Byens Bilpleje.com Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik lavet rustbeskyttelse på spritny bil i Taastrup afdelingen af Byens Bilpleje. Den blev efterfølgende udtaget af FDM til check og de vurderede arbejdet til at være hel korrekt udført. Fik d... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Byens Bilpleje Nørresundby. Netop fået lavet 2 komplette Suvo behandlinger på vores Augo og VW Up. Begge lige tjekket ved FDM ifbm stikprøvekontrol. Begge udført uden anmærkninger 👍 Flot arbejde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi afleverede hver især 2 Mazda CX30 machine grey og soul red crystal hos Byens bilpleje, Taastrup afd. Vi fik en keramisk coating behandling og modtog vores biler som nye ved afhentning, fantasti... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med en forsikrings sag afleverede jeg min Nissan der skulle have lakeret bagklap & ny b.kofanger. Der blev bedt om ikke ar komme i vaskehal grundet ridser. (Jeg er autolakere selv.) Jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vores vision er at samle alt omkring bilens kosmetiske vedligholdelse på ét sted. Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted, hvilket ofte en stor fordel i en travl hverdag. Hos Byens Bilpleje er vi specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde fået virksomheden anbefalet…

Jeg havde fået virksomheden anbefalet og fik coatet min helt nye bil den 12 december. Den service jeg oplevede fra start til slut har jeg aldrig tidligere oplevet. Den daglige leder Ejup giver en helt unik personlig service. Resultatet overgik mine forventninger. Nu 14 dage efter den blev coatet og den hver dag har kørt i sne og sjap står den stadig flot, 🤩 forstår ikke helt hvordan den kan lade sig gøre, men fantastisk er det 👌👍🥇

12 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bilpleje - super godt resultat!

Jeg fik udført en sølv bilpleje på min Hyundai fra 2018 og jeg må sige, at jeg var meget positivt overrasket over resultatet. Der var spildt noget på bagsædet og bilen var generelt ikke blevet plejet særligt godt men den lignede en næsten ny bil da Byens Bilpleje havde ordnet den. Tak for et super godt resultat. Kan varmt anbefales!

21 november 2023

Stor venlighed og kundeforståelse

Jeg har netop hentet min bil - Xpeng G9 Performance - hos Byens Bilpleje i Tåstrup og må ganske enkelt rose dem til skyerne. Stor venlighed ved bestilling, stor venlighed og lydhørhed ved aflevering og nærmest endnu større venlighed ved afhentning. Tak og bravo. (Jeg er naturligvis ikke i stand til at vurdere selve undervognsbehandlingen af bilen, men holder den niveau ift kundebetjeningen, så er også den i top).

1 december 2023

Dygtige og servicemindede

Jeg fik lavet kontrol af coating og polering af ridser i Taastrup hos Eyup. Jeg er mildest talt imponeret over serviceniveauet, professionalismen og passionen for bilpleje/coating. Ekstremt fair priser. Byens Bilpleje i Taastrup får mine største anbefalinger, og jeg kommer uden tvivl til at være kunde i forretningen.

22 november 2023

Opti Coating af VW ID.4

Super god service, blev taget godt imod af Tåstrup afd.
og afleveret en VW ID.4 til coating og sikken et flot resultat, vil klart anbefale det, er pengene værd.
Stort tak til drenge fra Tåstrup afdelingen

30 oktober 2023

Suvo - stikprøve udført af FDM 👍

Byens Bilpleje Nørresundby.
Netop fået lavet 2 komplette Suvo behandlinger på vores Augo og VW Up.
Begge lige tjekket ved FDM ifbm stikprøvekontrol. Begge udført uden anmærkninger 👍 Flot arbejde sagde FDM.

Grunden til den 5 stjerne ikke er givet var at den hvide Augo havde en sort “film” over hele bilen som krævede en del wd40 at gøre bilen ren med igen.

