Begin dit jaar een Bold Smart lock icm een Bold Connect aangeschaft. In potentie een mooi product, helaas werkt één van de speerpunten (auto activatie) niet naar behoren op mijn telefoon en moet ik... Toon meer

Slot eenvoudig bevestigd daarna alle attributen geïnstalleerd. Werkt echt super en kan makkelijk het huis uit met alleen de telefoon of clicker. Mijn vrouw heeft een handicap en het lukt haar het slot... Toon meer

Sinds een aantal weken het Bold systeem. De installatie was kinderlijk eenvoudig, maar ook de app installatie en gebruik is zo samengesteld dat iedereen het kan gebruiken. Toegang geven aan derden is... Toon meer

4 klickers gekocht alle 4 deden het goed na verloop van tijd werkten ze niet meer rood lampje, opnieuw moeten activeren maar blijven n storing geven alle 4. Heb contact gehad met Bold maar zeggen dat... Toon meer

1. Elektronica fabrikant
  2. Elektronicabedrijf

At Bold, our mission is to elevate life with innovative, high-quality products and services. We create solutions that address the challenges of fast-paced lives and dynamic environments. For businesses, Bold offers advanced security solutions and access management. Our technology provides top-level security, protecting your business premises and allowing you to focus on growth. For individuals, Bold transforms your smartphone into a powerful tool for everyday convenience. Our smart home products integrate effortlessly into your life, providing intuitive and reliable solutions that make daily routines easier. Share access with family and friends, and manage it all with our seamless app. Upgrade to Bold and elevate life with seamless, carefree experiences.

4,3

Uitstekend

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wat een ongelooflijk goed product en bedrijf

Wat een ongelooflijk goed product en bedrijf is dit zeg. Product vrijdag besteld, en helaas niet zaterdag in huis maar de klantenservice heeft daarvoor meerdere malen hun excuses aangeboden dus maakte eigenlijk helemaal niks uit, het slot zelf is ook echt fantastisch. Binnen 10 minuten geïnstalleerd en alles werkte perfect. De klantenservice is super aardig en als je vragen hebt over bijvoorbeeld de app reageren ze vaak binnen 5/10 minuten. Wat een top service en bedrijf

21 juni 2023

Sinds een aantal weken het Bold…

Sinds een aantal weken het Bold systeem.
De installatie was kinderlijk eenvoudig, maar ook de app installatie en gebruik is zo samengesteld dat iedereen het kan gebruiken. Toegang geven aan derden is handig en als gewenst zelf een bepaalde dag en tijdstip. Nu nog graag een systeem waarmee we bv de tuindeur op slot kunnen zetten, dus aan twee kanten waterdicht. Kortom een handige systeem.

7 mei 2023

Handig voor mensen met artrose

Mocht ik mijn eigen woning hebben, waren al mijn sloten naar buiten, vervangen door bold smart lock, ze zijn super handig in gebruik, je kan ze zelf installeren, door de artrose in mijn handen heb ik het moeten laten doen, maar verder is het een droom van een slot, en omdat ik regelmatig mijn telefoon vergeet, kan je met de bold clicker toch nog altijd binnen, heb geen 5 sterren gegeven omdat ik bij het overzetten naar mijn iPhone verschrikkelijk veel problemen heb gehad, en heb zelfs het bold smartlock moeten verwijderen en het sleutel slot terug geplaatst. Mss problemen doordat het van android naar iphone moest en er mss compatibiliteits problemen waren, maar werkt alles terug normaal, wat voor mij uitstekend is, ben nog aan het herstellen van 2 carpeltunnel operatie’s, en het open van de deur is een eitje, heb wel 1 opmerking de afstand van 200 meter om de deur automatisch te laten openen, zou een heel stuk kleiner mogen of zelf in te stellen zijn, de meeste winkels doe ik te voet en zijn dichter dan 200 meter.

23 april 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat onze Bold Smart Lock en Clicker het dagelijks leven makkelijker maken, ondanks de problemen met de overgang naar je iPhone. We nemen je feedback over de 200 meter radius ter harte en zullen dit overwegen zodra smartphone leveranciers een kleinere straal mogelijk maken bij toekomstige updates. Beterschap met je herstel en blijf genieten van het gemak van je Bold slot! 🔐

Top sevice bij problemen zetten ze…

Top sevice bij problemen zetten ze alles op alles om het opgelost te krijg probleem was zelf mijn eigen fout

21 april 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat we je konden helpen, zelfs als het probleem per ongeluk door jezelf veroorzaakt werd 😊. Veel plezier met je Bold slot!

Ik kon mij niet registreren

Ik kon mij niet registreren op mijn Bold account. Mailtje gestuurd en deze werd binnen 10 minuten beantwoord. Zeer snelle hulp dus!

19 april 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel dat je de moeite neemt om een review achter te laten en fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je Bold product!

Ben nog niet helemaal overtuigd

Ben nog niet helemaal overtuigd. Sloten zitten er net in maar moet tot nu toe iedere keer nog via de app de deuren openen. Hoop dat het snel went cq sneller gaat zodat ik de extra handelingen kwijt ben.

17 april 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel voor je review. Er lijkt er een probleem met de instellingen te zijn in de Bold app of je telefoon. Kun je contact opnemen met support@boldsmartlock.com of 085-0607337 ? We lopen dan samen door de instellingen, zodat de auto-activatie van het Bold slot doet wat het moet doen.

