Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte to par solbriller for en tid tilbake på salg. Brilleland, Glasshuset i Bodø. Kostbare Polaroid-briller. Viste seg å være av elendig kvalitet. Gjenskinn i glassene, inngravert logo øverst i... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hver brille jeg har kjøpt fra brilleland downtown har knappet sammen i hendene på meg. Jeg har kjøpt 5 par til nå og alle har hatt problemer med løse skruer eller deler som rett og slett faller... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Contactlenzen leverancier
  2. Oogheelkundig centrum
  3. Brillengroothandelaar
  4. Opticien

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Brilleland er en av Norges ledende optikerkjeder. Vi tilbyr briller, solbriller, kontaktlinser, linseabonnement, synstest og øyehelsekontroller. Hos oss får du høy kvalitet til lave priser.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde en veldig god opplevelse hos…

Hadde en veldig god opplevelse hos Brilleland Linderud! De ansatte var utrolig hyggelige, profesjonelle og kunnskapsrike. Jeg følte meg godt tatt imot fra start, og de tok seg god tid til å forklare alt underveis. Fikk grundig hjelp både med synstest og valg av briller, og de var veldig tålmodige når jeg skulle finne det som passet best for meg. Hele prosessen føltes trygg og behagelig. Anbefales på det sterkeste!

9 april 2026

Bånn i bøtta

Kjøpte to par solbriller for en tid tilbake på salg.
Brilleland, Glasshuset i Bodø.
Kostbare Polaroid-briller. Viste seg å være av elendig kvalitet. Gjenskinn i glassene, inngravert logo øverst i venstre glass som forstyrrer synsfeltet. Billig plast.
En uhildet optiker sa at det var kiosk-briller.
Prøvde å reklamere. Avvist på en arrogant måte.
Bruker aldri Brilleland igjen.

26 maart 2026

Møkken kvalitet.

Jeg har kjøpt 5 par til nå og alle har hatt problemer med løse skruer eller deler som rett og slett faller av når jeg legger dem på nattbordet.
Jeg har kommet inn for å fikse brillene, jeg måtte betale for ny innramming og tro det eller ei men kjærringa limte bare igjen brillene og dermed fallt det rett ut en måned senere.
Å plukke et par briller som kan funke på denne butikken er som å leite etter ekte gucci i malaysias teltgater.
Rett og slett lureri og DRITT kvalitet.
Skulle ha gått til specsavers.

30 maart 2026

Jeg vil anbefale Brilleland Gjøvik

Jeg vil anbefale Brilleland Gjøvik, er veldig godt fornøyd. Vært kunde der siden 2017 og aldri hatt noe å klage på. Etter først å ha prøvd flere andre optikere, fant jeg ut at Brilleland er de som løser mitt synsproblem (komplisert syn med stor nærsynt-styrke) på best måte. God service og oppfølging. Tar seg tid med kunden og flinke til å tilpasse rett innfatning for stor styrke, samt velge riktig type glass (progressive og pc terminalbriller). Gir gode råd, pusher ikke på med abonnement og er flinke til å opplyse om kampanjer. Opplever Brilleland Gjøvik som en bedre faglig optiker som gir god kundeservice.

12 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette var første gangen jeg var hos en…

Dette var første gangen jeg var hos en opptikker, var først innom specsavers men var ikke førnøyd med kundeservicen så gikk derfor bort til Brilleland og der fikk jeg en veldig god opplevelse. Fantastisk flinke folk og en utrolig bra kundeservice. Veldig godt fornøyd så jeg kommer altid til å holde meg til Brilleland☺️👍

6 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg er svært skuffet over min…

