In het verleden geen problemen ervaren, echter bij het storten van geld is het niet bijgeschreven op mijn account. Het geld is wél van mijn rekening afgeschreven. Ze weigeren het op te lossen en i... Toon meer
Speel slots met x5 of x20 kans op de bonus ( Hier betaal je grof meer voor!!!! ) en zelfs dan kan ik nog niet in een bonus komen. 30 spins zonder ook maar 1 winstje is heel normaal hier!!!! KSA lez... Toon meer
Contact gehad met betcity over info betcitymillions. Omdat ik schijnbaar contact heb gehad met afdeling verantwoord spelen ben ik 30 dagen uitgesloten van promotie's e.d. Dus voortaan maar geen... Toon meer
Zoek je een casino waarbij je eerlijk gewonnen winsten gelijk worden bijgeschreven, je snel een medewerker van de klantenservice wil spreken en waar je niet om de haverklap wordt uitgelogd? Kies dan N... Toon meer
BetCity.nl biedt een breed en verantwoord aanbod sportweddenschappen en casino spellen aan. Naast (live) weddenschappen kunnen spelers ook in het live-casino spelen en biedt BetCity.nl interessante statistieken en informatie hapklaar aan.
Keurenplein 4 (Unit D1442), 1069 CD, Amsterdam, Nederland
- 0800-2382489
- klantenservice@betcity.nl
- betcity.nl
Houd rekening met het volgende
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het bewijs dat BetCity zijn klanten actief oplicht
Ik raad iedereen af om bij deze oplichters te spelen om de volgende reden:
Vorige week heb ik ingezet op een gebooste weddenschap, waarbij de originele quotering van 2,0 was verhoogd naar 11,0. Deze weddenschap ging fout en BetCity heeft de weddenschap als verloren beschouwt.
Nu heb ik ingezet op een gebooste weddenschap op precies hetzelfde toernooi als de hiervoor genoemde bet, waarbij een quotering van 1,9 was geboost naar 6. Deze ging goed en nu heeft BetCity de bet geannuleerd, waarbij ze zeggen dat ze een fout hebben gemaakt met de quotering.
Samengevat: als een gebooste weddenschap fout gaat, verliest de speler zijn inleg, op het moment dat de weddenschap goed gaat, annuleert BetCity de bet en heeft de speler ook pech. Pure oplichting en een schande dat BetCity dit doet
Slechtste casino ooit NIET SPELEN HIER
Slechtste casino ooit , net 200 euro aan sweet bonanza gespeeld 2x free spins gehad en in totaal maar 5 euro gepakt . Wtf is dit
Goed amuserend gokken
Betcity is een van de beste casino's met de return on invest qua slots ik heb zelfs bij TOTO gespeeld en daar lijkt bij slots alsof ik niet meer gokt maar alleen maar verliest. Kortom meer amuserend gokken ten op zichte van andere gok leveranciers.
Qua roulette is het opzicht niet eens slecht voor mensen die zo veel van spelbeleving houden omdat de roulette machine van Bet City echt goed lang ronddraaid en niet zo snel als die Roulette van TOTO.
Saldo uitbetalen vind onmiddellijk plaats en staat vrijwel binnen luttele minuten op je rekening.
Heb met trots dit account permanent…
Heb met trots dit account permanent gesloten. Paar jaar gespeeld en voor tientallen duizenden euro’s verloren hier met maar liefst 2x een uitbetaling van €1000 en €1500. Wat een schoften.
Hoop uit de grond van m’n hart dat Putin nog een afzwaaierje in petto heeft voor dit oplichterszooitje. Opgeruimd staat netjes. En … van mij geen stuiver meer
Geen big bass of andere overgepromote spellen
Na t lezen van reviews van anderen,moet ik toch echt zeggen dat hun die spellen niet kunnen manipuleren.alles wat ze kunnen doen is de inzet veranderen,een bonus game "aanzetten"als deposit bonus bv.maar verder nix bijzonders.ik las ook over Big bass en dat dat spel zo verschrikkelijk slecht uitbetaald mensen de meeste spellen van pragmatic zijn zo.ze zijn "populair" bij de casinos.niet bij spelers.ik heb veel geld gewonnen maar nog nooit op pragmatic.en ja die big bass is echt een verschrikkelijk dom sloom en bij welkomstbonussen krijg je bv 300fs op dat spel.ik speelde die 300 en nix gewonnen waardoor je denkt dat dat je genaaid word.de spellen waar ze de hele tijd mee te koop lopen moet je juist niet spelen.hun worden rijk van die spellen wij niet.dat Gates,en doghouse enz NIET SPELEN!
