Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker produkterne! Abonnerer både på Tiger Sharp Mind og Collagen Tripeptides og mærker i den grad forskel på både mentalt overskud og min huds elasticitet, fugtbalance og glød. Jeg har været... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har taget Tiger Sharp Mind fra Bon Labo i ca. 1 1/2 mdr. og jeg begynder allerede at mærke en forskel på mit energi-niveau nu selv om effekten ofte først skulle vise sig efter ca. 3 mdr. Produkt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruger både Welcome to the jungle og Fountaion of youth. Jeg kan klart mærke en forskel på mit energi niveau og på mine kognitive ressourcer. I forhold til collagenen er der en ændring af min hud,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bon Labo er en fuldstændig troværdig virksomhed med rene og ærlige produkter. Jeg er vild med Tiger Sharp Mind og ønsker kun at afprøve flere af deres produkter. Og så er det helt fantastisk at de gid... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Innovative and science-backed supplement company based in Copenhagen, Denmark.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kæmpe ja tak 🙌

Jeg har drukket Bon Labo’s Tiger Sharp Mind i et par mdr nu, og jeg kan kun anbefale at give det et skud. Jeg var meget skeptisk ift et nyt produkt og fra en producent jeg aldrig havde hørt om og kun set på FB, men jeg har ikke fortrudt det. Jeg drikker ikke kaffe til hverdag og har aldrig gjort det, men den her drik giver mig øjeblikkeligt et energi boost. Og det er hver gang. Har ikke svigtet endnu.
Jeg har et fuldtidsjob og er startet på studie ved siden af; så jeg har virkelig brug for lidt ekstra energi, og det får jeg her. Kæmpe anbefaling. Og I vil kun møde de sødeste og mest humoristiske medarbejdere i den anden ende. Giv det et skud - man kan altid droppe det igen, hvis det ikke er noget for jer. Hvad har man at miste !!! …måske er kæmpe gain 😎🙌🥂

3 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget glad for min Tiger-drik

Jeg er meget glad for min Tiger-drik, som jeg oplever giver mig et ekstra overskud og boost til at klare en travl hverdag.
Den smager fint, og min rutine er, at jeg tager drikken med til min morgensvømning, og drikker den når jeg har svømmet. Så er jeg klar til afgang på arbejde.

29 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min far på 84 år er begyndt at drikke…

Min far på 84 år er begyndt at drikke Tigersharpmind og har gjort det en lille måned nu. Jeg oplever indtil videre, at han bliver mere nærværende og har mere energi. Der kommer flere impulser fra ham selv, hvor han ellers pga sin vaskulær demens og sit dårlige syn, er meget begrænset i initiativ og udtryk. Der er sket en ændring hvilket er meget opløftende. Jeg glæder mig til det fortsatte forløb, og håber det stødt og roligt bliver endnu bedre også med han hukommelse.
Udover det takker jeg meget for en rigtig god og imødekommende behandling af DonLabo stifterne. Det er dejligt.
Mvh. Anna

17 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået så meget energi

Jeg elsker jeres produkt. Jeg har fået markant mere energi og meget hurtigt - allerede inden for de første 10 dage. Har kun brugt det i en måned. Jeg er fan og ville så gerne have min mand og voksne børn med. Det kommer nok. ⭐️

15 augustus 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Virkelig! Ringede og fik en så venlig person i røret. Købte deres Collagen og det er et lækkert produkt. Kan varmt anbefales!

8 augustus 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har ikke taget produktet så længe…

Jeg har ikke taget produktet så længe og jeg er i tvivl om jeg kommer til det da produktet smager super skidt.
Hjemmesiden kunne måske komme med lidt bedre instruktioner til hvordan man blander det op og med hvad.
Det var måske federe hvis man kunne få et mere smagsneutralt pulver man kunne blande i juice eller saft eller the. Jeg har forsøgt at blande det op med disse ting og mere men det forbliver ækelt da smagen er meget gennemtrængende.

25 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har haft en "sjov" oplevelse med Bon Labo

Jeg har haft en sjov oplevelse med Bon Labo. Jeg startede med at støtte på deres reklame som lover at man kan få lov til at prøve deres produkt, stoppe når som helst og man får en gratis drikkedunk. Jeg tænkte at jeg lige så godt kunne prøve. Efter at have forsøgt produktet i de dage skriver jeg så til dem at jeg ikke har kunne mærke en forskel og derfor ønsker at gøre brug af deres kampagne og få mine penge tilbage.
Det var noget rigtig bøvl.
Først sender de så efter endnu en pakke min vej efter min besked, som de så trækker mig for.
Derudover kunne jeg ikke bare få pengene tilbage. Jeg skulle vaske flasken og på en eller anden måde få den til deres lager i måløv, hvor de ikke kan informere mig om hvordan de vil have jeg får den derhen.
Derudover så vil de have at jeg selv henter den pakke jeg ikke har bedt om og sender den tilbage. Problemet er at den så er gået tabt hos pakkeshoppen, så jeg kan ikke sende den tilbage og de vil ikke arbejde med GLS og jeg må ikke få mine penge tilbage. Jeg har det fint med at have betalt for den første måned nu, men gider simpelthen ikke have betalt fuld pris for en ekstra måned som jeg ikke engang har modtaget.

