De naverkoopservice was uitstekend. De bestelling kwam veel later dan bedoeld was en was bovendien voor een derde beschadigd. Kan gebeuren. Maar als dat - na melding - op de kortst mogelijke tijd op... Toon meer
bestelling geplaatst online op 07/01/2020 - levering op 27/01 (na 1ste telefonisch contact door ons werd ons beloofd eerder te leveren maar na 2de telefonisch contact door ons werd gezegd dat we nog 1... Toon meer
Heel snelle levering. Bedankt! Een deel van de bestelling was niet voorradig. Jammer dat er geen feedback wordt gegeven wanneer de rest zou volgen. Bij het bestellen stond er nochtans voorraad. Ik he... Toon meer
Ik heb 1.000 transparante afvalzakken besteld bij Bernard Belgium. Ik twijfelde aan het product en dus heb ik telefonisch contact opgenomen met de dienst verkoop, vooraleer ik tot bestelling overg... Toon meer
Nederlands
Alles proper!
Bernard, De gids voor een gezonde werkomgeving, biedt 12.000 producten aan voor alle professionals.
Onze ambitie is om uw werkplekken schoner, veiliger en milieuvriendelijker te maken.
Levering binnen 24 uur in heel België.
Français
Tout proprement !
Bernard, Le guide pour un environnement sain, propose propose 12.000 produits pour tous les professionnels.
Notre ambition est de contribuer à rendre vos espaces de travail plus propres, plus sûrs et plus respectueux de l'environnement.
Livraison 24h partout en Belgique.
Industrielaan 80 - 7700 Moeskroen , Boulevard Industriel 80 - 7700 Mouscron, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Gemakkelijk om te bestellen via website, goede prijsen, snel levering

Antwoord van Bernard Belgium
ik heb de bestelling helemaal niet ontvangen, ze werd zogezegd afgeleverd bij de buren maar de buren hebben niets ontvangen, ik heb nadien contact gehad met een van uw medewerkers via chat en hij beloofde me dat hij het dossier zou opvolgen maar tot op dit moment heb ik niets vernomen

Antwoord van Bernard Belgium
Omdat wij weinig problemen met onze bestellingen hebben en als er problemen zijn probeert men het op te lossen.

Antwoord van Bernard Belgium
Snel en goed geholpen. Verzending kwam tijdig aan.
De factuuraanpassing ging ook razendsnel.

DE MONDMASKERS WAREN NIET DEZELFDE ALS OP DE WEBSITE

Antwoord van Bernard Belgium
Ik heb 1.000 transparante afvalzakken besteld bij Bernard Belgium. Ik twijfelde aan het product en dus heb ik telefonisch contact opgenomen met de dienst verkoop, vooraleer ik tot bestelling overging.
Het geleverde product kwam echter niet overeen met wat mij telefonisch beloofd was. Bijgevolg was ik teleurgesteld.
Toen ik de mogelijkheid kreeg om een review te geven, heb ik mijn ervaring vermeld. Bernard heeft vervolgens contact met mij opgenomen en heeft geverifieerd wat er verkeerd gelopen was. Dat vind ik al bewonderenswaardig.
Na verdere opvolging heeft Bernard Belgium mij ongevraagd een tegemoetkoming voorgesteld, die ik aanvaard heb. Dat vind ik meer dan bewonderenswaardig.
Vandaar dat ik een 4-sterrenreview geef. Een dikke vijf voor cliëntgerichtheid, maar het product kwam niet overeen met wat mij beloofd was.