Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Kledinggroothandelaar
  3. Modeontwerper

Geschreven door het bedrijf

Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde en super ærgerlig oplevelse…

Jeg havde en super ærgerlig oplevelse med dette firma. Jeg bestilte tre varer fra firmaet, to overdele og et par bukser, hvoraf den ene overdel og bukserne var et sæt. Der kom hurtigt en pakke, men da jeg åbnede den manglede bukserne, på trods af at jeg også modtager en faktura, hvor alle tre varer er noteret. Jeg skriver så en mail til firmaet, som efter 3 dage svarer, at det det ikke burde kunne lade sig gøre, men at de vil bede lageret om at sende bukserne afsted til mig. Det føles allerede her som om de beskylder mig for fejlen når de skriver 'at det ikke burde kunne lade sig gøre', hvilket er gennemgående for hele min kontakt med firmaet, at det virker som om de ikke tror på mig. En uge senere skriver jeg så igen til firmaet, da jeg ikke har modtaget nogen pakke, eller nogen besked om at der skulle være en pakke på vej. Efter 3 dage svarer de så at lageret siger at bukserne var blevet pakket og sendt min vej fra start, og spørger om pakken ligner at den er brudt op, for fejlen er i hvert fald ikke sket hos dem. Pakken er helt tydeligt ikke brudt op, og desuden har jeg jo modtaget de andre to varer, og igen virker det som om at de skyder skylden for fejlen i min retning. Desuden skriver de at de sender mine penge retur, for varen er i mellemtiden ikke længere på lager. Men inde på deres hjemmeside står der stadig at man kan købe varen. Så jeg får min kæreste til at bestille bukserne i hans navn, og han får samme dag en bekræftelsesmail om at hans bestilling er gået igennem, og allerede et par dage efter modtager vi bukserne, så de var tilsyneladende på lager, da hun skriver til mig at de ikke er. Alt i alt en virkelig mærkelig og træls oplevelse med deres kundeservice, hvilket er ærgerligt for deres tøj er fint. Men der skal jeg godt nok ikke handle igen.

9 maart 2021

Hej Mille

Jeg er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse med os, og hvis vi ikke har fået kommunikeret tydeligt nok.

Når vi spørger vores kunder, om pakken ser ud til at have været brudt op, skal det bestemt ikke ses som et udtryk for, at vi ikke stoler på jer, men for at kunne blive bedre er vi nødt til at vide, om en pakke kan have været brudt op under transporten eller vores eksterne lager kan have scannet en vare uden at lægge den i posen. Uden den info, kan vi ikke tage casen med hhv. GLS eller vores lager om at være mere opmærksomme på pakkerne.
Jeg beklager, at du har følt, at vi ikke troede på dig - det var absolut ikke tilfældet.

Den dag vi besvarede din henvendelse, kunne det desværre ikke lade sig gøre at sende et nyt par, da de på det tidspunkt ikke var på lager.
Da der hele tiden kommer varer ind og ud af et lager - f.eks. når kunder sender noget retur, - har det derfor været muligt for din kæreste at bestille bukserne efterfølgende.
Vi har desværre ikke ressourcer til at overvåge vores lager ift. alle returordrer, og derfor valgte vi at betale dig pengene tilbage samme dag, som vi erfarede, at bukserne ikke var på lager, så du havde mulighed for at købe dem et andet sted.

Sidst men ikke mindst har vores lille team været lagt ned, og vi har derfor ikke kunne vende tilbage til jer med svar så hurtigt, som vi gerne vil.
Det er selvfølgelig beklageligt, men vi gør alt vi kan for at følge med, og har lige fået flere hænder i vores customer care team, så vi kan hjælpe jer lidt hurtigere.

Jeg håber, at du trods alt vil nyde dit nye comfy tøj:)

/Basic Apparel

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende kvalitet, god kundeservice

Jeg købte for første gang nogle produkter fra Basic Apparel, og til trods for at priserne ikke er lave, så kan kvaliteten desværre ikke følge med. Jeg var mest skuffet over et par Saga bukser, som jeg vaskede (efter anvisningen) før brug, da jeg ofte får allergi uden vask. Efter vask så de kedelige og brugte ud, og der skulle ikke mere end en dags brug, før der var knæ i bukserne. Efter to gange brug ligner de et par bukser, der er flere år gamle.
Basic Apparel skal dog have ros for hurtig levering samt refundering, som skete i forbindelse tilbagesendelse af et par t-shirts som ikke passede. Tak til kundeservice, derfor 2 stjerne i stedet for 0 eller 1.

1 maart 2021

Hej Henriette

Jeg er ked af at høre, at vores Saga pants ikke har levet op til dine forventninger.
Bukserne er lavet i 100% øko bomuld, og uden elastan, så stoffet vil give sig lidt ved eks. knæene, som med alt andet jersey.

Men, du skal ikke have noget fra os, som du ikke er glad for, så du er meget velkommen til at sende din reklamation til os på: info@basicapparel.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

Hvor er min bestilling?