Det eneste positive var at de var nemme at komme i kontakt med, selvom det tydeligvis ikke har gjort en forskel.

1 april 2025

Hej Gustav,

Tak for din anmeldelse – også selvom vi naturligvis er kede af at læse den. Vi har talt sammen flere gange både på mail og telefon, og vi håber, du har oplevet, at vi har gjort os umage for at hjælpe dig.

Din ordre nr. 2 blev oprettet den 29. marts, og du opsagde dit abonnement den 31. marts. Vi informerede dig straks om, at pakken allerede var afsendt, og at du blot kunne afvise den i pakkeshoppen eller lade være med at hente den – så ville den automatisk blive returneret til os.

Ifølge både GLS og den pakkeshop, pakken blev leveret til, er pakken imidlertid blevet afhentet. Den er derfor ikke kommet retur til os, og vi har ikke mulighed for at refundere for en pakke, der er modtaget. Du fortalte os, at GLS havde begået en fejl og pakken er bortkommet, men da vi selv kontaktede dem, kunne de ikke bekræfte dette. De fortalte i stedet, at pakken var blevet hentet.

Du fortalte os, at en GLS medarbejder havde begået en fejl og du var i dialog med dem.

Vi aftalte telefonisk, at hvis sagen ikke blev løst med GLS, måtte du vende tilbage til os – så ville vi gøre, hvad vi kunne for at hjælpe. Vi har dog ikke hørt fra dig siden, og GLS bekræftede overfor os, at de var i dialog med dig. Derfor antog vi, at alt var i orden.

Angående returnering af flasken har vi sendt dig adresseoplysninger på vores logistikpartner i Måløv. Du vælger naturligvis selv, om du vil sende retur med GLS, PostNord eller en anden transportør – det skal bare sendes som en almindelig pakke. Vi forsøger at gøre retur så fleksibelt som muligt.

Vi tager altid vores kunders oplevelse alvorligt og ønsker at være gennemsigtige og fair i alt, vi gør.

Du er fortsat velkommen til at kontakte os på info@bonlabo.com - så gør vi vores bedste for at løse det for dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og godt produkt

Jeg startede med en telefonisk samtale, hvor førstehåndsindtrykket var særdeles positivt og jeg fik svar på alle de spørgsmål jeg havde, hurtigt og effektivt. Jeg talte med Leo og det var virkelig en nærværende og fantastisk samtale med fuldt fokus på de ting jeg havde brug for at få svar på.

Fra tanke til Handling, direkte ind på siden for at bestille, og den del har heller ikke skuffet på nogen måde. Allerede nu kan jeg mærke et overskud som er lidt bedre end det jeg før har haft, så jeg må bare sige at der er noget i denne her drik der absolut fungerer. Konklusionen er at jeg fortsætter, og det håber jeg naturligvis også i gør med jeres gode arbejde. Tak for jer og jeres måde at være på 😎❤️

12 juli 2025

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os at høre 🙏

Vi gør os umage for at være til stede som mennesker – også når det bare handler om at svare på spørgsmål. Så det glæder mig (Leo her!) helt oprigtigt, at du oplevede samtalen sådan.

Vi er også glade for, at du allerede mærker en positiv effekt. Tiger Sharp Mind er udviklet netop til at give et stabilt overskud og støtte hverdagen, uden de store udsving – og det er fantastisk, at det rammer plet hos dig.

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse. 🫶

Leo

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Synes jeg oplever mere energi

13 juli 2025

Hej Rikke,

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever mere energi – tak fordi du deler din oplevelse 🙏

Tiger Sharp Mind er sammensat med netop dét for øje: at støtte kroppen og hovedet i hverdagen med dokumenterede ingredienser, uden at overgøre det.

Alt det bedste,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende drikke flaske

Har netop modtaget en pakke til ca 1 mdr. Blev noget overrasket, da der ikke fulgte en drikke flaske med. På mail fik jeg den forklaring at det skyldes at jeg ikke fra start, købte et abonnement. Selvfølgelig køber jeg ikke det uden først at have afprøvet produktet. Dårlig stil synes jeg.

