Betrouwbaar en attent. Al jaren, sinds het bedrijf op deze locatie opereert, blijkt het een op de klant gerichte onderneming te zijn. Van het vervangen van een ventieltje tot advies voor de aanschaf... Toon meer
Na 3 jaar nog steeds zadelpijn. Voldoende tijd om te wennen gehad, dus op zoek naar ander zadel. Een vrouwenzadel voor de juiste anatomie gekozen. Belangrijk is een omruilgarantie van 30 dagen. We... Toon meer
Vriendelijke ontvangst Goede afspraak, info en voorlichting Reminder via mail. Taxatie en prijsopgave met uitleg. Toelichting op verzekering Goede info bij werkzaamheden fietsen Snelle afhande... Toon meer
Duidelijke afspraken over de kosten voor de onderhoudsbeurt. Over extra kosten n.a.v. geconstateerde bijkomende zaken die onderhoud vragen c.q. vervangen moesten worden, werd eerst telefonisch contact... Toon meer
Kerklaan, 57, 2171 GB, Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Personeel is aardig en kon mij helpen aan de goede lengte spaken
Bike Totaal Vd Hulst Sassenheim is een top zaak met deskundig en zeer vriendelijk personeel. Uitstekende service, een aanrader.
We hadden een probleem met onze fiets (nieuwe stuurpen) maar we werden meteen geholpen, konden er op wachten. Super
Ik had snel een fiets nodig. Ik werd direct geholpen en de fiets werd gelijk gereed gemaakt. Klantvriendelijke behandeling. 5 sterren waard.
Het aankoop proces was goed. BikeTotaal maakte zeer snel de aanbiedingen.
BikeTotaal zou bij de aflevering 2 dingen anders kunnen doen. Per slot van rekening geef je toch even Euro 4500 en meer uit voor een fiets. Dus, zorg ervoor dat de uitleg-instructie, inclusief het koppelen met de ebike Flow, ter plekke geregeld wordt. Besteed meer energie aan het overdragen van de fiets met de toetertjes en belletjes. Geef daarnaast de klant een minimaal cadeautje/attentie.mee. Niet alleen kop je de fiets maar geef je BikeTotaal meteen voor de komende jaren Onderhoudsbusiness.

Antwoord van Bike Totaal - van Hulst Sassenheim
1. Een inruil van mijn gazelle ebike schiet van 850 naar 1250 . Voel me over dat eerste bod toch een beetje vreemd
2. Een fiets van 4000 is kennelijk voor jullie wat een oliebol voor mij is. Tekenen afleveren en meenemen . Er wordt weinig aan de klanttevredenheid gewerkt vind ik

Antwoord van Bike Totaal - van Hulst Sassenheim
Mijn fiets, net nog binnen de garantie, bleek te kraken. Goede analyse door de monteur en helaas kon door het fietsmerk het niet opgelost te worden. Door Van Hulst is alles uitgezocht waardoor ik een nieuwe fiets uit kon zoeken. Spiegel, sleuteltje van het tweede slot waren niet meet terug gekomen en vergoed door Van Hulst. Zelfs nog wat korting gekregen. Helaas kon ik niet opnieuw gebruik maken van de fietspaspoort met nieuwe extra garantie.
Vriendelijk en goed van te voren gecommuniceerd over arbeid en kosten.