Hvor er min bestilling?? Jeg har for 8 dage siden bestilt nogle varer, som jeg meget gerne snart vil have! Ordren er stadig ikke behandlet, men pengene er trukket. Jeg har forsøgt at skrive en mail, som heller ikke er besvaret. Måske I skulle overveje at omfordele nogle af de mange penge, I øjensynligt bruger på online ads til lager- og kundebetjening!

24 februari 2021

Hej Anne

Vi har desværre været udfordret af problemer med vores IT-systemer på det sidste, og derfor fik du ikke din ordre - og hvad værre var, blev pengene hævet fra din konto via vores betalingssystem. Fejlkilden er fundet, og der er styr på den del nu.
Samtidig har vi haft længere svartid på vores mail grundet ekstraordinært stort fokus på vores brand, og vi har derfor ikke kunne svare så hurtigt, som vi selvfølgelig gerne ville kunne.
Vi beklager hele situationen mange gange.

Vi har været i kontakt med dig på mail, og du har fået dine penge retur.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De bukser jeg modtog havde hul i…

De bukser jeg modtog havde hul i lommen. Jeg returnerede dem den 8/2 og jeg har endnu ikke modtaget nogle nye her den 22/2. Det er en langsommelig proces.

22 februari 2021

Hej Lærke

Jeg er ked af at høre, at du synes det er en langsommelig proces.
Din reklamation er blevet behandlet d. 15-02-2021, og hos os ser det ud til, at du har fået dine penge retur, så du må meget gerne tjekke din konto for pengene.
Hvis ikke de er der, må du endelig skrive til os på info@basicapparel.dk

Skulle der blive en anden gang, må du meget gerne sende et billede af din reklamation på ovenstående mail, så vi kan hjælpe dig hurtigt videre og evt. spare miljøet for fragt.

/Basic Apparel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig levering ( 1-2 dage )

Lækker kvalitet og smukt design der holder form og farve vask efter vask🙏🏼 De har fornyet sig men har dog stadig beholdt gamle designs. Købte også tøj for 7 år tilbage der stadig er meget flot og slet ikke slidt. Varmeste anbefaling. ( også god kundeservice med hurtigt svar )

21 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt når kvaliteten holder.

Dejligt når kvaliteten holder.
Har nu brugt og vasket mit Basic apparel tøj en hel del gange og det er en fornøjelse at se at kvaliteten holder - når prisen også var meget fornuftig. En af skjorterne skulle byttes til en mindre størrelse og det skete helt uden noget bøvl - så jeg er fan.

20 februari 2021

Hej Helle

Hvor er det skønt at høre, at alt fra kvalitet til ombytning har været en fin oplevelse for dig - det er vi så glade for:)

Usædvanlig lækker kvalitet

Usædvanlig lækker kvalitet i forhold til prisen.
Afsendelse og levering meget hurtigt.

19 februari 2021

Hej Helle

Tusinde tak for dine søde ord - det er vi meget glade for:)

Dårlig kundepleje

Dårlig kundepleje. Lang levering tid, ringer ikke tilbage som aftalt.
Desværre oplyses det, at i har prøvet flere gange at ringet tilbage. Det passer jo ikke.
Det kan man kun blive mere vred over.

Hej Lone

Jeg beklager mange gange, at du måtte vente på svar, efter vi forgæves havde forsøgt at få fat i dig samme dag.
Vi har heldigvis været i kontakt via mail med dig nu og fået løst dit spørgsmål om den manglende ordre, som desværre var en del af en systemfejl.

Vi har fået lidt flere hænder på teamet nu, og forhåbentlig skal du ikke vente så længe på et svar fremadrettet:)

OPDATERING:
Hej Lone

Jeg beklager, hvis ovenstående svar kan misforstås.
Vi forsøgte som skrevet at få fat på dig samme dag, hvilket desværre ikke lykkedes. Der var ikke tale om flere opkald, hvilket også blev undskyldt i vores mail til dig i sidste uge.
Vi har samtidig taget konsekvensen af de ekstra mange henvendelser, og som sagt fået flere hænder på vores team.

Mit yndlings mærke

Jeg er især glad for Basic Apparels overtøj. Pasformen, størrelsen og kvaliteten er altid i top. Derudover er jeg vild med, at de er mere modige end andre mærker når det kommer til farverne på deres overtøj. Bliv endelig ved med det! Leveringen er hurtig og de få gange der har været noget, har jeg fået et venligt og utroligt serviceminded svar fra deres kundeservice.

Hej Marlene

Tusinde tak for dine fine ord - det er vi så glade for:)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har fået mit første sæt tøj fra…

Jeg har fået mit første sæt tøj fra jer, og er vild med det! Jeg fik det hurtigt, og da jeg skulle bytte bukserne til en anden størrelse, gik det også stærkt! Jeg har dog en forespørgsel. Jeg købte bukser hos jer i str. Small, hvilket passede i taljen men ikke i ben længden! Jeg tror det ville hjælpe, hvis i på hjemmesiden skriver, hvor høje jeres modeller er og hvilken størrelse de har på! Det plejer jeg nemlig at gå ud fra, når jeg køber tøj :-) men ellers virkeligt lækkert!

