Banner for CanvasCamp

CanvasCamp Reviews

1.276

4,6

Onze bestelling werd perfect en vlot geleverd. We kenden jullie bedrijf van onze heerlijke Ultimate tent, 6m. En van een shelter (3x3) die we jaren geleden bestelden om te gebruiken als 'degelijke' sc... Toon meer

De kwaliteit van de tent en accessoires stijgen boven de kwaliteit van artikelen die in websites worden aangeboden buiten de EU. De aangekochte tent is waterdicht, stormvast en gemakkelijk op te stel... Toon meer

Fijne rondleiding gekregen, eerlijk advies. Vervolgens hebben we nog even nagedacht welke tent we juiat wouden nemen. Deze dan thuis online besteld en alles werd snel thuis geleverd. Thuis al... Toon meer

Voor onze Sibley 520 Apex hebben wij de binnentent bij Canvascamp besteld. Wat een enorme aanwinst is dit. Zeer makkelijk te bevestigen aan de tent en handig met de twee slaapcompartimenten. Zeer comf... Toon meer

1. Kampeerwinkel
  2. Kamp
  3. Camping
  4. Buitensportwinkel

Over CanvasCamp

CanvasCamp manufactures and sells high quality luxury canvas tents and tipis for camping, glamping, and authentic outdoor experiences. Our mission is simple - to create premium quality shelter that empowers the creation of unforgettable outdoor experiences with ease, comfort, and style. Most manufacturers are focused on sales and margins. CanvasCamp is completely obsessed with what really matters: people. Naturally, this means creating the best product, with the best materials, at the best price. At CanvasCamp it also means providing service, advice, and amenities that surpass your expectations.

Discover our new Traveller series

Light, breathable, and ready for any season, the Sibley Traveller range balances easy setup with the comfort and durability CanvasCamp is known for.

Sibley Traveller

Promotion box for CanvasCamp

Discover our current deals

Get ready for your adventure!

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.276)

105 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een prachtige tenten!

Wat een prachtige tenten!
super kwaliteit en snel geholpen. Het mooie aan deze tenten zijn de natuurlijke materialen en een sieraad op iedere plek waar je hem neerzet. En als die dan met kaarslicht is verlicht WoW! Snelle levering! Top.

30 oktober 2023

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor de enorm fijne review!
Het verveelt nooit om dit te mogen lezen!

En zo te zien weet je al precies hoe je onze Sibleys gezellig kan maken!

Bedankt en nog veel glamping plezier!
Groetjes, Team CanvasCamp

Prachtige tent en goed contact met de…

Prachtige tent en goed contact met de klantenservice.

3 november 2023

Antwoord van CanvasCamp

Ik zal het met veel plezier doorgeven aan ons Team Customer Support.
Ze zullen blij zijn met je review!

Bedankt voor het vertrouwen!

BEDANKT voor de service

3 x mail (telkens een andere vraag) gestuurd en steeds snelle en goede feedback en antwoorden gekregen. Ook steeds toegegeven dat er een foutje op de website stond en na mn mail was het ook snel aangepast. daarnaast ook gevraagd om later op te sturen dan de voorziene datum, wat dan ook weer mooi gebeurd is. BEDANKT voor de correcte en mooie service!

31 oktober 2023

Antwoord van CanvasCamp

Jij bedankt voor de enorm fijne samenwerking!
Steeds leuk om te horen dat onze inspanningen gezien worden.

Heel hard bedankt, en hopelijk tot nog eens!
En in de tussentijd, veel kampeerplezier gewenst!

De eerste maal met de sibley 600 in Cantabria

De eerste ervaring met mijn tent de sibley 600 is achter de rug. Super was het. Gelukkig voor de eerste maal opzetten waren we met twee. Het is toch een ferme opdracht om het helemaal goed te doen. Het verblijf in de tent was uitstekend. In noord- Spanje kan het heelwat regenen en de tent bleef comfortabel om in te vertoeven. Volgende week wordt de tweede test waarbij ik eerst een platform ga construeren om de tent dan langere tijd op te laten staan. Ook de kachel ga ik voor de eerste maal installeren. Hopelijk zit het gratis beloofde doorvoerstuk erbij.

