Er valt indedaad winst te behalen op de leveringsduur. verzending 1-3 dagen. Ik wacht nu al een week op mijn produkt. De bezorging zou gisteren zijn, tussen 1700-2000 uur. Echter te verfeegs. Bij ve... Toon meer

Fietswiel Mvtek 20" besteld en is na 16 dagen bezorgd. Tevreden over het product en de langere levertijd was bekend volgens vele reviews. Verwarrend was dat ik van Post.nl een bezorgdatum kreeg die la... Toon meer

Ruim aanbod, maar hele trage leveringen naar België.. Reken al gauw op een 3-4 weken wachttijd minstens, terwijl alles zogezegd op voorraad is?!

1. Fietsaccessoirewinkel
  2. Fietsenwinkel
  3. Sportwinkel

Bikeinn is an online retailer that specialises in cycling equipment, providing cycling enthusiasts around the world with everything that they need to enjoy the sport. The Bikeinn team is highly knowledgeable and is dedicated to helping every customer to get the most enjoyment from their cycling, no matter their age, skill or experience. Bikeinn’s range is large and comprehensive, featuring many leading international brands such as Castellli, Sportful and Spiuk. The online shop stocks bikes, clothes and accessories, which are suitable for everyone - from beginners to full-time enthusiasts. All of Bikeinn’s top quality products are sold at the best possible price, with further discounts available via exclusive sales and offers. The Bikeinn team offers top quality customer service and online support. Bikeinn is one of 18 spezialized stores in sports within the Tradeinn group, with over 2.600.000 references in a HQ storage of 30.000m2 and over 10.000 trusted brands available to ship to 180 countries around the world. We rely on the opinion of more than 20 million customers who have bought in a totally secure way. Shipping & secure payment! Visit us today at www.bikeinn.com

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

37K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte klantenservice en zeer lange levertijden

Ik ben zeer ontevreden over mijn bestelling bij BikeInn.

Eind januari heb ik mijn bestelling geplaatst, maar tot op heden heb ik mijn product nog steeds niet ontvangen. Telkens krijg ik de melding dat het “onderweg” is, maar het komt simpelweg niet aan.

De klantenservice reageert alleen met standaardantwoorden waar ik niets mee kan. Inmiddels is mijn product zelfs herroepen en moet ik zélf contact opnemen met de verzendpartij om uit te zoeken wat er misgaat. In mijn ogen ligt die verantwoordelijkheid bij BikeInn. Ik heb bij hen besteld en betaald, dus zij horen zorg te dragen voor een correcte levering.

Het voelt alsof ik het probleem zelf moet oplossen, terwijl ik geen duidelijke hulp of concrete oplossing krijg. Op dit punt wil ik mijn geld terug en zal ik ook niks meer bestellen via deze website

19 februari 2026

Geachte klant,

Het spijt ons zeer voor uw opmerkingen. Het was niet onze bedoeling uw bestelling te vertragen en wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze acties en het eventuele ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Houd er rekening mee dat de leverdata schattingen zijn en niet gegarandeerd, aangezien externe factoren buiten onze controle de levering van uw bestelling kunnen beïnvloeden.

Vergeet ook niet dat u altijd kunt kiezen voor een andere transporteur als u niet tevreden bent met de service van een bepaalde vervoerder.

Uw opmerkingen zullen worden meegenomen in onze continue verbetering.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs…

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en snel geleverd!

13 februari 2026

Hello,

We greatly appreciate the purchase made and your time taken to leave us a review.

Fietsketting smeren

Duidelijke site, makkelijk te vinden wat ik zocht. Produkt is zoals omschreven en de prijs is prima.

2 februari 2026

Great assortiment

Great assortiment, fast delivery

11 februari 2026

Best regards,

Altijd precies zoals afspraak.

Altijd precies zoals afspraak. Heel gezellig shoppen voor hele mooie producten.

9 februari 2026

Best regards,

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering .
Goed verpakt.

3 februari 2026

Fijne winkelervaring

Handige spullen voor je Fiets tegen een redelijke prijs, snel en correct geleverd. Fijne winkelervaring :)

9 februari 2026

Simpele bestelprocedure

Simpele bestelprocedure. Snelle levering.

4 februari 2026

Best regards,

Zeer tevreden over geleverde regencape!

De ontvangen regencape was vlot in huis.
Goede kwaliteit en pasvorm, prima voor op de fiets!
Ik ben tevreden!

