Byens Bilpleje.com Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik lavet rustbeskyttelse på spritny bil i Taastrup afdelingen af Byens Bilpleje. Den blev efterfølgende udtaget af FDM til check og de vurderede arbejdet til at være hel korrekt udført. Fik d... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Byens Bilpleje Nørresundby. Netop fået lavet 2 komplette Suvo behandlinger på vores Augo og VW Up. Begge lige tjekket ved FDM ifbm stikprøvekontrol. Begge udført uden anmærkninger 👍 Flot arbejde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi afleverede hver især 2 Mazda CX30 machine grey og soul red crystal hos Byens bilpleje, Taastrup afd. Vi fik en keramisk coating behandling og modtog vores biler som nye ved afhentning, fantasti... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med en forsikrings sag afleverede jeg min Nissan der skulle have lakeret bagklap & ny b.kofanger. Der blev bedt om ikke ar komme i vaskehal grundet ridser. (Jeg er autolakere selv.) Jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vores vision er at samle alt omkring bilens kosmetiske vedligholdelse på ét sted. Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted, hvilket ofte en stor fordel i en travl hverdag. Hos Byens Bilpleje er vi specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Total dårlig "pleje" samt kundebehandling !!!

Hej jeg skriver et indlæg i min søns navn.

Jeg må stærkt advare folk der har deres bil kær og går lidt op i den at få den "plejet" hos Byens Bilpleje i Kolding.
Sjusket arbejde, større skade end der var før, dårlig og uacceptabel respons på min klage efter modtagelse af min bil efter "plejen"
Min bil skulle derop i et forsikrings øjemed da der på min arbejdsplads var sket et mindre uheld der havde lavet mindre overfladeskader i lakken (flyverust fra et utæt udsugningsanlæg).
Vi var flere der skulle have "poleret" bilerne.
Det starter med at min bil bliver afhentet på en autotrailer og kørt til Kolding.
Da den så bliver tilbageleveret senere samne dag havde de kun fået vasket bilen.
Fint nok, de kunne ikke nå mere den dag.

Men så starter mit værste maridt.
Bilen bliver hentet Onsdag 3.5.17 klokken 09:00 på en autotrailer igen.

De har så bilen indtil samme dag klokken 16:00, og her opdager jeg så at der er ridser på bagkofanger højre + venstre side.
En dyb rids i taget
En dyb bule i panelet under venstre førerdør.
Lyddæmper måtten i motorrummet er "skudt" i stykker ( formodentlig med højtryksrenser)
Fugt/vand i forlygter
Vand i bagagerum
Polermaskinen har kørt/ramt plastiklisterne, så det tydelig kan ses.
Dørhængsler "skudt" tørre for fedt ( formentlig også med højtryksrenseren )
Bilen gennemrodet ( handskerummet stod åben/ askebæger åbnet ikke rygerbil ) ved godt det er en mindre detalje men det virker da utrygt.
Der var taget af den kasse sodavand jeg havde til at stå i bilen ( har fuld forståelse for at man kan blive tørstig, men det er tyveri ).

Jeg tager billeder og retter så henvendelse til min arbejdsplads da det går igennem dem. (Forsikring)
De bliver affærdiget det med at det er skader der "har" været og at de ikke er ansvarlige.

Nu retter jeg direkte henvendelse til dem på mandag i Kolding, og så må jeg se videre derfra.
Skulle der ske en positiv ændring ændrer jeg gerne anmeldelsen, men nu får vi at se hvordan det udvikler sig.

Nicki Bode - Haderslev

5 mei 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super efter service... i Kolding.

En af de lokale værksteder havde overset et par steder under bunden da han sprøjtede vores vogn.

MEN så henvendte jeg mig til hoved afdelingen i Kolding. De var rigtig gode til at lytte til mig og gav mig en tid hvor de gerne ville kontrollere min vogn.
Efter at den var kontrolleret og gennemgået fik min vogn udbedrede de steder hvor vognen manglede af blive sprøjte... ! Tak.

7 maart 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig undervognsbehandlign - usandsynelig dårligt arbejde!!!

Jeg købet en ½ år gammel Audi A6 og for at den kunne holde i mange år ville jeg have den undervognsbehandlet. Byens Bilpleje i Risskov fik bilen og jeg bad om at bilen blev transporteret på lad til og fra deres undevognscenter i Lystrup - "intet problem det gør vi altid" udover det bad jeg om at undervognsbehandlingen kun skulle være der hvor det skulle og ingen andre steder.. Nå, jeg skulle hente bilen, og for det første havde bilen kørt 7 km (passer præcis med afstanden mellem deres to adresser) hvilket jeg naturligvis anfægtede - men de nægtede at have kørt i den trods jeg havde billeder af km tælleren med dato osv.... for det andet var HELE motorrummet sjasket ind i Suvo, et tykt lag brunt snask over alt på plastic dele, generator motor "designplade" osv. - de hævede at det skulle behandles i følge sprøjteskema. Ruster plastic nu også?? Jeg gik igen, og lod bilen stå og bad dem rense motorrummet - det formåede de så faktisk at gøre til dagen efter. Så langt så godt. Bilen blev indkaldt til kontrol hos FDM og i følge dem var alt i orden. Jeg opdagede så et par dage efter at der ikke var behandlet flere steder under bunden og i vanger, hvor jeg kunne se gennem nogle huller. Jeg kontaktede Byens Bilpleje som så selv ville kontrollere bilen, hvilket jeg afviste da jeg ikke mener at det, for det første, er seriøst at kontrollere sit eget arbejde og for det andet, når man end ikke engang kan finde ud af at behandle bilen på hele åbenlyse synlige steder - det er sgu for dumt.. Jeg kontaktede et andet firma som laver undervognsbehandling og bad dem gennemgå bilen fra ende til anden og de kunne så desværre konstatere at bilen INGEN steder var behandlet i hulrum og noget så åbenlyst og vitalt som frobroen var helt ubehandlet. Alle fejl er dokumenteret med billeder, inden den så fik en ordentlig behandling hos den anden leverandør.
Hold Jer langt væk fra Byens Bilpleje de er nogle amatører og snyder deres kunder og så er de derudover fulde af løgn.

