Van ProTrader (WallStreet) naar ProTrader (Binck) naar TraderPro (Saxo). Elke keer opnieuw je grafieken proberen te matchen, maar steeds minder indicatoren.Géén Brown CompositeIndex, Double Stochasti... Toon meer

2e review Kort samengevat: Te duur, Orders worden niet uitgevoerd, Irritatie i.v.m. kosten euro/dollar rekening, Servicekosten per maand rekenen bovenop de schandalig hoge transactiekosten... Toon meer

Tot mijn verbazing lees ik in FD een bericht van mevr. Klep (directrice). Beter kan ze haar spreekwoordelijke “Klep houden of iets zinnigs kleppen”! Indien je zoveel klachten krijgt over een niet af p... Toon meer

1. Vermogensbeheerdiensten

Over BinckBank

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

U belegt om een mooi rendement te behalen. Maar succesvol beleggen gaat niet vanzelf. Daarom is het goed te weten dat u bij Binck de meest complete en gebruiksvriendelijke beleggingssite krijgt. Van nieuws tot analyse. En van eenvoudig kopen en verkopen tot het managen van uw portefeuille en rendement, bij Binck is het heel eenvoudig.

binck.nl was voorheen bekend als binckbank.nl

1,6

Zeer slecht

Zeer tevreden

Goede, efficiente en duidelijke klantgerichte dienstverlening.
Ben zeer tevreden...

28 juni 2021

Beste Arie,

Bedankt voor de positieve review! We vertrouwen erop je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven.

BinckBank

Bij DeGiro wordt dividend een week eerder uitgekeerd

Bij DeGiro is op 21 juni het dividend van Shell bijgeboekd. Bij BinckBank is op 25 juni nog steeds geen dividend van Shell uitgekeerd. Hoe kan het zijn dat een goedkope brooker een week eerder het dividend overmaakt naar zijn klanten?

25 juni 2021

Beste Karel,

Het dividend van Royal Dutch Shell is voor alle klanten uitbetaald op 21 juni 2021. Kan het zijn dat je het aandeel Shell niet in portefeuille had op de ex-divenddatum 13 mei 2021? Indien je het aandeel niet in portefeuille had op de ex-dividenddatum, kom je niet in aanmerking voor de uitbetaling van het dividend.

Saxo wat een afgang

Binck platform werkt prettig, overzichtelijk en snel.
Een van mijn rekeningen is over naar Saxo. Wat een ramp!! Je zoekt je wezenloos naar informatie over je portefeuille en moet altijd iets downloaden voor je iets kan inzien. Bijschrijven van dividend duurt erg lang, zo'n 4 dagen, maar wacht nog steeds op het dividend van Philips dat 9 juni !!!!! is uitbetaald. Stond er een dag op en is daarna verdwenen.

22 juni 2021

Beste Chris,

We begrijpen dat de gebruiksvriendelijkheid van het platform van Saxo Bank nog het een en ander te wensen overlaat. Daarom is ons development team hard aan de slag om een verbeterslag te maken hierin. We verwachten op korte termijn updates door te voeren.

Verder raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Saxo Bank via 0202255900 over de dividendbetalingen. Op die manier kan de klantenservice van Saxo Bank achterhalen waarom het dividend nog niet is betaald.

Prima service level.

Als je de servicedesk belt word je top geholpen met je vragen / verder werkt het platform gewoon lekker.
Misschien wel wat duurder dan andere maar je krijgt daar wel wat voor terug.

17 juni 2021

Beste rentenaar,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en het platform. We vertrouwen erop je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven.

BinckBank

Mijn rekening is overgegaan naar Saxo

Mijn rekening is overgegaan naar Saxoinvestor. Echter niet in zijn geheel!!. Mijn resultaatgeschiedenis van al mijn jaren beleggen staat nog bij Binck. Dat vind ik raar omdat ik dan van twee systemen gebruik moet maken. Het laatste jaar qua resultaat bij Binck klopt bovendien niet. Saxo levert ook niet dezelfde info als Binck en heeft een ingewikkelde website.