1 februari 2026

Best regards,

Snelle levering goedkoper dan…

Snelle levering goedkoper dan andere aanbieders. Frameklem fietsendrager. 1 verwarrend dingetje. artikel staat 2 keer op de site. Laatste cijfer van artikel nummer verschilt, maar zelfde produkt, maar een prijsverschil van 6 euro. Ik heb de goedkoopste besteld. Het is het juiste onderdeel voor mijn fietsendrager. Was verwarrend. Uiteindelijk 15 ero goedkoper dan concurrent

22 januari 2026

Dear,

Thank you for taking the time to share your comments about your experience with us. We are very happy to have been able to serve you in the best way.

This type of feedback allows us to identify what we are doing well and in what aspects we should work to improve the experience of our customers. Therefore, we greatly appreciate your feedback!

Feel free to contact our customer service team by emailing support@tradeinn.com with any concerns or comments.

Thanks and best regards,

Bestelling nog niet geleverd na 1 maand.

Mijn bestelling van 28-12-25 (order 65167873) ter waarde van 130,97€ is vandaag 28-01-26 nog steeds niet geleverd. De bestelling is verstuurd maar men weet blijkbaar niet waar het pakket is. Bij de klantendienst krijg is steeds hetzelfde standaard antwoord. "..the investigation of your package is in progress. It takes time and it may take a few more days.." Blijkbaar is 1 maand niet voldoende om te achterhalen waar mijn pakket is. Ik heb een annulatie en refund gevraagd maar daarop krijg ik geen antwoord.

28 januari 2026

Goedemorgen,

Het spijt ons zeer te horen dat u onze service als niet aan uw verwachtingen heeft beoordeeld.

Wij hechten veel waarde aan de ervaring van onze klanten en hebben uw klacht daarom onderzocht.

Er is zojuist een terugbetaling uitgevoerd. U ontvangt het betreffende bedrag binnen enkele dagen.

3-02-2026 16:57:20 - Terugbetaling (geen materiaal) Bedrag: 130,97 EUR

Wij hebben uw opmerkingen in overweging genomen en doorgestuurd naar de betreffende afdeling om onze service continu te verbeteren en de kwaliteit ervan te verhogen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Onbetrouwbare organisatie

Eigenlijk is 1 ster nog te veel. De levering van mijn product heeft twee weken langer op zich laten wachten dan voorspeld. Het vervelende was dat bij vragen over de levering wel werd aangegeven dat het product nog diezelfde verzonden zou worden. Dat bleek niet waar te zijn.
Na lang wachten heb ik het verkeerde product gekregen wat ook nog defect was. Veel gedoe om geld terug te krijgen en contact leggen is zeer moeizaam.

15 januari 2026

Hallo,

Het spijt ons oprecht te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed.

We hebben uw feedback ter harte genomen en doorgestuurd naar de betreffende afdeling om de kwaliteit van onze diensten continu te verbeteren.

Een fietshelm besteld op 28-11-2025

Een fietshelm besteld op 28-11-2025, zou normaal binnen de week geleverd worden. Tot de dag van vandaag, 21-12-2025, blijft de leverdatum maar uitgesteld worden omdat het artikel het magazijn nog niet bereikt heeft.

Zeer slechte klantenservice met telkens standaard responsen i.p.v. werkelijk uit te zoeken waar mijn artikel zich momenteel zou bevinden.

Conclusie: bestelling geannuleerd en zal nooit nog via deze site bestellen.

21 december 2025

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Slechte klantenservice, valse beloftes en nog niks ontvangen

Op 28/11: Ik heb mijn bestelling geplaatst en het zou binnen 1 a 2 dagen in huis zijn.

03/12: Ik heb voor het eerst gevraagd om een update en toen kreeg ik te horen dat de bestelling binnen enkele uren verstuurd zou worden.

08/12: Ik heb wederom op een update gevraagd over de levering en het zou binnen 48 uur verstuurd worden.

13/12: Ik heb weer om een update gevraagd en te horen gekregen dat het product op voorraad is en z.s.m. verstuurd gaat worden.

14/12: Ik krijg om 5:40 's ochtends te horen dat de bestelling binnen 24\28 uur verstuurd gaat worden. Dit zal vast 48 i.p.v. 48 uur moeten zijn dacht ik. Wederom hetzelfde bericht dus.

