Op zich goede prijzen en ruim assortiment, maar after sales kent Bottle Advice niet. Op 23 december gemaild, geen reactie, dus op 31 december jl. opnieuw gemaild over een bij hen aangeschafte geoxid... Toon meer
Heerlijke champagne. Super fles champagne vanuit de Belgische firma Bottle Advice naar Nederland laten versturen. Het was binnen een paar dagen, veilig verpakt in een mooie doos, naar mij toe verz... Toon meer
Mooie overzichtelijke website met de nodige gegevens & uitleg bij de wijnen. Afhandeling bestelling zeer vlot. Jammer dat de levering nog wat op zich laat wachten in deze Covid-19 tijden. In de toekom... Toon meer
Ik heb twee orders geplaatst in Italië na de order bij bottle advice. De Italiaanse orders heb ik reeds ontvangen, Alhoewel bottle advice aangeeft de wijn op voorraad te hebben heb ik na 5 werkdagen n... Toon meer
De expert webshop voor wijn, champagne, whisky, gin en spirits. Wijnhandel sinds 1870. Ontdek onze selectie van zowel toegankelijke als exclusieve flessen.
muizelstraat 14, 8560, moorsele, België
- info@bottleadvice.com
- bottleadvice.com
Goede keuzes
Goede keuzes, netjes verpakt, hoewel het van ons met minder plastic mag, en snel geleverd.
De loden afdekdop was gescheurd en met plakband hersteld
De verzending was zeker snel, de fles zat goed verpakt maar de loden dop was gescheurd en met plakband hersteld en dat is jammer bij zo'n dure cognac.Het is in elk geval niet door de vervoerder beschadigd.Ook aan de doos kon je zien dat deze al eerder open is geweest. Met de inhoud was verder niets mis.Ik heb de fles besteld voor een nicht van mij in België en die heeft mij foto's gestuurd van de beschadigde dop.
Snelle bezorging; goede verpakking
De Wijn werd snel bezorgd op ons Nederlands adres. De verpakking was ook dik in orde. De wijn gaan we nog drinken…..
wijn op...
Ik had een wijn besteld waarvan er volgens de site nog 24 + aanwezig waren. Ik kreeg toen bericht dat deze op was. Goede compensatie was dezelfde wijn van een ander jaar 2019 te leveren. Mijn vraag is nog niet beantwoord, wanneer die geleverd gaat worden
Wijn besteld 14 dagen geleden
Wijn besteld 14 dagen geleden, was volgens site op voorraad, nog steeds niet geleverd, wel bij bestelling betaald
Uitstekende service
Uitstekende service. Helaas bleek de door mij bestelde wijn toch niet meer op voorraad te zijn, waarna ik meteen een mail kreeg hierover en er een snelle terugbetaling van het door mij betaalde bedrag plaatsvond. Ik zal hier zeker weer terugkomen om mooie wijnen te bestellen.
Verzending mooi ingepakt.
Snel en perfecte verpakking
Goede aflevering van gevraagde wijn
Goede aflevering van gevraagde wijn.
Lekker wijntje.
Een tip: een goeie track & tracé zou nog welkom zijn
Snelle levering en heel goed verpakt in…
Snelle levering en heel goed verpakt in een speciale bubblewrap voor wijnflessen. Top!
Naar factuur adres gestuurd ipv…
Naar factuur adres gestuurd ipv belevering adres. Geen reactie op de klacht. Nu heb ik een dure fles is het verkeerde land, en kost me extra geld en tijd om het weer over de douane te krijgen.
uitstekend
uitstekend, besteld en enkele dagen later reeds geleverd ..... we weten dat de wijn super is !
Goederen nog steeds niet geleverd door bpost
Momenteel 1 ster want de bestelde goederen zijn nog steeds niet geleverd!
Perfect geleverd.