Eén ster vind ik eigenlijk al te veel. Ik heb een boedelbak gehuurd voor een verhuizing. Bij het achteruit rijden op een helling blokkeerden naar mijn ervaring de remmen, waardoor ik de a... Toon meer
De motortrailer was in bijzonder slechte staat. Er was een gat in de vloer en was de oprijbrug roest en een beetje krom. De zijkanten waar de spanbanden langs liepen waren scherp door schade van eerd... Toon meer
De mensen waren vriendelijk en de aanhanger was in prima conditie. Echter toen ik moest afrekenen werd mij 2 dagen in rekening gebracht! Ik had de bak vrijdagmiddag om 17.00 uur opgehaald en de volg... Toon meer
De aanhanger lag vol met allerlei rotzooi. Wij hebben die rommel achter mogen laten bij het tankstation.. Thuis was het flink poetsen om de bodem van de aanhanger schoon te krijgen van... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wilt u op een gemakkelijke manier een aanhangwagen huren? Boedelbak biedt u de beste kwaliteit aanhangwagen en de gemakkelijkste verhuur service.
Daalmeerstraat 28, 2131 HC, Hoofddorp, Nederland
- boedelbak.nl
Een ster is al teveel
Eén ster vind ik eigenlijk al te veel.
Ik heb een boedelbak gehuurd voor een verhuizing. Bij het achteruit rijden op een helling blokkeerden naar mijn ervaring de remmen, waardoor ik de aanhanger moest loskoppelen en zelf omhoog moest duwen. Dit was erg vervelend, mede vanwege mijn knieklachten.
Ik heb hierover een klacht ingediend en om compensatie gevraagd. Volgens het bedrijf was er na testen geen probleem vastgesteld, waardoor ik geen vergoeding kreeg. Toen ik vroeg of dit met een kleine of grote auto was getest, kreeg ik hier geen duidelijk antwoord op. Telefonisch werd later aangegeven dat dit met een grote auto was getest en dat dit bij een kleinere auto mogelijk anders kan werken, en dat ik de volgende keer beter een ongeremde aanhanger kan huren.
Daarnaast duurde het langer dan vermeld in de voorwaarden voordat mijn borg werd teruggestort. Volgens de voorwaarden zou dit binnen 5 werkdagen gebeuren, maar in mijn geval duurde dit langer. Na meerdere contactmomenten werd aangegeven dat dit via een ander bedrijf liep. Uiteindelijk heb ik mijn borg na ruim een week teruggekregen. Ik heb de borg op 28 maart betaald en deze pas op 7 april teruggestort gekregen.
Na het plaatsen van mijn review op Google Maps en Trustpilot ontving ik berichten van het bedrijf waarin werd aangegeven dat zij juridische stappen overwegen in verband met smaad en laster vanwege mijn review. Dit heb ik als zeer intimiderend ervaren.
Dit is mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf. Op basis hiervan wil ik anderen meegeven: wees gewaarschuwd.
Als ik harder dan 50 ging begon de…
Als ik harder dan 50 ging begon de aanhanger hevig te trillen. Met lading kon niet harder als 30 want ik was bang dat alles eruit trilde. Maar volgens boedelbak was er niks mis met de aanhanger. Voor mij geen boedelbak meer.
Zeer slechte ervaring
Onze ervaring met Boedelbak was helaas zeer teleurstellend en zorgde voor een gevaarlijke situatie.
Tijdens onze rit van Duitsland naar Nederland kregen wij een klapband met de gehuurde boedelbak. Bij inspectie bleek dat de oplooprem niet functioneerde (het schuifstuk zat vast) en dat de reserveband 14 jaar oud was, met duidelijke scheuren in het loopvlak. Volgens algemeen advies dienen banden na 7 jaar te worden vervangen, dus deze reserveband was extreem verouderd en onveilig. De velgen bleken ook niet correct gemonteerd, wat door een ADAC-medewerker werd geconstateerd.
Toen de band klapte, konden we niet direct veilig stil staan vanwege een wegonderbreking zonder vluchtstrook. We moesten doorrijden om een veilige plek te bereiken, wat een bijzonder gevaarlijke situatie opleverde voor onszelf en andere weggebruikers.
Het alarmnummer van Boedelbak is alleen via het 0900-nummer bereikbaar, dat vanuit het buitenland niet werkt. Hierdoor was er in een noodsituatie in Duitsland geen enkele directe bereikbaarheid voor hulp.
Wij hebben Boedelbak hierover meerdere keren per mail benaderd. Hun reacties waren nonchalant en ontkennend: onze technische kennis en foto’s van de beschadigde banden werden terzijde geschoven, het gevaar werd gebagatelliseerd en het bedrijf weigerde restitutie of compensatie.
Wij vinden dat het management verantwoordelijkheid moet nemen wanneer ondeugdelijk en onveilig materieel wordt verhuurd: fouten erkennen, excuses aanbieden en passende compensatie bieden. Dit is in ons geval niet gebeurd.
