Er valt indedaad winst te behalen op de leveringsduur. verzending 1-3 dagen. Ik wacht nu al een week op mijn produkt. De bezorging zou gisteren zijn, tussen 1700-2000 uur. Echter te verfeegs. Bij ve... Toon meer

Fietswiel Mvtek 20" besteld en is na 16 dagen bezorgd. Tevreden over het product en de langere levertijd was bekend volgens vele reviews. Verwarrend was dat ik van Post.nl een bezorgdatum kreeg die la... Toon meer

Ruim aanbod, maar hele trage leveringen naar België.. Reken al gauw op een 3-4 weken wachttijd minstens, terwijl alles zogezegd op voorraad is?!

1. Fietsaccessoirewinkel
  2. Fietsenwinkel
  3. Sportwinkel

Bikeinn is an online retailer that specialises in cycling equipment, providing cycling enthusiasts around the world with everything that they need to enjoy the sport. The Bikeinn team is highly knowledgeable and is dedicated to helping every customer to get the most enjoyment from their cycling, no matter their age, skill or experience. Bikeinn’s range is large and comprehensive, featuring many leading international brands such as Castellli, Sportful and Spiuk. The online shop stocks bikes, clothes and accessories, which are suitable for everyone - from beginners to full-time enthusiasts. All of Bikeinn’s top quality products are sold at the best possible price, with further discounts available via exclusive sales and offers. The Bikeinn team offers top quality customer service and online support. Bikeinn is one of 18 spezialized stores in sports within the Tradeinn group, with over 2.600.000 references in a HQ storage of 30.000m2 and over 10.000 trusted brands available to ship to 180 countries around the world. We rely on the opinion of more than 20 million customers who have bought in a totally secure way. Shipping & secure payment! Visit us today at www.bikeinn.com

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

37K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Belachelijk antwoord op mijn probleemvraag

Mijn aangekocht item past niet al zegt advertentie "voor alle bagagedragers geschikt".De vraag naar een mogelijke oplossing werd beantwoord per mail met een belachelijk antwoord, geschreven om maar iets te zeggen ( bv gebruik klittenband)
Ik zoek zelf wel naar een deftige oplossing

9 mei 2025

Hallo,

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie te schrijven. Wij betreuren uw opmerkingen echter ten zeerste.

In het retourbeleid waarmee u bij aankoop akkoord bent gegaan, staat duidelijk vermeld dat in geval van een vrijwillige retourzending de verzendkosten voor rekening van de klant zijn. De retourkosten zijn voor onze rekening indien het product daadwerkelijk beschadigd/defect is of indien het artikel niet klopt.

Groeten

Geen eigen voorraad trage bezorging

Op voorraad betekend bij deze partij dat ze na je bestelling het pas bij de leverancier gaan bestellen. Daardoor dus trage bezorging. Levering 5 dagen later dan voorspeld op de website. Klanten misleiding.

17 mei 2025

Goedemorgen,

Wij betreuren uw opmerkingen ten zeerste. De vertraging van uw bestelling was niet onze bedoeling en wij zijn volledig verantwoordelijk voor onze acties en eventueel ongemak.

Er zijn echter externe factoren die de levering van een bestelling kunnen beïnvloeden. Daarom zijn onze leverdata schattingen en geen exacte data.

Houd er ook rekening mee dat u altijd kunt kiezen tussen verschillende transportbedrijven als u niet tevreden bent over de service van een bepaalde vervoerder.

Groeten

Great pricing and quick delivery

Great pricing and quick delivery, updates provided on regular basis

2 mei 2025

Hello,

We greatly appreciate the purchase made and your time taken to leave us a review.

Best regards,

Big assortment and fast delivery

16 mei 2025

Hello,

Thank you for taking the time to write such a positive review, your feedback is essential for continuous improvement.

Niet nakomen leverdata

16-5 middag update: Enige vorm van (gestandaardiseerde) communicatie blijkt mogelijk.
Van de 2 overgebleven op voorraad zijnde producten, blijkt er 1 nog niet klaar te zijn... Dus om eea te bespoedigen deze ook maar geannuleerd voor directe verzending van het overgebleven hoofdproduct.
Ik ben benieuwd naar de levering en terugstorting.

