BetCity.nl Reviews

1.338

1,6

Ik had het een en ander telefonisch uitgelegd over een bedrag dat van mij is. Nu moet ik bankgegevens aan hun tonen dat ik dat bedrag niet gehad heb. Maar als hun zelf naar hun uitbetalingen naar mij... Toon meer

Contact gehad met betcity over info betcitymillions. Omdat ik schijnbaar contact heb gehad met afdeling verantwoord spelen ben ik 30 dagen uitgesloten van promotie's e.d. Dus voortaan maar geen... Toon meer

1. Kansspelaanbieder

BetCity.nl biedt een breed en verantwoord aanbod sportweddenschappen en casino spellen aan. Naast (live) weddenschappen kunnen spelers ook in het live-casino spelen en biedt BetCity.nl interessante statistieken en informatie hapklaar aan.

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

1K reviews

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.338)

206 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dit zijn gewoon oplichters en iedereen…

Dit zijn gewoon oplichters en iedereen weet het ook. Schuilen achter voorwaarden en open deuren. Willen gewoon je geld. Meer niet. En ze krijgen het ook nog. Speel hier niet mensen. Als je van je geld af wil. Ga dan lekker ergens anders naar toe

25 juni 2026

Account gesloten na al klant te zijn 2…

Account gesloten na al klant te zijn 2 maanden na het ingaan van de vergunning. 2 jaar later een relatie gekregen en getrouwd. Toevallig heeft mijn partner ook een account. Altijd goed gegaan en wij spelen ook niet op elkaars account (logisch want heb er zelf 1).

Nu is er een storing geweest bij betcity, waardoor mijn partner al 3 weken wacht op de uitbetaling. Er zijn al meerdere toezeggingen zwart op wit gedaan dat zij het geld op haar account krijgt.

Na het aangeven dat we een formele klacht komt, snel het account gesloten obv vermoeden van het delen van net account. Echter woonde ik niet bij mijn huidige partner, hadden wij geen relatie, en ook het rekeningnummer is totaal anders en logische wijs ook op een andere naam.

Toch is doordat wij samen gaan wonen (ondertussen al 3 jaar) en duizende euro’s gegokt beide). Besloten om na een storing en geen uitbetaling gekozen om het account te sluiten.

Heel bizar, want wij zijn hier nooit over geïnformeerd. Er is oprecht nooit gespeeld op elkaars account (zie de toegevoegde waarde ook niet in). Toch obv vermoeden gesloten. Dit terwijl er persoonsgegevens zijn gelekt (mijn vrouw en ik houden graag onze privé zaken privé, oftewel daar valt gokken ook onder).

Toch heeft betcity de noodzaak gevoeld om niet alleen het account te sluiten, maar ook aantekeningen en accountgegeven te koppelen.

Dit is een inbreuk op mijn privacy, en daarnaast een hele skeaky manier om een uitbetaling niet te verrichten. Gelukkig de KSA al voor de sluiting op de hoogte gesteld.

Nu lees ik wel dat dit meer mensen de laatste week is overkomen. Graag melden bij KSA, samen staan we sterker.

19 juni 2026

Klachten worden niet opgepakt!

Klachten worden niet opgepakt!
Je maakt heel duidelijk mee dat een dealer aan de roulette een fout maakt. Dan zeggen de reglementen dat de draai ongeldig is. Maar niet bij Betcity! Die laten deze draai gewoon meelopen en corrigeren dus helemaal niets. Weg met je inzet. Dien je een klacht in, komt er totaal geen reactie van hen. De klantenservice bevestigde me nog dat ze mijn kwestie gingen doorgeven aan de manager.

