Banner for CanvasCamp

CanvasCamp Reviews

1.276

4,6

Onze bestelling werd perfect en vlot geleverd. We kenden jullie bedrijf van onze heerlijke Ultimate tent, 6m. En van een shelter (3x3) die we jaren geleden bestelden om te gebruiken als 'degelijke' sc... Toon meer

De kwaliteit van de tent en accessoires stijgen boven de kwaliteit van artikelen die in websites worden aangeboden buiten de EU. De aangekochte tent is waterdicht, stormvast en gemakkelijk op te stel... Toon meer

Fijne rondleiding gekregen, eerlijk advies. Vervolgens hebben we nog even nagedacht welke tent we juiat wouden nemen. Deze dan thuis online besteld en alles werd snel thuis geleverd. Thuis al... Toon meer

Voor onze Sibley 520 Apex hebben wij de binnentent bij Canvascamp besteld. Wat een enorme aanwinst is dit. Zeer makkelijk te bevestigen aan de tent en handig met de twee slaapcompartimenten. Zeer comf... Toon meer

1. Kampeerwinkel
  2. Kamp
  3. Camping
  4. Buitensportwinkel

Over CanvasCamp

CanvasCamp manufactures and sells high quality luxury canvas tents and tipis for camping, glamping, and authentic outdoor experiences. Our mission is simple - to create premium quality shelter that empowers the creation of unforgettable outdoor experiences with ease, comfort, and style. Most manufacturers are focused on sales and margins. CanvasCamp is completely obsessed with what really matters: people. Naturally, this means creating the best product, with the best materials, at the best price. At CanvasCamp it also means providing service, advice, and amenities that surpass your expectations.

Discover our new Traveller series

Light, breathable, and ready for any season, the Sibley Traveller range balances easy setup with the comfort and durability CanvasCamp is known for.

Sibley Traveller

Promotion box for CanvasCamp

Discover our current deals

Get ready for your adventure!

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.276)

105 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tent en onze service.

Sorry voor de late reactie, sommige reviews zijn door de mazen geglipt.

Team CanvasCamp

Tipi tent gekocht en naar 2 a 3 maanden…

Tipi tent gekocht en naar 2 a 3 maanden vol met schimmel. Mijn vriendin en ik hebben diversen keren gebeld maar totaal geen service en totaal geen uitleg van hoe het onderhoud in zijn werking gaat.. ook niet bij de tent gekregen of via de mail….krijg je te horen dat dit zo schoon te maken is. spullen voor onderhoud te laat dus gekregen, krijgen het niet meer schoon. En dan is het schandalig dat ze spullen verkopen van: als het echt niet meer werkt gebruik dit. HET WERKT NIET!!!! Wij willen een nieuwe tent of geld terug want dit is te gek voor woorden. Betaal je nog voor 100 euro gewoon troep schoonmaak spul. Als dit niet opgelost wordt zal dit juridisch gebeuren.

7 april 2023

Hi,

We begrijpen je frustratie, dat kan inderdaad nooit de bedoeling zijn.

We hebben het even intern bekeken maar hebben geen mailverkeer van jou teruggevonden. Het verhaal komt ons dus niet bekend voor.
We vinden ook niet meteen een aankoop terug op jouw naam.

Zou je ons even een mailtje willen sturen via info@canvascamp.com?
Je kan steeds al je ordernummer, factuurnummer of naam van aankoop doorgeven, dan vinden we snel terug om welk order het gaat.

Hopelijk tot heel snel,

Met vriendelijke groeten,

Zeer goede service!!

Zeer goede service!!! Aardig en behulpzaam

21 maart 2023

Antwoord van CanvasCamp

Top dat onze service je zo goed bevalt!
Het verveelt echt nooit zo'n leuke reviews te mogen lezen.
Bedankt!
Team CanvasCamp

Bestelling kon niet wat later verzonden worden ivm niet op voorraad van een onderdeel

Het verzenden naar Portugal ging snel en naar alle tevredenheid. Helaas waren de short guy poles niet leverbaar toen ik de tent bestelde, die zouden een paar weken later beschikbaar zijn. De klantenservice was niet erg behulpzaam, ik zou de bestelling van mijn tent + toebehoren moeten cancelen en opnieuw bestellen met het risico dat de tent niet meer beschikbaar was. Helaas geen enkele medewerking om de bestelling pas te versturen als de poles weer op voorraad zouden zijn. Dit betekent 2x hoge verzendkosten naar Portugal. Ik heb de poles nodig om de tent correct op te zetten en zal ze binnenkort bestellen…
De tent is nog niet opgezet in afwachting van de poles dus Jan nog geen beoordeling geven over de kwaliteit van het product.

19 maart 2023

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor je review en feedback! Het is goed om te horen dat de levering naar Portugal snel en naar tevredenheid ging. We begrijpen dat het niet ideaal is dat de short guy poles niet op voorraad waren, en we bieden onze verontschuldigingen aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen het dat je je ervaring hebt gedeeld, en we zullen je opmerking over de klantenservice zeker meenemen om onze processen te verbeteren.

Het spijt ons dat je geen betere oplossing hebt gekregen en we hopen dat je de poles snel ontvangen hebt zodat je de tent volledig kon opzetten. Mocht je hulp nodig hebben met je bestelling of andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Sorry voor de late reactie, sommige reviews zijn door de mazen geglipt.

Team CanvasCamp

Ik bestel hier niet meer, mooie tent super slechte service!!

Aan het begin super fijne communicatie, uitleg om de tent op de te zetten kon beter maar oke. We hebben de tent 3 maanden buiten laten staan, In juli opgezet en begin oktober wilde we hem gaan opruimen. De week voor we de tent wilde gaan opruimen zag ik ineens allemaal zwarte vlekken op het doek zittten. Waarna ik direct contact heb opgenomen met Canvascamp. Ze vertelde mij dat ik het doek kon proberen schoon te maken met azijn en water. Zo gezegd zo gedaan. Helaas 0 resultaat. Weer gebeld, dat ik het gek vind dat een nieuwe tent na 3 maanden al zo vol zit met schimmel, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Ze vertelde mij dat het een katoenen tent is en het normaal is dat dit kan gebeuren en dat ik hem moet onderhouden. Oke prima, maar waarom zit er dan NIETS bij de levering aan informatie hoe je de tent mooi kan houden en wat je moet kopen om de tent te onderhouden. Ze vertelde mij dat ik voor 20 euro dus schoonmaak spullen moet gaan kopen en dat ik de tent opnieuw moet gaan inpregneren. Ik vind de service na een klacht echt uitermate slecht. Het enige wat ze aan compensatie wilde geven is de verzendkosten gratis. Terwijl ze claimen dat er uitleg over onderhoud in de mail bij de bestelling was mee gestuurd. Wij hebben niets gekregen! Ze claimen een tent die het hele jaar buiten kan staan, echter is dit dus echt niet het geval.

De tent zelf is prachtig en ben ik super blij mee.. als ik niet zo slecht was behandeld dan hadden we er zeker nog een paar besteld. Helaas ga ik met zon associale klantenservice geen zaken meer doen.

27 maart 2023

Hi Juliette,

We hebben je review eens samen bekeken en vinden je reactie een beetje jammer.

Op het moment van je eerste mail (met de foto's waarop in zeer kleine mate zwarte stipjes te zien zijn) was je er heel erg op tijd bij.

M'n collega's bij Customer Service hebben je toen alle tips en tricks meegegeven voor een herbehandeling van het katoenen doek.
Met enkele sprays van onze MSR verdwijnen de zwarte vlekjes binnen 15 minuten na aanbrengen.

Als de tent voortdurend opstaat zal de waterdichte coating na enige tijd nu eenmaal vervliegen.
Bij CanvasCamp hanteren we de regel dat een tent die 3 - 4 maanden heeft opgestaan (afhankelijk van de periode en diens weersomstandigheden) in de meeste gevallen nood heeft aan een herbehandeling.

Team CanvasCamp

Mocht je een auto 3 maanden laten staan op dezelfde plek in de tuin, zonder onderhoud of behandeling, zou die er ook niet fraai meer uitzien.
Alles heeft uiteindelijk de nodige zorg nodig, zeker natuurlijke stoffen zoals katoen.

Prijs-kwaliteit top net wat ik nodig…

Prijs-kwaliteit top net wat ik nodig had om mijn Patent winterproef te maken.
Met dank aan de vriendelijke bediening.
Groetjes Noël

19 maart 2023

Hi Noël,

Bedankt voor de fijne review!
Altijd leuk om te horen dat de bediening zo goed verloopt!

450 protech

Tent kwam goed verpakt en compleet binnen, na de eerste keer opzetten kan ik niet anders dan heel erg blij zijn met mijn protech 450!
Klanten service reageert snel ! Maak je niet vaak mee. Dus ja top bedrijf top tenten ! Dank

31 maart 2023

Hi!
Bedankt voor de ongelooflijk fijne review! Het is heel fijn om te horen dat je niet alleen blij bent met de 450 ProTech (top tentje inderdaad), maar ook nog eens met onze service.

Zo'n reviews maken onze dag.

Thanks!

Kwaliteit tent

Snelle levering. Goede klantenservice die vragen aan de telefoon beantwoord.
Kwalitatief goede tent.

15 maart 2023

Antwoord van CanvasCamp

Goed om te horen dat we aan de 'Grote 3' voldoen ;)
Bedankt voor de fijne review, het verveelt nooit om zulke zaken te mogen lezen! Veel plezier met de 450 ProTech.

Stipte en snelle levering

Stipte en snelle levering. Dankjulliewel!

12 maart 2023

Antwoord van CanvasCamp

Blij dat de levering zo vlot verlopen is! Daar gaan we voor.

Snel en keurig afgeleverd

Snel en keurig afgeleverd. Voor ons helaas niet alles in één keer, waarbij een back-order nog niet mogelijk bleek. Wellicht bij hun volgende web-software-pakket.
Nette reëele mensen, wens ze ook veel succesen verder. geleverde producten gaan we binnenkort testen en uitproberen. hebben er alle vertrouwen in.

20 februari 2023

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor de zeer fijne review! Het doet deugd om zoiets te mogen lezen.
We kunnen zelf al bijna niet wachten tot dat je onze tent kan uittesten!
Veel plezier ermee.
Team CanvasCamp

Veel info op website en bij vragen snelle antwoord

Na toch wat vragen te hebben en die werden gelijk beantwoord. Dus meteen kunnen bestellen en snelle levering.

18 maart 2023

Antwoord van CanvasCamp

Blij dat we je zo snel hebben kunnen verder helpen!
Bedankt voor je tijd en leuke feedback.

Sibley Bell 500

Na 5 jaar nog steeds blij met deze mooie tent.

1 maart 2023

Antwoord van CanvasCamp

5 jaar! oftewel 5 katoenen huwelijken later... geweldig dat jullie al zolang optrekken met de Sibley 500.
Team CanvasCamp!

Leer te luisteren

Tenten niets mis mee, maar het meedenken kun je vergeten .Jammer bij zo'n mooi product dat je dan niet de moeite neemt om naar je klant te luisteren maar met standaard teksten komt .

8 februari 2023

Hi,
Er was misschien sprake van een geval van wat miscommunicatie.
Maar we beperken de standaardteksten tot een uiterst minimum (enkel voor noodzakelijke berichtgeving geven we standaardteksten).

We willen je bedanken om je ervaring te delen, dat geeft ons input om het de volgende keer steeds beter te doen.

We hopen dat we je in de toekomst het tegendeel kunnen bewijzen.

Met vriendelijke groeten,

Snel geleverd

Snel geleverd, goede producten

24 februari 2023

Antwoord van CanvasCamp

Dat is hoe we het graag zien!
Thanks!
Team CanvasCamp

Canvascamp is een top bedrijf

Canvascamp is een top bedrijf! De communicatie en ondersteuning is een al top! Super vriendelijk en waar nodig krijg je de nodig ondersteuning + advies op maat. Ben je op zoek naar kwalitatieve tenten / tent benodigdheden dan ben je bij CanvasCamp bij de juiste adres!

22 februari 2023

Antwoord van CanvasCamp

Hi! Enorm bedankt dat je de tijd genomen hebt deze prachtige review te schrijven! Je bent geweldig!
Cheers!

Mijn eerste en enige Sibley

Mijn eerste en enige Sibley
Heb de tent nu een 10-tal jaren was aan de kust, binnenland en alpine gebied. Niets dan lof, stormvast, waterdicht, comfortabel zeker comfortabel om een storm uit te zitten voor een paar dagen.
Opgebouwd en afgebroken in gutsende regen, je kon je materiaal maximaal droog houden.

24 januari 2023

Antwoord van CanvasCamp

Met zulke reviews kunnen we niet anders dan lachend achter ons scherm zitten. Enorm bedankt om je geweldige ervaringen te delen! We hopen da de tent nog vaak het middelpunt is van de vakanties, ter land, aan de kust of de bergen in :)