Sørgeligt, at en pakke kan bli liggende i transit i gamle Fredrikstad fra onsdag til over helgen, før den sendes videre til Haugesund. Til sammenligning har eg fått levert pakke fra andre siden av jor... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Helt forferdeling kundeservice og leverings system. Har ikke kontroll på pakkene dere. Har bestilt for 1 måned siden og enda ikke fått pakken. Vet ikke om jeg kommer til å få den i det hele tatt. Ikke... Toon meer
Jeg har bestilt noe fra Hifiklubben som tok over 30 dager fra tidspunktet varene ble varslet tilgjengelig fra lageret til levering hos meg. Når jeg fikk beskjed at pakken var under transport fra Bri... Toon meer
Ved leveringer til Sørlandet skal Bring/Posten-forsendelsene alltid ta et "hvileskjær" i Kristiansand. Så da blir leveranser som ankommer terminal f.eks. en onsdag og som burde kunne leveres ut på en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Kjøpte en vare fra utlandet
Kjøpte en vare fra utlandet. Skulle hente ut denne fra butikken, reagerte på at det kostet 3300 kr for å få den ut. Viser seg i ettertid at har betalt dobbel fortolling og mva. Fikk laget en sak hos bring, dem spurte om dokumentasjon altså kvittering. Sendte den men ikke hørt noe på en mnd. Null i kundeservice fra meg.
Lyver og har dårlig kommunikasjon
Påstor at dem har forsøkt levering 15:45 når jeg har vært utafor døren min siden kl 15:00 og lyver, deretter så får jeg vite at den er klar for henting men får ingen informasjon om hvor dette er. Søppel. Og de driter i deg. Hvordan kan ett firma ha så dårlige omtaler, og gjøre ingenting om det. Bare drite y hva kundene mener. Og ikke gå konkurs eller bli revidert av høyere organisasjoner. Hvordan får dere lov til å drive sånt I norge!!! Sjekk ratingen deres!!! Skjerp dere.
Sämsta kundtjänsten
Sämsta kundtjänsten. Väntetid på drygt 1 timme!!!!
När man ber om att få prata med ansvarig så får man inte det. Man får heller inget namn på ansvarig!
0 stjerner fra mæ som må vent så…
0 stjerner fra mæ som må vent så læng.Drittfirma.som kjørte min sofa fra chille i går morres til tiller som enda står på tiller å skal visst stå der helt til neste torsdag før dem greie å levere den til meråker.høre itj heim nånn plass.bring= kjeltringfirma...må velg dato for heimlevering hører ikke heim i det hele tatt.3 datoer å velg mellom...den raskeste var torsdag om ei uke og 2 andre datoene var længer.hjælpes mæ ska virkelig en sofa stå på tiller fra tirsdag og helt til torsdag uka etterpå før dei greie å levere den😡😡😡ikke rart man blir forbanna når det går så tregt.
Etter noen forferdelige opplevelser
Etter noen forferdelige opplevelser, så har jeg nå 4 ganger på rad fått utrolige raske dør leveringer av hyggelige kvinnelige sjåfører! Jeg har vært tøff i kritikken mot Bring på Ingeberg, og må også rose de når de fortjener det. Rett skal være rett! Håper at dette forsetter, da jeg har ofte leveranser!
Dårlig
Sms 5 min, før oppringing. ingen mulighet til å rekke budet.
Måtte vente til over helgen for å få pakken.
Raskere med levering til butikk.
UREDELIG KUNDEBEHANDLING
Jeg venter på REKOMMANDERT sending som for flere dager siden vært sendt fra Lørenskog til Oslo og som siden det er ingen fremgang/sporing stoppet opp.
Så jeg tok kontakt pr epost med kundeservice og ba om sjekk og etterlysning.
Fikk til svar svada med beskjed om å vente, ABSOLUTT INTET BLITT GJORT, INGEN SJEKK ELLER ETTERLYSNING AV KUNDEBEHANDLEREN!
Dette tross for at dette dreier seg om rekommandert sending.
Så jeg har sendt ny etterlysning og bedt om redelig svar. Fortsatt INTET SVAR!
Og jeg vet at det har skjedd feil, normalt var alle sendingen sendt fra Lørenskog mottatt på postknt innen 1-2 arbeidsdager.
Tidligere har også skjedd slik en gang, men da har kundeservice funnet ut at sendingen blitt sendt til feil terminal og måtte frem og tbk, og i slike tilfeller blir sendinger ikke sporbare. Dette gjelder såvel rekommanderte og verdi sendinger også.
