Nieuwe droogkast gekocht eind januari 2026. Na 3 weken was deze al stuk na 2 weken kon er een mechanieker komen stukken moesten besteld worden nog eens een week wachten. uiteindelijk hersteld.... Toon meer
Slecht vindbare en bereikbare servicedienst. Wasmachine na nog geen jaar stuk, monteur na 12 dagen gekomen, had onderdeel niet bij zich, dit was 3 werkdagen geleden, tot nu toe geen communicatie over... Toon meer
kan niet in contact met beko service. maar wel met particulier service bedrijven die je niet via de telefoon te woord willen staan, maar gelijk een afspraak voor reparatie willen maken. Naar aanl... Toon meer
Ş. controlled by Koç Holding.
Karaağaç Caddesi 2, 34445, Verenigde Staten
Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord
De koop van de koel-vries combinatie ging snel. Kort daarna moesten de deuren recht gehangen worden. Weer binnen een paar jaar ging de compressor kapot. Nu is het apparaat 7 jaar oud en is weer stuk. De verwachte reparatie is echter pas over 3 weken. Weet je wat, ik koop wel een nieuwe koel-vries combinatie maar dat wordt zeker GEEN Beko.
Deze ster is al teveel! Waardeloos bedrijf en service. Zit inmiddels 1 maand zonder kookplaat en het gaat nog langer duren. Monteur niet bereikbaar, op een officiële klacht wordt niet gereageerd dus echt nooit meer een Beko! De klantenservice zal wel moe worden van alle ontevreden klanten die zij te woord moeten staan.
Ik zal nooit iemand een product van Beco aanraden. Mijn gasfornuis is 1,5 jaar oud en nu al kapot! Daarnaast de service om te huilen.