11 juli 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse – vi sætter altid pris på feedback, også når den er kritisk. I dette tilfælde føler vi dog behov for at rette en vigtig misforståelse.

Du er ikke blevet lovet en gratis flaske.

Vi gør det meget tydeligt på bestillingssiden, at Bon Labo-flasken udelukkende medfølger som en gave, når man opretter et abonnement. Det fremgår både i teksten og på det visuelle overblik over indholdet i pakken.

Du har valgt et enkeltkøb – og derfor fulgte flasken naturligvis ikke med.

At blive skuffet over ikke at modtage noget, vi hverken har lovet eller vist, mener vi er urimeligt. 😕 Flasken har heller ikke på noget tidspunkt fremgået i din "kurv" eller i din ordrebekræftelse.

Vi har intet ønske om at skjule noget – tværtimod bestræber vi os altid på at være gennemsigtige, ordentlige og fair.

Vi har også informeret dig direkte på mail, at hvis du ender med at blive glad for produktet og senere vælger et abonnement, så sender vi selvfølgelig flasken med som en del af den aftale.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, som stille og roligt hæver/øger ens energiniveau. Glæder mig altid efter en weekend til at skulle drikke det igen 😋

10 juni 2025

Hej John,

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse – tusind tak for den!

Vi er glade for, at du mærker effekten stille og roligt, præcis som det er meningen. Tiger Sharp Mind er skabt til at støtte kroppen uden at presse den – og det lyder til, at den gør netop dét for dig.

Vi sender en stor tak herfra hele holdet. 💚

Bedste hilsner,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har kun indtaget produktet i små 2…

Jeg har kun indtaget produktet i små 2 uger. Indtil videre er jeg godt tilfreds, jeg kan dog ikke mærke den helt store forskel på energiniveauet. Tænker det kommer over tid.
Jeg synes der mangler information omkring, at pulveret klumper, hvis væsken er kold.
Jeg har måtte prøve mig frem, men har de første dage måtte tygge mig igennem klumperne.
Der er ingen information i den fremsendte æske mht. at produktet kun skal indtages 5 ud af ugens 7 dage. Jeg undrede mig over at pakken kun indeholdt 20 breve. Jeg har efterfølgende læst i Sund-Forskning om begrundelsen og de 2 ugentlige pause dage.

4 juli 2025

Hej Randi,

Tusind tak for din ærlige og grundige anmeldelse – det betyder meget for os.

Vi er glade for at høre, at du allerede er godt tilfreds og har mod på at fortsætte. Du har helt ret i, at nogle af ingredienserne har en mere langsigtet virkning, og derfor oplever mange først den fulde effekt efter nogle ugers/måneders brug.

Angående tilberedning: Du har fat i en vigtig pointe. Vores pulver indeholder flere planteekstrakter, som – ligesom mange naturlige råvarer – ikke opløses optimalt i koldt vand. Det står i vores velkomstmail, som du skulle have modtaget kort efter dit første køb. Her guider vi også til, hvordan du nemmest tilbereder drikken: Pulveret skal i et stort tomt glas (eller Bon Labo-flasken), hvorefter man hælder stuetempereret vand over og ryster. Så opløses det normalt helt uden problemer. 😇

Du har også ret i, at der følger 20 breve med – og årsagen til, at vi anbefaler 5 dages brug og 2 dages pause, er netop for at undgå, at kroppen vænner sig for meget til de aktive ingredienser. Det handler altså om at bevare den ønskede effekt på sigt. Det står både på vores website og i flere artikler, bl.a. hos Sund-Forskning, som du selv nævner – men vi tager til os, at det bør fremgå endnu tydeligere i vores kommunikation. Tak for det input!

Hvis du har brug for os til noget, er vi altid klar til at hjælpe.
Vi håber, du bliver endnu gladere for produktet i den kommende tid 🙏

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ok produkt indtil videre

Kun brugt produktet i en uges tid, så venter på effekten. Dog vil jeg sige at det kun får tre stjerner, da jeg ikke rigtig synes om smagen (måske kunne man lave flere varianter, fx citron, solbær og ice tea). Samtidig synes jeg at pulveret er signifikant langsomt om at blive opløst i vand.