Sinds de overheid zich ermee bemoeid, word je genaaid! Nog nooit is online spelen zo slecht qua verhoudingen
Dit gaat eigenlijk niet alleen over casino Betcity, maar over alle casino's online. Maar voor mij spant betcity momenteel wel de kroon! Sinds de casino's in nederland goed gekeurd moeten worden volgens allerlei eissen, win je tegenwoordigbijna niets meer, bonussen zijn om te janken, je stort rustig 500 of meer euro's en je krijgt na weken pas een bonus met een max van nog geen 10 euro? Ik speel lang online en ik heb sinds nederlandse regering zogenaamd de consument wilt beschermen , bestelen ze iedereen. Voor hun bemoeinissen won je regelmatig iets en waren bonussen regelmatig, nu kan je weken storten en met 1 euro als inzet niets krijgen, prijzen van nog geen euro en soms speel je wekenlang een spel en hoop je op een bonus en dan is het spel opeens weg tewrwijl je zoveel gespaard hebt in die pot. Het is om misselijk ervan te worden. Wil je zo'n casino compleet opzeggen, krijg je alleen de mogelijkheid zelfuitsluiting 24 uur of een week of een dag? Dat is zo smerig en zou verboden moeten zijn! Om een casino compleet op te zeggen moet zoveel zoeken terwijl 1 button genoeg zou moeten zijn! Maar Betcity is in mijn plaatje echt een geld vreter en natuurlijk zit zo'n hoofdkantoor in Afrika en zegrt dat eigenlijk al genoeg! Zij zijn nr 1 in oplichting via pc ;-) ! Het online spelen is erg onplezierig geworden vind ik persoonlijk!
Stelletje oplichters
Eerst leuke site, laatst vernieuwd en nu is alles dikke kak! Laatst gespeelde spellen zijn niet terug te vinden, zoeken werkt beperkt, alle spellen waar ik ver mee was moet ik weer opnieuw beginnen en toen ik de klantenservice wou gebruiken was het voor mij klaar, 30 minuten gewacht voor een ai bot na mijn idee. Waardeloze site
Nooit nooit betcity gebruiken!!!
Nooit nooit betcity gebruiken. Momenten wanneer je het nodig hebt doet de app het nooit. Nooit maar dan ook nooit gebruiken!!!!
Eindelijk een keer 157 euro op de…
Eindelijk een keer 157 euro op de teller, valt alles uit alles weg. En lijkt zo te zijn dat de site word gerenoveerd???
Maar. Nu zijn ze er weer maar mijn 157 euro is weg, foetsie, verdwenen dus heb ik helemaal wallo wallo
Aantal keer gevraagd om het geld maar
Gee n antwoord geen reactie....bizar
Waar moeten we beginnen...
Waar moeten we beginnen...
Ongelooflijk slechte site, die niet lekker laadt. Klantenservice waar je langer dan 20 min moet wachten, andere goksites zijn hier echt veel sneller mee.
Daarnaast hebben ze bugs deze bugs worden niet opgepakt, mijne duurt nu al een week en de bet is afgehandeld maar nooit gekregen. Dan neem je dus contact op met klantenservice, die sturen het door naar een andere afdeling wat opzich normaal is. In tegenstelling tot hun concurrenten zeggen ze niet waar ze mee bezig zijn, en hebben ze nu meer als een week nog steeds niet geholpen. Ronduit schandalig.
Ik ga zorgen dat ik mijn geld krijg en dan blijf ik heel ver weg van deze site.
Geen aanrader dus!
