Svindyra boxar jämfört med vad du får i dom, hundgodis för 100kr och 2 leksaker som inte håller kvaliten. Bättre att gå på ett lågprisvaruhus och köpa grejerna själv. Står nöjdhetsgaranti men det är... Toon meer
Efter ejerskifte, kører tingene bare som de skal. Det bedste er at legetøjet er MEGET holdbart. Min hund er ellers ret voldsom med sit legetøj og ødelægger jævnligt tingene. Men tingene fra BB holder... Toon meer
De skall inte ens få en stjärna av oss. Köp inte av detta företag! Vi har inte fått vår box sedan I juli och vi har betalat och sen beställde jag xtra gosedjur som också är betalat men inte f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Man skal konstant i kontakt med dem for at få den boks man har betalt for. Der er ikke noget der kommer til tiden. Jeg har nu skrevet og ringet i over en måned uden at få svar, jeg tror ikke der sidde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe
Ørbækvej 268B, 5892, Gudbjerg, Denemarken
- 42702070
- happy@bullerbox.dk
- bullerbox.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kan ikke anbefale Bullerbox
Jeg har haft Bullerbox i et år. Min bomuldshund Bella er 8 år og vejer ca 7-8 kg
Jeg starter med det gode:
- Bella kan lide det hun får, og leger med sit legetøj. Hvis ikke, sender de noget nyt
- Jeg synes det er fedt man kan tilpasse boxen til hundens behov.
- Når man snakker med dem i telefon, er de super søde og imødekommende. Det har jeg efterhånden gjort rigtig mange gange…
Nu til alt det der er knap så godt:
- Legetøj holder ikke mere end 2 uger hvis min hund leger meget med det.
- Jeg fik aldrig mails om ændrede leveringstider eller ændrede priser, selvom jeg havde ringet til dem flere gange ang. dette problem.
- Der var ofte ting i boxen, som jeg har informeret dem om, at hun ikke skal have, da dette er en service de tilbyder. De ting hun ikke skulle have, bestod bla af ting hun ikke kan tåle. Deres svar på dette problem hver eneste gang var, at den info var gået tabt i systemet, og at det ikke ville ske igen, som det så gjorde alligevel. Så husk at kigge på indholdet inden du giver din hund det, hvis der nu er noget hunden ikke kan tåle.
- Den "gratis" bullerbox der blev lovet efter endt medlemskab er aldrig kommet frem
- Man betaler for medlemskabet i starten af måneden, og får først boxen til sidst på måneden hvis ikke næste måned. De kan endda nå at trække penge for næste pakke, inden den første pakke overhovedet er nået frem.
- Jeg har ringet til dem de fleste måneder jeg har haft et medlemskab hos dem pga det ene eller det andet problem.
- De har valgt Postnord som udbringer
- Det er lidt kedeligt at deres telefontid er så kort
- Jeg har skrevet en anmeldelse før, men jeg slettede den igen, da jeg aftalte med dem at jeg ville give dem en chance mere så de kunne gøre det godt. De har ikke ændret noget.
Jeg synes de skal stramme op, og tage deres kunder mere seriøst. De kan starte med at have fokus på hvad de leverer, og hvornår de leverer.
Alt i alt, min hund er glad, men det er jeg ikke.

Antwoord van BullerBox
Bullerbox for august ikke modtaget
Som andre allerede skriver her, har jeg ikke modtaget min bullerbox for august. Pengene bliver altid trukket omkring den 25. måneden før, og da jeg ikke har modtaget pakken, skrev jeg til kundeservice. Her kommer en dårlig undskyldning efter anden. Bl.a. skrives der at pakken var klar men skulle bare hentes, sådan var det gået flere dage i træk. . Mit abonnement er nu opsagt..
Jeg mangler dog stadig min pakke for august, så er spændt på om jeg får den for September.