24 juni 2025

Hej Marie,

Tusind tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine første indtryk 🙏

Smag er altid en meget personlig oplevelse, og vi forstår godt, at den ikke rammer plet hos alle. Vi har valgt en naturlig smagsprofil uden kunstige sødemidler, og det kan give en lidt anderledes oplevelse end de mere klassiske “ice tea”-smage, man kender fra andre produkter. Men vi tager din idé med videre. 😇

Mht. opløsning: Du har helt ret i, at pulveret kan være langsomt om at opløses, især hvis vandet er koldt. Det skyldes, at vi bruger naturlige planteekstrakter, som ikke opfører sig helt som kunstigt fremstillet instant-pulver. Vi anbefaler at hælde pulveret i et stort tomt glas først (eller vores Bon Labo-flaske) og derefter tilsætte stuetempereret vand. Så skulle det gerne opløses nemt og hurtigt.

Vi håber, at du får glæde af effekten over de næste uger – og vi står klar, hvis du har spørgsmål undervejs 💚

Virkelig godt produkt!

Virkelig godt produkt!
Jeg prøvede Tiger fra Bon LADO første gang i en periode, hvor jeg havde rigtig travlt på arbejdet og samtidig havde meget at se til privat. Jeg kunne hurtigt mærke en større ro i hovedet og et bedre overblik, kort tid efter jeg begyndte at tage det.

Da hverdagen blev lidt mere rolig, opsagde jeg abonnementet uden problemer.
Men jeg måtte erkende, at man faktisk bliver lidt afhængig af det ekstra overskud, Tiger giver.

Nu har jeg startet mit abonnement igen og er spændt på at se, om det over en længere periode giver endnu flere fordele – som deres forsøg har vist.

12 juni 2025

Hej Casper,

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse – tusind tak for at dele dine erfaringer 💚

Vi er rigtig glade for at høre, at Tiger Sharp Mind har hjulpet dig med at finde ro og overblik i en presset periode. Det er netop i de travle øjeblikke, man virkelig mærker, hvor meget det betyder at have overskuddet med sig.

Vi kan sagtens genkende det, du beskriver – at det hurtigt bliver en lille, fast støtte i hverdagen. Og ja, de største fordele viser sig ofte, når man tager det over længere tid. Vi glæder os til at høre, hvordan det udvikler sig for dig denne gang!

Tak igen for din fine anmeldelse! 🙏

De bedste hilsner,

Fint og godt

Det var, er fint og godt.

Min kæreste har læst ingredienslisten og siger at det er samme indhold som i energidrik?

Hvad tænker I?

6 juni 2025

Hej Annemette - og tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Det glæder os at høre, at du synes om produktet 💚

I forhold til din kærestes kommentar:
Tiger Sharp Mind indeholder 62,5 mg koffein – hvilket er mindre end en kop kaffe, og langt under mængden i en typisk energidrik (som ofte indeholder 150–200 mg koffein pr. dåse).

Men vigtigst af alt:
Tiger Sharp Mind er meget mere end koffein.
Det er en kompleks formulering med 18 aktive ingredienser – herunder planteekstrakter som Schisandra, Salvie, Rhodiola, Ginkgo, og fx Citicoline – kombineret med vitaminer, aminosyrer og adaptogener.

Hvis det bare handlede om koffein, kunne vi have lavet det meget billigere 😉

Men vores mission er at skabe et ærligt, effektivt og langtidsholdbart alternativ – baseret på forskning, ikke stimulanser.

Alt det bedste,

Virker godt

Virker godt! Jeg føler mig frisk og har overskud og positiv indstilling. Sidder på kontor og har ikke lyst til energidrik der får kroppen for meget i gang. Så derfor er denne drik perfekt til arbejde fokuseret selv på lange dage. Smager også godt😀

16 mei 2025

Kære Marlene,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at Tiger Sharp Mind giver dig den rette støtte i løbet af en arbejdsdag. 🌱

Netop dét med fokus og overskud – uden at kroppen går i overgear – er præcis det, vi har haft i tankerne under udviklingen. Vi har arbejdet med ingredienser, der støtter mental klarhed og energi på en mere balanceret måde, og det glæder os at høre, at det passer ind i din hverdag. 😇

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på! 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig mand ønskede at vide…

Meget venlig mand ønskede at vide hvorfor jeg opsagde mit abonnement så hurtigt og jeg fortalte hvorfor og han var glad for tilbagemelding uden at presse på på nogen måde for jeg blev.

12 mei 2025

Kære Jens,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at give os ærlig feedback. Det betyder mere, end man måske tror. 🙏

Vi forsøger altid at møde vores kunder i øjenhøjde – også når de vælger at stoppe. For os handler det ikke om at presse nogen, men om at lytte og lære. Derfor er det rigtig værdifuldt, at du delte din oplevelse. Uden feedback kan vi aldrig blive bedre. 😇

Team Bon Labo

Lees meer over geverifieerde reviews.