Bjelin Sweden Reviews

1.272
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service från början till slut! Allt gick smidigt och professionellt, med bra kommunikation och snabb leverans. Väldigt nöjd med både bemötandet och hela upplevelsen. Rekommenderas varmt!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekräftats på torsdagen, så har vi inte fått parketten en vecka senare, trots att vi har påpekat att det är extremt bråttom med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.272)

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans på proverna som…

Snabb leverans på proverna som motsvarade mina förväntningar

22 februari 2024

Hej Git!
Underbart att höra! Då hoppas vi på att få höra från dig igen när du bestämt vilket prov som motsvarar drömmarnas golv! Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blygsamt ärende men snabb och bra…

Blygsamt ärende men snabb och bra service. Har dock ännu inte haft några personliga kontakter med företaget. Återkommer då.

21 februari 2024

Hej L L!
Inget ärende är för litet, ingen yta för stor! Vi finns här när du behöver hjälp och stöd i processen! Välkommen åter!

Golv

8 februari 2024

Hej Lotta!
Kul att höra att det gått snabbt och smidigt! Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick provbitarna snabbt levererade och…

Fick provbitarna snabbt levererade och att de hade klicksystemet och inte bara en rektangulär bit.

15 februari 2024

Hej Urban!
Vad kul att höra att du uppskattar storleken på proverna! Vi är väldigt stolta över att ha marknadens bästa golvlås, så det vill vi givetvis också visa i våra prover! Roligt att höra att det uppskattas! Välkommen åter!

Bra support, snabba leveranstider

Otroligt fint golv (fiskbensparkett) och suverän kundsupport som svarar på alla dina funderingar och ger rekommendationer. Snabba leveranstider.

9 januari 2024

Hej Fanny!
Det var väldigt roligt att läsa! Installationen hoppas vi gick lika smidigt och att du nu kan njuta av ditt fina golv! Välkommen åter!

Parkett golv

Bra service och bra kvalitet

1 februari 2024

Hej Andreas,
Vad roligt att höra att du upplever hög kvalitet på både vår service och våra produkter! Välkommen åter!

Golvprov

Köpte golvprover till kommande renovering, snabb leverans och snyggt paketerat, framförallt väldigt fina golv :)

6 februari 2024

Antwoord van Bjelin Sweden

Vad kul att höra! Hoppas renoveringen går bra och att du hittade drömgolvet bland proverna! Välkommen åter!

Snabb leverans. 📦

Snabb leverans av golv-proven.

20 januari 2024

Hej Robert!
Tack för din feedback! Vi hoppas att du hittade drömgolvet i provlådan och att vi hörs snart igen! Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Spårbar leverans hela vägen. När det leveransen råkade ut för transportskada fixade Bjelin det snabbt och proffsigt. Ett företag jag gärna handlar av igen.

14 januari 2024

Hej Lisbeth!
Tråkigt när det händer skador i transporten, men vad skönt att vi kunde lösa det snabbt och smidigt för dig! Välkommen åter!

Vackert golv!

13 december 2023

Hej Joanna!
Visst är de? 🤩 Vi får ofta frågan på kundtjänst vilket golv som är vår favorit, men det är ju så svårt att välja bland alla fina golv! Välkommen åter!

Snabb leverans!

19 januari 2024

Hej Sara!
Kul att höra - vi gör vad vi kan för att våra kunder ska ha sitt material till projektet hos sig så snabbt det bara går - härligt att höra att vi lyckas! Välkommen åter!

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Golvet både ser och känns lyxigt och rejält. Vi är så nöjda med ytan och färgen på golvet. Väldigt enkelt att lägga golvet. Inte alls samma kämpande som med andra klickgolv.

14 januari 2024

Hej Veronica!
Jättekul att höra - tack för fin feedback! Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt lätt att beställa och är…

18 januari 2024

Hej Liv!
Underbart när vi kan lösa det så smidigt även för de mest nordliga av våra kunder i landet! Välkommen åter!

Hej Martin!
Vad roligt att höra att du är nöjd! Hoppas att provet kom till hjälp i beslutsprocessen! Välkommen åter!

Fungerade perfekt

13 januari 2024

Hej Stig!
Vad kul att höra! Du är hjärtligt välkommen åter!

Smidigt och bra!

Bra hemsida, fina golv! snabb leverans!

1 januari 2024

Hej Jennie,
Tack för din fina recension! Varmt välkommen åter!

Tipp topp!

Trevlig kundtjänst och svarar även på instagram :) Fina golv!!

27 december 2023

Hej Alva!
Vad roligt att höra! Vi försöker vara så tillgängliga som det bara går på alla plattformar! Kul att vi kunde hjälpa dig också! Välkommen åter!

Snabbt och enkelt

Enkelt att beställa, färdigt att hämta enligt vårt önskemål och fick hjälp med lastning vid hämtningen.

27 december 2023

Hej Niklas!
Vad roligt att höra att du uppskattat hela kedjan i vår hantering, från order & support till lastning på vårt lager! Välkommen åter!

Dit is Trustpilot