Jeg elsker produkterne! Abonnerer både på Tiger Sharp Mind og Collagen Tripeptides og mærker i den grad forskel på både mentalt overskud og min huds elasticitet, fugtbalance og glød. Jeg har været... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har taget Tiger Sharp Mind fra Bon Labo i ca. 1 1/2 mdr. og jeg begynder allerede at mærke en forskel på mit energi-niveau nu selv om effekten ofte først skulle vise sig efter ca. 3 mdr. Produkt... Toon meer
Bruger både Welcome to the jungle og Fountaion of youth. Jeg kan klart mærke en forskel på mit energi niveau og på mine kognitive ressourcer. I forhold til collagenen er der en ændring af min hud,... Toon meer
Bon Labo er en fuldstændig troværdig virksomhed med rene og ærlige produkter. Jeg er vild med Tiger Sharp Mind og ønsker kun at afprøve flere af deres produkter. Og så er det helt fantastisk at de gid... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Innovative and science-backed supplement company based in Copenhagen, Denmark.
Contactgegevens
Copenhagen, Denemarken
- info@bonlabo.com
- bonlabo.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Først og fremmest vil jeg sige
Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er rigtig glad for jeres produkt – jeg kan virkelig mærke en positiv forskel, og det betyder meget.
Dog blev jeg skuffet, da jeg læste ingredienslisten og så, at I anvender cyanocobalamin som kilde til B12. Jeg ved, at I lægger vægt på at bruge de bedste og mest naturlige ingredienser, og netop derfor undrer det mig, at I ikke bruger methylcobalamin i stedet. Det er en mere naturlig og bioaktiv form af B12, som kroppen lettere kan optage og udnytte.
Jeg håber virkelig, I vil overveje at skifte til methylcobalamin i fremtidige versioner af produktet – det ville gøre en stor forskel for mig som kunde, og jeg ville helt sikkert blive fast bruger igen, hvis den ændring blev foretaget.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Fantastisk produkt og fantastisk…
Fantastisk produkt og fantastisk kundeservice 😁
Skriver denne anmeldelse for min søn, da jeg har bestilt produktet for ham efter at have afprøvet det selv ☺️

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Fantastisk drik som bare virker
Fantastisk drik som bare virker! Jeg føler mig mere "klar" til dagen, efter at have drukket det om morgenen.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
I see ads for supplements all the time
I see ads for supplements all the time, so I didn’t have high hopes. But honestly, I was pleasantly surprised. The package arrived quickly, the packaging looks great, and it actually tastes good too.
After the first month, I noticed I was sleeping better and had more energy during the day. Now that I’ve been using it for 3 months, I can just say it REALLY works! I’m impressed. Definitely recommend giving it a try.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Virkede desværre ikke for mig og smager…
Virkede desværre ikke for mig og smager ikke særligt godt.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Jeg havde den dejlige oplevelse
Jeg havde den dejlige oplevelse, at få hjælp.
Med det samme jeg ringede, for at få hjælp.
Der var ikke engang ventetid, på at komme igennem på telefonen.
I øvrigt, en fantastisk service. Tak. <3

God smag - Let at bruge!
Super glad for produktet!
Det smager godt, er let at bruge og skaber en helt naturligvis interesse i at starte gode vaner for egen krop og sind.
Vi herhjemme er meget glade for produktet og ser frem til næste sending

Imponeret for nu
Jeg havde ikke troet, at det ville være muligt at give en anmeldelse allerede på førstedagen, og jeg tvivlede stærkt på, at produktet ville have en effekt overhovedet. Til trods for at have haft en dårlig dag i min forretning, har jeg hverken følt stress eller angst i dag. Det mest mærkværdige er, at jeg overhovedet ikke har følt nogen trang til at trøstespise snacks, hvilket er ret imponerende, da det havde taget overhånd på det sidste. Jeg kommer nok retur og giver en update i denne anmeldelse senere i processen.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Hurtig levering og et spændende produkt!
Utrolig hurtig levering, jeg fik det vist 1-2 dage efter min bestilling! Jeg har brugt det i omkring 20 dage nu og kan mærke det en smule på min krop, men kunne også godt være placebo.
Jeg er dog utrolig glad for det alligevel og er sikker på det kommer til at gavne mig!

