Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plöts... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoruitreparatie
  2. Autobedrijf/Garage

Geschreven door het bedrijf

Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Utmärkt!

Snabbt, smidigt och proffsigt fixat stenskott!

17 december 2024

Antwoord van Carglass® Sverige

Tack för din härliga recension! Vi är glada att höra att vi kunde fixa ditt stenskott snabbt, smidigt och proffsigt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen, och det känns extra bra att du upplevde det så!

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov!

Snabb

Snabb, lättillgänglig, bra boknigssystem, trevlig!

17 december 2024

Antwoord van Carglass® Sverige

Stort tack för din fina recension! Det är fantastiskt att höra att du uppskattade vår snabbhet, lättillgänglighet och bokningssystem. Och att du dessutom tyckte vi var trevliga gör oss extra glada!

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Välkommen tillbaka!

Perfekt helt enkely

Snyggt jobb
Trevlig personal
Höll utlovade tider

Antwoord van Carglass® Sverige

Tack för din härliga recension! Det gläder oss att höra att du uppskattade vårt arbete, vår personal och att vi levererade som utlovat. Din feedback betyder mycket för oss!

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkel bokning

Enkel bokning, proffesionella, allt fungerar väl

Antwoord van Carglass® Sverige

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att bokningen var smidig och att allt fungerade som det skulle. Vi strävar alltid efter att ge en professionell och enkel upplevelse för våra kunder, så det betyder mycket att du uppskattade det.

Välkommen tillbaka när du behöver oss igen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Åkte till er verkstad i Åkersberga på…

Åkte till er verkstad i Åkersberga på Drop in och en person satt och skrev på datorn, en satt och fikade och en stod bakom personen som skrev på datorn. Man bad mig vänta. Efter några minuter så frågade man om jag bokat till och jag hänvisade till drop in tid. En person följde mig då ut utan att ta med ficklampa då det var mörkt ute. Jag fick lysa med min mobil, där kunde personen i fråga inte se hur stor skadan var! Det var helt tomt i deras hall så jag kunde ha kört in och dom hade kunnat få kolla i ljuset, men man hänvisade mig till att boka en tid på nätet! Så jag fick åka hem utan att få hjälp med stenskottet.

Antwoord van Carglass® Sverige

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och att du inte fick den hjälp du förväntade dig. Det är absolut inte den service vi strävar efter att ge våra kunder, och vi beklagar att det inte fanns tillräcklig hjälp till hands för att undersöka skadan på din bil på plats.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att inte få hjälp direkt, särskilt när det fanns möjlighet att göra en bedömning i hallen. Vi kommer att titta på din feedback och se vad vi kan göra för att förbättra kundupplevelsen vid drop-in-besök.

Om du fortfarande behöver hjälp med stenskottet, vänligen tveka inte att kontakta oss så kan vi ordna ett nytt besök för dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt Smidigt Enkelt och lånebil så…

Snabbt Smidigt Enkelt och lånebil så blev det full pott!

Hej

Va kul att du blev så nöjd, med både utfört jobb & med lånebilen.
Varmt välkommen åter.

Riktigt bra service

Riktigt bra service.
Trevlig personal och utmärkt jobb.

Inte bästa stolarna för att sitta kvar och jobba men funkade.
De utförde jobbet snabbare än väntat så inga problem.

Hej Martin

Tack för dina 5 stjärnor, glada att du blev så nöjd.
Välkommen åter.

Carglass Piteå

Carglass Piteå. 10/10. Busenkelt att välja och boka tid, mycket trevligt bemötande, lånebilen redo och varm vid ankomst. Om behovet finns, återkommer mer än gärna!

Hej Jan

Tusen tack för ditt fina omdöme, glädjer oss att du blev så nöjd, välkommen åter om så skulle behövas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mitt skadeärenden behandlades och…

Mitt skadeärenden behandlades och åtgärdades snabbt och effektivt.

Hej

Underbart att höra, varmt välkommen tillbaka.

Snabb åtgärd med bra kvalitet

Snabb åtgärd med bra kvalitet

Hej Samir

Tack så mycket för dina ord & 5 stjärnor.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Utlovade Vindrutetorkare.

Utlovade Vindrutetorkare som behövdes byta fick jag ej, fanns inte att tillgå till min Mercedes Benz. Trots all TV-reklam! Kostade mig 960 kr! BjörnH

13 december 2024

Antwoord van Carglass® Sverige

Tack för att du hörde av dig och delade med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte fick de vindrutetorkare som du förväntade dig enligt vår TV-reklam. Vi förstår din frustration och vi arbetar alltid för att ha alla delar tillgängliga för våra kunder, men det kan ibland uppstå situationer där vissa delar inte finns i lager, särskilt för specifika bilmodeller.

Vi tar din feedback på allvar och kommer att undersöka vad som kan ha gått fel i detta fall. Om du har några fler frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss så vi kan hjälpa till att lösa detta på bästa sätt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så trevligt och fint bemötande

Så trevligt och fint bemötande. Lätt att boka och kort väntan på att få hjälp med skadan.

Hej Annika

Tack så jätte mycket för dina ord.
Varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The visit exceeded my expectations!

Plenty of times to choose from, easily accessible (Kungsängen), order and order in the premises, good coffee, nice and knowledgeable personal, smooth insurance handling, very professional results (stone chipping), wiper blades included. The overall experience exceeded my expectations! I understand that the team in Kungsängen has been named the best CARGLASS Site several years in a row…

13 december 2024

Antwoord van Carglass® Sverige

Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to hear that you had such a positive experience with us in Kungsängen. It’s wonderful to know that the booking process, coffee, and service from our knowledgeable team met your expectations—and that we were able to handle your insurance smoothly. We're especially happy to hear that you were satisfied with the professional results on your stone chipping and the added bonus of the wiper blades!

We’re proud of our team in Kungsängen, and it’s great to know their efforts have been recognized over the years. We look forward to welcoming you back whenever you need us!

Snabb service och trevlig personal

Snabb service och trevlig personal

Hej Ilkka

Tack för dina 5 stjärnor, det gör oss glada att du blev nöjd.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service, enkelt, trevlig personal

Bra service, trevlig personal, enkelt att boka. De skötte kontakt med försäkringsbolag.

Hej John

Tack, det gör oss glada att du blev så nöjd, varmt välkommen åter om så skulle behövas.

Kanonjobbb

Hej Jonny

Tackar så mycket för full pott, & välkommen åter.

Allt gick smidigt

Allt gick smidigt, bokning via hemsidan, besöket besöket i sig. Personalen var väldigt serviceminded.

6 december 2024

Hej Richard

Tusen Tack för ditt fina omdöme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jätte trevligt bemötande och super…

Jätte trevligt bemötande och super duktiga reperatörer

10 december 2024

Antwoord van Carglass® Sverige

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att du fick ett trevligt bemötande och att våra reparatörer gjorde ett bra jobb. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om du behöver oss!

Snabbt lagat

Snabbt lagat - bra bokning - trevlig personal - utmärkt resultat på lagningen

11 december 2024

Antwoord van Carglass® Sverige

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba lagningen, smidiga bokningen och vårt trevliga bemötande. Det känns bra att resultatet blev till belåtenhet! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.