Begin dit jaar een Bold Smart lock icm een Bold Connect aangeschaft. In potentie een mooi product, helaas werkt één van de speerpunten (auto activatie) niet naar behoren op mijn telefoon en moet ik... Toon meer
Slot eenvoudig bevestigd daarna alle attributen geïnstalleerd. Werkt echt super en kan makkelijk het huis uit met alleen de telefoon of clicker. Mijn vrouw heeft een handicap en het lukt haar het slot... Toon meer
Sinds een aantal weken het Bold systeem. De installatie was kinderlijk eenvoudig, maar ook de app installatie en gebruik is zo samengesteld dat iedereen het kan gebruiken. Toegang geven aan derden is... Toon meer
4 klickers gekocht alle 4 deden het goed na verloop van tijd werkten ze niet meer rood lampje, opnieuw moeten activeren maar blijven n storing geven alle 4. Heb contact gehad met Bold maar zeggen dat... Toon meer
At Bold, our mission is to elevate life with innovative, high-quality products and services. We create solutions that address the challenges of fast-paced lives and dynamic environments. For businesses, Bold offers advanced security solutions and access management. Our technology provides top-level security, protecting your business premises and allowing you to focus on growth. For individuals, Bold transforms your smartphone into a powerful tool for everyday convenience. Our smart home products integrate effortlessly into your life, providing intuitive and reliable solutions that make daily routines easier. Share access with family and friends, and manage it all with our seamless app. Upgrade to Bold and elevate life with seamless, carefree experiences.
Leidseveer 2, 3511SB, Utrecht, Nederland
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het systeem ziet er op papier geweldig uit maar werkt in de praktijk in mijn situatie behoorlijk slecht en daar wordt door Bold nergens voor gewaarschuwd. Heb je een aluminium voordeur dan kan dit het Bluetooth signaal zodanig verstoren dat het slot door middel van geofencing nauwelijks automatisch open gaat en dat ook handmatig het slot openen een heel gedoe is vergeleken met sleutels gebruiken. Toen ik hiervoor 3 x contact heb gehad met de klantenservice gaven ze uiteindelijk toe dat het slot niet bij iedereen goed kan werken en kreeg ik het aanbod om er een bold connect bij te kopen met een korting van 10%. Na mijn slechte ervaringen was hun oplossing dus nog een apparaat kopen voor 90 euro. Dit terwijl de connect bij een andere leverancier nu minder dan 75 euro kost. Een slechte klantenservice dus. Voor mensen die het slot overwegen: het kan goed gaan maar het slot kan je juist ook meer zorgen geven dan gewoon sleutels gebruiken.

Antwoord van Bold Smart Lock
Al een aantal jaren tevreden gebruiker van de slimme sloten. Nu een extra clicker aangeschaft. Wat een top ding. Zo makkelijk om naast je telefoon en handmatige code een knop te hebben om de deur open te doen. Ook handig voor anderen die een enkele keer de deur moeten openen waarbij het net wat veel is om de app te downloaden of de code te onthouden. Van harte aanbevolen!

Antwoord van Bold Smart Lock
Bij het bestellen maakte ik een fout, waardoor een "Black Friday"-cadeau niet gratis meegeleverd werd. Na emailcontact is het - een dag later - perfect opgelost. Snelle levering van een prachtig product!
Ziet er best leuk uit en werkt goed, maar als jullie een cilinder een slot gaan noemen kan ik jullie niet serieus nemen!
Ander punt is dat je zelf de deur van het slot moet draaien, er zijn hier betere oplossingen voor.
Update: goede reactie van bold dus review aangepast.

Antwoord van Bold Smart Lock
De website leidt je prima door de stappen om de juiste maat smart lock te kiezen. Vriendelijke medewerker met goed advies en na het bestellen een snelle levering. De montage is met de bijgeleverde info een peuleschilletje. Het werkt super. Kortom, een mooi en veilig product. Voor mij geen sleutel meer !!
Top bedrijf nog nooit zo een goede klantenservice gehad sloten top service top verzenden top
Heel erg bedankt voor jullie hulp 👍
Opent niet altijd en Connect werkt alleen binnen 3 meter.

Antwoord van Bold Smart Lock
Doet wat het moet doen. Simpel en zeer efficiënt. Je hoeft je ook geen zorgen meer te maken om je sleutels kwijt te raken met de app en back up pin. Heel makkelijk te installeren en op te zetten, ik raad dit product aan iedereen aan!
n storing geven alle 4. Heb contact gehad met Bold maar zeggen dat je ze opnieuw moet activeren wat ik gedaan heb Erg lastig als mensen niet jinneb kunnen het is GEEN meerwaarde

Antwoord van Bold Smart Lock
Snelle levering en super product.
Makkelijk te installeren en te gebruiken
Snelle levering goede service. Heb inmiddels 9 cilinders in gebruik in de kerk en de ervaringen zijn heel goed en dat is heel wat bij een kritische gemeente. Iedereen is tevreden. Persoonlijk vind ik de clicker aan de dure kant.
Lege batterij Clicker is niet te vervangen dus elke 3-4 jaar vervangen met huidige prijs 10 euro per jaar per clicker...
Heb Bold slot plus Connect-wifimodule aangeschaft. Bewust voor een niet gemotoriseerd product gekozen. Oogt allemaal zeer degelijk en installatie was eenvoudig. Connect hangt in de meterkast op kleine 2 mtr van slot. Geen probleem, afstandsactivatie werkt goed. Niet duidelijk is hoe de eventuele schakeling van bijvoorbeeld een garagedeuropener icm de Connect werkt. Ja, duidelijk hoe de kabel aangesloten moet worden. Maar hoe bedien je eea dan? Kon het niet op de website vinden. De widget voor iOS 17 is heel praktisch en je kan er zelfs één op het startscherm plaatsen. Ook de AppleWatch werkt prima icm de Bold. Nog een tip: lever er een rubber afdekdopje voor het gaatje in de draaiknop buiten bij. Conclusie: Zeer tevreden, maar ik ga nog niet het huis uit zonder de echte sleutel van de achterdeur. Je weet maar nooit …
Het slot nu een paar dagen in gebruik. Nog niet alle functionaliteiten ingesteld (pin en Connect)
De fysieke functies van het slot; de binnenzijde is zeer stevig. Het draaislot aan de buitenzijde is wat ieler en voelt daardoor minder sterk aan.
De werking met de app is geweldig. Fijn dat het geluid uit te schakelen is.
Over all een goed slot. Makkelijk te installeren en werkt goed.