Antwoord van BullerBox
De trækker penge, men sender ikke noget
De trækker penge, og sender ikke pakken. Der er trukket penge den 25. August og det er nu den 15. September, og pakken er ikke engang på vej.
Det et ikke lovligt at trække penge før pakken sendes.

Antwoord van BullerBox
Trækker pengene længe inden pakken…
Trækker pengene længe inden pakken sendes og den sidste pakken for august er så slet ikke kommet. Får en sludder for en sladder om forsinkelse og at den er på vej når man kontakter dem, men her midt september er den så stadig ikke kommet og pengene er trukket for næste pakke. Nu bliver ens mail så ikke besvaret.
Svindlerfirma!!!!!!!!!!

Dybt useriøst firma
Vi plejede at være glade for Bullerboxen. Men ikke længere, efter priserne er steget i takt med at legetøj og godbidder er blevet dårligere kvalitet. Så vi har opsagt.
Derudover har vi stadig heller (efter meget dialog med dem over mail) ikke fået august boksen, og nu er det d. 12. september.
Man kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne.

Dårlig service
Jeg opsagde BullerBox i Maj. Men har endnu ikke fået den sidste pakke. Der bliver skrevet hver uge. D. 1 september fik jeg at vide at mand venter på fragtmand.
Jeg kan ikke anbefale det her sted.
Det er hellere ikke alt det legetøj . Man får med godt. Der er lige godt. Min lille hvalp der kun var få måneder den gang. Havde ødelagt det nye legetøj inden for 30 minutter.
Er meget spændt på hvornår den sidste pakke kommer.
Der er sendt ny mail i dag d. 7 september

Langsomme
Jeg har nu haft afprøvet bullerbox i et år, jeg har dog valgt at opsige det du, da jeg ikke synes det er i orden at de hver måned bryder loven, de trækker pengene fra min konto lang tid før de afsender kassen, der kan sagtens gå 14 dage, og de undskylder altid med en eller anden forsinkelse når man rykker for sin kasse. Det er bare ikke lovligt at tage pengene før varen afsendes.
Der er givet to stjerner da vi har været glade for indholdet når vi endelig får vores kasse.