Snelle levering en prima support

Slot 's middags besteld, de volgende dag in huis. Inderdaad heeeeel eenvoudig te installeren en heb er gelijk eentje voor de achterdeur aangeschaft. En toen deze op (een fractie van) een millimeter niet bleek te passen, was deze de volgende dag al vervangen door een maatje groter! Goede betrouwbare service. En het werkt prima, ook op mijn meerpuntssluitende deuren!

5 april 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je voor je positieve review en fijn dat je tevreden bent. Daar doen we het voor! Veel plezier van je Bold producten! Het Bold Team🔐

Monteren SX33 ging voortreffelijk

Monteren SX33 ging voortreffelijk. Fluitje van een cent. Maar als ik op de knop in de app drukte ging de deur niet van het slot. Ik had wel ergens gelezen dat er in het apparaat geen motor zit maar dit niet ivm gebracht met dit probleem. Ik kon daarom niet de deur uit. Daarom de hulplijn van Bold ingeschakeld en ik had binnen een uur de juiste oplossing binnen. Dus daarom 5 sterren.

29 maart 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel voor voor je review en goed te horen dat je de installatie snel en gemakkelijk vond. We geven je compliment door aan onze hulplijn! 😉

Geen inloggegevens meer compleet

Geen inloggegevens meer compleet. Alles zelf geprobeerd. Uiteindelijk via Bold whatsapp professionele ondersteuning gehad en weer werkend gekregen.
Super

29 maart 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel voor je review en fijn dat het allemaal weer werkt!

Bereikbaarheid en service prima

Bereikbaarheid en service prima. Probleem zeer snel opgelost.

28 maart 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel voor je review. We geven je compliment door

Mooi slot en prima service

Mooi slot
Als er iets niet goed gaat helpen ze net zo lang dat het goed werkt
Prima service!

23 maart 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel voor je positieve review en we wensen je veel plezier met je Bold producten! -Bold Team🔐

Mooi product maar ik vind dat het slot…

Mooi product maar ik vind dat het slot te laat op de nabijheid van de telefoon reageert. Moet vaak toch nog de telefoon pakken, de app openen of wachten tot hij reageert. Dat duurt te lang. Voor mijn vrouw heb ik maar een clicker gekocht waar ze heel blij mee is. Met de telefoonbediening was ze dat niet.

14 maart 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Hartelijk dank voor je review. Het slot zou gewoon op tijd moeten reageren. Het lijkt erop dat de instellingen van auto activatie wellicht niet goed ingesteld staan in de Bold app. Kun contact opnemen via 085 0607337 of support@boldsmartlock.com? Dan kijken we samen naar de instellingen van auto activatie. Het Bold Team

Absolute aanrader!

Ik ben zeer tevreden met mijn Bold slot. Installatie was een fluitje van een cent, net als het koppelen van de telefoons van mijn familieleden. Auto activatie werkt feilloos waardoor ik eigenlijk in één keer door kan lopen als ik thuiskom. Het werkt daarnaast allemaal heel intuïtief, mijn dochter (11) had de werking van het slot in 10 seconden door. Ik zou niet meer terug willen naar mijn oude(rwetse) cilinder met sleutel!

7 maart 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Beste Matthijs, fijn te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor! Veel plezier met je Bold.

Prima ervaring mee

Al enige tijd word er gebruik gemaakt van de smartlock. Erg tevreden tot nu toe. Vraag me alleen af wanneer de google integratie komt en de apple watch. De concurrenten zijn hier al wat verder mee en denk dat er een hoop gebruikers blij van worden.

26 februari 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Dank je wel voor je review en fijn dat je tevreden bent. Google integratie en Apple watch support zijn inmiddels gelanceerd en kun je terugvinden in de laatste App release (vanaf 2.5) in de Android en Apple app stores. Veel plezier met je Bold producten! - Het Bold Team

Een slim en toch veilig slot

Ik was al een tijd op zoek naar een slim slot die ik veilig genoeg vond. De meeste slimme sloten hebben een motortje waarmee de deur volledig ontgrendeld wordt en dus ook fysiek open gaat. Het idee dat iemand uit ons gezin onbewust de deur open doet zonder dat we thuis zijn gaf mij geen fijn gevoel.
Toen kwam ik dit slot tegen wat eigenlijk precies doet wat ik wil, en dat is ervoor zorgen dat de deur geopend kan worden zonder dat deze automatisch open gaat. Dus deze bestelt.

Bij het openen van de doos bleken de verlengstukjes van het cilinder er niet bij te zitten. Na via de mail contact met Bold gehad te hebben, werden deze netjes nagestuurd. Goede en snelle service dus.

De installatie van het slot is heel eenvoudig, binnen een paar minuten heb je het cilinder geplaatst. Installatie en configuratie via de app was ook zo klaar. Ik heb autoactivation ingeschakeld wat bijzonder goed werkt. Als ik binnen een paar meter van het slot kom, wordt deze ontgrendeld waarna ik de deur kan openen.
Sinds de laatste update wordt ook de Apple Watch ondersteund, ook dit werkt zonder problemen. De integratie met Google Home/Assistent werkt ook prima.
Kortom, een fijn slot. Ik ga er nog één bij bestellen voor mijn schuurdeur zodat ik helemaal sleutelvrij het huis kan verlaten.

Ik heb het 4 sterren gegeven omdat ik graag nog integratie zie met mijn Fibaro Home Domotica.

22 februari 2023

Antwoord van Bold Smart Lock

Beste Hayco, fijn te horen dat je tevreden bent met je Bold slot en bedankt voor je mooie review. We werken non stop aan nieuwe functionaliteit, dus houdt onze updates hierover in de gaten.