Buckley Belts Reviews

8.340

4,7

Goede riemen, mooie kwaliteit. Het systeem werkt goed. Vooral de klantenservice scoort punten. Met een door mij gemaakte fout met het bestellen zijn ze mij tegemoet gekomen. Klasse!

Zéér tevreden van de zwarte Buckley Belt riem. Zorgt voor de nodige ondersteuning tijdens m'n actieve(re) levensstijl. Indien nodig gemakkelijk bij te knippen en zo opnieuw een optimale grip te v... Toon meer

Goede kwaliteit duurzame riemen, heb er al jaren een en gaat erg lang mee! Nieuwe besteld in een andere kleur (cognac), maar deze viel veel lichter uit dan verwacht. Retour aangevraagd en heel goed op... Toon meer

1. Riemenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Experience the #1 Men’s No-Hole Leather Belt with Buckley Belts – the ultimate solution for style, comfort, and a lifetime of perfect fits. Designed for the modern man who values both craftsmanship and innovation, our signature ratchet belt replaces traditional holes with a sleek, micro-adjustment system. At Buckley Belts, we believe that your belt should adapt to you, not the other way around. Whether your weight fluctuates or you simply need a more precise fit than standard belts allow, our track-system technology provides over 30 micro-adjustments for total comfort throughout the day. Crafted from premium natural cowhide leather and high-quality metals, every Buckley Belt is built to last without the typical cracking, stretching, or fraying found in traditional accessories. Our innovative trim-to-size design means one size fits all up to 150cm, ensuring a custom-tailored look for every waist size from Small to 3XL. Join over 500,000 satisfied customers who have upgraded their wardrobes with our versatile collection, perfect for everything from business suits to weekend denim. With our 100-day money-back guarantee, free global shipping, and commitment to sustainable quality, you can shop with absolute confidence. Experience the difference of a belt that offers effortless adjustment, timeless elegance, and a flawless silhouette every time you buckle up. Shop the collection at www.buckleybelts.com and discover why half a million men won't go back to traditional belts.

Uitstekend

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(8.340)

1.740 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het mechanisme van belt liet los

Het mechanisme van belt liet los. Ik kreeg keurig een nieuwe toegestuurd. De riem zelf vervormt. Het vormt geen rechte lijn als je hem op de grond zou leggen.

10 april 2025

Hallo Rikkert,

Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je netjes een nieuwe riem hebt ontvangen — dat gedeelte is gelukkig goed verlopen. We vinden het echter jammer om te horen dat de riem zelf vervormt. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die we onze klanten willen bieden. We nemen direct contact met je op om je verder te helpen en voor een passende oplossing te zorgen.

Team Buckley Belts

the belt looks awesome it fits like a…

the belt looks awesome it fits like a glove and is made from super quality

15 september 2025

Hi Jack,

Thank you for your 5-star review. We are happy to hear that your Buckley Belt meets your expectations.

Team Buckley Belts

Ik draag Buckley Belt elke dag. En word dus ook elke dag aan herinnerd hoe "Fantastisch" de Buckley Belt is :-).

Ik draag Buckley Belt elke dag.

15 september 2025

Hallo,

Ontzettend bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je je Buckley Belt elke dag draagt — en er dus ook dagelijks aan herinnerd wordt hoe “fantastisch” hij is :-)

We waarderen je enthousiasme en trouw enorm. Dank je wel voor je support!

Het allerbeste,
Team Buckley Belts

Het slot maakt de riem los

Het slot maakt de riem los. Als je zit

1 september 2025

Hallo Guus,

Wat vervelend om te horen dat je riem losraakt wanneer je gaat zitten. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We nemen direct contact met je op om je verder te helpen en dit voor je op te lossen.

Zeer goed

Gesp was kapot ,maar na goed contact een nieuwe gekregen.
Nog steeds heel veel plezier van de riem.