2 februari 2017
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Mit mareridt: Sønderborg Rustbeskyttelse og Bilpleje ApS

Havde min bil til rustbehandling hos Sønderborg Rustbeskyttelse og Bilpleje ApS, der er en del af Byens Bilpleje i marts måned 2016.
Fik bilen tilbage med beskadigede skærmkanter (buler/lakskader efter skruetrækker) og ødelagte inderskærme. Endvidere var afskærmningen under bilen forkert monteret og faldt af på hjemvejen. Byens Bilpleje's hovedkontor i Kolding undskyldte episoden mens Sønderborg Rustbeskyttelse og Bilpleje var umulig at få i tale. Lykkedes til sidst og bilen kom ind igen til udbedring. Skærmkanterne blev rettet og nylakeret, men finishen var under al kritik. Altså igen kontakt til hovedkontoret i Kolding, da Sønderborg igen var umulig at få i snak. Bilen ind 3. gang. Finish forbedret men ved afhentning 2 buler i venstre forskærm og fordør efter en afsprunget slange til kompressor. Bilen måtte derfor forblive på værkstedet endnu nogle dage (der er nu gået over 4 uger fra første indlevering) og var så endelig i acceptabel stand - troede jeg. Ved kørsel hørtes imidlertid efter et par dage rumlen fra højre forhjul. Troede først at det var et hjulleje, der var gået i stykker, men det viste sig at være et ikke fastskruet forhjul. Ikke særlig tryg eller god oplevelse. Forhåbentlig var min oplevelse bare et enkelt stående tilfælde. Stor tak til Autocenter Gråsten, der fulgte hele forløbet med Byens Bilpleje og gav gode råd og hjælp undervejs.
P.S. Byens Bilpleje endte med at refundere samtlige mine omkostninger til rustbehandlingen.

8 juni 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pleje og service i absolut topklasse

Jeg bestilte den store klargøringspakke til min 2½ år gamle bil, hos afdelingen i KØGE. Og allerede i det indledende forløb fornemmede jeg, at her var der fokus på at yde en rigtig god service.

Bilen blev afleveret, og sidst på eftermiddagen kunne jeg så afhente den.

Og resultatet var over al forventning! Aldrig nogensinde før har jeg oplevet en så grundig og flot klargøring. ALLE steder havde været under behandling. Og bilen fremstod fuldstændig skinnende og som ny.

Mit anhængertræk var begyndt at få rustpletter, så det havde også lige fået en omgang maling eller hvad der nu var blevet anvendt - det så i hvert fald helt nyt ud igen.

Så var der et stenslag på motorhjelmen, som jeg ikke selv havde fået ordnet endnu, men her tilbød Kasper at jeg lige kunne komme omkring med lakstiften ved lejlighed, så skulle han nok klare det.

Det kan næppe gøres bedre. Så en varm anbefaling her fra, og jeg skal helt klart selv have min bil til behandling igen i Køge om et år.

20 mei 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og fantastisk udført arbejde!

Har haft min 2 år gamle Honda Civic til behandling hos Kasper i Byensbilpleje Køge.
Kasper og hans team er meget grundige og super servicemindet og min bil står som ny nu, den er super lækker inde samt ude.
Jeg kan varmt anbefale Byensbilpleje i Køge, her får du virkelig god service og value for Money.

20 april 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

total værkstedet over dem alle

har haft flere større forsikrings skader, hvor der været en del plade, lak og klargørings arbejde, de er super hurtige 3 dage, hvilket er noget nær rekord, og resultatet var til UG! låne bilen klarede de også. Vil varmt anbefale dem i Valby:-)

11 november 2014

virkelig god service

Fik min seat altea lakeret da der var mange buler og stenslag.
Fik den malet i odense da jeg alligevel er på skole her ovre, Og resultatet var virkelig godt farven ramt 100 %
super god service kan varmt anbefales til andre

30 september 2013
Logo Byens Bilpleje.com

Antwoord van Byens Bilpleje.com

Hej Stefan

Tak for de pæne ord.

Du er velkommen til at komme tilbage, hvis du ønsker ligende eller andre behandlinger!

Henrik Hoffmann
Marketing- og Kommunikationsansvarlig