17/12: Inmiddels ben ik al mijn hoop verloren in dit bedrijf. Het pakket is nog steeds niet verzonden. Heel frustrerend en de klantenservice houdt je voor de gek!

17 december 2025

Geachte klant,

We werken er hard aan om onze service continu te verbeteren. Het kan echter voorkomen dat er af en toe leveringsproblemen ontstaan ​​als gevolg van dubbele bestellingen, realtime voorraadbeheer of vertraagde leveringen.

In dat geval kunnen we helaas alleen de door onze leveranciers aangegeven levertijden aan onze klanten doorgeven.

Houd er rekening mee dat u altijd de geschatte leverdatum ziet voor een product dat niet op voorraad is wanneer u het aan uw winkelwagen toevoegt.

U kunt uw bestelling op elk moment wijzigen of aanvullen via uw account, of de bestelling annuleren als u niet langer op een product wilt wachten.

12345196 AGU Venture Snack Pack 1L stuurtas Zwart One Size:
2 stuks zijn klaar voor verzending, 2 hebben een verwachte leverdatum:
22-12-2025

U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden met het trackingnummer van de vervoerder en de factuur.

We hebben uw opmerkingen in overweging genomen en doorgestuurd naar de betreffende afdeling om onze dienstverlening continu te verbeteren en de kwaliteit ervan verder te verhogen.

Al vaak wat besteld

Al vaak wat besteld
En wisselend hoe lang het duurt
Maar nu wat bestelling van meer dan 500 euro gedaan en deze laat al 3 weken op zich wachten terwijl de producten op voorraad zijn
Klantenservice scheept je continu af met
Standaardmailtjes waarin niks duidelijk wordt
Dit wordt m’n laatste bestelling daar
Dj Müller

25 november 2025

Geachte klant,

Wij doen ons best om onze service voortdurend te verbeteren, maar het kan voorkomen dat, vanwege voorraadtekorten, dubbele bestellingen en het realtime werken met de voorraad, sommige producten als 'op voorraad' worden weergegeven, terwijl ze tijdelijk niet op voorraad zijn of dat de levering vertraagd is.

In dat geval kunnen wij u helaas alleen de door onze leveranciers aangegeven levertijden doorgeven.

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling is verzonden met het trackingnummer van de transporteur en de factuur.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten

Een ontbrekend element van de…

Update op vraag van bikeinn in mijn tweede beoordeling over eenzelfde bestelling
bikeinn
Ordernummer
63612089
Dit kan u enkel hier lezen, het retourverzoek word namelijk na 24 uur gesloten als ik niet in staat ben de gebruikte banden binnen die tijd van de fiets af te halen. Die zijn in gebruik omdat ze geen deel uitmaken van de retouraanvraag. De retouraanvraag handelt over een niet ontvangen product. Over een onvolledige zending. Du nogmaals, welke foo's verwacht u precies van mij. De foto's van het order, het ontbrekende artikel dat nog op uw website aangeboden stond en de foto's van de in gebruik genomen banden op de fiets heb ik allemaal keurig opgestuurd, als gevraagd en meer. Ik begrijp nog steeds niet welke foto u van mij wnst te ontvangen.

Een ontbrekend element van de bestelling dien je te rapporteren middels een retouraanvraag. Een retouraanvraag om niet te retourneren.
2 van de drie producten zijn in gebruik, de buitenbanden zijn op de fiets gemonteerd na inspaken van de wielen. Om nu te aanvaarden dat er een product niet geleverd werd word verwacht dat ik binnen de 24u foto's neem van de plastic zak die verpakking moest voorstellen, de banden demonteren en foto's van nemen. Veronderstel ik. Ik heb de banden gefotografeerd terwijl ze op de fiets liggen, wie kan dit in 24u nu in hemelsnaam voor elkaar krijgen? Dit is dus diefstal. En dit gebeurt meer, lees de review die deze moderne Spaanse conquistadors produceren: Ze moeten wel een klein beetje realistisch zijn. Hierbij plak ik de laatste chatberichten tussen bikeinn en mij:

Tradeinn - 2025-12-12 23:22:55

Geachte klant,

Wij vragen u om de foto's te verstrekken zodat wij uw verzoek kunnen afhandelen. Gelieve de informatie binnen 12 uur te verstrekken, anders wordt uw retourzending gesloten.

