Product zondag besteld, alles was in voorraad. Verzending zou binnen 1-2 werkdagen moeten zijn. Nu 3 dagen later nog niets gehoord en ook niet verzonden. Ook valt er nauwelijks contact te krijgen. Hee... Toon meer
Besteonderdelen.nl valt onder Autodoc, zoals heel veel websites. Ze domineren de (consumenten)markt en er is dan ook weinig concurrentie. Op het eerste gezicht valt dit alleen niet zo op. Ik heb ee... Toon meer
Goede producten( ook de juiste !!!) , veel keus , goede prijzen en super verpakt . Levering iets langer dan normaal in Nederland maar dat komt omdat het uit Duitsland verzonden wordt . Ik bestel alti... Toon meer
Niet goed ! Ik heb duidelijk door gegeven wat voor onderdeel voor de saab 2001 93 aneversery lambdosonde maar gemonteerd maar bleek ver keerde stekker maar heb het gebruikt dus terug sturen is dan m... Toon meer
Besteonderdelen.nl biedt een breed scala aan van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remschijven, katalysatoren, spiegels of andere onderdelen zoekt, u kunt alles vinden in onze online auto-onderdelen winkel. Door eenvoudig te surfen op het internet, is het vinden van uw benodigde onderdeel nu nog makkelijker. Wij bieden een enorme selectie van onderdelen voor vrijwel alle automerken aan. Of u nu een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault , Honda, of een auto van een zeldzaam merk bezit, wij kunnen u verzekeren dat u bij ons altijd onderdelen voor uw auto kunt kopen.
Vraagt klanten om een review
In november 2020 een accu(Varta) besteld voor mijn hyundai trajet d.m.v. op de site ingevoerd kenteken. In mei 2021 is de accu stuk en is ook niet meer op te laden. Beroep gedaan op de garantie. Dit is blijkbaar een woord dat geen inhoud heeft voor dit bedrijf. Een aantal mails ontvangen van "besteonderdelen" - nooit in het Nederlands - met allerlei drogredenen. Uiteindelijk hoor en zie je niks meer. Koop nooit meer iets bij dit bedrijf. Garantieplicht wordt niet ingevuld terwijl dit juridisch wel verplicht is.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Ik heb 2 aandrijfassen besteld voor mijn audi hij staat nu al een lange tijd uit elkaar en krijg maar geen update wanneer ze nou eens komen!

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Accu besteld, deze past niet dus wil ik hem terugsturen (Wet kopen op afstand), maar nu 3x gemaild en TOTAAL GEEN REACTIE.
Mocht de laatst gestuurde geen reactie geven, zal ik mijn rechtsbijstand opdracht geven een civiele procedure te starten.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Aan de hand van het kenteken een ruitenwisser besteld die vervolgens ruim te klein is. Daarna mag ik op eigen kosten de ruitenwisser retour sturen zodat ik onder aan de streep ook nog eens € 10,- kosten heb. Ruitenwisser en Besteonderdelen.nl bij het afval gegooid.
Daarna email ontvangen dat een paar euro wordt teruggestort en ik een tegoedbon zal ontvangen voor HUN EIGEN Webshop. Beide nooit ontvangen. Ga niet met deze club in zee!!!

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
De onderdelen die je zoekt zijn makkelijk te vinden en de prijs is goed. Tot nu toe goede ervaringen.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Slechte service ik heb een drukconvertor van metzger besteld maar een andere geleverd gekregen.
Deze wil ik graag weer omruilen met het juiste product, via de site meedere verzoeken gedaan maar krijg geen respons.
Hoe kan dit opgelost worden heb nu voor iets betaald wat ik niet kan gebruiken.
graag reactie.
Update: nu reactie gekregen en mogelijkheden voor retour/ruilen nu prima contact en nette mails gekregen.
Mijn positiviteit is weer toegenomen nu wachten op de afhandeling.
Update nu 2 weken verder nog geen ander artikel ontvangen, via site zeggen ze dat het klaar stond voor verzending en nu is ineens weer in behandeling. Gaat moeizaam het omruilen voor het juiste artikel.
Eindelijk na 5 weken is het goede artikel geleverd mijn tip beter direct bij autodoc bestellen en niet via besteonderdelen.nl.
Jammer dat zo is gelopen.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Ik heb zo'n maand geleden mijn bestelling geplaatst. Hier krijg ik geen updates van terwijl ik het pakket al zou moeten hebben. Vertraging levertijd is niet erg, maar communiceer het dan! Graag hoor ik via hier alsnog de geplande levertijd.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Wacht al een hele tijd op een ruitenwisser voor achter. Tracking gls geeft al de tijd aan dat het pakket niet is geleverd door de klant. Ik zal hier nooit meer iets bestellen