15 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Wat een geweldige ervaring, dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je eerste ervaring met de Sibley 600 zo goed was. Het klinkt alsof je goed voorbereid bent voor je volgende avontuur met de tent en de kachel. We hopen dat alles perfect zal verlopen, en dat het beloofde doorvoerstuk erbij zit! Veel succes met je test in Noord-Spanje en met je platform!

Sorry voor het late antwoord, enkele reviews zijn door de mazen van ons net geglipt, maar daarom niet minder geapprecieerd!

Goed en niet goed.

De website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en de afhandeling van de bestelling verliep heel vlot. De tent voldoet volkomen aan onze verwachtng (op een kleinigheidje na, waar ik straks op terug kom)
Ons exemplaar moet eind deze maand nog uitgetest worden, maar we hebben er alle vertrouwen in omwille van onze ervaring in een volledig identieke tent, in soms wel zeer barre weeromstandigheden (storm en bakken regen) Het klimaat binnen was en bleef onder alle omstandigheden fantastisch. Vandaar dat we dit merk, dit product, met alle toebehoren hebben aangeschaft.
Waarom een gemiddelde beoordeling?
Bij het voor de eerste keer opzetten en controleren van onze tent constateerden we een klein foutje in de stof. Voor ons overduidelijk een productiefoutje in de weving.
Nu heeft de firma, afgaande op verrschillende reviews, wel de reputatie altijd de oorzaak of schuld in de schoenen van de klant te schuiven en durft de firma niet zelf de verantwoordelijkheid op zich nemen. Nu was dit ook zo in ons geval. Het telefoongesprek verliep vriendelijk en beleefd, niets aan te merken qua professionaliteit. Niets op aan te merken. Maar wij zouden dit euvel in de stof zelf veroorzaakt hebben bij het opzetten klonk het aan de andere kant. Dan moet die stof wel heel fragiel zijn zodat mijn haardos of vinger zoiets zou kunnen veroorzaken, maar dat is het zeker niet. Of ze durven duidelijk geen verantwoordelijkheid nemen. Ik wil die tent heus niet terug sturen voor een ander exemplaar. Maar ze hadden zich wel wat anders mogen opstellen. Ik heb een oplossing op hun eigen site gevonden en zal die aanschaffen. Ik blijf overtuigd van de kwaliteit van hun produkten. Maar had ik verantwoordelijke geweest of bedrijfsleider, had ik voor zo'n klant voorgesteld het produkt gratis te leveren en het er nog te komen op kleven, bij manier van spreken, voor een goede policy in de firma. Op dit vlak blijven ze hun mindere reputatie sterk houden.

18 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor je uitgebreide review! We zijn blij te horen dat de tent aan je verwachtingen voldoet en dat je vertrouwen hebt in de kwaliteit, vooral gezien je eerdere ervaring met een identieke tent in zware weersomstandigheden. Wat betreft het probleem met de stof, het spijt ons dat dit een negatieve ervaring heeft opgeleverd. We begrijpen je frustratie en vinden het jammer dat je het gevoel hebt dat de verantwoordelijkheid niet goed werd genomen.

We nemen je feedback serieus en zullen het gebruiken om onze benadering van klantcontact en probleemoplossing te verbeteren. We hopen dat je uiteindelijk een oplossing hebt gevonden die voor jou werkt, en we blijven achter de kwaliteit van onze producten staan.

Naarmate je ervaring verder gaat, laat het ons gerust weten als we iets kunnen verbeteren.

Sorry voor de late reactie, sommige reviews zijn door de mazen geglipt.

Team CanvasCamp

Kwaliteitsproducten en een fantastische…

Kwaliteitsproducten en een fantastische klantenservice!
Erg tevreden over!

19 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en klantenservice! We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt.

Prima tent

Prima tent! Hebben al een heerlijk weekend achter de rug!

11 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Fijn om te horen dat je al een heerlijk weekend hebt gehad in de tent! We hopen dat je er nog veel meer avonturen mee gaat beleven! 😊 (Of ondertussen beleefd hebt)

Top producten

Top producten. Goed zicht op de producten zowel buiten onder natuurlijke omstandigheden als binnen in de toonzaal. Vriendelijke ontvangst, er wordt tijd voor je gemaakt. Goede en snelle service.

