Sørgeligt, at en pakke kan bli liggende i transit i gamle Fredrikstad fra onsdag til over helgen, før den sendes videre til Haugesund. Til sammenligning har eg fått levert pakke fra andre siden av jor... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Helt forferdeling kundeservice og leverings system. Har ikke kontroll på pakkene dere. Har bestilt for 1 måned siden og enda ikke fått pakken. Vet ikke om jeg kommer til å få den i det hele tatt. Ikke... Toon meer
Jeg har bestilt noe fra Hifiklubben som tok over 30 dager fra tidspunktet varene ble varslet tilgjengelig fra lageret til levering hos meg. Når jeg fikk beskjed at pakken var under transport fra Bri... Toon meer
Ved leveringer til Sørlandet skal Bring/Posten-forsendelsene alltid ta et "hvileskjær" i Kristiansand. Så da blir leveranser som ankommer terminal f.eks. en onsdag og som burde kunne leveres ut på en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Bring ska inte få hålla på med uppdrag……
Bring ska inte få hålla på med uppdrag… Så fruktansvärt dåliga!
Har hänt mig så många gånger att dom paket jag skickat iväg inte har kommit fram eller inte finns på era ombud när både jag och mottagaren har aviseringar att paket finns att hämta.. Har även hänt ett flertalet gånger att mina mottagare har fått fel paket! Fast jag står framme vid ombudets kassa och visar rätt fraktsedel, ser att sedeln klistras på.
Om ni inte kan hantera paket så ska ni inte hålla på med det heller!
Och erat kundbemötande är ju bara för tragiskt för att vara sant!
Ni tar aldrig erat egna fel utan lägger det alltid på era kunder.
Fruktansvärt värdelöst, kommer aldrig använda er igen!
Worst dilevery company on the planet.
Worst dilevery company on the planet.
Im just suprised how they are still doing busniss.
Elendig kundeservice
Jeg har sjelden vært i kontakt med en mindre imøtekommende kundeservice.
Rett og slett skammelig og en total mangel på vilje til å løse problemet!
Pakken fikk ikke plass i postkassen
Pakken fikk ikke plass i postkassen, og vi kunne ikke legge pakken utenfor døren på grunn av manglende etasjenummer.
De hadde både navn og etasjenummer. For et useriøst firma Bring har blitt. Ligg langt unna !!! 😖
Urusel service
Urusel service. Varorna levererades inte som utlovat enl Brings hemsida och sms. Går inte att kontakta och få mer information- bara Ai chat och telefonkontakt med Ai. Får inga svar! Leverans har uteblivit vid flera tillfällen.
Helt utrolig elendige rutiner
Bring hevder å ha levert en bestilling hos oss, men varene er ikke her og ingen her har signert for dem. Ved kontakt med kundeservice må man først gjennom en fullstendig ubrukelig AI-robot som ikke kan bidra med annet enn å skape irritasjon over meningsløse "svar", når man endelig får tak i et menneske på kundeservice er vedkommendes eneste bidrag å si at han skal høre med sjåføren, men at vi skulle sagt fra tidligere siden det er vanskelig for sjåføren å huske en levering 4-5 dager tilbake i tid - at en profesjonell aktør skal være avhengig av hukommelsen til sjåførene for å vite hvor de gjør av sendingene er fullstendig utrolig.
Pakke (TV fra Samsung) blir ikke levert
Vært hjemme 2 dager nå mellom 15-22 for å få levert en TV med Posten/Bring.
Ikke blitt kontaktet av noen. Siste melding er at pakken ble forsøkt levert men nektet mottatt.
Useriøst firma, styr unna og velg andre alternativer hvis du kan. Det skal jeg i fremtiden.
Vi forsøkte å levere en pakke...
Hver gang Bring skal levere en pakke får vi samme beskjed:
"Vi forsøkte å levere pakken på døren i dag, men ingen var til stede for å ta den imot."
Dette stemmer ikke, det er alltid folk til stede men vi ender alltid opp med å måtte hente pakken selv, uten å få igjen pengene som er betalt for hjemlevering.
Ikke rart det ikke går an å gi anmeldelse på Facebook eller Google, når man ser på ratingen på Trustpilot! Og kundeservicen er helt på tryne, de har jo ikke mulighet med å hjelpe til med noe! Dessverre ser det heller ikke ut til at det finnes noen vilje til å rydde opp i dette.
Helt håpløst!!!
Jeg blir så oppgitt og forbanna! Hva er det med sjåførene til PostenBring ( med få unntak) og med selskapet PostenBring? Det kan virke som kundene og kundenes kunder ikke betyr noen ting for dem. Når jeg bestiller og betaler ekstra for hjemlevering er det stort sett fordi jeg har kjøpt noe stort eller tungt som jeg ikke klarer å bære med meg fra et eller annet hentested.
Rett før du tror det skal ringe på døren kommer det melding om avvik i stedet for pakke - sjåføren finner ikke frem til leveringsadressen.
«Avviket kan skyldes at huset ikke er merket med nummer eller døren ikke er merket med navn», står det i meldingen fra Posten Bring.
Sjåføren har adressen min, husnummeret står med uvanlig store tall over inngangsdøren og navnet mitt står med store bokstaver på ringeklokken. Telefonnummeret mitt har han også, men ringe meg det gidder han ikke. Greiere med avvik for da blir han raskere ferdig med jobben. For noe dritt! Nå blir pakken jeg ikke klarer å bære levert til et hentested, står det med hilsen PostenBring.