30 oktober 2023

Super service hos Byens Bilpleje Taastrup

Super service hos Byens Bilpleje i Taastrup.

Efter at have købt en lettere brugt VW Passat overvejede jeg at give den en gang keramisk coating for at passe godt på den.
Jeg endte med at give Byens Bilpleje et besøg og blev taget godt imod af Ejup Zekirovski.
Han forklarede detaljeret og objektivt deres forskellige coating produkter.
Spørgsmål bliv svaret med et smil og følte mig tryg og velinformeret i processen.
Men det stopper ikke her. Ejup strikkede også et super tilbud sammen, hvor der blevet taget godt hånd om bilen. Både i top og bund, ude og inde.
Servicen stopper dog ikke her. De var også så venlige at stille en lånebil til rådighed, det var en stor hjælp når man har langt til arbejdet.
Efter 3 dage kunne jeg hente bilen og den stor bare super skarp. Holde da op hvor var den flot.
Kabinen havde også fået omgang og små ridser var pludselig væk. Det var ikke aftale, men jeg klager ikke :)
Sikke en dedikation til den gode service.
Om det er coating, undervognsbehandling eller bare lidt forkælelse af bilen, så kan jeg varmt anbefale at give Byens Bilpleje i Taastrup et besøg.

11 oktober 2023

Stor anbefaling

Byens Bilpleje - Tåstrup.
Jeg er den glade ejer af en Ioniq 5 og efter snak om keramisk coating blev jeg anbefalet Byens Bilpleje. Jeg kontaktede dem og blev super professionelt og venligt - intet skubberi - guidet igennem mulighederne de tilbyder. Jeg talte med Ejup Zekirovski, som tog sig masser af tid til mig som potentiel ny kunde. Jeg havde en rigtig god fornemmelse af hans forklaring og der blev aftalt en tid.
Ved leveringen af bilen blev jeg mødt af endnu en super venlig mand, som bekræftede min gode fornemmelse.
Næste dag skulle bilen hentes og jeg kan kun sige, at jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Det lever fuldt op til det jeg fik at vide - en keramisk coating og vinduesbehandling, der får bilen til at fremstå fantastisk smuk (og praktisk). At de så lige havde støvsuget og renset sæderne - og tog sig tid til en hyggelig snak - gjorde ikke glæden mindre.
Varm anbefaling herfra - det bliver ikke sidste gang, jeg får service hos dem.

8 juni 2023

Vi havde fornøjelsen af få "ordnet" en bil hos Byens Bilpleje.com

Vi havde fornøjelsen, viste det sig, at aflevere en bil hos Byens Bilpleje.com. Vi skulle aflevere den tilbage til leasingselskabet. Brugeren havde røget i bilen og den var bestemt ikke rengjort. Den servicerede bil vi fik retur var 100% lugtfri (ingen røg) og stod knivskarpt både inde og ude.
Anmærkningsfri aflevering til leasingselskabet.
100% anbefalelsesværdig!

24 mei 2023

byens bilpleje Taastrup

byens bilpleje Taastrup

Jeg har lige hentet min motorcykel der valgte at prøve at få lavede en Coating behandling.
Jeg var dog en smule skeptisk i starten men da jeg fik hentet motorcykel i dag var der godt nok virkelig flot resultat jeg havde det store smil på hele vejen hjem.
Fantastisk god oplevelse og god service og et helt fantastisk slutprodukt.
Jeg har en cykel nu der står som ny Det er helt vanvittigt at se på.
De skulle have lavet en video som ligger på deres hjemmeside har dog ikke set den endnu men Jeg vil anbefale at i går ind og kigger.
Det er en Honda goldwing.

Jeg fik en fantastisk service af Ejup
han gik virkelig til opgaven med stolthed og leveret et stykke produkt der var så flot Det kan anbefales at man prøver det.

I kunne godt overveje at skifte navn til byens bedste bilpleje

Hilsen Rolf

22 mei 2023

Hej Rolf,
Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg sørger for at give rosen videre til afdelingen.
Lars // Byens Bilpleje.com

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste sted for undervognsbehandling og keramisk lakkonservering. Fem Stjerner.