Dit bedrijf mag niet eens 1 ster…
Dit bedrijf mag niet eens 1 ster krijgen. De bak en kogel worden gemanipuleerd. Ook is het vd week weer bewezen dat er iets niet in de haak is met dit bedrijf en de roulette tafel. Er werd 23 achter elkaar niet op de kleine gegooid door de kogel. Dat is 23x12=276 keer niet op 1 van de nummers gegooid. Hieraan kan je zien dat de bak en de kogel worden gemanipuleerd. Het rotte is dat ze in Madrid Spanje zitten. De Boeven.
Het is echt een drama
Het is echt een drama! 800 euro limiet gestort en je komt gewoon niet in een bonus van een slotmachine, 400 euro in de nieuwe big bass footbal geen 1 bonus! En de andere 400 in dog house royal hunt 2 euro spins helemaal niks!! Deze kasten staan echt niet goed geprogrammeerd! Het is een schande het is voor mij nummer 1 slechtste casino van Nederland en verwijder per direct me account
De site is vernieuwd,maar niet ten goede
De spellen zijn veranderd,weinig win kansen..nee voor mij is het niks meer.alle oude spellen van Area Link en Action boost weg..jammer .
Absoluut niet aan beginnen.
Absolute dieven. Op geen een casino is de rtp zo laag als hier. Niet alleen hun eigen betcity specials. Waar je werkelijk gewoon ziet dat de roulette tafels magneten bevatten. Is sinds kort ook al het goede van de site gehaald. Waardoor je vrijwel niks meer hebt behalve...! Je raadt het al betcity specials. Sinds de site naar een ander platform is gemigrate is het sloom. Laad het heel de dag, en zijn er geen evolutions games of andere providers over. Mijn persoonlijke favoriet (red door roulette). Wat aandringt dat deze theorie niet heel ver van de waarheid licht. En ze je gewoon leegzuigen. Vandaar ook al het andere weg. En alleen betcity specials over. Vies casino bah🤮
Uitbetaling gedaan
Uitbetaling gedaan, maar ja hoor geweigerd. Live chat kan geen eens aangeven waardoor dit gebeurd, maar denk je dat het saldo terug in je account is. Nee daar moet je dan ook, maar even op wachten. Voor mij geen betcity meer. Ook een bonus krijgen vervolgens 24 uur wachten voordat het überhaupt op je account staat
Geen winst bijgeschreven met bonus
Ik had ingeschreven en kreeg geen welkombonus.
Na contact met de klantenservice kreeg ik de bonus en heb ik die gespeeld ik had per ongeluk het verwijderd wat ik gewonnen had en dat konden ze ook zien.
Helaas kreeg ik niet mijn winst uitgekeerdomdat ik per ongeluk had verwijderd.
Ik noem het geen betcity maar petcity.
Klanten service vind ik ook erg teleurstellend.
Kortom ik ga mijn geluk ergens anders besteden.
Site is zwaar verslechterd
Site is zwaar verslechterd. Ik ben weg
Ik moet toch eerlijk bekennen dat ik…
Ik moet toch eerlijk bekennen dat ik veel geluk heb op betcity. Andere casino's trekken me helemaal leeg.
En de uitbetalingen zijn echt insane snel .
Dit bedrijf is nu onderdeel van een…
Dit bedrijf is nu onderdeel van een groter geheel wat gevestigd zit op Malta. Je gaat hier nu dezelfde taferelen krijgen als met buitenlandse casino's. Ik speelde hier al jaren maar na deze ontdekking stop ik met betcity.
Klantvriendelijkheid ver te zoeken
Dan kan ik weer niet storten. Dan is het account gesloten, vervolgens heropend dan weer kan ik niet inloggen.
Deze week al verscheidene keren contact gehad, ze zullen het allemaal oplossen maar nog steeds kan ik niet in mijn account.
Ik denk dat ik niet meer welkom ben.
Hadden jullie ook gewoon kunnen zeggen hoor :-)
Update 1 juni:
Blijkbaar écht niet meer welkom. Hoe lachwekkend. Wellicht was ik de enige klant die wel positief over de site was en af en toe een spelletje deed.
Maar dat is dus voorbij, ik kan niet storten, niet inloggen etc en krijg nergens een reactie op.
Begin er niet aan mensen. Heb ook gelezen dat hun licentie wordt ingetrokken! Wellicht terecht.