16-5 ochtend: Op 27-4 bestelde producten blijken deels direct leverbaar, deels niet, hoewel ze op de website als voorradig stonden aangeven. Geplande bezorging 15-16 mei.
Zonder enige vorm van communicatie blijkt dat de producten nog meer zijn vertraagd, onbekend hoe lang.

Om BikeInn te helpen heb ik de niet leverbare producten geannuleerd zodat de verzending direct kan worden verzorgd. Ik heb tevens alle mogelijke communicatie middelen gebruikt om dit te bevestigen.

Ik ben heel benieuwd naar hun nette en spoedige afhandeling.

Marjan van Galen

27 april 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed.

Wij hebben uw zaak daarom opnieuw bekeken. Het verantwoordelijke transportbedrijf is reeds op de hoogte gesteld en doet momenteel onderzoek.

Wij hebben ook rekening gehouden met uw opmerkingen.
en we hebben ze doorgestuurd naar de betreffende afdeling, zodat zij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren en verhogen.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en alle daarmee samenhangende ongemakken.

Als u meer informatie of hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via support@tradeinn.com

Het allerbeste

Geen correcte leveringstermijn

Bij bestellen krijg je een leveringstermijn voorgeschoteld die in de praktijk niet wordt gehaald. Hier alleen bestellen als er geen tijdsdruk op jouw bestelling zit.

11 mei 2025

Bought a nice cycling vest

Bought a nice cycling vest
at Bikinn. Very good service.
Top👍🏽👌🏼thanks.

12 mei 2025

Product was as expected

Product was as expected, delivered on time and at a good price.

30 april 2025

Best regards,

Prima site en lekker goedkoop

Goedkope shimano onderdelen besteld en deze werden redelijk snel geleverd.

1 mei 2025

Hallo,

We stellen uw aankoop en de tijd die u heeft genomen om een ​​recensie achter te laten, zeer op prijs.

Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Een fijne dag verder!

Nooit geleverd, geen geld terug

Bestelling geplaatst, maar de zending is niet aangekomen. Kan gebeuren. Is niet de schuld van de verzender.
Via de tracking informatie was te zien dat de zending retour ging naar de verzender.

Nu duurt het al weken voordat ik mijn geld terug krijg.
Ik krijg wel snel reactie op mijn berichtje ls, maar ze behandelen dit als een gewone retourzending. Het geld wordt teug gestort, zodra de zending binnen is.

Maar ik heb niks niks retour gestuurd. Ik heb nooit iets ontvangen.
En of die zending nu aankomt in hun magazijn of niet, moet hier los van staan.
Maar ze komen telkens met hun standaard antwoord.

En telefonisch contact is al helemaal niet mogelijk.
Zoals zoveel bedrijven, is het erg lastig, of zelfs onmogelijk, een telefoonnummer te vinden.

9 mei 2025

Groeten

Bestelde artikelen zijn niet zoals…

Bestelde artikelen zijn niet zoals getoond en kloppen niet met de omschrijving, neigt naar oplichting

8 mei 2025

Hallo Rick,

Het spijt ons zeer voor uw opmerkingen. Om uw zaak te verifiëren en te valideren of het een fout van onze kant is, moet u een verzoek tot terugbetaling indienen. Vergeet niet de reden te kiezen
correcte retourzending, want indien het een fout van onze kant was, zijn de retourkosten voor onze rekening, zolang het product daadwerkelijk beschadigd, defect of verkeerd is.

Indien u besluit om het product vrijwillig te retourneren, zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

Fijne dag!
Groeten

Transparant and fast enough!

7 mei 2025

Fast delivery

Nice shop with a lot of fine stuf and good prices

Best regards,

Un bon prix de l'article et une…

Un bon prix de l'article et une livraison comme promise.

Bonjour,

Merci d'avoir pris le temps de rédiger un avis aussi positif. Vos commentaires sont essentiels à notre amélioration continue.