Antwoord van Beko
Een Beko vaatwasser, volgens de verkoper zou dat een prima vaatwasser moeten zijn. Begin er alsjeblieft nooit aan. Dat geld kun je beter gelijk door de gootsteen gooien. Je vaat komt er zowat smeriger uit dan dat het erin is gegaan. Binnen een jaar is het al kapot.
Er zijn weer maanden voorbij, nog steeds niet geholpen... belachelijke klantenservice waar je je verhaal elke keer opnieuw moet vertellen... alsof ze niet weten wat er aan de hand is
Waarschijnlijk gaan ze hieronder weer wat typen en dan hoor je niks meer
Ze verdienen 0 sterren. Beko koelkast stuk. 4 weken geleden gebeld. Week erna kwam monteur. Die zei de thermostaat moet vernieuwd worden. Week later kwam een andere monteur met de thermostaat. Blijkbaar kan het helemaal niet gerepareerd worden en moet er een nieuwe koelkast gekocht worden. Meneer zei we hebben een koelkast van 800 euro, maar we doen het voor 510 euro want jullie zijn al lang klant van beko. Top, aanbetaling van 120 euro gedaan. 2 weken later en niks. Krijgen we een mail van beko: omruilverzoek. We moesten een foto van de serienummer en kopie van factuur. Ze zeggen we hebben die niet meer dus hier hebben we een vergelijkbare die ten eerste veel goedkoper en minder van kwaliteit is terwijl we al met de monteur een koelkast hebben gekozen en gedeeltelijk al voor hebben betaald. Telkens opnieuw gebeld en een mailtjes gestuurd maar elke keer we gaan er achter aan we gaan op je mailtje reageren anders morgen, maar telkens niks. Geef gewoon mijn geld terug dan haal ik zelf wel via coolblue en heb ik mijn koelkast morgen binnen. 4 weken zonder koelkast en nu met dit weer 28 graden. 4 weken geen normaal boodschappen kunnen doen en normaal kunnen eten. Absoluut verschrikkelijk. Ik ga gewoon mijn vriend die een advocaat is inschakelen, want zo schiet het gewoon niet op.
Koel vries combinatie stopt er na 3.5 jaar mee. Geen contact te krijgen met Beko.
In mijn ogen geen deugdelijk product, stel je voor elke 4 jaar een nieuwe vriezer aanschaffen
Vanaf het begin eigenlijk al ergenis, niks loopt soepel en vaak is de vaat niet schoon.
In 5 jaar tijd van alles vervangen, verwarmingselement, waterklep, diverse slangen en rubbers en daarbij blijft binnenin alles maar afbladderen met als resultaat vieze zwarte troep op de vaat.
Ga er geen geld meer aan spenderen, beko eruit en nooit meer er een in!
Er werd een koelkast geleverd en gemonteerd.
Resultaat: inbouwkast stuk, krassen op mijn vloer en de deur van de kast sluit niet meer.
Na 2 jaar de hoop opgegeven met mijn wasmachine. Er is in 2 jaar al 4x een monteur langsgeweest. Problemen met niet willen afpompen. Deur lekkage. Reparatieservice ook zeer teleurstellend maar die krijgen hun eigen review nog.
Nu voor een Bosch.
Beko, geen sterr waard !
Ik heb een wasmachine 4 maanden oud. Lekte water af en toe.
Ik heb 5 weken moeten bellen voor een normale afspraak voor een monteur (paar keer vrij moeten nemen op werk wat mij dus al veel geld heeft gekost door hun slechte nakomende afspraken). Omdat het zo lang duurde heb ik alle slangen eraf gehad en er zat niks in ook niet in de trommel. Uiteindelijk kwam na Zovaak bellen een monteur, de monteur zegt te constantere dat een pinnetje (wat ik niet gebruik/niet in huis heb) te vinden in de afvoerslang, die ik van tevoren heb gecontroleerd (leeg was). Toen ik vroeg hoe kun je dit constateren werd er gezegd, ja hij zat vast de monteur spoelde de wasmachine en toen zat het pinnetje in de afvoer slang? Hoe als ik dit duidelijk zelf heb gecontroleerd? Vervolgens is de monteur weggegaan en heeft die het open en bloot laten liggen en uit elkaar achter gelaten (wel service kosten vragen 140,-) er is zelfs een pinnetje van de bekabeling door de monteur afgebroken van de warmte spiraal.
Ik voel mij gewoon opgelicht, en gewoon alsof ze alleen maar geld willen met leugens !
Vervolgens willen ze dat ik zelf de monteur bel en het mij weer 120,- gaat kosten om de monteur het apparaat terug in elkaar te zetten? Terwijl de monteur dit normaal gewoon weer in elkaar hoort te zetten buiten om met of zonder iets te constateren.
Ik raad aan nooit een beko wasmachine of droger aan te schaffen.
Mijn Beko vaatwasmachine
Net voorbij garantieperiode, gevraagd via de winkel waar ik hem kocht om een herstelling. Hier naar Beko Costumer Service gestuurd. Eerste contact ging vlot 06/02/2024, eerste keer langskomen van een technieker meteen wat minder, technieker heeft geen oplossing kunnen bieden. Na lang wachten weer contact opgenomen en weer technieker langsgeweest, zonder resultaat. Hierna drie maanden niets gehoord. Zelf weer contact opgenomen waar ze mij zeiden van programma veranderd te zijn waardoor mijn dossier ergens blijven zweven was. Ze gingen een nieuwe poging ondernemen, deze keer een technieker langsgeweest van een frans bedrijf, een ramp, ik kon enkel verder geholpen worden als ik in het frans praatte. Een jaar en twee maand later, 4 reparatiebezoeken en ik sta nog nergens. Zeer ontevreden van Beko.

Antwoord van Beko
Een waardeloze wasmachine! Vanaf dag 1 werkt de wasmachine niet naar behoren. Maakt een was niet af, valt vaak uit tijdens een wasbeurt, valt bijna uit elkaar bij centrifugeren en blijft oneindig lang draaien (aangegeven tijd komt nooit overeen met de daadwerkelijke tijd). Meerdere keren contact gezocht met Beko, maar erg slechte service. Er wordt niet teruggebeld, onderdelen worden besteld maar ook nooit meer over teruggebeld. Nu opnieuw kapot, maar helaas net over de 2 jaar garantie dus pech gehad. Waardeloze service voor een waardeloze wasmachine. Voor ons nooit meer een product van Beko.

WASDROGER.
Wat een waardeloze machine is dit (Beko(cht).
Nooit meer dit merk..
Hoeveel teveel uren dit apparaat draait en daardoor teveel stroom verbruikt..omdat o.a.deze apparaten maar één kant op draaien met als gevolg: elke lading was zit in elkaar gedraaid, stukken zitten in elkaar gedraaid, is daardoor niet droog waardoor je weer dat waardeloze apparaat aan moet zetten. BEKO...NIET KOPEN..!! Nooit...

Antwoord van Beko
Ik was erg teleurgesteld dat ik dagen heb moeten wachten om te kijken wanneer de afspraak was site lag er uit heel veel telefoontjes gepleegd.
Maar uiteindelijk is de monteur gekomen
Super vriendelijk
Binnen de garantie
Goed opgelost
Bedankt
Ben ook zo eerlijk als het wel goed is opgelost !
Vorig jaar in juni melding gedaan dat onze koel - vriescombinatie niet naar behoren werkt. Frigo koelt te hard, groenten bevriezen ondanks dat de koelkast op 8 gr staat wat het maximum is. Net nog eens gebeld nu gaan ze weer een technieker sturen ik denk voor de 6e keer kan ook meer zijn. Ze hebben al 2 onderdeel vervangen nl de printplaat en thermostaat. Dus nog steeds geen beterschap. Ze hebben ons al eens een draadloze stofzuiger opgestuurd om ons te sussen denk ik. Maar ons geduld is meer dan op. Telkens verlof nemen, zorgen dat je thuis bent. Sorry voor ons geen Beko meer! Er is al gezegd door de klantendienst om aan te dringen op vervangen van het toestel, maar daar hebben ze geen oren naar. Wij zullen zeker iedereen afraden om Beko te kopen, wat een klucht die dienst naverkoop
Afgelopen donderdag een keuken laten installeren met Beko apparatuur (op aanraden van de winkelier). Mijn eerste telefonische kennismaking met Beko was op zijn zachtst gezegd dramatisch. Weinig medewerking en een vreselijke monotone toon van de medewerker. Het registreren lukt mij niet (krijg steeds foutmelding) en hij antwoordde daar niet voor te zijn maar alleen voor technische vragen. Geen uitleg of verwijzing voor hulp. Uiteindelijk na 4 keer bellen kreeg ik een medewerkster aan de telefoon die mij een e-mailadres verstrekte om de apparaten te registreren. Nog niet gedaan maar ik hoop dat ik daarna een bevestiging zal krijgen. Ik hou mijn hart vast wanneer er iets gaat mankeren aan de apparaten vooral na de vele recensies gelezen te hebben. Mijn advies, betaal wat meer en kies niet voor Beko. Slecht te bereiken en komt niet betrouwbaar over
Update: vandaag (25-03-2025) telefonisch contact gehad met een consumer care specialist van European Appliances. Een zeer verhelderend en tot volle tevredenheid gesprek geweest. Erkende dat er problemen waren met de site en ik zeker beter geholpen had moeten worden door de Beko medewerker. Beko heeft de technische service ondergebracht bij genoemd bedrijf en dit kan alleen maar beter en professioneler worden. Hopelijk ondervind ik geen problemen met mijn apparatuur maar mocht zich in de toekomst toch een technisch probleem voordoen dan heb ik de nodige informatie tot wie ik mij moet wenden. Het gesprek was hoopvol en ik zie de service van Beko door middel van deze ondersteuning rooskleuriger tegemoet en ga dan ook van 1 ster naar 3. Dank je wel voor dit fijne gesprek D.
Update: 31 maart 2025. Helaas geen respons op mijn e-mail van 27 maart jl. Ondanks een doorgekregen e-mailadres waar ik mijn apparaat kan laten registreren (andere twee apparaten lukte wel via de site) krijg ik geen reactie hierop. Waar ben ik aan begonnen! Inmiddels de twee sterren die ik had toegevoegd na het telefonisch contact met een medewerker van European Appliances weer teruggebracht naar één

Antwoord van Beko
Na een slechte review ga ik deze aanpassen naar vijf sterren een super super supergoeie service. Waar Coolblue achterblijft.(terwijl ik vind dat je van zo’n bedrijf iets meer mag verwachten.) heeft Beko mij een super service gegeven. Mijn wasmachine is na gebruik van 1 1/2 jaar total loss verklaard door Coolblue en kreeg ook het bericht dat mijn garantie verviel en zij totaal niets meer voor mij konden doen terwijl Beko hier op reageerde en een monteur stuurde naar mijn adres. Deze gaat waarschijnlijk mijn wasmachine repareren echt het is lang geleden dat ik zo’n goede service heb gehad van een bedrijf en pas daarom ook mijn review absoluut meteen aan voor mij vijf sterren en veel duimpjes.👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Even een update!!
Na een negatief review heeft beko contact opgenomen en heeft aangegeven dat mijn apparatuur niet gerepareerd kan worden!! Monteur heeft het uitelkaar gehaald waardoor het niet meer werkt nu heeft beko aangeboden om een nieuwe televeren maar moest wel €290 bij betalen dit heb ik niet geaccepteerd wou nog ingesprek met beko helaas reageren ze niet meer dus nu zit ik thuis zonder combi magnetron, magnetron funtie had ik alleen probleem hoewel de oven functie niet optimaal werkte dankzij de monteur werkt het helemaal niet meer bedankt beko.
Beko Combimagnetron – Slechte kwaliteit en waardeloze service
Ik raad Beko combimagnetron absoluut niet aan! Binnen 2 jaar tijd is het apparaat twee keer kapot gegaan, en de service van Beko is ronduit waardeloos.
Ervaringen:
❌ Slechte kwaliteit: Binnen een paar maanden had ik al problemen met de magnetronfunctie. Later werkte de oven ook niet meer goed.
❌ Monteurs lossen niets op: In 2 jaar tijd zijn er twee monteurs langs geweest. De laatste heeft het apparaat zelfs helemaal uit elkaar gehaald en daarna gewoon laten staan zonder het te repareren!
❌ Klantenservice is onbereikbaar: Beko reageert niet op klachten en weigert verantwoordelijkheid te nemen. Ik zit nu met een kapot apparaat en geen enkele oplossing.
Conclusie:
Koop géén Beko combimagnetron! De kwaliteit is slecht, en als er iets misgaat, kun je fluiten naar een oplossing. Dit was de eerste en laatste keer dat ik een Beko-product koop. Zonde van het geld!
⭐ Beoordeling: 0/5 sterren

Beko Wasmachine,
Was mij een Beko Wasmachine aangeraden bij Coolblue en ik kan je zeggen wat een narigheid binnen 2 jaar maakt hij zoveel herrie zelfde geluid als er een helikopter over vliegt hij is al gaan roesten het zijn gewoon oplichters bij Beko.
Weet inmiddels ook de afkorting van Beko, Bijzonder Echt Kwalitatief Onduidelijk

Antwoord van Beko
Ik kocht op 22 jan 2022 een droger van het merk Beko DH7533RXW bij Media Markt.
Tot voor kort werkte de droger perfect, ik was en droog ook niet elke week en zet telkens de stroom af bij niet gebruik. Onlangs merkte ik dat de trommel maar naar 1 kant draaide, zonder tussenpozen, wat niet normaal was. Bij media markt kreeg ik het tel nr van de klantendienst bij Beko. Een mannenstem vertelde me dat ik zeker 200 eur zou kwijt zijn als ik een technieker wou laten komen kijken. Daar heb ik vriendelijk voor bedankt en heb dan een plaatselijke technieker opgezocht die zo vriendelijk was om dit voor mij te doen, terwijl ik daar niet had gekocht.
Hij vermoedde, bij het brengen van de droger, dat het de printplaat was en zou het proberen te herstellen. Helaas is dat niet gelukt en een nieuwe printplaat zou me 300 eur ong gaan kosten. Dat is bijna de aankoopprijs geweest, dus dat ga ik ook wijselijk niet doen.
Natuurlijk is de garantie verstreken, of wat had je gedacht.... maar een droger van slechts 3j oud met al zulke stukken? Waardeloos!
Ik koop in elk geval niets meer van Beko.