Antwoord van BullerBox
Läskigt faktiskt hur ett företag får…
Läskigt faktiskt hur ett företag får fortgå med härskartaktiken bullerbox sysslar med.
De låtsas vara ett sååå fint företag som vill allt och alla väl 🐾, för att sedan bara mjölka en på pengar!
Jag försökte säga upp medlemskapet 3 MÅNADER innan mitt avtalet skulle upphöra — de drog nästan 2000 kr bara några dagar efter att jag sa upp.
Jag bad om förtydligande om antalet lådor och de extra tillbehör jag beställt då jag räknat ut att det var omöjligt att jag kan ha betalt så mycket för det jag tagit emot. De vägrar redogöra och slutar helt enkelt svara.
Nästan 6 månader senare skickar jag ett nytt Mail - då jag varken fått pengar eller bullerbox. Då jag har bråkat med de i många mail och var gång fått goddag yxskaft till svar så undrade jag om de i alla fall skulle krydda boxen som de lovat nu när jag är fast i dantes inferno av likadana leksaker varje månad och dålig kvalitet på godis.... INTE ENS DÅ KAN DE SVARA PÅ EN FRÅGA, NÄR DE FÅTT SOM DE VILLE OCH TAGIT MINA PENGAR UTAN LOV. F*n vad sur jag blir.
---
Bara för att visa vilket sk*t detta är, här kommer lite mejl;
"På min sida på bullerbox står det att jag endast kan säga upp medlemskapet genom att maila.
Därav att jag mailar. Ni försökte dra för 6 månader till för någon dag sedan, vilket nekades av mitt kort.
Förövrigt fundersam om vi verkligen har fått 5 bullerboxar (det är väll 7 totalt som ska komma för denna period som jag skrivit upp mig på, i och med +1?). Den i December kom i början på januari och när jag räknar här hemma har vi
- pizza + korv med bröd = fast food
- snöboll + öl = after skii
- ljus och zombie = scary/halloween?
- american football som precis com
När jag slår ihop det ni dragit ifrån mitt konto är det 2444, på 4 lådor blir det 611 kr st. Ja, jag har lagt till lite varje månad, men 300kr per månad?
Det är svårt att få en överblick på er hemsida om vad som kommit och vilka tillägg som varit med, så tyvärr behöver jag ju då be om förtydligande här på mailen.
Utöver det så ser jag att ni ville ha en bild på snuffel fågeln jag var missnöjd med pga storleken (knappt så lilla hunden hade nytta av den). Går inte riktigt ihop med 100% nöjdhetsgaranti när ni bara kan titta på det ni skickat?"
-- Bullerbox svarar något copy paste innehåll och difust. Undrar varför jag vill säga upp. Svaret får jag när de drar pengar igen (!).
"Hej,
Nu har det gått nästan två veckor utan att ni svarade på mina frågor eller skickat tillbaka pengarna.
Inte speciellt intresserad att fortsätta med prenumerationen när ni ignorerar frågor och det inte går att ta reda på vad som dragits för vad."
--- de svarar att de har svarat och undrar vad mitt problem är. Deras svar är lika diffust som tidigare, alltså " åh synd, kan vi skicka mera godis".
Ni svarar nu på frågan jag ställde för tre veckor sedan utan att ge mig underlag. Men jag får lita på er där, försöker bara få avslut på det här.
Jag försöker få klarhet i om ni ska betala tillbaka medlemskapet ni drog för 6 månader. Två dagar innan ni drog pengarna bad jag om att få säga upp medlemskapet. Se bifogad screenshot. "
Detta är för 6 månader sedan. Totalt 18 Mail fram och tillbaka :) kul va?! Något som skulle vara en kul grej för hunden slutar i flera timmar bullshit och att de bryter mot konsumentköplagen.

Antwoord van BullerBox
Alt for dyrt for det man får. Dårlig kundeservice
Alt for dyrt for det man får. Desuden trækker de selvom jeg har afmeldt mig medlemsskab fra juni og har heller ikke modtaget noget. Jeg skulle have kigget herinde på anmeldelser før jeg meldte mig til. Lige pludselig satte de også prisen op og sagde jeg havde fået en mail om det og det var for sent at afmelde sig nu men kunne få nogle godbidder med. Seriøst det er virkelig ikke det værd og ja du får 2 stk legetøj og godbidder der er fine, men du kan selv finde lignende til halvdelen af prisen.

Bondefangeri
Bondefangeri af værste skuffe
25.7 bestilte jeg en box til min hund 2 dage efter trak de igen for en ny boks uden jeg havde modtaget nogen boks efter brok kom der en boks hvor legetøj gik i stykker jeg klagede både over de to betalinger og kvaliteten de lovede bod og bedring og jeg har modtaget mange mail med løfter om forbedring og erstatning men det eneste der er sket i den sag er at de nu IGEN har trukket endnu en betaling

Useriøst selskap
Useriøst selskap. Ikke gi disse kortinformasjon.

Antwoord van BullerBox
jeg fandt en brugt dildo i min…
jeg fandt en brugt dildo i min hundefoder
Jeg har forsøgt at opsige 2 gange
Jeg har forsøgt at opsige 2 gange, det er ikke lykkedes endnu. Der kommer et svar tilbage på opsigelsen, med løfte om mere i boxen! Jeg vil bare gerne afmelde? Nu har de trukket penge igen. Det er useriøs behandling af kunder.