Nous espérons que vous apprécierez votre produit !

Bonne journée !

Cordialement,

good quality

good quality, fast delivery, price lower than others

17 april 2025

100% Gereed

27 april 2025

Very competitive pricing

Very competitive pricing. Rapidly delivered. Good work, fellows!

18 april 2025

Best regards,

levertijd meer dan 3 weken!!!!

Alle producten waren op voorraad, maar toch een levertijd van meer dan 3 weken, niet meer van deze tijd. Ook communicatie is niet mogelijk of reageren gewoon niet.
Volgende keer iets meer betalen, maar dan wel een dag later in huis.

Hallo Rody

Dank u voor uw eerlijke feedback. Wij hebben uw opmerkingen doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Onze excuses voor het ongemak. We zullen uw opmerkingen echter meenemen in onze verdere verbetering. Wij hopen dat u ons nog een kans geeft om te laten zien hoeveel we verbeterd zijn.

Groeten

Moeilijk om iets retour te sturen.

Ik ben al een week bezig om een retourlabel te krijgen. Ik heb op verzoek al 3 maal foto's gestuurd, steeds krijg ik dan het verzoek om binnen 7 dagen deze weer op te sturen. Het geleverde artikel klopt niet met de foto op de site of de beschrijving in de doos. Gelukkig dat ik met de creditcard heb betaald.

8 april 2025

Goedemorgen,

Wij betreuren het ten zeerste dat u onze service niet naar wens vond.

Om voortdurend te kunnen verbeteren, willen we graag controleren wat er is gebeurd. Stuur ons uw bestelnummer, dan controleren wij het graag.

Excuses voor het ongemak.

Alle goeds

retourzending niet mogelijk: verkeerde lettertype grbruikt?!

Accu's en acculader besteld voor e-bike.
Lader past niet bij accu's.
Ondanks tot 3 keer toe opsturen van foto's geen retourprocedure/geld terug.
Als reden werd gegeven dat ik niet het juiste lettertype heb gebruikt bij de aanmelding van mijn retour! Schandalig, oplichters gewoon.

3 april 2025

Beste klant

Het spijt ons wat er met uw bestelling is gebeurd. Als u een product wilt retourneren, moet u de volgende stappen volgen:

Stap 1: Log in op uw account

Meld u aan bij uw account door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Ga naar het gedeelte Mijn bestellingen, selecteer de bestelling, klik op Retourzending aanvragen en kies de producten die u wilt retourneren. Selecteer de juiste retourreden en druk het label af.

Stap 2: Bereid het pakket voor

Zodra het etiket is afgedrukt, kunt u de verpakking voorbereiden. Zorg ervoor dat u uw producten goed verpakt, zodat ze niet beschadigd raken tijdens de verzending. Stuur het product naar ons op in de originele doos (geen plakband, tape of stickers op de originele doos) en met alle labels, garantiebewijzen, handleidingen, cd's, etc. (indien van toepassing). Plak ten slotte het retourlabel op de buitenverpakking.

Stap 3: Verzend het pakket

Stuur het pakket naar het adres dat op het retourlabel staat.

Stap 4: Ontvang uw terugbetaling

Zodra het pakket is aangekomen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail. Als het product in perfecte staat is, bevestigen wij de terugbetaling van het betaalde bedrag. Houd er rekening mee dat het maximaal 15 werkdagen kan duren voordat uw geld wordt teruggestort.

Houd er rekening mee dat als u het product wilt ruilen voor een ander product, u een nieuwe bestelling moet plaatsen en opnieuw de verzendkosten moet betalen.
In geval van een retourzending onder garantie halen wij het product op onze kosten op en verzenden het naar het merk. De wachttijd is afhankelijk van de managementtijd van het merk zelf. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke beslissing over omruilen, repareren of restitutie altijd afhankelijk is van het merk. Zodra wij een reactie hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om u te laten weten of de garantie is geaccepteerd en, zo ja, of het merk heeft besloten om over te gaan tot terugbetaling, reparatie of vervanging.