17 juni 2021

Beste Frans,

We begrijpen dat het vervelend is dat de resultaatgeschiedenis nog bij BinckBank staat en de rest van je portefeuille is overgezet naar Saxo Bank. Indien je op zoek bent naar historische informatie over je rekening, kunnen we je daar te allen tijde van voorzien.

Daarnaast klopt het dat de informatievoorziening met betrekking tot fondsen anders is bij Saxo Bank dan bij BinckBank. Er is een uitgebreide informatie/research pagina aangemaakt, waarin alle informatie met betrekking tot fondsen is te vinden. Daarnaast is het mogelijk om zowel de fundamentele als de technische analyse van fondsen te bekijken.

BinckBank

Al jaren klant bij Binck voorheen…

Al jaren klant bij Binck voorheen Alex... ik moet hemel en aarde bewegen om een andere tegenrekening te krijgen... precies dezelfde naam voorletters en adres... spullen retour om aan te vragen want ik heb een digitale handtekening gebruikt...
Liefst zou ik overstappen maar dat vind ik dan helaas nog meer gedoe... een ouderwetse logge machine bij Binck bank... pfff

1 juni 2021

Beste Martin,

We begrijpen dat het vervelend is dat we geen digitale handtekeningen accepteren momenteel. Vanuit veiligheidsoverwegingen is dit echter het beleid bij BinckBank. We doen er alles aan om je rekening te allen tijde veilig te houden bij ons.

Ongevraagde waarschuwing

Ongevraagde waarschuwing

Informatie over een aan een dubieuze beurs verhandeld aandeel in een goudmijn was to the point .Site is informatief en overzichtelijk

31 mei 2021

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent met de informatie die wordt aangeboden op de website.

We vertrouwen erop je goed van dienst te kunnen blijven.

BinckBank

Nog steeds heel verwarrend en dat ik…

Nog steeds heel verwarrend en dat ik naar gegevens moet zoeken bij de Saxo. Ik moet nog steeds wennen aan de nieuwe indeling van Saxo, niet prettig.
En ik mis ook de percentages per jaar over de aandelen.

29 mei 2021

Beste Anne,

We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is om te werken met het nieuwe platform van Saxo Bank. Het development team van Saxo Bank werkt constant aan de verbetering van de gebruikerservaring. We vertrouwen er dan ook op dat je ervaringen in de toekomst beter zullen worden. Mocht je suggesties hebben voor het platform, dan horen we dat heel graag. Met behulp van jouw feedback, kunnen we ervoor zorgen dat het platform iedere dag verbetert.

BinckBank

Tevreden met snelheid van verwerken…

Tevreden met snelheid van verwerken orders en administratieve afhandeling. Verder goede webinars en andere informatie.

28 mei 2021

Beste Nicolaas,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van de verwerking van orders en administratieve afhandelingen.

We vertrouwen erop je in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven.

BinckBank

Een rekening openen duurt erg lang…

Om een rekening te openen duurt erg lang. Handelen in OTC aandelen? geen probleem, maar de aanvraag duurt ondertussen 8 weken en we hebben alle formulieren ondertussen 2x moeten insturen. De rekening van mijn zoon omzetten naar een eigen, zelfstandige, volwassen rekening duurt nog steeds. We zijn twee maanden verder en alles moet weer opnieuw per mail doorgegeven worden. En telkens wordt weer om een paspoort gevraagd etc. AVG? Geen probleem meneer..... Aandelen overschrijven naar de rekening van je kinderen? Dat kan snel, bij mijn zoon, maar mijn dochter ontving het bericht dat ze aandelen ontving na 8 weken. Nou ja, als je geduld hebt en geen OTC aandelen wilt kopen gaat alles hier soort van perfect!

