Jeg elsker produkterne! Abonnerer både på Tiger Sharp Mind og Collagen Tripeptides og mærker i den grad forskel på både mentalt overskud og min huds elasticitet, fugtbalance og glød. Jeg har været... Toon meer
Jeg har taget Tiger Sharp Mind fra Bon Labo i ca. 1 1/2 mdr. og jeg begynder allerede at mærke en forskel på mit energi-niveau nu selv om effekten ofte først skulle vise sig efter ca. 3 mdr. Produkt... Toon meer
Bruger både Welcome to the jungle og Fountaion of youth. Jeg kan klart mærke en forskel på mit energi niveau og på mine kognitive ressourcer. I forhold til collagenen er der en ændring af min hud,... Toon meer
Bon Labo er en fuldstændig troværdig virksomhed med rene og ærlige produkter. Jeg er vild med Tiger Sharp Mind og ønsker kun at afprøve flere af deres produkter. Og så er det helt fantastisk at de gid... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Innovative and science-backed supplement company based in Copenhagen, Denmark.
Copenhagen, Denemarken
- info@bonlabo.com
- bonlabo.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Overraskende godt
Det har gjort mig mere fokuseret og skabt mere balance i hverdagen

Skal bare prøves
Super godt produkt, jeg har prøvet at gøre så mange ting for at blive friskere om morgenen. Kaffe, energidrik.
Men Tiger er det der har hjulpet absolut mest.

Tiger Sharp gør dig skarp som en Tiger
Tiger Sharp gør dig skarp som en Tiger!
Virkelig godt selskab, hurtige til at svare på ens spørgsmål og stærke folk bag! Ingen tvivl om at det her nok skal blive stort og et musthave til dem der har en travl hverdag. :)

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Bon Labo Tiger kosttilskud har været en…
Bon Labo Tiger kosttilskud har været en game-changer for min sundhed. Efter flere måneders brug mærker jeg tydelig forbedring i min energi og vitalitet. Kombinationen af naturlige ingredienser og nøje udvalgte næringsstoffer giver optimal støtte til min daglige kost.
Kundeservice er yderst professionel og imødekommende. Jeg anbefaler Bon Labo til alle, der ønsker et kvalitetsprodukt til deres kostregime.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Super skønt produkt og effektivt
Super skønt produkt og effektivt. Jeg har en tendens til, at blive lidt træt efter frokost på arbejdet, og så daler effektiviteten også... Men efter jeg er begyndt på Tiger, mærker jeg slet ikke den samme træthed mere og jeg kan fokusere meget bedre. Det har virkelig hjulpet mig i min hverdag, så kan kun anbefale det herfra.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Jeg går generelt meget op i mit helbred…
Jeg går generelt meget op i mit helbred og velvære og jeg synes fakrisk at Bon Labo har levet op til de forventninger jeg havde ud fra deres beskrivelser! Jeg kan godt mærke en tydelig forskel i bl.a. overskud og synes jeg bliver mere skarp. Kan derfor fint anbefale det til andre som også går op i sit velvære.

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Jeg får mere energi og føler at jeg dagen igennem har det fokus der er nødvendigt for dagen.
Jeg kan anbefale at drikke det med vand eller juice ⭐

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Jeg er normalt skeptisk overfor…
Jeg er normalt skeptisk overfor produkter som dette, men jeg satte mig for en 14-dages test.
Jeg mærkede efter 8-10 dage, at jeg havde mere energi, jeg vågnede med et KÆMPE YES til en ny dag og jeg har øget min koncentrationsevne foran skærmen.
Stor og ærlig anbefaling!

Et virkelig fantastisk produkt
Virkelig nemt at bruge, giver et stort energiboost, stærkt anbefalet da jeg selv bruger det regelmæssigt.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Hurtig levering og smukt indpakket.
Hurtig levering og smukt indpakket.
Alt i alt et fremragende produkt, som giver mig fornyet energi hver dag.
Bon Labo får 5 stjerner fra mig!

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Tiger Sharp skulle prøves.....
Tiger Sharp skulle prøves.....
Jeg ville gerne prøve Tiger Sharp og rakte ud til BonLabo og fik en enkelt smagsprøve.
Blev samtidig oplyst, at det er forskelligt fra person til person hvor hurtigt du mærker virkningen.
Samme dag hvor jeg indtog Tiger Sharp, kunne jeg mærke en forskel henover middag - frem til eftermiddag.
De har sku fat i noget :-)

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Virker bedre end forventet.
Virker bedre end forventet.
Tager det kl. 07 og har masser af energi og overskud resten af dagen.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Super hurtig levering og kanon lækkert…
Super hurtig levering og kanon lækkert produkt!

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Fantastisk service og et virkelig godt…
Fantastisk service og et virkelig godt produkt. Kan tydelig mærke en forskel efter Ca. 3 mdr.

Det virker!
Jeg har længe døjet med “coffee-jitters”, især på dage med back-to-back møder og tunge præsentationer hvor den ene kop tager den anden - desuden har jeg en tendens til at få “nervøst hjerte” når der er for meget pres på, og i de senere år har jeg sågar oplevet meget slemme migræne-anfald hvilket jeg ellers aldrig har haft tidligere.
ALT dette er forsvundet efter jeg er begyndt på Tiger;
- Det giver et super godt energiboost
- Jeg er overraskende rolig selvom tempoet er højt
- Kaffen er nede på 1-2 kopper dagligt
- Jeg har endnu ikke oplevet migræne på de dage hvor jeg har drukket Tiger (måske det er Taurin der hjælper?)
Alt i alt er det 10 point ud af 10 herfra - det er faktisk så godt at jeg kort overvejede ikke at anbefale det til andre da det føles som et decideret life-hack, men det er det simpelthen for godt til!

Fantastiskt produkt (Tiger) og service
Fantastiskt produkt (Tiger) og service! Glæder mig til at se, hvad de kommer med i fremtiden

Fantastisk produkt!
Jeg oplever vedvarende energi, skarpt fokus og velvære, hvilket har gjort mig mere produktiv. Jeg føler mig fantastisk og fuld af overskud. Tiger er for mig et essentielt og naturligt boost jeg er glad ved at have tilføjet i min daglige rutine

De små ting!
Efter jeg startede på Bon Labo's "Tiger – Sharp Mind", er det blevet en del nemmere at huske alle de vigtige datoer, jeg plejede at glemme. Fødselsdage, årsdage, vigtige møder - nu har jeg styr på de fleste. Og som en ekstra bonus har jeg fået lidt ekstra energi til dagligdags opgaver, som f.eks. at tage skraldet ud, uden at skulle have en påmindelse. Det er små ændringer, men de gør en stor forskel i det daglige liv!

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Tiger har levet op til mine…
Tiger har levet op til mine forventninger og mere til. Efter blot en måneds regelmæssig brug har jeg bemærket en mærkbar stigning i min energi. De daglige udfordringer med et hektisk job og ansvaret som forælder er blevet meget mere overkommelig.
På baggrund af overstående har jeg nu Tiger på abonnement.

Antwoord van Bon Labo Copenhagen
Lees meer over geverifieerde reviews.