bestair.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,8

Ik snap nu dat het bedrijf niet meer bestaat.3 jaar geleden met een hoop problemen geplaatst zijn wel 5 x geweest.Maar wel met een aangetekende brief via rechts bijstand.Maar nu na 3 jaar kom ik via w... Toon meer

Bestair had de montage uitbesteed aan een ander bedrijf. Airco werd geplaatst door Slowaken. Na vier afspraken, waarvan twee keer niet komen opdagen, was het resultaat vreselijk. Nadat Bestair de foto... Toon meer

Het informatiegesprek met Mikki bij ons thuis verliep heel aangenaam. Deskundige informatie en heel vriendelijk contact. De airco is vervolgens super snel na dit gesprek geplaatst. Binnen een week... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

NIET DOEN!!

Een aantal jaar geleden de airco laten plaatsen. Dit ging al niet zonder slag of stoot. Ze zijn 5 keer terug geweest om het werkend te krijgen. Omdat wij niet tevreden waren met het resultaat ruim 1,5 jaar geleden een ander bedrijf laten komen om meer airco's te laten plaatsen. Hij bekeek de gemonteerde airco's en hij schrok zich rot over de kwaliteit. De airco's waren niet degelijk gemonteerd en het bevestigingsmateriaal ontbrak. De afvoerbuizen naar buiten waren scheef en hadden achter de airco geplaatst moeten worden. De afvoerpompjes waren in een holle muur geplaatst, waardoor de airco snachts niet te gebruiken was vanwege het lawaai dat het gaf. Maar het meest schrok hij van de buitenunit. Het gat dat naar buiten was geboord was te krap. De afschermkap van de buitenunit is nooit gemonteerd, waardoor alle bedrading open en bloot ligt. Als klap op de vuurpijl hadden ze de airco's nooit mogen aansluiten op de bestaande meterkast, zij hadden een aparte groep moeten krijgen. Het risico op brand is zeer aanzienlijk. De laatste paar maanden is het zo erg dat de stoppen eruit slaan als het regent. Direct contact opgenomen met Bestair. Krijgen steeds de belofte dat het geregeld wordt. Zijn al meerdere monteurs door hun gestuurd en die hebben hetzelfde geconstateerd. Na het bezoek hoor je niks meer van Bestair. We moeten er zelf steeds achteraan bellen en krijgen steeds te horen dat het vervelend is. Maar de oplossing is tot nu toe nog altijd niet geboden. Het feit dat er een klein kind onder dat dak slaapt, lijkt ze niet te interesseren. Ga dus niet met dit bedrijf in zee. Het is onveilig en ze lossen de problemen niet op. Deze week probeer ik voor de laatste keer contact te leggen, anders vrees ik dat wij de rechtsgang moeten zoeken.

25 februari 2024

Geen vertrouwen in dit bedrijf

in 1e instantie heeft de verkoper bij mijn vader (lees 81 jaar) redelijk advies gegeven. echter werd er met een aantal ruimtes op de beneden verdieping geen rekening gehouden. Om deze reden hebben we de overeenkomst geannuleerd binnen de daarvoor wettelijke toegestane termijn. In een e-mail met een ondertekende brief verzocht om de aanbetaling binnen 14 dagen terug te storten. Nu 4 weken verder nog geen terug betaling ontvangen. Om deze reden nu 3 maal contact gezocht waarbij de persoon welke dit mag en kan doen elke keer net even buiten de deur is. Ook het beloofde telefoontje op vrijdag of maandag is niet gekomen. Ik raad een ieder aan om je twee keer te bedenken voordat je met deze partij in zee gaat. Ondertussen heeft het bedrijf de terugbetaling gedaan. Echter staik nog steeds achter bovenstaande informatie

11 januari 2024

garantiebepalingen eerst lezen, voordat je koopt!

De airconditionars werden op een andere plaats gemonteerd, omdat de met de verkoper overeengekomen plek, technisch onmogelijk was. Nu, ruim een jaar later, is er een van de drie airco's stuk. De garantie kan pas gegeven worden nadat een servicemonteur heeft geconstateerd dat ie het niet meer doet?? vervolgens eerst voorrijdkosten en uurloon van de servicemonteur incasseren (minimaal 200 euro!)?