27 mei 2021

Beste Brun,

Vervelend om te horen dat je al twee maanden bezig bent met het openen van een rekening. We kunnen ons voorstellen dat dat de nodige frustratie oplevert. Om ervoor te zorgen dat je verzoek zo snel mogelijk wordt verwerkt, raden we je aan telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via 020 606 2666. Mijn collega's kunnen er op die manier voor zorgen dat je aanvraag zo snel mogelijk wordt afgerond.

Onze excuus voor de vertraging in je aanvraag.

BinckBank

over het algemeen heel tevreden over…

over het algemeen heel tevreden over Binck platform en service.
Een punt vind ik wel hinderlijk. de koersen bij Zelfbeleggen Green (waar ik gebruik van maak) zijn niet streaming, doordoor moet je elke keer de pagina refreschen.

27 mei 2021

Beste Wiel,

Bedankt voor je positieve review en je feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat de koers niet vanzelf iedere seconde ververst. Binnen Protrader wordt de koers wel automatisch ververst. Wellicht kan je proberen gebruik te maken van deze tool.

Overboeken portefeuille

Nadat DeGiro mij 3 maanden aan het lijntje hield voor de overboeking van mijn stukken van InsingerGilissen naar DeGiro besloot ik de overboeking naar DeGiro te annuleren en voor BinckBank/ Saxo Bank te kiezen.

In het verleden had ik al goede ervaringen met de service van Binck, maar deze week sloeg alles.
Na telefonisch mijn situatie kort te hebben uitgelegd gaven zij aan mijn portefeuille in principe binnen 2 weken te kunnen overboeken.

Op 19 mei opende ik de rekening en heb daarbij gelijk mijn verzoek tot overboeking van stukken ingediend.
Vandaag, 26 mei, zijn mijn stukken zichtbaar op mijn nieuwe BinckBank rekening!

Fantastisch hoe snel Binck dit heeft geregeld, it's good to be back!

26 mei 2021

Beste Arthur,

Fijn om te horen dat de overboeking van je stukken zo snel is geregeld. We vertrouwen erop je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven.

(Klanten service)

Klanten service?,wat een drama!! ik ben al van Maart 2021 bezig, en er moet gewoon een paar letters worden veranderd. Dit heeft nu al div telefoontjes, mail's en ongeveer al 6 personen die de revue hebben gepasseerd en nog is er niets opgelost. En als ik per uur betaald zou worden, ben ik rijk!
Een chaotische organisatie.

26 mei 2021

Beste Alice,

Vervelend om te horen dat je al zolang bezig bent met het doorvoeren van een administratieve wijziging. We raden je aan om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice via 020 606 2666. Mijn collega's kunnen op die manier de wijziging gelijk doorvoeren of er op toezien dat uw wijziging op korte termijn wordt verwerkt.

Onze excuses voor de vertraging.

BinckBank

Opheffen rekening lukt niet. Hoe bestaat het.

Nog voor de overgang naar de Saxo bank heb ik een bericht gestuurd om de rekening op te heffen. Deze schriftelijke melding is ook bevestigd.
Helaas niet uitgevoerd.
Na contact hierover opgenomen te hebben word ik doorverwezen naar Saxo. Na 40 minuten kreeg ik verschillende opties en alle bleken niet te werken. Uiteindelijk afgescheept en niemand meer te bereiken.
Echter, Binckbank had gewoon de opheffing conform eigen regels moeten realiseren. Het probleem laten oplossen door klant ipv zelf de verantwoordelijkheid nemen is wel erg passief. Vind dit gewoon slecht. Het bedrag stelt niets voor maar heeft wel impact op het vertrouwen in deze/een bank.

25 mei 2021

Beste Johan,

Vervelend om te horen dat je een opheffing hebt aangevraagd en dat deze nog niet was verwerkt voor de overgang naar Saxo Bank. Vanwege het feit dat meerdere afdelingen goedkeuring moeten geven voor een opheffing, duurt dit proces 2 à 3 weken. Indien de opheffing niet voor die termijn is doorgegeven, kan het zijn dat de rekening al overgezet was naar Saxo Bank. We begrijpen dat het vervelend is dat u uw opheffing daarna alsnog ook bij Saxo Bank heeft moeten aangeven.