18 juni 2026

BetCity corrigeert ontbrekende winst niet

Ik overweeg ten zeerste om aangifte te doen wegens het 'opzettelijk inhouden van winsten van spelers voor eigen belang en/of commerciele doeleinden'. Of kort gezegd, fraude. Het duurt al weken terwijl de oplossing op tafel ligt. Door de technische fout is alleen de inzet toegevoegd aan de accounts, zonder het winstbedrag. In de speelgeschiedenis is dus heel eenvoudig te zien welk bedrag er nog mist. Maar BetCity blijft maar wachten op de provider die zegt op 8 juni al terugkoppeling te hebben gegeven aan alle casino's,

28 mei 2026

Jarenlang een klant

Jarenlang een klant, doe altijd mee met de bonussen en acties. En maakte daar heel slim gebruik van, volgens de regels. Blijkbaar deed ik het te slim, want ik wordt sinds gisteren voor een maand gebanned van bonussen en mag ook niet meer meedoen met betcitymillions en daar ging het heel goed. Contact opgenomen met medewerker en die vertelde me dat ik gebanned was van bonussen voor een maand. Verbaasd vroeg ik waarom, ja dat mogen we niet zeggen!
Ja lekker makkelijk dit van betcity,geen reden geven( ik denk zelf omdat ik er slim gebruik van maak)
Ik heb meteen gezegd dat ze mijn account konden sluiten en dit mafiapraktijken waren.
Geen betcity meer voor mij!

19 juni 2026

Speel niet bij BetCity!!

Zoek je een casino waarbij je eerlijk gewonnen winsten gelijk worden bijgeschreven, je snel een medewerker van de klantenservice wil spreken en waar je niet om de haverklap wordt uitgelogd? Kies dan NIET voor BetCity! Het zou me niets verbazen dat ze al weten dat hun vergunning tot september 2026 niet word verlengd en daarom op slinkse wijze het toeschrijven van grote winsten aan het vertragen is. Pakken wat ze pakken kunnen over de rug van de eerlijke spelers. Blijf vooral melding maken bij de KSA zodat zij de boel wel moeten gaan onderzoeken.

15 juni 2026

BetCity is BadCity geworden

Kan BetCity de naam niet veranderen in BadCity? Ik wil graag mijn niet toegekende winsten ontvangen!! BadCity wacht zeker tot spelers het vergeten of denken laat maar zitten. Ik niet, BadCity, geef mijn eerlijk gewonnen € 364 van live spel Coin Flip gewoon! Daarna zal ik nooit meer 1 cent uitgeven op BadCity. Geef spelers hun eerlijk gewonnen winsten! Ik wacht inmiddels al 17 dagen. Klantenservice met geprogrammeerde antwoorden is echt een lachertje. Ik sprak ene Thomas, ik viel even weg, en ging opnieuw nara de chat, weer Thomas, ik zeg hoi ben ik weer, Thomas wist van niks. Daarom AI en nog dom ook. Dit maakt de afstand tussen casino en spelers enorm groot. Of zijn alle echte medewerkers op een bedrijfsuitje geweest van het geld van de ontbrekende winsten??

30 mei 2026

Betcity wacht af

Ik wacht inmiddels al bijna 3 weken op de juiste uitbetaling van speelrondes aan mijn spelaccount. Er is contact geweest met provider Evolutions en zij waren op 9 juni klaar met nakijken van alle speelrondes. Het bleek een technische fout te zijn aan hun kant. Dat is allemaal teruggekoppeld aan de casino's. Dat klopt want o.a. Fair Play, Star Casino, One Casino, Bingoal en Toto hebben dit op 10 en 11 juini gecorrigeerd voor hun spelers.

BetCity is niet de enige die verzaakt maar het gaat nu om BetCity. Klantenservice is drama, wachttijden vaak rond de 30 minuten op de chat. AI geprepareerde antwoorden, en volgens BetCity moeten we afwachten want zij hebben nog geen antwoord. Dat is dus al een leugen. Ik vraag, word het dan niet tijd dat jullie bij Evolutions aan de bel gaan trekken? Nee, dat heeft geen zin, we moeten afwachten. Heerlijk zo'n baantje, lekker afwachten.

Ik heb er geen moeite mee als het iets langer duurt, maar communiceer dan gewoon. Dat het spel ondanks de fout nog steeds live bleef staan geeft ruimte om te speculeren dat men hoopt dat mensen het vergeten of denken laat maar zitten en dan zo winsten niet hoeft uit te keren.

BetCity, kom eens van jullie luie stoel af en laat eens zien dat jullie geven om je spelers!

26 mei 2026

KSA IS ER MEE BEZIG !