14 juni 2023

Antwoord van CanvasCamp

Wat een geweldige review, dank je wel! We zijn blij dat je zowel de producten als de service waardeert. Altijd fijn om te horen dat het je goed is bevallen!

Cheers, Team CanvasCamp

Mooi degelijk materiaal voor een…

Mooi degelijk materiaal voor een eerlijke prijs.
Service is ook uitsteken.
Echt top

8 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor de mooie woorden! 😄 We zijn blij dat je tevreden bent met zowel het materiaal als de service. We doen ons best om alles top te houden!

Sorry voor het late antwoord, enkele reviews zijn door de mazen van ons net geglipt, maar daarom niet minder geapprecieerd.
Team CanvasCamp

Zeer tevreden over de uitleg en…

Zeer tevreden over de uitleg en producten van het Canvasteam, ivm. het reinigen en behandelen van onze sibley 400 pro.

7 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Dag Niels, Bedankt voor je positieve feedback we waarderen dit enorm!

Alles correct uitgevoerd

Alles correct uitgevoerd, 10+

5 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor de geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. 😊

Team CanvasCamp

Makkelijk, comfortabel en mooi!

Voor het derde jaar genieten we van een vakantie in onze Sibley 450 pro. Niet alleen is de tent makkelijk om op te zetten, comfortabel bij elk soort weer en ruim, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Natuurlijk zijn wij bevooroordeeld, maar we krijgen bevestiging omdat we altijd veel reacties op de tent krijgen! En al helemaal als we de wanden opgerold hebben en de tent lijkt te zweven. Een aanrader dus!

13 september 2023

Antwoord van CanvasCamp

Wat fantastisch om te horen dat je al voor het derde jaar van je Sibley 450 Pro geniet! Het klinkt echt als een perfecte keuze voor je vakanties. Fijn dat de tent niet alleen functioneel is, maar ook zoveel bewondering oogst! Bedankt voor het delen van je ervaring, we hopen dat je nog vele jaren van deze beauty kunt genieten!

Sorry voor het late antwoord, sommige reviews zijn door de mazen van ons net geglipt, maar daarom niet minder geapprecieerd!

SNEL & TEVREDE

ALLES LIEP ZOALS WERD VERMELD.

29 augustus 2023

Antwoord van CanvasCamp

En meer moet dat niet zijn :)
Bedankt voor de leuke review!

We blijven het herhalen, maar het is echt luk om zo'n fijne commentaar te mogen lezen.

Heel erg bedankt!

Groetjes,
Team CanvasCamp

Je gaat nog een week moeten wachten

Je gaat nog een week moeten wachten. Ik laat zeker mijn ervaring met de tent en de kachel weten.Levering was in ieder geval dik in orde.

20 augustus 2023

Antwoord van CanvasCamp

Haha, heel erg bedankt voor de fijne reactie alvast!
Laat ons gerust weten wat je ervaring is met de tent en kachel!

En mocht je vragen hebben tijdens het opzetten van de tent, kan je steeds bij onze Customer Support terecht, zowel via mail als telefoon.

Groetjes,
Team CanvasCamp

Kwaliteit tenten, service van de firma Canvascamp

Sibley twin gekocht, tent werd enkel in de zomer in de tuin geplaatst. Correct onderhouden en elk jaar droog en gereinigd opgeborgen. 3 jaar na aankoop toch volledig beschimmeld en volledig gescheurd. Bij navraag @canvascamp bleek 30 maand een 'normale levensduur 'te zijn....🤔. (Voor een tent van €1400) Dan maar een vervangend tent zeil @canvascamp gekocht, zelf opgehaald. Bij plaatsing bleken de ritssluitingen niet te passen op het originele grondzeil sibley twin. Na 10 telefoons (Als er al iemand opneemt)en minstens evenveel mails het zeil zelf mogen retourneren met de nodige discussies...bij aankomst nog maar eens mogen mijn verhaal doen want niemand was op de hoogte, eerst dan nog in het engels want de verkoopster ter plaatse sprak geen nederlands vervolgens nog aan iemand anders in t nederlands, ....triest, een mens zou voor minder... gelukkig zijn er ook nog andere firma's om dit soort dingen aan te schaffen...

