel, at de havde modtaget jakken og fik hurtigt det betalte beløb retur. GOD SERVICE

Antwoord van Basic apparel
Mega god kundeservice og hurtig levering!!!
Jeg bestilte mandag morgen og tirsdag kl. 12 lå den klar til afhentning! Det er hurtig levering, og det synes jeg er skønt!
Jeg havde brug for hjælp undervejs og skulle desværre bytte min jakke til en mindre str. fordi JEG havde læst størrelsesguiden forkert🙈 men de er bare så utrolig hjælpsomme og forstående når man snakker med kundeservice, det er 100% et sted jeg vil handle igen, fantastisk jakke som jeg allerede har fået brugt hver dag siden jeg fik den.

Antwoord van Basic apparel
Jeg har bestilt nogle bluser fra Basic apparel et par gange nu og jeg er virkelig glad for dem. Tøjet er tidløst, størrelserne passer, pasformen er perfekt og kvaliteten virkelig lækker!! Jeg er især glad for det store udvalg af tøj i økologisk bomuld og viskose.
Når jeg har bestilt er det foregået nemt og ordren er hurtigt leveret.

Antwoord van Basic apparel
Fandt et par lækre sorte hverdagsbukser på tilbud, de kom hurtigt med posten. Jeg er meget tilfreds med pasform, materiale og at det er økologisk bomuld de er lavet af.

Antwoord van Basic apparel
Jeg elsker tøjet og den bæredygtige vinkel virksomheden har. Meget nemt at handle på hjemmesiden og udførlig størrelsesguide. Hurtig levering er også et plus.

Antwoord van Basic apparel
Dejligt design og rigtig god pasform og så betyder det meget for mig at BA passer godt på miljøet.
Yndlingsmærke
Altid lækkert kvalitetstøj, god service og hurtig levering

Antwoord van Basic apparel
Lees meer over geverifieerde reviews.