Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker produkterne! Abonnerer både på Tiger Sharp Mind og Collagen Tripeptides og mærker i den grad forskel på både mentalt overskud og min huds elasticitet, fugtbalance og glød. Jeg har været... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har taget Tiger Sharp Mind fra Bon Labo i ca. 1 1/2 mdr. og jeg begynder allerede at mærke en forskel på mit energi-niveau nu selv om effekten ofte først skulle vise sig efter ca. 3 mdr. Produkt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruger både Welcome to the jungle og Fountaion of youth. Jeg kan klart mærke en forskel på mit energi niveau og på mine kognitive ressourcer. I forhold til collagenen er der en ændring af min hud,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bon Labo er en fuldstændig troværdig virksomhed med rene og ærlige produkter. Jeg er vild med Tiger Sharp Mind og ønsker kun at afprøve flere af deres produkter. Og så er det helt fantastisk at de gid... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Innovative and science-backed supplement company based in Copenhagen, Denmark.

4,7

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Jeg elsker produkterne!

Jeg elsker produkterne!
Abonnerer både på Tiger Sharp Mind og Collagen Tripeptides og mærker i den grad forskel på både mentalt overskud og min huds elasticitet, fugtbalance og glød. Jeg har været abonnent i over et halvt år nu og prioriterer abonnementerne på lige vilkår med mit fitness-abonnement.
De få gange jeg har glemt at tage produkterne en uges tid har der været mærkbar forskel, og jeg har konstateret at det er produkter jeg ikke har lyst til at undvære i min hverdag.
Jeg elsker at firmaet ikke giver køb på sig selv og produkternes kvalitet, ved at prioritere forskning frem for markedsføring med diverse influencere - Det er betryggende at vide, at Bon Labo hele tiden arbejder på at forbedre sine produkter, så jeg hele tiden står med det bedste produkt og kan have tillid til dets effekt og virkning.
Tak for at skille jer ud af mængden og arbejde med et ønske om at gøre det bedre!

1 mei 2026

træningseffekt

det er et produkt der passer godt til mit behov som er hjælp til kroppen ved træning, jeg fornemmer at det understøtter min trænings effekt.
jeg tager det ikke fast kun ved træning 3- 4 gange om ugen

20 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med mit daglige tilskud af…

Jeg er vild med mit daglige tilskud af kollagen fra Bon Labo.
Som kosmetolog og ekspert i hudpleje, ved jeg hvad der virker - og hvad der IKKE gør. Var derfor skeptisk da jeg hørte om “endnu et kollagen tilskud”
Men her er koden knækket - og kollagenet er rent faktisk udviklet i en peptid formulering der virkelig KAN optages. Det er så vidt jeg ved det eneste produkt på markedet der kan!
Jeg er fan 🤩

2 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danske produkter i verdensklasse ! KØB!

Glem alt om energidrikke og alt der kunne minde om det. Tiger slår alt! Køb det og kun det!

Kollagenproduktet er også godt, men her er effekten lidt længere tid om at komme.

P.S. Kundeservice er helt i top!

2 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har sjældent møde en kundeservice…

Jeg har sjældent møde en kundeservice som er så sød og hjælpsom. Ingen tvivl om at de er dybt professionelle omkring deres produkter - som de har knoklet for i årevis, for at udvikle.
Jeg bruger Tigersharp og ikke mindst produktet Fountain of youth. Jeg kan se synlige resultater i mit ansigt og Tigersharp er med til at holde min hjerne skarp.
Jeg kan varmt anbefale og vil ikke være foruden :-)

22 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke en mirakelkur, men virksomt!

Jeg har nu drukket bon labo tiger Sharp i 6 måneder, og selvom virkningen kommer snigende, så er der ingen tvivl om at der rent faktisk ér en virkning. Min hjerne føles klarere, indlæring er blevet nemmere og jeg har et større mentalt overskud.

22 januari 2026

Super produkt

Super produkt, som jeg nu har abonneret på godt et halvt år,- og har tænkt mig at fortsætte med. Får min levering hver måned til aftalt tid.

28 december 2025

Bedste service ever

Bedste service ever - det er meget personligt og jeg elsker, st man midt i travlhed tager sig tiden til kunden.

Det er noget helt særligt i en tid, hvor alting kører per automatik…

Jeg er kun i min spæde start på sharp mind - men har stor tillid til produktet og den research, der ligger bag.

22 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet og et troværdigt firma

Har meget glæde af Bon Labos Tiger Mind produkt og oplever både mere energi og ro i hovedet. Samtidig er der god kommunikation med virksomheden og man kan altid få gode råd og vejledning.

Tusind tak for din fine anmeldelse, Susanne 💚

Det betyder meget for os at høre, at du både mærker effekt og føler dig godt hjulpet. Vi gør os umage for at leve op til vores navn - "det gode laboratorie" – og derfor gør det os ekstra glade, når det bliver bemærket. 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i godt og vel 90 dage drukket…

Jeg har i godt og vel 90 dage drukket begge produkter. Det virker som om at der er en mærkbar ændring. indtil videre føler jeg at jeg har mere ocerskud i hverdagen, og jeg sover bedre om natten.

Tusind tak for din anmeldelse, Mathias 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever mere overskud og bedre søvn – netop de ting, vi håber vores produkter kan støtte op om i hverdagen. Vi er glade for at have dig med på rejsen 💚

Jeg kan kun anbefale Bon Labo

Jeg kan kun anbefale Bon Labo, de lader til reelt set at interessere sig for de produkter de fremstiller, ingen falsk markedsføring eller påstået effekt, deres produkter er testet i anerkendte laboratorier (blandt andet på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet). Jeg har taget deres Tiger Sharp Mind i over et halvt år og kan mærke en forbedring i både fokus og hukommelse.
Jeg HÅBER at de vil lave et produkt der favner endnu bredere, eksempelvis med Probiotika og medicinske svampe m.m.

Tusind tak, David 💚

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med Tiger Sharp Mind – og at du mærker en effekt i både fokus og hukommelse. Vi sætter stor pris på din tillid og dine pæne ord om vores tilgang.

Og bare rolig – vi arbejder allerede på noget, der måske kunne favne endnu bredere! 😃 Hold øje med indbakken i Q1 næste år.

Team Bon Labo

Lees meer over geverifieerde reviews.