We vertrouwen erop u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Afhandeling optie expiraties

Voor mijn beleggingsverzekering die via een Binck acct wordt gemanaged, zijn optie contracten die op 21 mei jl geexpireerd zijn nog steeds niet afgehandeld (het betreft de assignments). Dit betekent dus ongedefineerde cash/aandelen posities en de onmogelijkheid om hierop te handelen. Ongelofelijk onprofessioneel! In het algemeen vind ik het Binck platform beperkt / traag en de tarieven veel te hoog. DeGiro is vergelijkbaar qua mogelijkheden en veel goedkoper. Voor meer geavanceerde beleggers is Lynx of Mexem aan te raden, die gebruik maken van het professionele TWS platform.

25 mei 2021

Beste Kees,

Wat vervelend dat je optiecontracten nog niet zijn afgehandeld op je rekening. We raden je aan telefonisch contact op te nemen met de klantenservice & orderdesk, zodat we dit gelijk voor je recht kunnen stellen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Fijne app, veel mogelijkheden

Fijne app, veel beleggingsinstrumenten die ik elders niet vind (trailing stop) en behulpzame vriendelijke klantenservice. Enige nadeel is dat er wel ERG!! vaak (gelukkig wel in het weekend) onderhoud is aan de app en website zodat ik niet kan neuzen in mijn portefeuille terwijl ik dan juist extra tijd heb. Updaten en de app en website veilig houden is allemaal fijn, maar bijna meteen na het sluiten van de beurs op vrijdagavond tot en met zondagavond zeer regelmatig niet bereikbaar zijn vind ik dan weer niet kunnen. Bij DeGiro heb ik hier eigenlijk nooit last van..... het kàn dus wel!
Groet, Twan

15 mei 2021

Beste Twan,

Bedankt voor je positieve feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze beleggingsinstrumenten en klantenservice. Om er voor te zorgen dat je de beste gebruikerservaring blijft hebben, voeren wij af en toe updates door. Het kan zijn dat de website dan korstondig niet beschikbaar is. Verder zijn we op zaterdag te bereiken tussen 10:00 uur en 17:00 uur en op zondag alleen via de e-mail.

BinckBank

Tien stappen achteruit met overgang naar Saxo

Wat heeft Binck het ontzettend slecht geregeld met de overgang naar Saxo. Binck app zelf was echt top. Alles van de Saxo app is 1 ster waardig. Onoverzichtelijk en elke keer dat je inlogt een sms met code moeten ontvangen voordat je toegang hebt. Waarvan je nog geluk moet hebben dat je die altijd meteen krijgt. Het is wel te zien dat Binck nul moeite heeft gedaan om ons Binck klanten tevreden te houden.

Mensen die Binck nog kunnen gebruiken, geniet er nog van zolang het kan.
Ik ga zoeken naar een andere broker.

14 mei 2021

Beste Boris,

Vervelend om te horen dat je ontevreden bent met de overgang naar Saxo Bank. Uit veiligheidsoverwegingen dien je bij Saxo Bank in te loggen met een verificatiecode. Verder wordt de app constant doorontwikkeld. Wanneer je dus bepaalde features mist, horen we dat graag. Met je feedback kunnen we vervolgens de app blijven verbeteren en uitbreiden.

BinckBank

Zeer tevreden over Binckbank!

Zeer tevreden over Binckbank! Snelle verwerking van opdrachten op de beurs, snelle administratieve verwerking daarna. De app vind ik ook geweldig: snel inzage in de laatste stand van zaken.

10 mei 2021

Beste Gerrit,

We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over BinckBank! We vertrouwen erop je in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven.

goede service

kundige medewerkers proberen alles op te lossen

10 mei 2021

Beste meneer/mevrouw Koper,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van onze medewerkers! We vertrouwen erop je in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven.