Onze bestelling werd perfect en vlot geleverd. We kenden jullie bedrijf van onze heerlijke Ultimate tent, 6m. En van een shelter (3x3) die we jaren geleden bestelden om te gebruiken als 'degelijke' sc... Toon meer

De kwaliteit van de tent en accessoires stijgen boven de kwaliteit van artikelen die in websites worden aangeboden buiten de EU. De aangekochte tent is waterdicht, stormvast en gemakkelijk op te stel... Toon meer
Fijne rondleiding gekregen, eerlijk advies. Vervolgens hebben we nog even nagedacht welke tent we juiat wouden nemen. Deze dan thuis online besteld en alles werd snel thuis geleverd. Thuis al... Toon meer
Voor onze Sibley 520 Apex hebben wij de binnentent bij Canvascamp besteld. Wat een enorme aanwinst is dit. Zeer makkelijk te bevestigen aan de tent en handig met de twee slaapcompartimenten. Zeer comf... Toon meer
Over CanvasCamp
CanvasCamp manufactures and sells high quality luxury canvas tents and tipis for camping, glamping, and authentic outdoor experiences. Our mission is simple - to create premium quality shelter that empowers the creation of unforgettable outdoor experiences with ease, comfort, and style. Most manufacturers are focused on sales and margins. CanvasCamp is completely obsessed with what really matters: people. Naturally, this means creating the best product, with the best materials, at the best price. At CanvasCamp it also means providing service, advice, and amenities that surpass your expectations.
Legen Heirweg 23e, 9890, Gavere, België
- +32 9 352 01 01
- info@canvascamp.com
- canvascamp.com

Discover our current deals
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super kwaliteit!
We zijn heel erg blij met de kwaliteit en de snelle levering! We kunnen niet wachten om op vakantie te gaan.

Antwoord van CanvasCamp
Snelle levering en goede (telefonische)…
Snelle levering en goede (telefonische) klantenservice. Daarnaast en het belangrijkste van al, de tent en accessoires zijn top!

Zeer tevreden7
Vriendelijke, eerlijke en ter zake kundige informatieverstrekking over de producten. Stipte verzending en goed verpakt afgeleverd. Artikeltje dat niet bij de verzending zat werd prompt nagestuurd. Documentatie zoals facturen en gebruiksaanwijzingen netjes verzorgd. Precies zoals je wilt dat het gaat bij een bestelling. Kwaliteit van geleverde producten is uitstekend.

Tent, luifel en tapijt
Tent (groen) en luifel gekocht. Bijzonder mooi en eenvoudig op te zetten, netjes afgewerkt.
Vervolgens tenttapijt gekocht 2 halve manen, minder tevreden over, lijkt niet erg sterk. Zoals het nu lijkt goede afhandeling. Kortom een tevreden kampeerder.

Antwoord van CanvasCamp
Top luifel voor onze canvascamp tenttent
Snelle levering en uitstekende kwaliteit. We waren al blij met onze bel tent maar nu toch besloten de luifel erbij te kopen. Wat een ruimte winner en heerlijk veel schaduw. Je kunt hem op verschillende manieren opzetten maar dan moet je wel de extra stokken erbij kopen. Dat zou ik zeker aanraden omdat je dan meer schaduw kunt creëren. Met een mooi buitenkleed en gehaakte vlaggetjes zijn we helemaal boho en krijgen we mega veel complimenten. Niet twijfelen, gewoon doen!

Antwoord van CanvasCamp
Vorige week onze Sibley 500 pro gaan…
Vorige week onze Sibley 500 pro gaan ophalen bij canvascamp, we zijn super tevreden over onze tent , ruimte genoeg, we kunnen het nog net opwarmen smorgens en savonds met ons vuurtje, als we smorgens opstaan niks van condensatie aan de binnenkant, ons hondje is ook super tevreden want nu heeft ze ook genoeg loping in de tent als we binnen zitten . Dankjewel Daan en Miel en het ganse team . Super Super tevreden, we sturen jullie nog een filmpje via messenger . Grts Alan en Anja

Schimmel in het doek
Vorig jaar juni de Sibley Bell tent van 6 meter gekocht, met twee deuren en een aparte luifel. Die met het extra goede kwaliteit doek omdat hij hier langdurig buiten zou komen te staan. Daar zou hij tegen moeten kunnen, volgens de beschrijving was het een '3-seizoenen tent'.
Begin November naar binnen gehaald, overal het weer al in....verschrikkelijk, wat een hoop weggegooid geld. Dan kun je dus beter elk jaar een goedkope nieuwe kopen, en dat lijkt me niet de bedoeling! Ik heb er nog een mailtje aan gewaagd naar Canvas Camp, maar nooit een reactie gekregen. Spijt van mijn aankoop.
Het zal best een prima tent zijn om af en toe op te zetten, maar voor een langere periode in Nederland; niet doen!

Antwoord van CanvasCamp
Snelle levering en top binnentent
Snelle levering en deze binnentent gaf wat meer warmte voor de koudere nachten, heel fijn!

Antwoord van CanvasCamp
We zijn ze een eerste keer gaan…
We zijn ze een eerste keer gaan uitproberen tijdens het verlengde weekend van Hemelvaart. Locatie was een minicamping in Friesland. We zijn 100% tevreden, we hebben we geen regen gehad, maar dat zal ook wel geen probleem zijn. We merkten we dat er maar weinig kleine haringen bij waren. Voor de rest meer dan top!

Antwoord van CanvasCamp
Geweldige tent 5 meter pro tech…
Geweldige tent 5 meter pro tech ultimate
In 10 min opgezet.

Antwoord van CanvasCamp
Een tent waarin aan alles gedacht is
Een tent waarin aan alles gedacht is. De eerste keer kamperen met ons gezin vind ik iedere keer weer een nieuwe rits met handigheidje!
Enige is dat de tent geen schaduw geeft. En koken moet je buiten doen. Dus voor ons is een tarp of beschutting van een boom onmisbaar!

Antwoord van CanvasCamp
Een van de beste tenten die ooit gegat…
Een van de beste tenten die ooit gegat heb, en heb al veel tenten uitgetest, maar bij regen en wind, is deze onverwoestbaar

Antwoord van CanvasCamp
Ik heb een stretchtent van ruim €5300,-…
Ik heb een stretchtent van ruim €5300,- gekocht op 4 mei. De tent was ruim op voorraad stond er met grote letters op de site. Dat is de reden waarom ik hem hier gekocht heb. Meerdere mailtjes wanneer ik de tent kan verwachten. 2 dagen geleden een telefoontje. Er is een container zoek in de haven met de haringen. Ik vraag of dat ze de tent zonder haringen willen versturen. 2 dagen later nog steeds geen bericht van verzending. Weer gemailt. Dank u voor uw geduld. Het wordt waarschijnlijk deze week verzonden. Hoeveel dagen hebben jullie nodig om een pakket te versturen? Zijn nu al weer 14 dagen verder. Wat een flut service. Totaal geen zin om een tent te versturen. Reageren ook niet op alle mails. En je klacht nemen ze ook niet serieus. Krijgt een standaard berichtje die ze waarschijnlijk regelmatig gebruiken. Wat erg om te horen. Bedankt voor je geduld. Ik heb geen geduld meer. Doe je werk!