Buckley Belts Reviews

8.342

4,7

Goede riemen, mooie kwaliteit. Het systeem werkt goed. Vooral de klantenservice scoort punten. Met een door mij gemaakte fout met het bestellen zijn ze mij tegemoet gekomen. Klasse!

Zéér tevreden van de zwarte Buckley Belt riem. Zorgt voor de nodige ondersteuning tijdens m'n actieve(re) levensstijl. Indien nodig gemakkelijk bij te knippen en zo opnieuw een optimale grip te v... Toon meer

Goede kwaliteit duurzame riemen, heb er al jaren een en gaat erg lang mee! Nieuwe besteld in een andere kleur (cognac), maar deze viel veel lichter uit dan verwacht. Retour aangevraagd en heel goed op... Toon meer

Geweldig gebruiksgemak en mocht de bevestiging niet meer 100% werken eenvoudig een klein stukje inkorten en opnieuw de gesp bevestigen. Eindelijk een riem zonder uitgelubberde gate van de gesp. Riem h... Toon meer

1. Riemenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Experience the #1 Men’s No-Hole Leather Belt with Buckley Belts – the ultimate solution for style, comfort, and a lifetime of perfect fits. Designed for the modern man who values both craftsmanship and innovation, our signature ratchet belt replaces traditional holes with a sleek, micro-adjustment system. At Buckley Belts, we believe that your belt should adapt to you, not the other way around. Whether your weight fluctuates or you simply need a more precise fit than standard belts allow, our track-system technology provides over 30 micro-adjustments for total comfort throughout the day. Crafted from premium natural cowhide leather and high-quality metals, every Buckley Belt is built to last without the typical cracking, stretching, or fraying found in traditional accessories. Our innovative trim-to-size design means one size fits all up to 150cm, ensuring a custom-tailored look for every waist size from Small to 3XL. Join over 500,000 satisfied customers who have upgraded their wardrobes with our versatile collection, perfect for everything from business suits to weekend denim. With our 100-day money-back guarantee, free global shipping, and commitment to sustainable quality, you can shop with absolute confidence. Experience the difference of a belt that offers effortless adjustment, timeless elegance, and a flawless silhouette every time you buckle up. Shop the collection at www.buckleybelts.com and discover why half a million men won't go back to traditional belts.

Uitstekend

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(8.342)

1.769 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waar voor je geld

Waar voor je geld. Het gemak en draagcomfort van de belts die makkelijk op maat aangepast kan worden.

23 november 2024

Hallo Steve,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je het draagcomfort en het gemak van het verstellen van de Buckley Belt zo waardeert.

Perfect belts

Perfect belts, good quality and fast delivery!

23 juli 2025

Hi Thijs,

Thank you for your 5-star review. We are happy to hear that your Buckley Belt meets your expectations.

Best regards,
Team Buckley Belts

Heel fijne riem en goede service.

Heel fijne riem en goede service.

Ik heb inmiddels al meerdere riemen besteld, voor mezelf, mijn partner en als cadeau. Iedereen is er heel blij mee en de kwaliteit is echt heel fijn.

16 september 2025

Hallo Dionne,

Heel erg bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je al meerdere Buckley Belts hebt besteld en dat jij én de mensen aan wie je ze hebt gegeven er zo blij mee zijn. Jouw waardering voor onze kwaliteit en service betekent veel voor ons!

Team Buckley Belts

Met een gewone broekriem had ik telkens…

Met een gewone broekriem had ik telkens gaatjes in mijn t-shirts. Dit is sinds ik de bucketbelt gebruik niet meer voorgekomen en dans een geweldig pluspunt.
Wat ook heel fijn is, is dat je de riem ook op een tussenmaat kunt afsnijden, bijv. 103 cm i.p.v. de standaard 105 cm. Daarmee is de riem echt op de persoon afgestemd.

16 september 2025

Hallo Mustermann
Hartelijk dank voor je uitgebreide en doordachte review! Wat fijn om te horen dat je dankzij de Buckley Belt geen gaatjes meer in je T-shirts hebt – dat is inderdaad een groot pluspunt. Ook goed om te lezen dat je de riem precies op maat hebt kunnen maken. Dat is precies het comfort en de persoonlijke afstemming die we willen bieden.

Team Buckley Belts

Ik heb er twee gekocht.geweldig in een…

Ik heb er twee gekocht.geweldig in een woord.

4 april 2025

Hallo Van,

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je Buckley Belts. Veel draagplezier!

Perfecte riem

Perfecte riem! Zeer tevreden mee. Makkelijk op maat te maken. Riem blijft mooi in vorm en sluit uitstekend.

Hallo Marco,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je Buckley Belt – en dat hij mooi in vorm blijft en perfect sluit.

