Ved virkelig ikke hvad H..... bikerep bilder sig ind😡 Er blevet hagget af dem, med alle mine oplysninger og som bliver delt rundt på nettet, skønt at jeg ALDRIG har handlet med dem😡😡😡 Fandt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Min ellers velfungerende elcykel begyndte at trække ujænt. Motor trak kun når een pedal blev trådt ned. Valgte Ellum Bike Shop, fordi så var der direkte kontakt til reperatør. Det var en rigtig god... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har pt min cykel sag liggende i bike apps - trods sagen ikke er færdig bearbejdet har de slettet mine data - alt er slettet ingen historik på min nye cykel som. Har børnesygdomme . . har intet om dag... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bikerep A/S varetager garantireparationer og service af elcykler købt hos COOP. Landsdækkende mekanikerservice med fokus på venlig og hurtig hjælp. På Mustang-elcykler får du: - 2 års garanti på batteri - 2 års garanti på motor - 5 års garanti på stelbrud Bemærk venligst: Al henvendelse sker direkte til COOP, som efterfølgende opretter sagen hos os. sliddele er ikke dækket af garantien.
Contactgegevens
Langdyssen 6, 8200, Aarhus N, Denemarken
- info@bikerep.dk
- bikerep.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Advarsel! Find en anden måde at få klaret din garantireparation!
54 dage efter at min cykel blev indleveret til Bikerep, har jeg nu modtaget den igen. Opgaven var at skifte dæk der var revnet.
Her er min mail til Salling Group
"Jeg har nu modtaget min cykel.
Måske har grunden til at reparationen varede så længe, at mekanikeren bestilte overflødige dele hjem.
Detaljer om rep. fra promovec.dk:
- dæk : 0 DKK
- fælgbånd : 0 DKK
- slange : 0 DKK
Da det kun var dækkene der skulle skiftes. Det har nok medvirket til de næsten 2 måneders ventetid at der skulle bestilles fælgbånd til 24” hjul. Er det efter Salling Groups anvisninger, eller bare cykelmekanikerens vurdering at alt dette skulle indkøbes? Sikkert for at kunne fakturere mere på reparationen!
Det er ærgerligt at Salling Groups gode navn og rygte bliver trukket ned at en underleverandør som Bikerep."
Igennem forløbet chattede jeg med en stakkels medarbejder som sikkert ikke har et nemt job, med alle de utilfredse kunder.
Så min opfordring til Salling Group, er at sikre en bedre kvalitet fra denne leverandør. Og til kunder, at se om garantireparationer kan klares på alternative måder.

elendig service
har oprettet mig og min sag hos bikerep. og bestilt et komplet forhjul til min cykel for en måned siden nu. Og det er åbenbart en umulig opgave. har været i telefonisk kontakt med bikerep 3 gange og her sker der åbenbart heller ikke noget. der bliver bare lovet og lovet.
Købte en cykel gennem bilka.dk hvor der…
Købte en cykel gennem bilka.dk hvor der var en fejl levering, fik besked på at jeg skulle bruge bikerep's app, hvilket ville være fint nok, hvis den app så ellers fungerede. Når man skal vælge cykel er der sort tekst på mørk baggrund, og når man skal skrive købs datoen er der hvid tekst på hvid baggrund. Hvordan havde I tænkt jer at man skal kunne angive disse ting når det er umuligt at læse hvad der står?

Bikerep. Dur ikke
Ja, ny cykel købt igennem Bilka. Forhjul fladt, ingen hjælp at hente når man skal bruge sin cykel her i weekenden. 1-2 dages ventetid, 1 times kørsel hver vej. DET ER EN REKLAMATION BILKA!! OG EN OMMER. Bikerep dur ikke

Smidig og kundevenlig service
Havde købt SCO elcykel i Bilka som manglede halvdelen af støtteben, reklamerede på BikeRep. Inden to dage kom en venlig cykelsmed hjem til mig og udskiftede støtteben kvit og frit. Det kalder jeg god stil og god service.

Antwoord van Bikerep A/S
De bruger mere tid på ingenting end på at arbejde.
Første gang jeg skulle have en cykel repareret, tog det 3 uger for et simpelt dæk skift, så er der "leveringstid af reservedele" hvis man ved at der er lang leveringstid, bør man nok overveje at have mere på lager, den ansatte til at optimere processen, må være dårlig til dit arbejde. Nu har jeg cyklen til reparation igen. Fik at vide det højest ville tage halvanden uge. Der er indtil videre gået 2 uger. Kommunikationen mellem Salling group og bikerep, er tilsyneladende ikke eksisterende.
Hurtigt og gnidningsfrit- super service…
Jeg vil gerne give Bilka Tilst kæmpe ros for håndtering af og udførelse af garantireperation af min elcykel. Helt fantastisk så hurtigt jeg havde en perfekt fungerende cykel retur igen! Jeg er SÅ tilfreds med forløbet!
Personalet i servicecentret skal også have kæmpe ros for hjælp med installation af app og generelt bare super venlig modtagelse og hjælp. Det er helt sikkert hos jer jeg vil købe min næste cykel.