Hallo Hijmans,

Hartelijk dank voor je fijne review! Jammer dat er eerst een probleem was met de gesp, maar we zijn blij dat we het goed hebben kunnen oplossen — en dat je nog steeds veel plezier hebt van je Buckley Belt.

Bedankt voor je vertrouwen!

Team Buckley Belts

Het product is van zeer goede kwaliteit…

Het product is van zeer goede kwaliteit en is erg handig in gebruik. De riem draag ik nu een jaar met regelmaat en gemak en heb geen slijtage.

22 september 2024

Hallo Marieke,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je Buckley Belt na een jaar regelmatig dragen nog steeds in topconditie is — en dat je er zoveel gemak van hebt.

Die duurzame kwaliteit is precies wat we willen bieden. Nogmaals dank voor je vertrouwen!

Team Buckley Belts

I use the belt every day

I use the belt every day. The colors fit
With the colors of my shoes and my clothes. I am happy with them.

Hi,

Fijne riem

Fijne riem! Sluit goed en blijft lang goed! Waarom geen vijf sterren? Na een lange periode merkt ik dat de riem minder goed aan elkaar plakte ( hol van binnen) , hierdoor liet de sluiting los, inkorten hielp!

Hallo Jos

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je Buckley Belt! We waarderen ook je feedback over het loslaten van de sluiting en nemen dit mee in onze productverbeteringen.

inscheuren

Heb drie Buckleybelts gekocht in drie verschillende kleuren in 2024
Heb zelf een buikomvang van */-125cm,
door mijn werkzaamheden en hobby springt de riem steeds los, tandjes houden de riem niet meer vast door slijtage van het leer, door er steeds een cm van het leer af te knippen wordt de riem nu te kort.
Nu heb ik bij de laatste riem het leer op de juiste lengte vastgelijmd met secondelijm en dit werkt nu perfect.
IDEE: Lever bij de aankoop van een Buckleybelt riem een eindklip/klem om die dan op de juiste lengte vast te zetten waardoor het leer niet meer in/uit scheurt.
Groetjes,
Paul Neeskens.

Hallo Paul

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je Buckley Belts! We waarderen ook je uitgebreide feedback en het idee van een eindclip nemen we zeker mee in onze verdere verbeteringen.

Team Buckley Belts

Perfecte riem,geen gedoe met gaatjes en…

Perfecte riem,geen gedoe met gaatjes en van mooi materiaal

Hallo RIchard,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met het gebruiksgemak en het mooie materiaal van je Buckley Belt. Geen gedoe met gaatjes – gewoon een perfecte pasvorm!

Team Buckley Belts

Deze riem is echt van topkwaliteit

Deze riem is echt van topkwaliteit. Het leer voelt stevig maar soepel aan en de afwerking is prachtig. Hij sluit als gegoten en blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten, zonder dat je telkens hoeft bij te stellen. De gesp is solide en geeft een luxe uitstraling. Zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor een nette outfit. Kortom: een duurzame, stijlvolle en comfortabele riem die elke cent waard is.

Hallo Piet,

Bedankt voor je geweldige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, het comfort en het elegante design van je Buckley Belt. Geweldig dat de riem zowel voor dagelijks gebruik als voor nette outfits perfect is. Jouw mooie woorden betekenen veel voor ons. Veel plezier met je riem, elke dag opnieuw!

Top product

Goede kwaliteit.
Nu ongeveer 9 maanden in gebruik en buiten eens een stukje te moeten verkorten is er nog niets aan. Een gewone riem met gaatjes zou nu kapot geweest zijn/overgetrokken.
Zeer tevreden!

1 januari 2025

Hallo Deborah,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je Buckley Belt na 9 maanden gebruik nog steeds als nieuw is, terwijl een gewone riem met gaatjes inmiddels kapot of uitgerekt zou zijn geweest. Geweldig dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je riem, elke dag opnieuw!