Jeg er svært skuffet over min opplevelse hos Brilleland Lagunen.
Jeg bestilte briller kun for skjermbeskyttelse, uten synskorrigering. Likevel mottok jeg to ganger briller med feil linser (RX-linser med optisk effekt). Begge gangene forstørret linsene bildet og førte til ubehag og smerter i øynene.
Dette var to separate bestillinger, og begge inneholdt feil. Kvitteringene viste også ulike spesifikasjoner på linsene, noe som skapte ytterligere forvirring.
Etter lang ventetid leverte jeg til slutt brillene tilbake i butikk og fylte ut skjema for refusjon. Da oppdaget jeg at beløpet som først ble registrert for tilbakebetaling var 300 kr lavere enn det jeg faktisk hadde betalt, noe jeg opplevde som både uprofesjonelt og urovekkende.
Hele prosessen har gitt meg inntrykk av manglende kontroll, lite nøyaktighet og lav kundeoppfølging. Etter denne opplevelsen har jeg dessverre mistet tilliten til kjeden og kommer ikke til å bruke Brilleland igjen.
Jeg håper min erfaring kan være nyttig for andre kunder.

9 januari 2026

Dårlig kundeservicen, anbefaler ikke

Jeg måtte kjøre 4 ganger for å få bestillingen min og betale fakturaen. Hver gang kjørte jeg minst 60 kilometer med bilen tur/retur, og dette skyldtes feil fra de ansatte i butikken.
Lederen ved brilleland triaden burde jobbe i en dyrehage, fordi hun ikke kan jobbe med mennesker/ kundeservice, og derfor er de ansatte mislykkede.
De truer for å få pengene.
Anbefaler ikke på det sterkeste.

22 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis du ikke trenger service eller riktige briller

Jeg hadde jo blitt advart, men Brilleland Majorstua er nær der jeg bor, så det var praktisk. Det er som et univers av seig materie å komme inn der. Ansatte uten mimikk, godvilje eller smil. Ikke alle, men de som jobber der mest, dessverre. Alt er vanskelig, slapt og informasjonen er alltid noe helt annet og lite servicevennlig enn andre filialer. Anbefales virkelig ikke, ei heller Brilleland som helhet. Velg Synsam!

7 november 2025

Brilleland Tveita, Oslo

Da jeg ba om saltvann til linser, så satte betjeningen fram en liten reiseutgave. Jeg forklarte at jeg skulle ha en større, samme størrelse som den - jeg pekte på en linsevæske. En annen ansatt blandet seg inn i samtalen og skulle forklare meg at de var til rensing og desinfisering! Jeg svarte at det vet jeg og gjentok bestillingen. Da tok den ansatte helt av og snakket masse om hva alle de forskjellige produktene på hylla var til. Jeg forklarte hvilket produkt jeg bruker til rensing, men at jeg forsøkte å få kjøpt en stor flaske saltvann. "Det trenger ikke du når du bruker dagslinser!" Jeg forklarte at jeg ikke bruker dagslinser. "Dette er saltvann!" Jeg skjønner det, men jeg skal ha en stor flaske! Da kom det fram at de var tomme, men jeg kunne prøve apoteket. Det har de ikke, jeg har vært der før. "Det er et apotek ute også, vi er tomme!" Jeg gikk til Specsavers og kjøpte produktet der, hyggelig betjening. Jeg har brukt linser i nærmere 40 år og kjenner produktene godt. Ikke gå til Brilleland på Tveita.

4 oktober 2025

Brilleland Fredrikstad sentrum

Skulle en uke på ferie til Fredrikstad, og fant ut ved ankomst at linsene mine lå igjen hjemme. Jeg gikk inn og spurte om de solgte linser over disk. Alle kan gå på den blemma når man drar på ferie sa mannen bak disken. Så ga han meg en eske med testlinser med det merket jeg bruker og med riktig styrke. Ferien reddet med 5 par linser. Denne typen service og behjelpelighet ble jeg faktisk litt rørt av. Tusen takk til deg unge mann bak disken

18 juli 2025

Useriøs kundeservice

Det har vært veldig merkelig kontakt med kundesenter de siste månedene. De ansatte i butikken jeg går til er helt supre, mens kundeservice trenger kompetanseheving. Det var en betaling som ikke gikk igjennom i desember i fjor, og de påfølgende månedene ble beløpet trukket fra kontoen min. Og så ble det inkassosak tilsvarende fem måneder, selv om jeg har betalt. Jeg har brukt flere måneder på å oppklare kontakten kundeservice har med sitt inkassobyrå, og følge opp at de har re-aktivert mitt linseabonnement. Svar fra kundeservice på hvorfor de ikke har fulgt opp saken og løst den, var at jeg skulle ha fulgt den opp selv. Er ikke det litt rart å skulle passe på at linsene man bestiller blir bestilt? Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg som kunde skal passe på at de jeg kjøper en tjeneste fra, faktisk leverer. I praksis fungerer ikke abonnementet med levering i post fordi jeg må bestille det i butikken deres, og hente det selv.