Antwoord van Bikerep A/S
Cykel gået i stykker efter er par…
Cykel gået i stykker efter er par måneder. Har oprettet en dag på appen. Nu 4 uger efter er der ikke sket en fis. Jeg kunne have købt en ny cykel for de bus-penge der er blevet brugt i mellemtiden. 4 uger for at få lavet et defekt baghjul på en cykel. Det her er under al kritik og køber aldrig en cykel fra Salling group igen! Kundeservice virker som et fremmedord.
Passiv dagsbehandling
Købte en elcykel hos Føtex.dk. Den var defekt ved modtagelsen (batteri og nøgle sidder fast og Batteriet kan ikke oplades). Jeg er nu henvist til Bikerep ( cyklen er "taget i brug" fordi den er pakket ud og samlet - ellers ville jeg godt nok heller ikke vide, at den er defekt - og nu hænger jeg på den - og altså på Bikerep).
Jeg skulle oprette en sag i en dårlig app, de forlanger, at jeg skal installere. Den mener fx ikke, at min ( helt almindelige) adresse findes, og den forlangte batterinummer på det batteri, som sad fast i cyklen som obligatorisk felt. Men ved at ringe til Bikerep og vente laaaang tid på deres telefon (uden kø- system, man bliver bare hældt af, efter et stykke tid), fik jeg oprettet en sag. Men så skete der ikke mere. App'en fungerer, så Bikerep og jeg kan sende beskeder til hinanden, men det er kun mig, det skriver noget. Når jeg ringer påstår de, at sagen er gået videre til en cykelsmed, som nok vil ringe til mig en dag. Hvem, kan jeg ikke få at vide, og eksisterer han overhovedet???.
Øv, øv og 3 gange øv for Bikerep!

Løst baghjul efter reparation
Fik ny krankboks på min cykel, lavet gratis idet det var en reklamation.
Baghjulet var imidlertid ikke ordentligt efterspændt efter reparationen, hvilket resulterede i en slap kæde, samt et baghjul der var løst og skrabede mod cyklen.
Yderst utilfredsstillende at udlevere en cykel, hvor baghjulet ikke var efterspændt, og meget heldigt kæden ikke faldt af under kørsel.
EDIT. @ Bikerep. Tak for Jeres besked.
Jeg har, før denne anmeldelse på Trustpilot, skrevet til Jer (Via besked funktionen i APPen under min sag).
Her meddelte jeg ovenstående, samt at problemet med baghjulet er udbedret hos den lokale cykelsmed, idet han kunne lave det med det samme, og jeg derved undgik atter at skulle undvære cyklen i flere dage.

Dårlig service
Har afleveret min el cykel bilka vejle d 27-04-2020 da motoren er defekt har lige fået besked at vi kan forvente at vi kan få den retur slut juni, det er bare ikke godt nok.Vi vil have pengene tilbage men fik et nej. Køb aldrig cykel i Bilka

Dårlig service
Jeg fik hurtigt svar da jeg oprettede min sag. Men der er aldrig dukket nogen op, som lovet. Og nu er der gået 14 dage. Det er under al kritik. Vi vender tilbage lyder svaret, jo tak, men hvornår? Vil jo gerne kunne bruge min cykel. Fup og fidus med den app.. 😡 Virkelig dårlig service..

Antwoord van Bikerep A/S
Tak for hurtig service af Alice hos…
Tak for hurtig service af Alice hos BikeRep.

Antwoord van Bikerep A/S
Køb aldrig elcykel hos Føtex bilka mm
Køb aldrig elcykel hos Føtex bilka mm. Her er min oplevelse cykel var flad da den blev pakket ud det hjalp ikke med luft. Efter 3 måneder stod opladeren af. Efter 4 måneder kan den ikke tænde for el. Og bliv indleveret til rep. Har nu ventet 14 dage uden anden besked at den er under rep hos Bike rep. Og dem kan man kun kontakte gemmer deres app og de svarer ikke igen. så hold væk service er en by i Rusland. Mvh. Steen