Kanskje det eneste som nytter er å slutte å handle hos firmaer som kjøper hjemlevering fra PostenBring
————
Nok en ganske syk opplevelse med Bring
Nok en ganske syk opplevelse med Bring. Sjåfør ringer, jeg løper ut for å rekke han, så han ikke stikker av slik som sist. Der står han med speilskapet mitt på gulvet i en eske, jeg løfter det og ser det henger fast i en svært europalle med strips. Jeg sier at jeg kan ikke ta i mot pallen. Svar: Jeg har ikke kniv mens han ser oppgitt på meg og hever skuldrene. Etter overtaling kan ha ta med pallen, men da må jeg først hente kniv i 13. etasje. Da er jeg redd han stikker av så jeg får av stripsene med noen nøkler mens han står og glor: "The strips I can not take, can take the palle only". Jeg bestilte levering av et speilskap, IKKE en europalle og noen lange strips. Bring vil aldri bli brukt igjen.
Klarte ikke å levere til adressen
Klarte ikke å levere til adressen. Den skulle så bli sendt til et hentested, men ble igjen sendt til samme adresse som de tidligere sa var mangelfull. Kundeservice svarer ikke på spørsmålene våre.
Dårlig service
Totalt ubrukelig
Totalt ubrukelig. Debsom jobber her må rett å slett være ruset på jobb.
Bring kunne forsøkt lære av sine…
Bring kunne forsøkt lære av sine konkurrenter, og gjøre mer for å levere pakker i tide, og få kontakt med mottaker. Halvhjertede leveringsforsøk fungerer dårlig for bedrifter som er avhengig av å få leveranser i tide.
Bring sender ikke melding, ringer ikke, forøker ikke finne riktig dør pakken skal leveres. Når de endelig kommer, slenges pakken på gulvet, uten at de henvender seg til mottaker.
En så til de grader ansvarsfraskrivende…
En så til de grader ansvarsfraskrivende bedrift har jeg aldri vært borti i hele mitt 33,5 år lange liv, skyver ansvaret for deres feil og mangler glatt over på sluttkunde.
Nada skyldfølelse eller vilje til å gjøre opp for seg. I visse tilfeller yter de nøyaktig null innsats i å prøve å få forsendinger levert. Tilsynelatende ingen intensiv for de i å prøve å gjøre sluttkundene deres fornøyde når de har monopol.
Med den kundebehandlingen de utviser fortjener de ikke livets rett.
Og folk klager på Postnord ...
Ventet en måned på pakke
Ventet en måned på pakke. De kan kun lever på mandager mellom 12 og 14. Hvem er hjemme da? Ringte om å få hente pakken selv. Ble satt over forskjellige steder 3 ganger og ventet i over 30 min tilsammen. Skulle da få melding om hvor jeg kunne hente. Da jeg sjekket telefonen var jeg en time forsen til å kunne hente pakken som tydeligvis måtte hentes senest samme dag i ett lite tidsspenn. Hvorfor kan de ikke bare sette igjen pakken om de kun kan levere når jeg er på jobb. Så mye styr med dette at jeg har blitt syk. Tror ikke jeg kan bestille noe med posten og bring mer. Da tar jeg heller livet av meg. Har fortsatt ikke pakken og virker som bring har 0 interesse av å hjelpe kundene sine. Føler meg mer som ett offer for psykisk terror fra dette firmaet.
gadd ikke å prøve å levere pakken
gadd ikke å prøve å levere pakken, bare sa at det var forsøkt og leverte det til rema 1000 i stedenfor.
de gangene de har greid å være så flinke at de leverer riktig er den alltid skaded.
Legit værre en post nord
Hjemmelevering er en stor vits...
I dag fredag venter jeg på hjemmelevering av posten. Pakken skulle komme mellom 09:00-13:00. Nå står det ny oppdatering. Dette er ikke første gangen jeg har opplevd dette. En gang måtte jeg ned til postkontoret (bensinstasjonen)å hente pakken dagen etter. Dem påsto at jeg ikke var hjemme. Noe som ikke stemte. Men i dag står det ikke noe mer enn ny tid kommer.
Transportør stakk av
Bestilte hjemlevering, fikk beskjed at kunde ikke var tilstede ved levering. Transportøren ventet ikke lengre enn 30 sekund før de stakk av. Ringte kundeservice og spurte hvor det ble av transportøren og fikk forklart at Bring ikke gir et konkret tidsrom, ringer eller gir lignende beskjed ved levering. Kan heller ikke skryte av uhøflig kundeservice. Forventet mer av landets nasjonal post service.
Fullstendig håpløst
Jeg får stadig beskjed om at de har prøvd å levere pakken og at ingen var hjemme. Jeg vært hjemme hele dagen og ingen har ringt på. Sjåføren har ikke prøvd å ringe meg. Jeg vet at de ofte ikke finner døren, som i seg selv er latterlig når den ligger i gaten adressen tilhører. At de ikke klarer å telle seg frem til riktig nummer i gaten med samme navn som adressen er nesten komisk når de er en budtjeneste. I tillegg syns jeg det er absurd at man ikke får noe som helst tidsrom for forventet levering. Det står bare «leveres i dag». Ja, man skal vel bare sitte og glo ut vinduet og vente hele dagen da. Jammen bra jeg betaler 159kr ekstra for å få varen levert på døren når den uansett bare ender opp på et hentepunkt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.