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Zeer slecht, wacht een hele tijd op bestelling, weinig info. Het ergste vindt ik dat je nergens vragen kan stellen!
Dus niet hier bestellen

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Bestelde Handgreep past niet! Hoe kan ik hem zonder kosten retour zenden?
R.E.Honcoop
De Rik 1A
3232LA Brielle

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Geen delen bestellen!! Lange levertijden retourkosten zijn voor jezelf bij ruil delen en het statiegeld word niet retour gestort !! Ik bestel hier noooit meer !! Blijf lkkr bij Misterauto die hebben een veel betere service

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Komen mijn onderdelen ooit?
Bestelnummer 42594664 op 02-02-2021
7 dagen geleden onderdelen besteld alles was op voorraad volgens de website 1 a 2 dagen levertijd. Nog steeds niks gehoord of de onderdelen al opgestuurd zijn, ook geen reactie op het ingevulde contact formulier. WAARDELOOS! na het lezen van andere reviews spijt dat ik hier heb besteld. hopelijk worden de onderdelen ooit nog geleverd,
Mochten mijn onderdelen binnen de 14 dagen bedenktijd niet bezorgt zijn wil ik mijn geld terug.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Vorige week voor het eerst onderdelen bij Besteonderdelen.nl besteld. Alle onderdelen die ik nodig had waren op voorraad en zouden binnen 1-2 dagen verzonden worden. Op de dag van bestelling ontvang ik een Engelse email met het bericht dat één van de onderdelen niet voorradig was en kwam de firma met een voorstel voor een alternatief. Meteen heb ik gereageerd dat dit akkoord was. De volgende dag kreeg ik bericht dat er meer kosten aan verbonden waren, ik was verbaasd aangezien in eerste instantie er stond dat de onderdelen die ik wilde op voorraad waren en dus niet persé mijn fout was. Weer een dag later krijg ik bericht dat de betaling binnen is. Uiteindelijk worden de onderdelen pas na 5 dagen verstuurd en omdat het vanuit Duitsland moest komen heb ik er 8 dagen op moeten wachten. Frustrerend als de communicatie e.d. dermate veel tijd in beslag neemt als je verwacht binnen 1-2 dagen je onderdelen te ontvangen.

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Zeer handige site en snelle en correcte levering zeer tevreden

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Misleidende webshop, je denkt dat het nederlands is maar het is duits! Ik heb een deurgreep voor binnen besteld op kenteken en ik krijg er één die veel te klein is,Ra ra hoe doen ze dat. Dan krijg je allemaal mailtjes terug in het Engels over een chasis nr en andere onzin, dan ga je maar bellen.Oh gelukkig een nederlands nr en dan wordt je weer doorgeschakeld en krijg ik weer een engelssprekende man aan de lijn. Sorry maar ik wil gewoon nederlands praten. En ik wil mijn geld terug! Waarom allemaal zo moeilijk te vinden om retour te zenden!

Antwoord van Besteonderdelen - Netherlands
Op 20 november bestelling geplaats en pas op 24 nov bevestiging ontvangen. Vervolgens krijg ik een track and trace van en als ik daarop click staat het "preadvice" ik neem contact per mail op met bedrijf en krijg te horen er is vertraging opgelopen en krijg mijn order dit week. Indien niet tot woensdag 2 december dan contact met hun maken. Ik doe dat weer per mail en ja ik zie plotseling status " terugzending verzoekt" . Ik mail bedrijf weer en krijg dan donderdag een mail dat leveringsmaatschappij pakket terug naar hun gaat steuren en binnen 14 dagen hoor ik van hun.
Dit kan helemaal niet. Ik wil of mijn pakket binnen 3 dgn of mijn geld terug binnen 3 dgn.