7 februari 2024

Bagger bedrijf

Bagger bedrijf
Hebben afgelopen jaar afspraak gemaakt voor een demo aan huis
Wij kregen alleen een dwingende verkoper zonder demo producten en met een gigangisch bedrag op de prijsberekening op hun eigen huismerk
Offerte kon niet konden alleen gelijk tekenen en vond het vreemd dat we een copy wilde hebben en niet gelijk wilde tekenen
Hij wilde ons graag als klant en was goed getraind om mensen over te halen haalde zelfs de mogelijkheden aan om de prijs te laten zakken.
Wij zijn nu blij met onze instalatie door een profesioneel bedrijf die verstaat wat klant gericht inhoud en dan hebben we een mhi ipv goedkope huismerk

Update 10-2-2024
Bestair doet goed zijn best om slechte reviews te verwijderen dmv raporteren aan trustpilot.
Bewaar alle contact en afspraak mails om te kunnen verifieren hier vraagt trustpilot om na de raportage.

20 november 2023

Zeer Tevreden

Ik ben buitengewoon tevreden met mijn recente aanschaf van een hybride warmtepomp bij Bestair . De warmtepomp werkt uitstekend en heeft mijn huis comfortabel gehouden, ongeacht het weer. Bovendien was het deskundige advies van de adviseurs van Bestair zeer waardevol en heeft het mij geholpen bij het maken van de juiste keuze. Een absolute aanrader!

3 februari 2024

Airco voldoet.

Monteurs volgens afspraak op tijd aanwezig. Waren 2 Slowaken die gebrekkig engels spraken, laat staan nederlands. Communicatie verliep daardoor stroef. De verbinding met de buitenunit zit naast de airco, beetje vreemd en minder fraai maar is tevoren wel uitgelegd. Verbinding was moeilijk te realiseren maar de heren kregen het goed voor elkaar. Uitleg over bijbehorende app werd helaas niet gegeven. Unit werkt uitstekend maar de term 'fluisterstil' is toch niet wat ik er van verwacht had.

31 januari 2024

2x zo duur als een ander (letterlijk)

Deze oplichters zijn bij mij thuis gekomen en kwamen met een heel goed verkoopverhaal.
De prijs was wel wat hoog, maar vervolgens kon er nog wel wat af…
Hij wilde zelfs zo graag zaken doen dat hij naar het hoofdkantoor belde om echt een hele scherpe prijs te maken, omdat ze me graag als klant wilden hebben.

Uiteindelijk niet in getrapt, gelukkig. Want de volgende offerte was slechts half zo duur als deze oplichters.

Edit: Bestair heeft geprobeerd deze review te laten verwijderen. Maar jammer voor hen: ik heb bewijs dat ze hier geweest zijn. Foto van de offerte gemaakt op 16 januari 2024.

24 januari 2024

De monteurs werken netjes

De monteurs werken netjes, alleen spreken ze geen woord Nederlands en als je ze iets vraagt krijg je geen duidelijk antwoord of helemaal geen antwoord, je moet daardoor zelf maar uitzoeken hoe het werkt, en als ze materiaal moeten halen zijn ze 3 uren weg.

20 januari 2024

Er zijn afspraken gemaakt maar niet op…

Er zijn afspraken gemaakt maar niet op de juiste manier nagekomen op den duur kwamen de monteurs toch op dagen puur uur telaat maar goed ze waren er na vier en een half uur waren ze klaar alles netjes na gelaten en we hadden airco

22 januari 2024

Prima uitvoering

Duidelijke afspraken en prima uitgevoerd. Keurige monteurs.
Werd goed op de hoogte gehouden qua planning van de werkzaamheden.
Interne communicatie kan nog wat beter, maar ze lossen de problemen heel snel op. Complimenten aan Gaby.

19 januari 2024

Kiwa certificatie kwijt op 06 januari 2024

Ga niet in zee met dit bedrijf, een eerdere melding is hier verwijderd, ik ben nu ongeveer ruim 1 jaar bezig om schade van rond de 7000,- euro vergoed te krijgen, 13 monteurs geweest en nog functioneerd niet alles. Per 6 januari is Bestair zijn certificaten kwijt geraakt bij de Kiwa dus mogen ze geen bedrijfsvoering meer uitoefenen.
Zijn tot opheden nog steeds actief in deze sector halve kantoor personeel het laatste jaar al vernieuwd en monteurs vervangen. GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF. Zelfs mijn rechtsbijstand krijgt al geruime tijd geen antwoorden dus word waarschijnlijk een rechtzaak

19 januari 2024
Logo bestair.nl

Antwoord van bestair.nl

Beste Kaasjager,

Dank voor uw feedback. We willen graag verduidelijken dat de bewering over het verlies van onze certificaten bij Kiwa niet waar is. Ons bedrijf voldoet nog steeds aan alle vereisten.