Fremgang
Efter en lang periode på 1,5 år ser det nu ud til, at der er kommet mere styr på BikeRep. Jeg har i den grad kæmpet med et frygteligt eksemplar af en el cykel, købt i Bilka med ny pris på knapt 14000 kr, hvilket simpelthen ikke passer. Nedsat til ca 8000 kr inkl samling. Efter en tid, hvor turen gik til Bilka mhp bla udskiftning af batteri, ny motor osv osv har jeg forlangt mine penge tilbage, hvilket er imødekommet. Jeg vil gerne nævne, at Espen fra BikeRep, på alle måder har fremtrådt meget serviceminded, venlig og imødekommende og yderst hjælpsom. Tak for det. Vh Heidi

Super service
Super service
Esben fra Bike.rep, levere en fantastisk kundeservice. Fik mit batteri efter 3 dage, hvor jeg først havde "gruet" for 2-4 uger.
Så tak for alt, er glad og tilfreds og jeg kan hoppe på min cykel igen

Antwoord van Bikerep A/S
Helt usædvanlig service ydet ved samling af cykel
Købte en cykel online i Føtex/Salling Group, der på deres hjemmeside tilbyder at cykler kan leveres samlet. Ingen i Føtex kunne dog fortælle mig, hvordan man bestiller samling. Fik fat i Esben fra BikeRep, der tilbød at mødes med mig i Føtex’ kundeservice, hvor jeg fik min usamlede cykel udleveret og så blev den samlet i P-kælderen, mens jeg ventede. 1.000 Tak til Esben. (Føtex kan til gengæld godt stramme op !)
Service er ikke eksisterende i dette firma.
Hvis denne kunne få 0 stjerner havde det stadig ikke været nok, Servicen man får fra dette firma er helt i bund, de svarer ikke på appen når man forsøger at komme i kontakt med dem, man kan ikke få et telefon nummer så man rent faktisk kan komme i kontakt med dem, tager man fat i bilka får man at vide at de har 21 dages reperationstid, der er gået over en måned og der sker ikke en skid, vi fik at vide at vi ville få et tilbud på hvor meget reperationen ville koste dette har vi stadig ikke fået efter 30 dage. køb aldrig en el-cykel igennem bilka da cyklen sikkert ikke holder, og skal den til bikerep kan du forvente lang vente tid uden nogen form for svar. Jeg tror de ikke har noget telefon nummer man kan ringe til fordi de aldrig ville få et positivt opkald. Hvis du er firma og overvejer en service aftale med bikerep burde du holde dig langt væk fra et firma der sætter så lidt fokus på kunden som bikerep gør. forhåbenlig tager bilka nogle af disse anmeldelser til sig da jeg kan se mere end 60% har 1 stjerne.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse
Jeg købte en dyr el-cykel hos Salling group (Bilka-Føtex) og har været rigtig glad for den. Men så startede mit mareridt da jeg skulle have en ny reservedel fordi cyklen fejlede efter 2 måneder. Jeg venter i 45 dage for en reservedel som skulle monteres på 15 min.
Jeg var naiv og ville give Bilka endnu en chance og besluttede mig for at købe en el-cykel til min kone. Det var nok et af de værste køb jeg har foretaget mig. Jeg købte en SCO el-cykel til min kone og den havde problemer med motoren. Jeg fik den så returneret på købsdagen i varehuset da deres medarbejder godt kunne se fejlen. Jeg blev rådet til at bestille en ny til min adresse da den første skulle afhentes fra varehuset. Den nye cykel har problemer med motor og fælg. Fælgen på cyklen høvler gummi delen på V-bremsen og selvom jeg påpegede fejlen, så mener de (Bilka/Bikerep) at det er helt normalt?. Bikerep´s behandling af sagen har taget over en måned og deres konklusion er at de mener fælg problemet er normalt!? Jeg har haft flere cykler og ejer selv en el-cykel og det er ikke normalt at en fælg på cyklen skal skade en anden del af cyklen. De var arrogante, fuldstændig modvillige til at høre på min forklaring fordi deres mekaniker nu havde afgjort sagen. Bikerep er Bilka´s nye samarbejdes partner da deres tidligere samarbejde med BikeHero tidligere var en kæmpe fiasko som resulteret i mange utilfredse kunder. Nu prøver de så igen med Bikerep og det ser ikke godt ud indtil videre. Mit råd til jer som ønsker at købe en cykel; KØB DEN HOS EN CYKELHANDLER, oplevelsen er bedre, servicen er bedre, det er mere personligt og man bliver hurtigt afhjulpet så man kan komme videre. Salling Group sælger en billig cykel som kan være god, men et cykel køb stopper ikke ved produktet, det er også hele oplevelsen og samarbejdet bagefter som gøre om du få en god oplevelse med dit køb. Jeg har dokumentation på alt det jeg har skrevet så hvis man er interesseret i at få flere informationer så er i velkommen til at kontakte mig. Hold jer væk fra BILKA og Bikerep
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.