Har fået både SUVO-undervognsbehandlet og keramisk-coat-behandlet en Audi og en Merceres hos Byens Bilpleje i Tåstrup - og kan KUN anbefale Byen Bilpleje/SUVO i Tåstrup. Kvalitet, service og pris er i top. Det er dér, jeg fremover får behandlet mine biler. Specielt den keramiske coating af lakken gør, at bilen står flot og er meget nem at holde ren. Et super produkt.

30 januari 2023

Antwoord van Byens Bilpleje.com

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg sørger for at rosen kommer videre til folkene i Tåstrup.

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Byens Bilpleje Esbjerg Storegade leverer altid et konge stykke arbejde. Jeg har brugt dem rigtig meget, både maling, suvo og klargøring. IKKE EN FINGER AT SÆTTE PÅ DERES ARBEJDE!!!!
STOR ANBEFALING HERFRA!!!

19 oktober 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Arbejde udført, men mangler struktur i kundeforløbet

Fik lavet en Bilka-bule via min forsikring på min bil og valgte Byens Bilpleje via min forsikring.
Skaden er lavet, det ser rigtig fint ud.
Jeg lavede en aftale om at vi måske kunne se på andre stenslag på bilen og lave dem i samme omgang, samt gøre bilen ren inde og ude.
Der blev dog aldrig fulgt op fra Byens Bilpleje, hvilket resulterede i, at da jeg endelig fik fat i dem, var der ikke tid til at lave tingene.
Da jeg hentede bilen, blev den ikke gennemgået med de ting der var blevet lavet, der blev igen ikke fulgt op på de ekstra ting, jeg havde forespurgt på.
Ikke engang noget med at vi ringer lige til dig i morgen.
Tror bare jeg finder et andet sted, hvor jeg er lidt mere værdsat som kunde.

19 augustus 2022

Herning - tak for god service

Herning - tak for god service
I fik med kort varsel rengjort en bil som lugtede af røg fra en tidligere bruger.
Byens Bilpleje tog hurtigt fat om dette med rengøring, samt guidance i forhold til skift af filtre og opfølgende rengøring.
Med et resultat at inden for en uge har jeg fået vendt en ”ubrugelig” bil til at være en ren og brugbar bil.

10 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For dårligt *HILLERØD*

Jeg fik min bil igen med 3 nye buler, sprøjte støv på højre fordør, malerpletter på mit bagsæde ved føre siden og bilen havde været i vaskehal samt de ikke har rettet klappen ud indvendigt hvor skaden også var. Ringe oplevelse. De nægter de har ridset & bulet bilen samt haft den i vaksehal. Hold jer væk fra Byens bilpleje (Hillerød!)

24 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Byens bilpleje på Tigervej 12 super behandling.

Byens bilpleje på Tigervej 12 har bare givet os den bedste behandling overhovedet mulig.
Bilen er blevet lakeret professionelt og til fuld tilfredshed. Desuden suveræn service i forbindelse med aflevering og afhentning af bil. Tak til Bjarne- ham skylder vi ....

26 oktober 2021

Hej Mogens,

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for, at kunne levere et godt stykke arbejde, og en god oplevelse.

Mvh
Lars - Head of Office

Det gik jo fint..

Her må jeg komplimentere byens bilpleje heri Sønderborg..😀Bilen ( Aygo) blev indleveret om tirsdagen, fik undervognsbehandlingen, og om torsdagen var den færdig, som lovet..

Medarbejderen Morten kunne jeg således kontakte , hvis der var noget jeg var i tvivl om, som guide mig igennem på en god måde…

FORTSÆT DET GODE arbejde….

16 september 2021

Hej Dennis,

Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse.
Vi videregiver naturligvis rosen til afdelingen.

God dag
Mvh Lars - Head of Office