Nå, kundebehandler, ved navn Amelie, har ikke en gang gjort minste anstrengelse for sjekk.
Kjære Posten Bring. Dere bør kurse nyansatte og vikarer bedre, slike holdninger er total uakseptable, samt forbedre sporing, det bør også vises på sporingslinken hvor pakken er til hver tid, også dersom er feilhåndtert og sendes omveien.
Dette er TOTAL ANSVARSFRASKRIVELSE og MANGEL PÅ RESPEKT FOR BETALENDE KUNDER OG ANDRES VERDIER!
Helt UAKSEPATABELT!
Det som også er påfalende er at dersom kundeservice klarer å løse problemet så sender forespørsel om vurdering.
Men dersom ikke så kommer ingen forespørsel.
DERFOR MENER JEG AT POSTENS VURDERINGER AV KUNDESERVICE ER UPÅLITELIG og UBRUKELIG, SELEKTIV VALGT.
Så jeg kommer aldri mer svare på Posten Bring henvendelser med firespørsel om bruker undersøkelse.
Truspilot gir mer riktig bilde.
Skjerp dere vær så snill!
Skuffende opplevelse med Bring sin levering
Jeg har hatt flere utfordringer med Bring i det siste, spesielt når det gjelder levering fra utlandet og kundeservice. Pakker blir ofte "borte" eller feilregistrert, og det har vært vanskelig å få klar og rask informasjon om hvor pakken befinner seg. Jeg opplevde også at sjåfører ikke alltid følger instruksjoner om levering, noe som førte til unødvendige returprosesser.
Kundeservicen kan være treg og lite hjelpsom, med lange ventetider på svar og manglende oppfølging. De lukker også saker før saken er løst. For en tjeneste jeg stoler på for viktige leveranser, er dette veldig frustrerende.
Styr unna!
Pakken ble levert i feil postkasse
Pakken ble levert i postkassa hos naboen. Ca 30 meter fra huset med adressen som stod på pakka. Postkassene står rett ved huset og det skal ikke være mulig å gjøre feil. Dårlig kundeservice også. Sur dame som påsto at trackingnummeret ikke er gyldig. Hun måtte gi seg etter hvert. Ingen god opplevelse av Bring.
jeg har brukt bring flere ganger nå og…
jeg har brukt bring flere ganger nå og vært veldig fornøyd
Bring kom hjem til meg å ødelagte gulvet mitt og jeg må stå for skadene
Jeg bestilte et kombiskap fra Elkjøp og betalte for levering med innbæring. Bring skulle levere men nektet å bære opp da i følge dem hadde dem ikke lov å bære mer enn 80 kg og kombiskapet veide 83 kg.
Attpå til så hadde han ene som kom å leverte prolaps å kunne ikke løfte noe. Samboer tilbydde seg å bære men de nektet plent. Så det måtte vi få opp selv.
Når kombiskapet var bært opp så vi at det var masse irr nederst bak, så jeg ringte raskt til elkjøp for å be om retur av vare.
Bring skulle hente varen å da hadde dem ikke noe problem med å løfte 83 kg, eller rettere sagt dra det store kombiskapet uten hjul på fremsiden bortover parketten min så den ble ødelagt flere steder, slo bort I dør karmer å ripet opp flere steder, inkl veggen ved inngangsdøren. Dro det videre på utsiden av leiligheten og ripet opp, løsnet planke på utsiden av inngangsdøren samt mye mer.
De fant ut de skulle snu kombiskapet med dørene ned før dem prøvde å bære det videre ned fra andre etasjen, men lykkes ikke å resulterte i knekt/sprukket planke på utsiden. Vi måtte til slutt be dem teipe skapdører og det gjorde dem, men de brukte ikke trallen de hadde en eneste gang.
Jeg startet en forsikringsak med bring etter alle ødeleggelsene,men de nekter skyld fordi vi ikke hadde dekket til gulver. Jeg er meget skuffet og lei meg da jeg leier å dette er noe jeg liksom skal stå for selv?
Bring har full rett å komme hjem til deg å ødelegge gulvet å de får ikke noe konsekvenser av sine handlinger. I dette tilfellet hadde det ikke hjulpet å dekket noe gulver, og man kan ikke polstre hele leiligheten fordi man skal være sikker på at ingenting blir ødelagt.
Power Larvik kom hjem til meg med samme kombiskap og komfyr og dem bærte selv,brukte tralle og satt på plass å vatret produktene, å dem ødelagte absolutt ingenting!
Så skal dere handle I Larvik så anbefaler jeg Power både på pris,kundeservice og levering! De leverer intærnt selv og bruker ikke noe firma som bring for leveranse.
