Bestilte nogle øreringe på webshop, der var lidt med lageroptælling, bliver kontaktet pr. telefon om hvornår jeg skulle bruge dem, de gør alt hvad de kan for at imødekomme mine ønsker, og får tryll... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Lækker strik og godt tilbud. Blev sendt efter et par dage, hvilket ikke giver mening, når de lover hurtig levering med timer på.
Hjælpsomt og venligt personale. Skulle hente en webordre, som egentlig ikke var helt klar til afhentning, men jeg "prøvede lykken", da jeg alligevel var forbi. Fik rigtig fin betjening og fik min or... Toon meer
Fantastis lille butik med fint udvalg og let bestilling. Vi helt klart bestille vare fra dem igen, super venlige og god og hurtig levering. Mange tak for en dejlig oplevelse, varen lever fuldt op til... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Vestergade 86, 5000, odense, Denemarken
- Info@butik-mood.dk
- butik-mood.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Altid god og personlig betjening. Super god service og lækkert udvalg. Godt udvalg også i forhold til priser.
Altid god og personlig betjening
God personlig service og godt udvalg i…
God personlig service og godt udvalg i butikken
Alt var i skønneste orden
Alt var i skønneste orden.
Super tilbud og hurtig levering ❤️
Hurtigt levering.
Hurtigt levering.
Med varen fulgte et kort en kode, så det er nemt at returnere, hvis man får brug det.
Det skal min søde bluse dog ikke. :)
Hurtig levering
Hurtig levering. Bestilte mandag og havde allerede varen tirsdag. Super fine ting
God service lækker kjole
Hjælpsomt og venligt personale
Hjælpsomt og venligt personale.
Skulle hente en webordre, som egentlig ikke var helt klar til afhentning, men jeg "prøvede lykken", da jeg alligevel var forbi. Fik rigtig fin betjening og fik min ordre, trods lidt ekstra arbejde for personalet. God service!
Meget hjælpsom og god service
Meget hjælpsom og god service. Hurtig levering 🙏🏻😊
Gave indpakning 👎
God og hurtigt levering af det bestilte produkt. Men jeg betalte 20kr for at få det pakket ind som gave. Den indpakning kunne jeg have gjort pænere selv.
Alt gik super godt
Alt gik super godt. Bestilte new zealand støvler som bare er fantastiske. Service helt fin.

Antwoord van Butik Mood
Den fineste butik i Odense
Den fineste butik i Odense!
Mood er mit absolut foretrukne sted at shoppe. Jeg synes altid man bliver taget godt imod og de er enormt gode til at hjælpe.
Servicen er i top og du får altså bare lige dét ekstra ved at handle i Mood ift andre steder. ❤️
Meget hurtig ekspedition og afsendelse
Hurtig levering
Super hurtig levering og fin webshop. Kan kun anbefales.
Super god service og super hurtig til…
Super god service og super hurtig til at afsende varen. 20 minutter efter ordren var lagt, var der besked om, at denne var pakket.
Alt fungerede så fint!
Super hurtig levering.
Nemt at handle
Nemt at handle, fin ting som jeg håber modtageren bliver glad for til jul.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.