Wij delen onze ervaring om anderen te waarschuwen: controleer altijd het materieel grondig en wees bewust van de beperkte bereikbaarheid bij pech in het buitenland.
Zelfs 1 ster is teveel voor Boedelbak
Zelfs 1 ster is teveel voor Boedelbak. Het ergste is de klantenservice; het slot opende niet waardoor we naar een andere locatie moesten en vanuit de klantenservice doen ze alsof er geen probleem was. Totaal geen begrip of coulance. Dit kan niet anno nu.
Oplichters
Oplichters – nul coulance en totaal geen begrip
We hebben ruim 45 minuten geprobeerd de aanhanger aan te koppelen, zelfs met hulp van de medewerker van het tankstation. Het is niet gelukt, dus de aanhanger is nooit gebruikt en bleef op dezelfde plek staan. Sleutels direct teruggebracht, géén meter mee gereden.
Het bedrijf was niet bereikbaar tijdens kantooruren en het zogenaamde “spoednummer” werd nergens vermeld — pas ná 17:00 uur krijg je dat te horen. Later beweren ze dat ik dat nummer had moeten bellen en weigeren ze elke vorm van coulance of terugbetaling.
Kortom: geen service, geen empathie, geen bereikbaarheid en geen eerlijkheid. Ze houden gewoon je geld, ook al heb je niets gebruikt.
Zeer slecht
Zeer slecht, had een bak gereserveerd voor
1 uur maar door omstandigheden daar geen
gebruik van kunnen maken. Geen geld terug,
zeer teleurstellend.
Slechte aanhanger
Bij de verhuizing bleek dat er een scheur in de huif zat. Door regenval onderweg zijn er boeken nat geworden. Tevens bleek het neuswiel zo slecht zijn dat we niet met de volle wagen konden rijden omdat de neuswiel brak. Tevens liep de oplooprem aan. Na melding gaf men aan dat wij zelf de aanhanger moeten nakijken en als hij niet goed is naar hun moeten bellen. Dan zullen ze evt. je naar een andere locatie sturen. Dus dan is de planning van die dag in de war. Ook gek dat de huurder technische kennis moet hebben om te kijken of de technische staat van de wagen goed is. En waar moet je naar bellen? Wellicht in de mail zetten dat de bak gecontroleerd moet worden omdat hij wellicht kapot is. En dan ook een noodnummer in de mail zetten. Boedelbak zegt nu: helaas, eigen schuld.
De aanhanger lag vol met allerlei afval van een dakreparatie.
De aanhanger lag vol met allerlei rotzooi.
Wij hebben die rommel achter mogen laten bij het tankstation..
Thuis was het flink poetsen om de bodem van de aanhanger schoon te krijgen van teerresten en ander plakzooi, want wij gebruiken de aanhanger om meubels te verhuizen,,,
Het neuswieltje is kapot..
Niemand bereikbaar van boedelbak
na schriftelijke klacht kregen wij een standaard mailtje...
Noooit meer een aanhanger van deze firma
Ik huur een aanhanger laat in de avond
Ik huur een aanhanger laat in de avond
Ik breng hem de volgende dag terug dik binnen de 24 uur en moet dan voor twee dagen betalen omdat dat twee kalender dagen zijn kan ik beter een bus huren is dan nog goedkoper ook
Boedelbak ik huur nooit meer bij jullie
Oplichters
Heel lang wachten op Borg
Op zich is het een prima aanhanger. Maar extreem slecht is dat ik nu al drie dagen wacht op het terug ontvangen van mijn borg ondanks email wisselingen. Kan tot 5 dagen zegt Boedelbak. Onacceptabel, als ze geld overmaken staat het binnen een paar seconde op je rekening. Als je hun betaald willen ze ook meteen geld
Niet erg van het meedenken ...
Per abuis voor 2 dagen een aanhanger met huif gehuurd in plaats van 1 (op de mobiel aan de balie bij het reserveren het verkeerde vakje aangeklikt), foutje te laat ontdekt en vriendelijk verzocht om coulance en/of restitutie, maar keihard nul op het rekest gekregen. Zelfs geen tegoedbon of iets dergelijks. In eerste aanleg mijn eigen fout, snap ik, maar ik kreeg een hele flauwe, formele reactie, geen blijk van meedenken, nul flexibiliteit. Volgens Boedelbak had de aanhanger op gereserveerd gestaan en kon hij daardoor niet meer verhuurd worden. Op papier een waarheid als een koe, maar op de betreffende dag stond de complete vloot van drie Boedelbakken keurig klaar bij het verhuurstation, er was er niet één in de verhuur. Dus het verhaal van "kon niet worden verhuurd" alsof er er een schreeuwend tekort aan aanhangers was die dag ging niet op, was een of andere ingestudeerde standaardriedel. De bak zelf was prima, al moest ik hem thuis wel eerst schoonmaken omdat ie vol lag met prut. Al met al geen ervaring om erg blij van te worden.