27 juni 2025

Møkk

Møkk! Er så lei av å bestille kontaktlinser og nesten hver gang jeg bestiller så går det noe galt. Nå er det 12 dager siden jeg bestilte og de er fortsatt ikke kommet videre enn i status, I BESTILLING! F... SÅ JEG HATER BRILLELAND.

12 juni 2025

Brilleland Frogner Oslo

Jeg har vært kunde hos Brilleland i alle år. De siste 12 år hos Brilleland Frogner i Oslo.
Butikkens beliggenhet og alltid fantastiske service er det viktigste for meg.
Betjeningen er meget hjelpsomme og jeg berømmer min optiker Ole som alltid foretar en grundig jobb og gir meg god informasjon underveis i undersøkelsene.

5 juni 2025

Flink optiker-sur butikksjef

Flink optiker, men da jeg skulle hente ny brille, hadde de slipt glass til feil innfatning. Jeg sa at det var OK å vente. Noen dager etter spurte jeg butikksjefen om det var mulig å tilpasse glassene fra den gale innfatningen til min gamle brille.Jeg sa jeg kunne betale for å slipe glassene. Jeg påpekte at de hadde gjort en feil. Da surnet butikksjefen. 14 dager senere, da jeg skulle hente den nye brillen, hadde de valgt å sende glassene tilbake. God kundebehandling lønner seg alltid.

28 mei 2025

Brilleland Sandefjord

Butikksjefen på Brilleland Sandefjord, Hvaltorvet kjøpesenter, var ved vårt siste besøk både frekk og lite behjelpelig. Vi burde luktet lunten da vi bestilte brillen, i og med at hun ble sur da vi ikke ønsket brilleabonnement. Hadde det ikke vært for at vi hadde behov for brillen som var bestilt til vårt barn, ville vi gått rett ut. Kvaliteten på brillen har vært dårlig, noe det hevdes skyldes feil ved bruk. Resultatet er at brillen etter kort tid er ødelagt, og vi må bekoste en ny, men det blir ikke på Brilleland

20 mei 2025

Dårlig behandling hos Brilleland Sandefjord

Jeg opplever daglig leder i Brilleland Sandefjord som meget arrogant og ekstremt lite service orientert. Hun er ikke villig til å lytte til kundene eller rydde opp i feil begått av egne ansatte.
Jeg kommer aldri til å handle der igjen, og vil ikke anbefale Brilleland i Sandefjord til noen. Vi har flere optikere i byen som yter en utmerket service, så jeg ser ingen grunn til å bruke Brilleland igjen.

12 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I dag ble det mitt siste besøk hos…

I dag ble det mitt siste besøk hos brilleland, hentet nye linser i butikken, spurte om litt tips da jeg merker ubehag med linsene, etter å ha prøvd 4 forskjellige typer over en 2årsperiode, og etterspurte et merke dem ikke fører, ble betjeningen rett og slett nebbete og lite høflig, hun virket rett og slett sur for at jeg ikke var fornøyd, sa jeg vurderte å kjøpe nye prog briller for å teste reaksjonen, da kom smilet frem, og hun viste meg øverste hylle til 9k og oppover, jeg ba om en rieligere utgave, da kom surtruten tilbake, rett og slett uprofesjonell kundebehandling, det samme opplevde jeg i samme kjede et annet sted, så det er tydlig en salgsmetode dem har, «hvis du ikke bruker nok penger, får du heller ikke service» takk for meg.

27 maart 2025

Brilleland i Kristiansand

Brilleland i Kristiansand. Alltid god service. Veldig fornøyd med god hjelp hver gang. Hatt brille abonnement i 2 år og hver gang noe problem har oppstått har de hært veldig flinke til å løse problemet. Anbefales.

13 maart 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.