Hej Mie

Tusinde tak for de søde ord og din kontruktive kritik.
Jeg lader det gå videre i vores lille team, at modelhøjde gerne må oplyses fremover :)
De modeller vi har på vores website i øjeblikket er begge 176 cm høje og bruger str. S.

Lækkert tøj

Flot tøj der levede op til mine forventninger, meget hurtig levering!

16 februari 2021

Hej Marianne

Tusinde tak for de søde ord - det er vi meget glade for:)

Lækkert tøj

Hurtig levering og rigtigt lækkert tøj. Dejligt, at der medsendes returlabel. Godt for jer men ærgeligt for os, at der er udsolgt i en del varerne.

16 februari 2021

Hej Susanne

Tusinde tak for de søde ord - det er vi meget glade for.
Vi og vores leverandører arbejder hårdt på at få fyldt lageret op til jer:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med jeres tøj og jeres…

Jeg er vild med jeres tøj og jeres service - tak for hurtig levering - tøjet er allerede på👍🏻🤗

11 februari 2021

Hej Mette

Tusind tak for dine fine ord - skønt at høre, du allerede har dit tøj i brug fra os:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Store anbefalinger fra tilbagevendende…

Store anbefalinger fra tilbagevendende kunde.
Jeg har flere gange købt tøj fra basic apparel og har altid oplevet fuld tilfredstillende service samt hurtig levering. Kvaliteten af tøjet er altid godt og jeg får 100% altid det jeg forventer når jeg handler herfra.
Kæmpe anbefalinger herfra!

Hej Pernille

Tusinde tak for de søde ord - det er så skønt at høre, at vores tøj har levet op til dine forventninger:)

Tak for god service

Tak for en rigtig god service i forbindelse med gaven til min kone.
Dejlig overskuelig hjemmeside, flotte produkter og god service.
Jeg modtog tøjet få dage efter jeg havde bestilt, alt var i den skønneste orden.
Jeg henvendte mig også til kundeservice som sødt og professionelt svarede på mine spørgsmål.
Tak for hjælpen, min kone blev rigtig glad for tøjet.

Hej Frederik

Tusinde tak for de fine ord og dejligt at høre, at din kone blev glad for gaven:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har aldrig anmeldt noget her før

Jeg har aldrig anmeldt noget her før, men jeg bliver simpelhent nød til sende nogle gode anbefalinger videre. Det drejer sig om tøj mærket Basic Apparel, som efterhånden er det eneste tøj jeg køber. Om sommeren elsker jeg deres shorts sæt og lette skjorter. Om vinteren dyrker jeg deres lækre strik og min yndlings Dagmar jakke og i det sidste stykke tid har jeg fsktisk ikke haft andet på end mine Maje sweat sæt og jeg føler mig stadig velklædt. Så hvis du går efter effortless style der samtidig passer godt på miljøet så er det Basic du skal købe- uden tvivl !!!

Hej Lina

Hvor er vi glade for dine søde ord og, at du er glad for dit tøj fra os - det er jo lige netop den glæde for tøjet, som vi håber på herfra:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste produkter og bedste service

jeg købte den lækreste vinterjakke hos Basic Apparel og har ikke fortrudt mit køb. Den sidder perfekt og kvaliteten er helt i top.
Servicen var fantastisk jeg fik god vejledning fra kundeservice da jeg var i tvivl omkring størrelse og den blev leveret hurtigt.
En helt fantastisk oplevelse!
Tak jeg er vild med jeres tøj og koncept!

Hej Søs

Hvor er det skønt at høre - det er vi så glade for:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker mine Maje sweatpants!

Jeg har mere eller mindre boet i mine Maje sweatpants under lockdown. De er perfekte til hjemmearbejde. Super bløde og lette at have på. Kan virkelig anbefales.

Hej Josephine

Tusinde tak for de søde ord - det er vi så glade for:)
Vi giver dig helt ret - Maje sweatpants er helt uundværlige til hjemmearbejdet, søndagsturen med familien eller til kølige sommeraftener på stranden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert tøj og god service

Jeg har brugt Basic Apparel i mange år og det er altid virkelig lækkert og behageligt tøj. Der er hurtig levering og god service, når man har brug for det. Og så er det dejligt med et tøjmærke, der har helt styr på bæredygtighed. Kan kun anbefales.

Hej Line

Tusinde tak for dine søde ord - det er vi så glade for.
Dejligt at høre, at du har været med os i mange år:)

Utrolig lækkert produkt!

Utrolig lækkert produkt!!
Kan klart anbefale at bestille fra Basic apparel. Både min mor og jeg er begge utrolig tilfredse med kvaliteten og den gode service, samt er det til en pris som er til at betale.
Det kan kun blive 5 stjerner herfra :)

Hej Nikoline

Tusinde tak for dine fine ord - det er vi virkelig glade for.
Og skønt at høre, at flere generationer er hoppet i tøj fra os :)

Basic Apparel

Lees meer over geverifieerde reviews.