Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plöts... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Box 24077, 104 50, Stockholm, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb och god service. Trevlig personal på verkstaden i Uppsala.

Antwoord van Carglass® Sverige
Trevligt bemötande, väl utfört arbete och service! Supernöjd!

Antwoord van Carglass® Sverige
Suveränt smidigt! Väldigt bra utfört arbete och trevligt bemötande!

Antwoord van Carglass® Sverige
Högsta kompetens/ yrkeskunnande med högsta vänlighet och kund bemötande

Lätt att boka tid.
Fick snabbt tid.
Arbetet tog kortare tid än vad som beskrevs på nätet.
Trevlig personal.
Snyggt o rent på firman.

Antwoord van Carglass® Sverige
Trevligt bemötande och snabb service.
Fick torkade på köpet när jag inte hade råd att köpa dom.

Antwoord van Carglass® Sverige
Väldigt hjälpsamma, trevligt bemötande och väl utfört arbete

Antwoord van Carglass® Sverige
Superbra lagning av framrutan, samt mycket trevligt bemötande i Stora Höga

Antwoord van Carglass® Sverige
Det var så smidigt att göra affär där. Fixat min bekymmer på en gång!👍👍👍👍👍

Antwoord van Carglass® Sverige
Mycket bra bemötande och det gick fortare än planerat. Och dom löste ett litet missförstånd på ett bra och schysst sätt.

Antwoord van Carglass® Sverige
Service och mottagande och resultat såklart.

Antwoord van Carglass® Sverige
Carglass försökte lura mig på pengar. Jag hade en bilförsäkring hos Sensor med en fast självrisk på 1500 kr. När du ringer till Sensor angående problem med glaset kopplas du automatiskt till Carglass. Carglass försökte övertyga mig om att jag skulle betala 40% av arbetskostnaden (som Evoli-kund). Undvik Carglass

Antwoord van Carglass® Sverige
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det igen. Kvaliteten i service, bemötande, kommunikation och genomförande är långt mycket bättre hos Carglass! Rekommenderas varmt!

Carglass Hallsberg.
Bemötande i världsklass.
Värt en omväg.

Antwoord van Carglass® Sverige
Fick ett bra bemötande och väldigt bra service gjorde min bil väldigt snabbt och kom tillbaka senare för fick stenskott efter 7mil tog dom in bilen direkt mycket snabbt och bra

Antwoord van Carglass® Sverige
Otroligt trevlig och hjälpsam kundtjänst och ett proffsigt och tryggt bemötande i verkstaden dessutom 👍🏼👍🏼

Antwoord van Carglass® Sverige
Snabbt och bra. Tack för att ni snyggade till klädseln på A- stolparna i samband med bytet av framrutan! Toppen service!

Antwoord van Carglass® Sverige
Perfekt och professionell lagning av ett stenskott. Trevlig och serviceinriktad personal.

Antwoord van Carglass® Sverige
Enkelt att boka online och få tid, bra utfört jobb, trevlig och kunnig personal.

Antwoord van Carglass® Sverige
Lees meer over geverifieerde reviews.