Team Buckley Belts

Nog geen dag spijt gehad

Nog geen dag spijt gehad, riem zit geweldig en blijft mooi

Hallo Wim,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je nog geen dag spijt hebt gehad van je aankoop en dat je Buckley Belt geweldig zit en mooi blijft. Veel plezier met je riem, elke dag opnieuw!

Een verademing op 'riemgebied'

Geweldig gebruiksgemak en mocht de bevestiging niet meer 100% werken eenvoudig een klein stukje inkorten en opnieuw de gesp bevestigen. Eindelijk een riem zonder uitgelubberde gate van de gesp. Riem heeft ook een fijne uitstraling, mooi en degelijk! Ik kijk uit naar een wat smallere versie.

Hallo Klant,

Bedankt voor je geweldige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak, de degelijkheid en de uitstraling van je Buckley Belt. Geweldig ook dat je de praktische oplossing waardeert om de riem eenvoudig in te korten en opnieuw te gebruiken. We waarderen je feedback over een smallere versie zeer. Veel plezier met je riem, elke dag opnieuw!

Team Buckley Belts

Heel goede en mooie riemen met een zeer…

Heel goede en mooie riemen met een zeer gemakkelijke bediening om te open en te sluiten, Je kan de riem veel beter en nauwkeuriger aansluiten dan een klassieke riem.

8 september 2025

Hallo Dirk,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de mooie uitstraling en het gebruiksgemak van je Buckley Belts, en dat je de riem veel beter en nauwkeuriger kunt aansluiten dan een klassieke riem. Veel plezier met je riemen en bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt!

Prettige riem met verbeterpunt

Handige riem die je op elke maat kunt instellen, waardoor hij altijd past. Wel merk ik dat de gesp soms loskomt. Dan moet je een stukje van de riem afknippen zodat hij weer goed blijft zitten. Jammer, want verder is het een prettig product. Hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd.

Hallo Jennifer,

Bedankt voor je positieve woorden over de verstelbaarheid van de riem — fijn om te horen dat je daar tevreden over bent. We vinden het echter jammer om te horen dat de gesp soms loskomt en dat je stukjes van de riem hebt moeten afknippen om dit op te lossen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We nemen direct contact met je op om je verder te helpen en een passende oplossing te vinden.

Top riem!

Super tevreden met mijn riem! hij doet het nog steeds super goed, gaat niet kapot. Klantenservice ook super fijn en behulpzaam.

Hallo Sophie,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Buckley Belt en dat hij nog steeds perfect werkt zonder kapot te gaan. Ook geweldig dat je onze klantenservice als fijn en behulpzaam ervaart. Veel plezier met je riem en bedankt voor je vertrouwen in ons!

Team Buckley Belts

Eindelijk een riem die zijn vorm…

Eindelijk een riem die zijn vorm behoud.
Bij iedere andere riem die ik heb gehad , zijn de gaatjes gaan lubberen. Behalve bij deze. Het is ff een uitgave, maar deze riem is zijn geld dus echt waard.

Hallo Rob,

Bedankt voor je eerlijke en positieve review! Wat fijn om te horen dat je Buckley Belt zijn vorm behoudt en écht anders is dan alle riemen die je eerder hebt gehad. Super dat je vindt dat hij de investering waard is!

Goede riemen

De riemen zijn goed en handig in gebruik.
Makkelijk in te korten op de maat die nodig is.

Enig minpunt was dat op de website vermeld stond dat de riemen uit voorraad leverbaar zijn en er een snelle levering plaatsvindt. Besteld op 16-12-2024 en uiteindelijk is deze op 27-12-2024 vanuit China verstuurd waarnaar deze na ongeveer een week binnen was.

16 december 2024

Hallo Arno

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over je Buckley Belt en dat het inkorten goed is gelukt. We waarderen ook je feedback over de levertijd en website-informatie — we nemen dit mee om onze communicatie te verbeteren.

The best i can get

Hi Ruud,