4 augustus 2023

Hi,

We vinden het jammer om te horen dat je ervaring bij ons zo slecht over kwam.

Wat we steeds vertellen aan klanten is:
Na een continu gebruik van de tent van 3-4 maanden is een herbehandeling (kuisen + behandelen voor waterdichtheid) meestal nodig. Dit komt simpelweg doordat de impregnatie die het doek beschermd, door inwerking van UV of direct zonlicht, vervliegt.

Zonder zo'n behandeling wordt de levensduur van de tent sterk verminderd.

Onze tenten zijn ook door de jaren heen inderdaad minimaal aangepast en verbeterd, maar genoeg zodat oude grondzeilen niet meer passen op nieuwe tentzeilen en omgekeerd.
Je zal dus bij het aanritsen, een klein deel van de tent niet helemaal dicht krijgen.

Volgens m'n collega, die inderdaad de internationale telefoons beantwoord, heeft ze er zsm een Nederlands sprekende collega bijgehaald. We vinden het een beetje jammer dat je hier een punt van maakt.

We beseffen dat we je mening over ons niet meer kunnen veranderen. Maar we hopen dat je beseft dat elk artikel dat enkele maanden permanent buiten heeft opgestaan, enige nood heeft aan onderhoud.
Wanneer een tent zoveel schimmel heeft dat het zeil onbruikbaar geworden is, is dit een geval van te weinig onderhoud.

Hopend op uw begrip,

1 product niet geleverde, zonder communicatie

Ik bestelde een aantal tentharingen, maar vooral ultramar protector canvas aangezien mijn tent aan het schimmelen was. Na enkele dagen kreeg ik de tentharingen geleverd, maar niet de 5L protectorvloeistof. Ik wachtte enkele dagen maar er kwam geen bestelling na. Ook geen bericht. Ik heb een mail gestuurd, en na 4 dagen kreeg ik antwoord dat de ultramar niet geleverd kon worden via canvascamp en dat ik het rechtstreeks bij hen moest bestellen. Op zich is dat allemaal ok, maar ik had het fijn gevonden als dat 1 op de website had gestaan bij het bestellen of 2 dat ik bericht had gekregen nadat ik mijn bestelling had geplaatst dat de ultramar niet leverbaar was of 3 bij levering een bericht dat de ultramar niet leverbaar was. Nu is er heel veel kostbare tijd verloren gegaan tijdens het mooie droge weer waardoor ik nu weer moet wachten tot mijn tent droog is en de ultramar protector hier geleverd wordt.
Verder vind ik dat jullie prachtige spullen hebben, de tentharingen lijken me van ontzettend goeie kwaliteit. Dus het gaat hier puur om een (wellicht/hopelijk) eenmalig communicatiemisverstand. Begrijpelijk maar wel beetje vervelend dat ik er zelf achter moest zitten.

15 augustus 2023

Hi,

We willen hier inderdaad wat meer duidelijkheid rond bieden.

Het klopt dat we enige weken geen Ultramar meer beschikbaar hadden.
Het merk Ultramar had voor een korte periode besloten om geen verkopen meer toe te staan door herverdelers.
Hun reden was naar eigen zeggen: We verdelen geen Ultramar producten meer via herverdelers, doordat wij hierdoor vaak een slechte naam krijgen.

(Ultramar producten worden gebruikt om vuil te verwijderen van stoffen/ de stof waterdicht te maken. Veel van de producten van herverdelers die onherstelbaar beschadigd raakten, konden niet gekuist worden met hun producten. Vandaar de kortstondige keuze om de herverdeling even stop te zetten).

Door de grote onduidelijkheid hebben we inderdaad niet meteen een passend antwoord kunnen sturen. Hiervoor willen we ons nogmaals verontschuldigen.

Ondertussen zijn de Ultramar producten weer beschikbaar op de website.

Met vriendelijke groeten,