Had in het verleden de goodiebox uitgeprobeerd (2018). Toen was het inclusief verzendkosten, nu moet je deze helaas extra betalen. Heb het twee maanden geprobeerd en terug stopgezet omdat er niet veel... Toon meer
You've got mail! Goodiebox is onderweg... Whoop whoop!!! Zo'n leuke beleving, wetende dat ik binnenkort weer mezelf extra ME-TIME zal gunnen met verrassende producten op mijn maat! Trouwens ook in ve... Toon meer
Er werd een goodiebox verzonden maar dit hebben ze niet af mijn rekening gehaald (er stond voldoende op de rekening, betaling via domicilie). Nooit een mail van ontvangen of dergelijke, ik zou dit uit... Toon meer
Goodiebox is super abonnement, voor jezelf. Elke maand op sendout-day word je een beetje excited om te kijken wat Goodiebox deze maand weer brengt. Een gevarieerd aanbod verzorgingsproducten voor je... Toon meer
Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥 Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken. Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld. Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌 Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.
Artillerivej 86, 2300, København S, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Verkeerde levering, wacht nog steeds op pakket met ruime vertraging..

Antwoord van Goodiebox België
Nog steeds na heel wat jaren kijk ik iedere maand uit naar 'mijn verrassing' in een pakje. Nog nooit heb ik een tweede keer hetzelfde product ontvangen. Het is altijd een ontdekkingsreis in de doos. Heel content met de maandelijkse variatie van de kwaliteitsproducten.
Dank jullie wel goodiebox, ik blijf jullie trouw.

Antwoord van Goodiebox België
Mijn bestelde box van 49,99 die minstens 9 producten zou bevatten was maar half gevuld. 5 producten samen iets meer dan 100e waard ipv de 320e. Al gehaald, bericht op Facebook gestuurd maar geen reactie. Ook de handcrème zat er niet bij! Denk niet dat ik verder ga met goodiebox!

Antwoord van Goodiebox België
heel fijn om nieuwe producten te ontdekken en altijd zo een mooie boxen die ik dan nog eens een 2 de leven kan geven echt de goodieboxen zijn echt een aanrader want ze zijn heel gevarieerd en als er iets in zit wat niet mijn ding is geef ik het aan iemand anders maar dit komt zelden voor want het zijn leuke en goede producten

Antwoord van Goodiebox België
Zoals in mijn mails ook al vermeld was ik eerder al wantrouwig en wou het toch proberen. Maar jammer genoeg loopt het hier al mis van bij de eerste box en krijg ik van jullie gewoon geen enkele reactie op mijn mails. Ik krijg alleen maar mails van jullie dat jullie mijn betaling zogenaamd niet zouden hebben ontvangen en de betaling is wel degelijk van mijn rekening gegaan.
Als dit de manier is dat jullie klanten wensen binnen te halen, is dit zeker niet ok.
Ik hoop voor jullie dat dit echt niet de standaard is waarop jullie werken, maar mijn vertrouwen zijn jullie nu al kwijt nog voordat dit gestart is. Jullie hebben mijn geld ontvangen en daarbij is het dan klaar en blijven jullie mij sturen dat jullie geen betaling hebben ontvangen. Heel slim gespeeld zo, als jullie van iedere nieuwe klant 12 of 25 euro kunnen ontvangen en voor de rest zelf niets doen is dat makkelijk geld verdiend. Er zullen altijd wel mensen zijn die daar dan in trappen.

Antwoord van Goodiebox België
Mijn abonnement gestart en betaald in november, wanneer kan ik mijn eerste box ontvangen ?
Mvg

Antwoord van Goodiebox België
Heel leuk en altijd fijn om een verrassing te krijgen. Leuk om nieuwe dingen te ontdekken. De doosjes zelf zijn ook super leuk en handig.
Wel spijtig dat de kado doosjes al allemaal uitverkocht zijn.

Antwoord van Goodiebox België
Heel veel bodylotion maar daar heb ik er genoeg van hoor. Eens een gezichtsmasker enzo zou meer er moeten in zitten of een mascara of oogschaduw

Antwoord van Goodiebox België
Slechte klantenservice. Slechte bereikbaarheid. Via de mail een vraag doorgestuurd ivm een pakketje die naar niet aankwam en heb tot heden geen reactie terug ontvangen. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.

Antwoord van Goodiebox België
Zalige om je eigen eens te verwennen. Mooi aanbod.

Antwoord van Goodiebox België
Onbetrouwbaar, oplichterij, geen communicatie mogelijk. Ik heb een advent kalender gekocht a €119,95 en keurig betaald. Levertijd 3-5 werkdagen en we zitten nu op werkdag 9. Zoek je contact dan wordt er gezegd dat ze niet weten waar het pakket is en het komt er vanzelf wel . Na aanraden wordt er maandag(14-10-2024) aangifte gedaan voor fraude en oplichting. Daarmee kan ik mijn geld terug laten halen door de bank. Mijn advies en van de consumentenbond is bestel niet bij goodiebox.

Antwoord van Goodiebox België
In de maandelijkse goodiebox zitten de laatste tijd veel producten die ik al eens ontvangen heb, dus nog weinig nieuwe producten om te leren kennen. Er wordt ook niet altijd rekening gehouden met ons opgegeven profiel. Ik had ook een extra goodiebox besteld en deze is leeg aangekomen en nog steeds geen info gehad over een nieuw opgestuurd exemplaar.

Antwoord van Goodiebox België
Maandelijks een box met verrassingen. Mezelf trakteren met een me-time

Antwoord van Goodiebox België
Meestel leuke box en de shop is handig. Levering meestal vlot.