Begin dit jaar werd bij ons een boxspring met topper geleverd. Na een paar maanden blijken de ritsen van het omhulsel van de topper overal gewoon los te komen (ritsen stuk) waardoor de topper... Toon meer
een bestelling die al 4 maanden in de wacht stond en die, na verschillende keren te zijn uitgesteld, vandaag, tussen 9:00 en 12:00 zou worden geleverd nu 16:00 voorbij en geen nieuws geen atnwoord a... Toon meer
In de showroom werden we supervriendelijk en snel verder geholpen. Nadien wouden we graag nog iets bijbestellen en hebben we hiervoor eventjes de klantendienst via chat gecontacteerd. Daar werden we o... Toon meer
In één korte zin: koop bij dit bedrijf niet je bed! In eerste instantie lijkt alles goed te verlopen. Echter, de bestelling wordt niet volledig geleverd. Vervolgens wordt er een nalevering ingepl... Toon meer
Een online beddenshop gespecialiseerd in boxsprings. Gratis levering in heel Nederland en België en betalen bij aflevering is mogelijk
Zanddonkweg 5, 5144NX, Waalwijk, Nederland
Onderweg vanuit Groningen naar het zuiden van het land zagen wij reclame aan de weg van Beddenplein in Waalwijk. Meteen op internet gekeken en besloten op de terugweg de showroom te bezoeken. Daar troffen wij Melanie die eerlijk,geduldig en enthousiast ons de Ibiza boxspring met wat aanpassingen heeft verkocht. Het bestellen en de bezorgdatum regelen ging makkelijk. We wachten nu vol verwachting op ons mooie nieuwe bed met gratis levering en een cadeaupakket. En hebben zelfs 30 dagen garantie om deze te laten retourneren..service!!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Na wat speurwerk op internet en de zeer duidelijke site van Beddenplein besloten om maar eens in de showroom in Waalwijk te gaan kijken, ter plaatse zeer vriendelijk ontvangen door Danielle die ons rustig alle aanwezige modellen heeft laten bekijken. Voor onze dochter was de beslissing al heel snel genomen en haar keuze was na 10 minuten al gevallen op het bed Ibiza. Na een perfecte uitleg door Danielle betreft de kwaliteit van het bed deze direct ter plaatse besteld. Ook konden we direct een bezorg afspraak maken wat erg fijn was. Conclusie zeer fijn geholpen door een dame die weet wat ze verkoopt (zie je niet overal). Ook kregen we er nog een leuk actiepakket bij cadeau, Nu nog even wachten op de toegezegde bezorg datum.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Ik zocht een nieuw bed voor in het gastenverblijf bij mijn ouders, maar wilde niet te lang wachten, via Facebook kwam ik reclame tegen dus op de website terecht gekomen. Via de chatfunctie werd ik vriendelijk geholpen met mijn vragen. Later de bestelling geplaatst en uit verschillende opties kunnen kiezen. Gekozen voor de dikkere topmatras tegen extra betaling, slaapt er lekker. Voor 40 euro ook laten monteren, erg fijn dat ik mijn ouders hier niet mee hoefde op te zadelen, erg vriendelijke chauffeur / monteur zeiden ze.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Top service, van afspraak maken tot aan bezorging en in elkaar zetten. Ik heb het bed nu zo 4 weken ongeveer, mijn beste idee sinds lange tijd. Als de wekker gaat ben ik tegenwoordig beetje teleurgesteld... moet ik nu al opstaan??

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Net heel netjes en vriendelijk geholpen door Danielle. Snelle afhandeling, mogelijk tot afspraak maken levering en zeer vriendelijke service. Echt een aanrader!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Net een nieuwe boxspring besteld met behulp van de klantenservice, heel erg vriendelijk en netjes geholpen! Ook gelijk een bezorgafspraak kunnen maken! Ben zeer benieuwd naar het resultaat!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Vandaag 2 x de Boxspring Ibiza besteld voor onze dochters,wat een geweldige klantvriendelijke chat achter de rug zeg,zeer behulpzaam en duidelijke antwoorden op al mijn vragen,top service.
We zijn weer bij jullie terecht gekomen nadat we in december 2019 de Boxspring Stockholm hadden besteld en destijds ook goed geholpen en de bezorging was ook goed
Ik zou zeggen ga zo door met jullie klantvriendelijheid en geduld,echt top
Gr
Theo

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Alles is prima verlopen - zij zijn van hun woord! Men kan hen steeds via chat bereiken en er wordt heel snel een antwoord gegeven op alle vragen.
Zowel de servicemedewerkers als de bezorger/plaatser hebben prima werk verricht!
Het is een zalig bed èn op de koop toe goedkoop. Wat wil een mens nog meer!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Complimenten voor de bezorger. Heeft alles netjes afgeleverd en gemonteerd. Bed sliep heerlijk, zou alleen een dikkere topper bij bestellen.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Wij hebben voor het eerst bestelling geplaatst. De communicatie verliep telkens heel vlot! Aangename mensen aan tel en chat. We kijken uit naar ons bed morgen. En dan laat ik nog weten of we er ook heerlijk in slapen. Nogmaals Dank!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Super service ons huis is volledig afgebrand afgelopen vrijdag en we hebben nu een bestelling gedaan en wordt donderdag al geleverd dank voor het medeleven en de schenking die beddenplein aan mijn kindjes gegeven heeft 🙏🙏🙏 ik ben jullie eeuwig dankbaar

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Daarnet online een bestelling geplaatst voor een boxspring maar dit liep niet vlot even met Melanie gechat en deze dame was zo vriendelijk en behulpzaam dat de bestelling op een twee drie gefixt was.
Als de levering en het slapen op de boxspring net zo vlot verloopt als deze chat dan is dit TOP.
Bedankt Melanie
Groetjes familie Poels

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Goedeavond, ik werd zonet op een heel professionele alsook vriendelijke manier verder geholpen door Melanie..
De uitleg was correct, de verklaringen duidelijk en de snelheid van reactie gewoon TOP.
Een verademing in vergelijking met andere chat-sessies bij andere bedrijven..
Groetjes
Patty

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Top geholpen! bij een vraag naar het beste bed gelijk besteld met een passende leverdatum. Geweldige service

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Vandaag super geholpen door Daniëlle met het bestellen van een boxspring. Die kon aankomende week geleverd worden, wat erg fijn was zodat mijn dochter verrast terugkomt van haar vakantie.
Erg vriendelijk en behulpzaam😀!!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Het onthaal door Danielle was ontzettend hartelijk ondanks het voor haar al een drukke dag was geweest en ze even tussendoor iets aan het eten was. Ik voelde me welkom :-)
Het is een mooie frisse toonzaal en alle modellen en kleuren kunnen bekeken worden.
Ik heb alleszins vandaag zeker een topdeal gedaan!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Juist online bestelling gedaan van 3 Boxsprings.
Levering volgende week.
Super geholpen door Chloe en Danielle.
Het aftellen kan beginnen

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Net op een leuke manier nieuw bedje besteld, Vriendelijke mensen aan de ander kant van het scherm.
Nu nog wachten op de bestelling en dan hopelijk zoete dromen.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Er was een probleem met de order en Danielle nam direct haar verantwoordelijkheid. Ze deed alles om het goed te maken over iets wat haar fout zelf niet eens was! Want een geweldige topservice , ben nog nooit zo blij en gerust geweest met een aankoop als deze en de service wetende dat ze voor je klaarstaan zelf op zondag! 😍