Antwoord van BullerBox
Fortsatt dra pengar trota avslutad…
Fortsatt dra pengar trota avslutad prenumeration.
Hunden gillade inte dreas produkter.
Köp inte av dessa

Antwoord van BullerBox
Legetøjet går i nemt i stykker/bondefangeri/elendig kundeservice
Legetøjet går i nemt i stykker, Bondefangeri og verdens dårligste kundeservice. Selvom vi har købt og betalt dyre domme for hver af vores bullerbox (hvilket er en gang L O R T hvor alt legetøj er gået i stykker) så begyndte jeg at modtage en faktura på 2000+ kr. For et 6 måneders abonnement som jeg IKKE har bestilt. Jeg henvender mig flere gange på mail ang problemet og modtager så et svar der lyder, vi kan først afmelde dit abonnement når du har betalt de 6 måneder.. JEG HAR IKKE BESTILT NOGET ABONNOMENT!!! Hold jer væk! Og spred gerne budskabet!

Antwoord van BullerBox
Har opsagt min bullerbox for 1 måned…
Har opsagt min bullerbox for 1 måned siden, der er ikke andet end problemer med fejl, fejl og endnu flere fejl. Forkert legetøj, samme ting flere måneder i træk, kommer ikke det i boxen som er lovet bla Kong. Da jeg opsagde den var der bla også sendt det samme, de ville sende noget nyt.
Jeg modtager 2 ting idag, EN LILLE BOLD FRA TRIXI SOM JEG FÅR FOR 5 GANG til 25,-KR, SAMT ET HAM BONE TIL 25,-KR SOM HVIS DE LÆSTE UNDER MIT ABONNEMENT AT DE IKKE SKAL SENDE TIL OS.
Så bliver da kun bekræftiget i, at det var det helt rigtige at opsige mit abonnement…Ikke engang det kunne de finde ud af..
Så nu er der fundet et nyt sted der kan levere en box hver måned med alt det vi vil have i, og med kvalitets legetøj som bla Kong mm.

Antwoord van BullerBox
Det man ser i annoncerne lever ikke op…
Det man ser i annoncerne lever ikke op til virkeligheden. Boxene ser ud til at være fyldte men man får 3 små snoldede poser med godbidder (80gram)og 2 stk legetøj. Flere gange har jeg fået forkert str legetøj. Jeg skrev mig op til 6 mdr og ville så få en gratis box og det fik jeg også men undervejs ændrede de så prisen fra 248 med forsendelse til 389!!! Det synes jeg virkelig er noget svineri🤬oveni det så bliver pengene trukket fra ens konto 3-4 uger før man modtager Boxen og flere gange var boxene forsinkede!! Jeg skrev så min utilfredshed til dem og så var der ekstra godbidder og legetøj med i resten af Boxene 🤬hvilket i mine øjne betyder at de godt er klar over at der er for lidt i fra starten af!! Jeg vil ALDRIG anbefale Bullerbox til nogen som helst da de tager måsen på en😡

Opsigelse
Når man vil opsige, så kommer mails om hvorfor og så vider. Man vil bare opsige ikke mere. Indhold og prisen passer ikke, det er alt for dyrt. Boxen er nice for kort tid, men ikke for evigt. Derfor siger jeg op!

Super god oplevelse
Jeg skal hente min ny hvalp om 3 dage. Den skal selvfølgelig forkæles max og skal have en Bullerbox. Jeg har taget 6 måneder. Der var en fejl i prisen på deres hjemmeside som nu er rettet. Jeg har dog fået mit abonnement til den tidligere pris.
De svarede hurtigt på mine beskeder og har fixet det hele hurtigt.
Rigtig god kundeservice.

Antwoord van BullerBox
Nu er jeg ved at være så godt træt af…
Nu er jeg ved at være så godt træt af jer at man skal vente på en Bullerbox er ok men at man skal vente på den 2-3 måneder og så der mangler det halve i den er for f..... ikke iorden de Bullerboxe er sku dyre nok i for vejen samt at i tager flere penge er bare ikke iorden så kunne man give jer 0 stjerner så gjorde jeg det gerne.