I swear by Tiger Sharp Mind
I swear by Tiger Sharp Mind. It is one of the best supplements I have tried. It tastes great and just works. I recommend it to everyone. I hope you will release more great products.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
They charge you money without your…
They charge you money without your knowledge and then claim they sent you emails about upcoming payments which were never received.
They do not issue refunds.
AVOID at all costs, very shady behaviour.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Tiger Sharp Mind - det virker bare!
Siden jeg begyndte at tage Tiger Sharp Mind, har jeg oplevet markante forbedringer i min stresshåndtering og mit energioverskud. Jeg føler mig mere fokuseret og klar i hovedet i løbet af dagen, hvilket har gjort en stor forskel i både mit arbejde og min hverdag. De naturlige ingredienser giver mig en ro og balance, som jeg længe har savnet.
Jeg kan varmt anbefale Tiger Sharp Mind til alle, der ønsker at forbedre deres mentale ydeevne og velvære. Det er virkelig en game changer!

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Jeg har brugt Tiger kosttilskuddet i…
Jeg har brugt Tiger kosttilskuddet i nogen måneder, og jeg må sige, at det virkelig giver mig mere energi.
Det er vildt praktisk. Jeg kan tage det med overalt og bruge det. Især på ferien var det godt at have med, så jeg ikke slap mine rutiner fuldstændigt.
Jeg føler mig mindre træt og mere fokuseret gennem dagen. Alt i alt er det et fantastisk produkt, som jeg varmt kan anbefale til alle, der har brug for et energiboost.
Det er blevet fast inventar herhjemme :-)

Tiger Sharp… Bare køb det! NU
Tiger Sharp er det mest geniale kosttilskud, som jeg nogensinde er blevet anbefalet. Min ven gav mig et par pakker og jeg købte straks abonnement. I to år har jeg lidt under Corona-senfølger og som ‘sidegevinst’ har jeg været kronisk svimmel. Tiger Sharp har dælme taget svimmelheden. Desuden har jeg mere energi og føler mig langt mere skarp. Jeg er dybt imponeret! Desuden modtog jeg hurtigt min pakke. Alt i alt; TAK! Jeg bukker og nejer dybt for jeres produkt og indsats. Anbefaler jer til alle.

5 ud af 5!
**Produkt: Tiger Kosttilskud**
Jeg har nu brugt Tiger kosttilskud i en måned, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne. Først og fremmest vil jeg fremhæve, hvor utroligt nemt det er at bruge dette produkt. Kosttilskuddet kommer i praktiske pulverbreve, som nemt kan blandes med vand eller din yndlingsdrik. Der er ingen besvær med måling, hvilket gør det super praktisk at integrere i min daglige rutine, selv når jeg har travlt.
Men det vigtigste er selvfølgelig, hvordan det påvirker mit energiniveau. Efter kun få dage begyndte jeg at mærke en mærkbar forskel. Jeg føler mig meget mere energisk og vågen gennem hele dagen. Tidligere oplevede jeg ofte eftermiddagstræthed, men med Tiger har jeg nu vedvarende energi, som hjælper mig med at være produktiv fra morgen til aften. Jeg har også bemærket en forbedring i mit humør og min koncentration, hvilket har været en kæmpe bonus.
Samlet set er jeg utrolig tilfreds med Tiger. Det er nemt at bruge og giver en fantastisk effekt på mit energiniveau. Jeg vil varmt anbefale dette kosttilskud til alle, der har brug for et ekstra energiløft i hverdagen!

Anbefaler det til alle
Efter mange års interesse i at forbedre mit mentale helbred og ydeevne gennem min kost og efter mange forskellige forsøg med kosttilskud, vitaminer, super foods og lignende blev jeg anbefalet Bon Labo af en kollega. Ingredienslisten så super interessant ud og teamet bag virksomheden så kompentente og troværdige ud.
Efter jeg startede på Tiger Sharp Mind er jeg heller ikke blevet skuffet. Produktet er lækkert og virker og er blevet en fast del af min rutine i stedet for dagens anden kop kaffe.
Jeg er begyndt at anbefale det til alle mine venner nu. Tak for det!

Productivity hack
Bon Labo er blevet min go-to når to do listen skal nåes.
Alertness og fokus får lige et nøk. Jeg fortrækker det over en klassisk kop kaffe.
God kundeservice, og hurtig levering. Anbefalinger herfra.

Super fedt produkt!
Super fedt produkt!
Jeg har virkelig fundet ny energi i hverdagen. Kæmpe anbefaling herfra🙌🏽

Super Produkt
Bon Labos 'Tiger Sharp Mind' hjælper mig med at holde gejsten og energiniveuet hele dagen! Dette har været mig en stor fordel for altid at kunne motivere og opmuntre mine kollegaer selv på de lange arbejdsdage.
Produktet har også begrænset mit koffein-indtag, som førhen har skabt ubalance i mit energi-niveu i løbet af dagen.
5 stjerner herfra.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.