Ondanks de wat langere levertijd (ik wist niet dat het van Denemarken moest komen) ben ik zeer tevreden over het product dat ik kocht! En tegen een heel schappelijke prijs.

Bij levering werd het pakket blijkbaar afgeleverd aan een buur?? Het kwam later op de dag terecht. BeautyCos medewerkster heeft alle moeite gedaan om de opsporing te doen, waarvoor dank. Gelukkig a... Toon meer

Bestellen ging goed, aflevering in pakjespunt was snel. Probleem opgetreden bij het afhalen, Beautycos klantendienst gecontacteerd via hun email, nooit reply op gekregen. Dus voor mij één keer en no... Toon meer

Stond even verbaasd dat de zending vanuit Denemarken moest komen, maar het was hier toch snel. Enkel jammer dat de fles niet afgeplakt was en een heel klein beetje product verloren was in de doos, doo... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Schoonheidswinkel
  3. Haarproductenwinkel

BEAUTYCOS onderscheidt zich door een van de grootste assortimenten bekende schoonheidsmerken op de markt te combineren met lage prijzen en professioneel advies. Je krijgt dezelfde kwaliteitsproducten die bij kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten te vinden zijn – maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs, ondersteund door een team van specialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten.

4,0

4,0

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik voel me bedrogen en teleurgesteld.

Ik ben erg teleurgesteld en voel me bedrogen door het parfum van Narciso Rodriguez (Forever eau de parfum) dat ik heb ontvangen.
Het lijkt meer op eau de toilette dan op eau de parfum en zelfs dan is de geur zo licht dat hij maar heel weinig op mijn kleding blijft hangen.
Ik ken Narciso Rodriguez eau de parfum en weet hoe sterk die soms kan zijn. Ik ken het parfum en heb het al eerder gebruikt, geen online parfums meer.

12 oktober 2025
Logo BEAUTYCOS.be

Antwoord van BEAUTYCOS.be

Hallo Rosa,

Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat de geur niet aan je verwachtingen voldoet. De variant die je hebt gekocht, bestaat uitsluitend als Eau de Parfum en wordt niet geproduceerd als Eau de Toilette. Het product is origineel en wordt geleverd via de geautoriseerde kanalen van de fabrikant.

Wij verkopen deze parfum regelmatig en hebben tot nu toe geen soortgelijke feedback over juist deze geur ontvangen. Tegelijkertijd kunnen de intensiteit en houdbaarheid van een parfum per persoon verschillen, onder andere door huidchemie en gebruik – waardoor de beleving kan variëren, ook al is het product hetzelfde.

Het spijt ons dat deze ervaring niet heeft voldaan aan je verwachtingen.

Het BEAUTYCOS-team

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling, duidelijke communicatie, correcte aflevering pakketpunt en vriendelijke service!

11 augustus 2025

Involdoende voor klantenservice

Aankoop 2d later geleverd dan aangekondigd. Als je dan na die eerste gegeven datum naar klanten dienst info vraagt over nieuwe datum sturen ze screenshots van DPD die je zelf ook kan zien, NL dat het pakket nog onderweg is. Als je verder vraagt antwoorden ze niet. Als het pakket dan 2d geleverd werd dán antwoordden ze wel : we zien dat het pakket ondertussen geleverd is .
Tja dat had ik toen ook al door ...

18 juli 2025

Duurt lang vooraleer het pakket is…

Duurt lang vooraleer het pakket is aangekomen, ondanks eerdere mails dat het tijdig zou aankomen.
Retourkosten zijn voor eigen rekening, vraagt men zo maar even 8,95€ voor --> SCHANDALIG !!!

19 juni 2025

Foute informatie leveringen

De communicatie is er maar houdt weinig nieuws in. Ik kan zelf ook zien dat een pakket onderweg is. Echter op de website reclame maken snelle verzending en ik heb 11 dagen later nóg geen pakje daar word ik niet blij van!!

5 juni 2025

haarkleur

goed aangekomen en ben zeer tevreden over mn aankoop
alvast bedankt
ga in de toekomst nog bestellingen plaatsen

20 mei 2025