Met vriendelijke groet, Tradeinn Team

Voeg minstens één foto toe
klik hier

- 2025-12-12 15:06:46

Het pakket was ongeopend, niet opnieuw verzegeld. Het was dicht geplakt met de voorziene plakstrook.

- 2025-12-12 15:04:18

De verpakking was intact, onbeschadigd, geen gaatje, geen haakje in. Zou de persoon van het afleverpunt daar geen melding over maken als dat wel het geval was? De banden zijn in gebruik, ik haal ze niet van de fiets af om voor u een foto te maken, u zal het hier moeten mee doen.
De ontbrekende band heb ik via screenshot meermaals de maten van doorgestuurd. U spreekt nog steeds over "de foto's', maar wil je nu eindelijk eens duidelijk zeggen welke foto's u nodig hebt? Ik blijf maar, nu voor de 4de (vierde) maal foto's maken en doorsturen en u doet niet eens de moeite om duidelijk, duidelijk met mij te communiceren.
Als het nu niet goed is, 'die foto's' die u nodig hebt en u bent nu niet duidelijk zal ik dit bij het nemen van verder stappen tegen u gebruiken. En ik heb, u weet dat want ook daar reageert u op, bij de review een review van een andere klant van u geplakt die twee jaar terug ook opgelicht werd. Dit betekent dat er regelmatig klanten bij u worden opgelicht. Niet iedereen neemt de moeite om dit openbaar kenbaar te maken.

12 december 2025

Geachte klant,

Om onze service te blijven verbeteren, willen we graag onderzoeken wat er precies is gebeurd. Stuur ons alstublieft uw bestelnummer, dan bekijken we uw geval.

Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groeten.

Lang geaarzeld met Bikeinn (Tradeinn…

Lang geaarzeld met Bikeinn (Tradeinn enz): de prijzen leken te laag en het aantal klachten te hoog. Toch wat besteld nadat ik las dat ze waren verbeterd. En inderdaad, niets aan de hand. Het pakket was er erg snel. Ondertussen meer besteld: heel tevreden over.

12 december 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve recensie te schrijven. Uw feedback is essentieel voor onze continue verbetering.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw product!

Fijne dag verder.

Met vriendelijke groeten,

Een maand geleden enkele SRAM…

Een maand geleden enkele SRAM onderdelen besteld. Zouden op voorraad zijn. Begin december melding gehad dat bestelling verstuurd zou zijn. Het is nu tien dagen later en nog steeds niets ontvangen. Ik heb wel een mailtje gestuurd maar die weten niets anders te vertellen dan dat ik de trackcode moet volgen. Ja duhhh

10 december 2025

Goedemorgen,

Onze excuses voor uw feedback. De vertraging van uw bestelling was niet onze bedoeling en wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze acties en het eventuele ongemak dat dit met zich meebrengt.

Externe factoren kunnen echter van invloed zijn op de levering van bestellingen. Daarom zijn onze leverdata schattingen en geen exacte data.

Houd er ook rekening mee dat u altijd kunt kiezen voor een andere verzendmaatschappij als u niet tevreden bent met de service van een bepaalde vervoerder.

Uw opmerkingen zullen worden meegenomen in onze continue verbetering.

voorraadgoederen met 2 a 3 weken levertijd

bestellen van voorraadgoederen (order 64371504)met een geschatte levertijd van max 1 week ... maar als de week voorbij is dan tovert men er nog maar een extra wachttijd van minimaal 1 week tot 2 weken erbij ..tja zo moet het niet. spijtig

9 december 2025

Geachte klant,

Er is zojuist een terugbetaling verwerkt. U ontvangt het betreffende bedrag binnen enkele dagen.

11-12-2025 08:35:20 - Terugbetaling (PayPay): 506,93 EUR

Om de status, updates en berichten met betrekking tot uw claim te bekijken, kunt u inloggen op onze website rechtsboven via: Mijn account > Mijn bestellingen > Retourstatus bekijken.

Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groeten.

AFBLIJVEN

AFBLIJVEN, leugens en leugens en verkeerde beschrijvingen en niets wordt rechtgezet

25 november 2025

Goedemorgen,

Het spijt ons zeer dat onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Om onze service continu te verbeteren, willen we graag onderzoeken wat er is gebeurd. Stuur ons uw bestelnummer en we zullen uw probleem graag onderzoeken.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet