Begin dit jaar werd bij ons een boxspring met topper geleverd. Na een paar maanden blijken de ritsen van het omhulsel van de topper overal gewoon los te komen (ritsen stuk) waardoor de topper... Toon meer
een bestelling die al 4 maanden in de wacht stond en die, na verschillende keren te zijn uitgesteld, vandaag, tussen 9:00 en 12:00 zou worden geleverd nu 16:00 voorbij en geen nieuws geen atnwoord a... Toon meer
In één korte zin: koop bij dit bedrijf niet je bed! In eerste instantie lijkt alles goed te verlopen. Echter, de bestelling wordt niet volledig geleverd. Vervolgens wordt er een nalevering ingepl... Toon meer
Een online beddenshop gespecialiseerd in boxsprings. Gratis levering in heel Nederland en België en betalen bij aflevering is mogelijk
Zanddonkweg 5, 5144NX, Waalwijk, Nederland
Ik heb net de Swiss boxpring besteld. Ik werd snel en heel goed geholpen op de chat.
Nog even wachten tot de levering en dan hopelijk lekker slapen!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Ik heb zojuist 2x kinderboxspring via de chat sessie gekocht. Maar waar ik bij stil stond was de professionele service die daarbij kreeg. Heel behulpzaam en meedenkend. Het is zeker een aanrader bij het kopen van een nieuwe bed of als je begeleiding nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuw bed. een 1 woord TOPPIE!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Tevreden met de service die ze verlenen. Boxspring besteld, na het betalen gelijk een link gekregen met de mogelijkheden van het leveren. Door mijn fout konden ze mij niet telefonisch bereiken. Netjes een mail gekregen maar niet opgelet. Ik was toen in de winkel. De bezorger was al langs gereden, chat support ter hulp gevraagd en hun hebben snel gereageerd. Helaas was het niet meer mogelijk om het die dag nog te ontvangen. Binnen de zelfde 15-20 minuten in de chat een afspraak gemaakt en ook netjes nagekomen. Boxspring is in goede staat aangekomen, en tot nu toe geen problemen mee gehad!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Als je een vraag hebt, heb je ook heel snel de nodige uitleg.
Topservice!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Ik heb Boxspring besteld en alles verliep soepel. Goede service en zeker een aanrader.
Ze hebben ook super veel in de assortiment dus kiezen maar.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Fantastische service via de chat met Daniëlle! Heel snel gereageerd, duidelijke uitleg en ontzettend vriendelijk. Door deze fijne communicatie direct besteld en geregeld! En zo had ik ineens een happy-zoon met het vooruitzicht op zijn nieuwe bed! @Beddenplein: jullie mogen trots zijn op deze collega!!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Ontzettend goed geholpen door Danielle. Telefonisch heeft ze ons gigantisch goed en netjes te woord gestaan. Daarna ook nog in de Chat. Dankzij haar kunnen wij weer snel lekker slapen!
TOP!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Fijn geholpen door de medewerker Danielle via de chat met alle vragen die ik had. Een snelle levering ook!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Heel erg fijn geholpen in de chat!
Vriendelijk tewoord gestaan en erg volt met regelen!
Super service!
Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Nogmaals bedankt!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Supergoed geholpen door Cloe van de klantenservice. TOP!!! Ik werd zó goed geholpen dat ik gelijk 2 boxsprings heb besteld. Alles werd ook met kennis en toch met humor behandeld!! Ik ben helemaal tevreden! Een dikke 10! ( kan helaas maar 5 sterren geven, anders waren het er dus nog meer geweest...Jacqueline

Uitstekende online service!
Ik ben super goed geholpen via de chat. Top service!! Ik heb gelijk een bed besteld. Jullie zijn aan aanrader!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
In de showroom werden we supervriendelijk en snel verder geholpen. Nadien wouden we graag nog iets bijbestellen en hebben we hiervoor eventjes de klantendienst via chat gecontacteerd. Daar werden we ook weer super snel en heel vriendelijk verder geholpen! Wij kijken alvast uit naar de levering van onze boxspring! Als dit bed zo goed is als de service, gaan wij nooit meer ons bed willen verlaten. :-)

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Danielle (klantenservice) heeft mij prima geholpen en geadviseerd via de Chat. Als de kwaliteit net zo prima is als de service, dan ben ik zeer tevreden.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Helaas liet beterbed het afweten op de afgesproken datum waardoor we met spoed opzoek moesten naar twee nieuwe bedden. Gelukkig heeft de mevrouw van Boxspring deals met mij meegedacht en er voor gezorgd dat ik toch mijn twee bedden op de afgesproken datum krijg.
Echt een aanrader! De volgende keer bestel ik hier weer!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen , SUPER tevreden van bestelling tot levering geen probleem en op aangegeven datum en uur . eerst dacht ik een boxspring kopen via computer is zo moeilijk ,maar met de chat ben ik ervoor gegaan . geen spijt !!!! ik ga zeker reclame maken voor jullie .

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Nadat ik bij een zeer bekende website een bed met spoed had besteld,en bevestigd gekregen,dat de levering de volgende dag zou zijn,werd ik vlak voor levering afgebeld,en werd de levertijd plotseling met 2 weken verschoven,onacceptabel.
Beddenplein heeft me uit de brand geholpen,middels een zeer kundige en uitermate vriendelijke verkoopster,die verder alles voor me heeft geregeld,en er op tijd geleverd kan worden,
Het is bijna raar,als mensen afspraken nakomen,maar hier is dat de normaalste zaak van de wereld.
Voor mij een wereldzaak.
Nogmaals bedankt.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Via de chat advies en contact gehad met Liv. Order on no-time perfect geregeld. Simpel en snel.

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
goede online service, alles werd samen met u besteld.
als de produkten even goed zijn als de service bij bestelling , staan we er goed op

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
Vanmorgen telefonisch contact gehad met beddenplein. Super fijn te woord gestaan door havana, ze dacht super goed mee en gaf me een goed advies. Ik ga het zeker aanraden bij familie en vrienden.