Team Buckley Belts

Perfect voor slank taille,waar haast…

Perfect voor slank taille,waar haast geen riemen voor zijn.

Hallo Jessica,

Bedankt voor je fijne feedback! Wat goed om te horen dat de Buckley Belt perfect past — juist voor een slanke taille, waarvoor het vaak lastig is om een geschikte riem te vinden.

Goede riem

Goede riem, comfortabel en kwalitatief ook in orde

Hallo Rene,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over het comfort en de kwaliteit van je Buckley Belt.

Wauw

Werkt perfect

17 september 2024

Hallo Michel

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je Buckley Belt.

Team Buckley Belts

Fantastische uitvinding en waanzinnige service

Enige tijd geleden mijn eerste Buckley Belt gekocht en ik was eigenlijk gelijk verkocht!
De riem op maat gemaakt, buckle geplaatst. Heel eenvoudig. Onlangs in de aanbieding een pakket van 3 stuks gekocht. Er bleek iets mis met een buckle. Gemaild met de klantenservice en dit is binnen twee dagen opgelost! Super service!

Hallo Bart,

Heel erg bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je meteen enthousiast was over je eerste Buckley Belt en dat het verstellen zo eenvoudig ging. En nog beter om te lezen dat ons team het probleem met de buckle snel voor je heeft opgelost. Jouw tevredenheid betekent alles voor ons!

Team Buckley Belts

gemakkelijk op maat maken en geen…

gemakkelijk op maat maken en geen openingen meer die kunnen uitscheuren

Hallo Lieve,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je het gemak van het op maat maken van de Buckley Belt waardeert — en dat je geen last meer hebt van uitscheurende gaatjes zoals bij traditionele riemen.

Team Buckley Belts

Dit is een kwaliteit die nog nooit is gerealisserd

Dit is de meest waaardevolle aanschaf, die de riem collectie die we reeds hadden opgebouwd, een kwaliteits-product aan is toegevoegd.

Hallo Jan,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! Wat een compliment dat je de Buckley Belt als een waardevolle toevoeging aan je riemencollectie beschouwt — kwaliteit is precies waar we voor staan.

Veel plezier ermee en dank je wel voor je vertrouwen!

Met waardering,

Zijn goede riemen

Zijn goede riemen. Echter als de pinnen van de gesp niet echt scherp zijn heb je na verloop van tijd veel problemen

Hallo Marc

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je Buckley Belt! Ook je feedback over de werking van de pinnen waarderen we — we nemen dit zeker mee in onze productverbeteringen.

Team Buckley Belts

Alles goed het filmpje zag er goed en…

Alles goed het filmpje zag er goed en duidelijk uit
Nog nooit zo'n fijne riem gehad
Door een simpele acties losser of strakker
Mooie kleuren en ook nog eens betaalbaar
Super blij mee

Hallo Wim,

Ontzettend bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat het filmpje duidelijk was en dat je zo blij bent met het comfort, het gebruiksgemak en de uitstraling van je Buckley Belt.

Geweldig dat je zegt nog nooit zo’n fijne riem te hebben gehad — daar doen we het voor!

Het allerbeste,
Team Buckley Belts

Zeer tevreden van deze aankoop

Hallo Phil,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop van de Buckley Belt.

Veel plezier ermee en nogmaals bedankt voor je support!

Team Buckley Belts

echt een goede riem heb hem nu al ruim…

echt een goede riem heb hem nu al ruim een jaar en geniet er nog elke dag van ik ga zeker nog meer riemen aanschaffen daar

15 september 2024

Hallo Ryan,

Ontzettend bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je al ruim een jaar geniet van je Buckley Belt — dat langdurige plezier is precies waar we het voor doen.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor de volgende uitbreiding van je collectie!

Hartelijke groet,

Goede snelle levering

Goede snelle levering

9 augustus 2025

Hallo Anja,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering van je Buckley Belt.

Veel plezier ermee en nogmaals bedankt voor je support!

Team Buckley Belts

ik ben blij met de eenvoudige sluiting je kunt de riem goed strak aantrekken en hij blijft goed zitten

15 september 2024

Hallo Joke

Team Buckley Belts

Gemakkelijk, degelijk en stijlvol.

Gemakkelijk om aan te brengen. Is zeer degelijk en stijlvol.

Hallo Andre,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je Buckley Belt makkelijk in gebruik is én stevig en stijlvol aanvoelt — precies wat we willen bieden.

Veel draagplezier en bedankt voor je vertrouwen!

Team Buckley Belts

Uitstekende riem, makkelijk, geen probleem met riemen meer

Nooit geen probleem met riemen meer

1 september 2025

Hallo Peter,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je met je Buckley Belt nooit meer last hebt van riemproblemen — precies waar we het voor doen.

Nogmaals dank voor je vertrouwen!

Hartelijke groet,