Betalte 362 kroner for å sende…
Betalte 362 kroner for å sende rekommandert brev. Fortalte fra ekspeditøren at det tok 5 dager å levere til utlandet. Er nå 10 dager og finnes ikke lenger (siste hendelse at den har forlatt Oslo etter 5 dagers tur fra Kristiansand) og er ikke mulig å spore opp. Ingen vet noen ting og får beskjed om at jeg må bare vente. Tydeligvis funker 'tracking' i Norge. Kontaktet mottakerlandet og de har ikke kunne finne det siden posten/bring har brukt en 'billigere' frakt løsning.
Aldri igjen! Bestiller heller gjennom DHL eller FedEX
"Mislykket leveranse"
Igjen opplever jeg at en leveranse som skal komme med en av Brings sjåfører ikke blir levert. Varene registreres lastet på bil med leveransetidspunkt mellom 13 og 14.15. Kl. 12 plinger det såvidt på mobilen. Jeg ringer straks tilbake uten at vedkommende svarer. Et par minutter etter får jeg melding om at leveransen er mislykket. Det var rett og slett mangel på vilje. Jeg ringte straks leverandør av varene. De var litt oppgitt over Bring, og sier det ikke hjelper å ta kontakt. Her har Bring/sjåføren endret leveransetidspunkt uten å informere om det. I tillegg var det mangel på vilje til å svare på mobilen. Da måtte jeg få nytt leveringstidspunkt av leverandør. Av erfaring pleier jeg å velge bort Posten og Bring, i den grad det er mulig. Det er ikke første gang jeg opplever dette, dette er regelen og ikke unntaket. Forrige gang tok leveransen to uker ekstra.
Jeg skulle gjerne gitt 10 stjerner!
Jeg skulle gjerne gitt 10 stjerner!! Varslet Bring om at det hastet med levering og fikk levert 48 min etter påbegynt budrunde (ingen lovnader gitt om tidlig levering, bort sett fra levering mellom 10-16 som i seg selv er veldig bra. God sporingsfunksjon). Veldig hyggelig bud! Jeg har brukt Bring tidligere også og er alltid topp levering i Trondheim. Anbefales!! Verdt de ekstra kr for perfekt hjemlevering!!
Satt hjemme og ventet på levering i 8…
Satt hjemme og ventet på levering i 8 timer uten å høre noe. Endrer leveringsdato uten å melde fra. Sier de skal ringe tilbake, uten å ringe tilbake. Påstår vi lyver når vi forteller dem at de lovet å ringe. Null fleksibilitet eller imøtekommenhet. Laaaange ventetider på en servicetelefon som fungerer svært dårlig.
Verdens verste service
Verdens verste service. Pakken er forsinket. Alle kundeserviceanrop blir besvart av en robot. Ingen svar på e-poster. Kundeservicechat - igjen en robot.
Levert min pakke til noen andre på en annen adresse
Levert min pakke til noen andre på en annen adresse, mistet alt
Useriøst firma
For andre gang har Bring laget trøbbel og jeg bruker de ikke ofte. Begge gangene bestilte jeg levert på døra. Første gangen ble den levert på posthus med begrunnelse av at den ikke kunne leveres på døra. Bare tull. Jeg bor i en enebolig på landet. I dag har jeg fått estimert leveringstid mellom kl. 08-16. Nå er kl. snart 16 og ingen pakke. Jeg ringte kundeservice og fikk etter mye om og men snakke med et menneske og ikke datamaskin, og hun kunne bekrefte at den ikke var lastet på bil fra terminal. Bring er et gjennomsyret useriøst firma.
Hjemlevering ble til henting i butikk
Skulle få en pakke levert hjem i postkassen eller settes utenfor døren. Fikk i dag tekstmelding om at pakken kan hentes i butikk. Det er ingen grunn til at pakken ikke skulle kunne settes utenfor døren og jeg antar at den hadde fått plass i postkassen. Grunnet at jeg går på krykker etter operasjon og ikke har bil var hjemlevering nødvendig for at jeg skulle motta pakken. Det blir derfor veldig vanskelig for meg å få hentet denne. Kjedelig når man betaler for hjemlevering av en grunn, men så velger bring å ikke gjøre dette.
Shipment lost, no help from customer service.
Contacted customer support because of a shipment that seems to be stuck. They didn't help me at all. Just said I have to contact the shipping company in my country. But there was no info on which one of the many shipping companies. When I asked who I should contact the representative ignored my question and just left the conversation.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.