Zo te zien ben ik niet de enige , wacht inmiddels al 2,5 week op een uitbetaling van speelrondes . Toegezegd dat het opgelost zou worden in een week . Daarna werd het 2 weken . En tot nu toe nogsteeds geen oplossing en 750 weg . Wat een prutsers echt . Ze hopen dat je het vergeet . Nooit NOOIT hier spelen .

15 juni 2026

Wederom 1 groot drama

Wederom 1 groot drama; ik zet in dat Leclerc zich niet kwalificeert voor de grandprix van Barcelona, hij valt uit maar bet rekenen ze fout! Daarna chat in maar nog steeds geen geld! Vandaag nog niks gehoord, na een half uur in de chat en nog 2 wachtende voor me eruit geknikkerd zonder waarschuwing! Wat een ellende!Die live chat wat een drama, na lang wachten wordt je er als er 1 of 2 voor je zijn steeds uitgeknikkerd! Ik ben dit zo zat! BETCITY WHAT THE HELL IS ER AAN DE HAND BIJ JULLIE! Schaam je kapot!

14 juni 2026

Betcity.nl verdient geen review zo…

Betcity.nl verdient geen review zo ernstig is mijn persoonlijke ervaring met deze site. You win some, you loose some. Dat aangaande geen bijzonderheden. Maar de armzalige manier waarop ze omgaan met hun klanten is uiterst bedroevend. Beste mensen, voorkom desillusie en frustratie, blijf ver weg van deze aanbieder!

10 juni 2026

€500 van mijn geld door Betcity…

€500 van mijn geld door Betcity ingehouden! – Geen reactie van klantenservice.
Ik kan plotseling niet meer inloggen op mijn account.
Ik krijg de melding dat ik zelf om een uitsluiting zou hebben gevraagd. Dit is absoluut niet waar; ik heb hier nooit om verzocht en heb ook geen enkele geldige reden gekregen voor deze blokkering.
Het ergste is dat er nog €500 op mijn saldo staat waar ik nu niet bij kan.
Ik heb inmiddels een officiële melding ingediend bij de Kansspelautoriteit (Ksa) wegens het onterecht blokkeren van mijn account en het achterhouden van mijn €500 speeltegoed
Ik heb meerdere e-mails gestuurd om dit op te lossen en heb uiteindelijk zelfs juridische stappen moeten benoemen, maar BetCity negeert mijn berichten volledig
Dit is onacceptabel gedrag voor een vergund gokbedrijf.
Ik eis dat mijn account direct wordt gedeblokkeerd of dat mijn resterende saldo van €500 onmiddellijk naar mijn bankrekening wordt teruggestort. Tot die tijd raad ik iedereen af om hier te spelen.

Jeffrey Sullivan

9 juni 2026

Het bewijs dat BetCity zijn klanten actief oplicht

Ik raad iedereen af om bij deze oplichters te spelen om de volgende reden:
Vorige week heb ik ingezet op een gebooste weddenschap, waarbij de originele quotering van 2,0 was verhoogd naar 11,0. Deze weddenschap ging fout en BetCity heeft de weddenschap als verloren beschouwt.

Nu heb ik ingezet op een gebooste weddenschap op precies hetzelfde toernooi als de hiervoor genoemde bet, waarbij een quotering van 1,9 was geboost naar 6. Deze ging goed en nu heeft BetCity de bet geannuleerd, waarbij ze zeggen dat ze een fout hebben gemaakt met de quotering.

Samengevat: als een gebooste weddenschap fout gaat, verliest de speler zijn inleg, op het moment dat de weddenschap goed gaat, annuleert BetCity de bet en heeft de speler ook pech. Pure oplichting en een schande dat BetCity dit doet

7 juni 2026

Goed amuserend gokken

Betcity is een van de beste casino's met de return on invest qua slots ik heb zelfs bij TOTO gespeeld en daar lijkt bij slots alsof ik niet meer gokt maar alleen maar verliest. Kortom meer amuserend gokken ten op zichte van andere gok leveranciers.

Qua roulette is het opzicht niet eens slecht voor mensen die zo veel van spelbeleving houden omdat de roulette machine van Bet City echt goed lang ronddraaid en niet zo snel als die Roulette van TOTO.

Saldo uitbetalen vind onmiddellijk plaats en staat vrijwel binnen luttele minuten op je rekening.

6 juni 2026