Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Modtog efter bestilling et par bukser i xs, som desværre havde en løbe tråd. Jeg skriver til kundeservice og får svar på, at de beklager, og bestiller mig et par nye, uden beregning, oven i købet i anden størrelse efter forespørgsel! Kæmpe anbefaling herfra. I har VIRKELIG go’ solid kundeservice 🙌🏼

Altid dejlige klæder fra Basic Apperal! Kanon kvalitet, holder til mange vaske🤍

Antwoord van Basic apparel
Få minutter på en våd cykelsaddel og bagdelen er våd til skindet, når man er iført Dagmar frakken. Ingen har lovet mig, at frakken er vandtæt, men vildt nok alligevel, at den kan klare så lidt vand. Frakken er dejlig og varm, når der ikke er skyggen af regn.

Antwoord van Basic apparel
Jeg har ( desværre🙈) først opdaget Basic Apparel sådan rigtigt i år, men alt godt kommer til den der venter og derfor er Basic Apparel butikken i Kronprinsensgade i Kbh nu også blevet min absolutte yndlings butik.
For det første er jeg kæmpe fan af deres miljøvenlige tilgang til produktion, materialer osv.
For det andet er det de sødeste piger der arbejder derinde. Jeg har været heldig at møde Josefine et par gange og idag blev jeg betjent af Corina og det var også bare den sødeste betjening 🙏🏻👏🏻 Der var endnu en medarbejder som jeg desværre ikke husker navnet på, men hun har begge gange jeg har set hende også været super sød.
De har god tid og de vil ALTID gøre alt for, at man som kunde får det rigtige med hjem ifht farver, str og style.
Jeg ELSKER at komme inde hos dem 😍. Hyggelig stemning og hylder der bugner med lækkert tøj og så oplever jeg at de faktisk ser en og sætter en ære i nærhed og lydhørhed. Det skaber for mig den perfekte købsoplevelse.
Jeg vil da også gerne slå et slag for deres webshop 🤗. Der er lidt forskelligt udvalg i henholdsvis butikken og webshoppen, men skriver man til dem på Instagram f.eks, så svarer de ALTID hurtigt og går straks i færd med at undersøge hvad man efterspørger.
Og til sidst, men ikke mindst, deres tøj findes fra str xs-xxxl
WHATS NOT TO LIKE 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Hurra hurra hurra bliver begejstret bare af at skrive om det 😂.
Hep fra
Sus 🤩.

Antwoord van Basic apparel
I mine øjne har jeg været en ret besværlig kunde hos Basic Apparel. Men Stine har løst det ene problem efter det andet, som om det var det mest naturlige i verden. Tak for absolut eminent service, Stine! Jeg er så imponeret over dig og Basic Apparel - der er bare styr på det hos jer :-)

Antwoord van Basic apparel
Man får ikke bedre service, end hos basic apparel. Tøjet er i super lækkert kvalitet og der er bare ikke noget at komme efter på servicefronten. Den bedste anbefaling herfra.

Antwoord van Basic apparel
Jeg blev nødt til at gå på trustpilot og skrive. Jeg bestilte den 25/12 kl 20.15 og har i dag den 28/12 modtaget min pakke. Wow elsker seriøst at handle hos Basic Apparel, har vidst Fået en besættelse med Sweety sweateren og Arendse t-shirten, jeg har dem i fire farver.
De har også fantastisk kundeservice.

Antwoord van Basic apparel
Lækkert tøj, hurtigt svar og super service, da en syning gik op.

Antwoord van Basic apparel
Fine varer og hurtig levering og sød kundeservice.
Jeg har bestilt 2 dele der ikke passede, nemt at sende retur, kundeservice svare hurtigt.
Hurtig ny levering.
Og ikke mindst lækkert tøj.
Mvh. Mia

Antwoord van Basic apparel
Fin hurtig levering. Dog er jeg blevet skuffet over kvaliteten af den pris jeg har betalt for et helt sæt med maje sweat (1000 kr). Efter første vask (finvask 30 grader) var det okay. Efter anden vask (alm 30 grader med 800 omdrejninger) begyndte det at blive stift på indersiden. Siden har jeg ikke hoppet i det som det første indtil i dag hvor jeg tænkte - at nu tager jeg sættet på igen for at give det en chance. Men er nu blevet ramt af den der “ej hvor ærgerligt” følelse. Men hvor meget blødhed kan man forvente af disse sæt? Bukserne er også krøbet lidt i længden (bruger 32 i benlængde normalt)…

Kæmpe anbefaling 🤩
Så skønt at handle et sted der går op i bæredygtighed mm. 💚 Jeg har købt et par Ludmilla LS tee og Ludmilla O-Neck og de er så skønne og have på! Jeg svinger mellem M-L og bestilte i L og de sidder rigtig godt.
Helt klart ikke sidste gang jeg handler der 💚

Antwoord van Basic apparel
Virkelig hurtig levering - mine varer var fremme indenfor 24 timer! God kvalitet og lækkert materiale!
Eneste minus - jeg blev så ivrig at jeg glemte at tilføje mere til min ordre!!

Antwoord van Basic apparel
Rettelse af anmeldelse efter kedelig oplevelse: Der har været nogle tekniske fejl i min ordre og nogle mails der er gået tabt. Men de kontaktede mig og rettede op på fejl, så godt de kunne. De får sku en chance til, det er trods alt nogle rigtig lækre produkter i lækker kvalitet 😉
Obs, de har ikke bedt mig rette det her, men synes faktisk de har formået at ændre min oplevelse af deres kundeservice.

Antwoord van Basic apparel
Superhurtig levering, vildt lækkert, blødt og bæredygtigt tøj af høj kvalitet og søde medarbejdere, der er nede på jorden - hvad kan man mere ønske sig? 😍 Har indenfor den seneste måned bestilt ret mange pakker, fordi jeg endelig har fået øjnene op for det lækre mærke. Pakkerne kommer vildt hurtigt, stort set altid dagen efter bestilling. I en af mine pakker kom jeg til at bestille en forkert størrelse, retur var rigtig nemt med returlabel i pakken, pengene gik hurtigt tilbage til min konto, og jeg fik også rigtig god hjælp af Basic Apparels kundeservice på mail, da jeg havde et lille spørgsmål til at returnere. Ville give endnu flere stjerner, hvis jeg kunne ✨🙋♀️
Købte et par maje sweatpants i farven woodrose. Kvaliteten er desværre skuffende. Efter to vaske (på 30 grader) ser bukserne slidte ud, som var de mange år gamle. Desuden er de gennemsigtige bagpå, når man bukker sig, og ikke bløde nok til min smag.

Antwoord van Basic apparel
Bestilte min vare torsdag og modtog den fredag. Fremragende service.
Lækker bomuldskvalitet.

Antwoord van Basic apparel
Lees meer over geverifieerde reviews.