1 ster is nog niet voldoende wat een…
1 ster is nog niet voldoende wat een waardeloos en duur slecht bedrijf , je huurt een aanhanger bij een 24 uurs pomp er vervolgens krijg je een extra rekening omdat de bak niet om 21:45 retour was ( tja kleine letters en alles online)
Na telefonisch contact o begrip gewoon betalen
Beste mensen te duur en te onduidelijk daar geen aanhangers huren
BOEDELBAK DUUR EN SLECHTE SERVICE
Top klantenservice
Top klantenservice. Goed geholpen bij een probleem die we hadden door Machinka (ik hoop dat je het zo schrijft..)
Zeer slecht bedrijf, niet mee in zee gaan.
Aanhanger binnen de 24 uur gehuurd, in de ochtend een half uur rijden om hem op te halen. Vervolgens een half uur met hun troep bezig om aan te sluiten en werkt het gewoon niet. Je belt, en gesloten. Nood nummer gebeld en zeer slecht behandeld. Dus geen oplossing. Hetgeen waarvoor ik de aanhanger huurde kon daardoor niet doorgaan dus schade door geleden. Ga hier nooit iets huren en zal het iedereen afraden met hun in zee te gaan.
Geen restitutie bij foutieve reservering
Ik had vandaag per abuis een foutieve eindtijd/datum bij de reservering ingevuld. Ik bracht de aanhanger terug binnen 3 uur waarvoor een voordelig tarief geld. Maar omdat ik online geboekt had en later bleek dat ik mij had vergist, kreeg ik aan de telefoon te horen dat ik gewoon pech heb. Dus geen voordelig tarief maar wat je per ongeluk teveel betaald hebt kan niet meer terug gestort worden. Vroeger kon je aan de balie dit netjes regelen maar bij online boeken dan ben je bij Boedelbak de sjaak en kun je naar je geld fluiten als je je hebt vergist. Echt klantonvriendelijk. Dus oppassen dat je geen fout maakt want je bent je geld gewoon kwijt.
Nooit meer bij zal ik dit bedrijf huren
Het is met afstand de meest waardeloze…
Het is met afstand de meest waardeloze shit die je je zelf kunt aandoen. Ga niet in zee met Boedelbak. De gehuurde aanhanger zat nog vol karton. Gelukkig werd er in de buurt oud papier opgehaald, dus dat losten we op. Niet zeuren. Toen het schuurtje van opa ingeladen voor de stort, maar we kwamen 5 minuten te laat.
Boedelbak gebeld op hun 0900 nummer. Maar die was natuurlijk onbereikbaar…
Tig keer geprobeerd, geen succes.
Overleg over nog een dagje huren kwam de volgende dag vanuit Boedelbak: we moeten betalen, extra, voor de hele volgende dag want ze hebben nu iemand moeten teleurstellen die de bak voor de hele dag had gehuurd. Gelukkig zijn die mensen ergens anders gaan huren, anders werden ze net zo aangeblaft en opgelicht met vuile volle aanhangers. Wat een lelijk verdienmodel.
Zoek een schappelijke verhuurder
Boedelbak gehuurd voor de volgende dag (minder dan 24 uur van te voren). Daarna volgt een afzegging van onze afspraak, waardoor we de boedelbak de volgende dag niet meer nodig hebben. Annulering echter niet mogelijk, omdat we binnen de 24 uur annuleren. De hele reservering was echter binnen 24 uur van de afspraak gemaakt en heeft welgeteld 30 minuten bestaan. Dit staat in de "voorwaarden". Wat een trieste bedoeling.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Het schuilt zich achter hun voorwaarders i. p. v. Naar hun klanten te luisteren
Vanmiddag 12 -11-24 Veenendaal een…
Vanmiddag 12 -11-24 Veenendaal een boedelbak willen huren. Helaas ging dit helemaal mis. We hadden onverwachts een bak nodig om 2 zonnepanelen te vervoeren om dat ze niet in de auto pasten. Na betaling voor een dag huur bleek dat de de boedelbak niet paste op de trekhaak van onze auto wij hebben een trekhaak voor een fietsendrager. We hebben direct contact gehad met het verhuurbedrijf om de dag huur terug te vragen met uitleg van het gebeuren. Dit was niet mogelijk. We hadden de voorwaarden moeten lezen en dat gebeurt dus niet als je bij het tankstation onverwachts een boedelbak wil huren. Ik voel mij behoorlijk opgelicht.
Deze aanhanger sloopt je auto.
Verschrikkelijk materiaal.
Verlichting werkte niet na behoren. lampjes kreeg ik nieuw van het shell station en zelf maar vervangen.
De stekker van de aanhanger heeft een kortsluiting veroorzaakt aan mijn auto waardoor ik €250 kosten heb moeten maken ter reparatie in de garage. Deze kosten heb ik niet vergoed gekregen, garage had nog een schrijver gemaakt over de oorzaak van de kortsluiting. Maar zelfs de huur kosten zijn niet vergoed uit service.
Waardeloos bedrijf zal er nooit meer huren.