Onze excuses voor eventuele eerdere problemen. We staan klaar om verdere vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Neem gerust contact met ons op.

Team Bestair

Prima aangelegd.

Er zijn 3 binnen units geplaatst waarvan er 2 erg lastig waren om aan te leggen.
De ploeg van 2 monteurs heeft dit op een prima manier gedaan. Zij hebben de eerste dag doorgewerkt tot na 21.00 uur om e.e.a voor elkaar te krijgen. Ook dag 2 werkten ze door to na 18.00 uur. Alles werd nog getest er wij kregen goede uitleg. Zeer tevreden dus.

10 januari 2024

Totaal geen communicatie mogelijk

Totaal geen communicatie mogelijk, wordt niet teruggebeld. De beloftes op de website komen niet overeen met de werkelijkheid. Ook de zogenaamde alleen 5 sterren reviews die ze zeggen te hebben zijn zelf geplaatst.

Nooit mee in zee gaan!

6 december 2023

NIET DOEN ! NIET MET ZE IN ZEE GAAN !!

Wat en pruts bedrijf, echt niet doen !!!!!!
vanaf het moment dat we het warmwater systeem hebben gekocht hebben we te maken gehad met slecht tot geen communicatie van dit bedrijf.
januari het systeem gekocht, dit zou binnen 6 tot 8 weken geïnstalleerd worden, nou mooi niet, eind juni zou de eerste installatie datum zijn, alles afgesproken en per email bevestigde, wij wachten op de dag, niemand op komen dagen, veel bellen en mailen met Bestair.
eind augustus en nieuwe afspraak gemaakt, weer niemand op komen dagen.
ondertussen waren we er ook en beetje klaar me en wilde we de opdracht annuleren en onze geld terug krijgen, toen werd het heel stil aan de overkant, niet meer reageren op onze e-mails, als we belde werden we in de wacht gezet en werd de verbinding na en tijdje verbroken, niet 1 keer kan ik jullie vertellen.
rechtsbijstand ingeschakeld en samen met en jurist en brief opgesteld en deze naar Bestair gestuurd waarbij we ze 2 weken de tijd geven om de boel te leveren en te instaleren, nou dit help, wel raar als er en naam van en advocaten kantoor op de brief staat er ineens wel reactie komt.
fijn ik kreeg en telefoon dat de apparatuur woensdag geleverd zou worden, en donderdag en vrijdag met uitloop op zaterdag de installatie gemonteerd zou worden.
woensdag werd alles keurig geleverd, de garage stond gelijk vol want het is best en installatie.
donderdag rond en uur of 15:00 kwam er en busje voor rijden, ze gingen alles even inmeten en spullen halen, we hebben ze 3 dagen daarna niet gezien.
op en maandag rond 12:00 kwam hij weer terug en ging die aan de gang, om 14:00 was die klaar voor de dag en ging weer weg, hij is 2 weken bezig geweest ( met gemiddeld 3 uur werken per dag) met de instaleren van het systeem.
toen alles was geïnstalleerd vertelde hij dat hij de volgende dag terug zou komen om alles af te maken en schoon te maken, dit was 4 weken geleden, hij moet nog komen, ondertussen liggen alle pijpen die hij door het huis getrokken heeft los en niet gebeugeld, en 2 dagen na zijn laste dag begon het systeem aan alle kanten te lekken, Bestair gebeld of ze en monteur konden sturen en we kregen letterlijk het antwoord daar hebben we geen tijd voor, nu helemaal klaar met Bestair, ik heb en andere bedrijf ingeschakeld die er wel verstand van hebben, ze hebben 6 lekkages verholpen, alle leidingen op de juiste manier gebeugeld, ook het buiten unit was niet vast gezet en stond gewoon los op het dak.
Het elektra (die niet juist was aangesloten) opgeruimd en het systeem op de juiste manier ingeregeld

aan het eind van de rit heeft dit 11 manden geduurd, veel geld, veel telefoontjes en emails en heel veel frustratie.
wat hebben we? een warmtepomp die half afgemonteerd is, de helft die wel aangesloten is is ook verkeerd aangesloten, waarbij we en andere bedrijf er bij moesten halen om de problemen op te lossen.

NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN !!!!

17 december 2023