Carpatree Reviews 226

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Kontakt z firmą przebiegł szybko, sprawnie i miło. Na moje wiadomości otrzymywałam konkretne odpowiedzi, a cała sprawa została rozwiązana z dużym zaangażowaniem i ż... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam spodnie dresowe, materiał spodni jest bardzo przyjemny w dotyku, ale niestety nie trafiłam z rozmiarem i muszę je zwrócić. Spóźniłam się z terminem zwrotu, jednak sklep okazał się bardzo pom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kolejne zamówienie z sukcesem! Świetna jakość produktów i kontakt z obsługą klienta. Ubrania mam od dobrych kilku lat i zawsze wybierając odzież na trening wracam. Sprawdzają się świetnie. Tym razem... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poza tym że leginsy w porządku o tyle bielizna „wyszczuplająca” to jakiś dramat. Zmierzyłam się zgodnie z tabelką i zamówiłam rozmiar który wg niej powinnam mieć… jakie było moje rozczarowanie gdy s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportkledingwinkel
  2. Fitnesswinkel

Geschreven door het bedrijf

Carpatree - fresh, top quality and professional sports apparel

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 36% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Uwielbiam produkty Carpatree

Uwielbiam produkty Carpatree , mam juz chyba z 6 setów , wszystkiego są bardzo wygodne i bardzo wysokiej jakości .
Gdybym tylko mogła kupiła bym wszystkie 😍😍

23 oktober 2023

Antwoord van Carpatree

Klaudia, 6 setów to już niezła kolekcja, ale jak zawsze nowości u nas nie brakuje😁 Dzięki za opinię!😍

Posiadam model Phase i Vibe

Posiadam model Phase i Vibe, legginsy są jak druga skóra, wyglądają cudnie i pięknie modelują sylwetkę. Po kilku miesiącach użytkowania modelu Vibe zrobiła się dziurka na szwie- odesłałam w ramach reklamacji a po kilku dniach otrzymałam nowy model oraz zwrot kosztów przesyłki. Bardzo polecam firmę! Super produkty i idealna obsługa klienta:)

18 oktober 2023

Antwoord van Carpatree

Natalia, bardzo nam miło! Dziękujemy za recenzję:)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bardzo kiepska jakość produktów przy…

Bardzo kiepska jakość produktów przy dość wysokich cenach. Legginsy Arcade po 2 miesiącach niezbyt intensywnego używania przetarły się w kroku. Dodatkowo materiał się zaciąga i kulkuje. W biustonoszu po kilku użyciach zaczęły puszczać szwy i wystawały nitki.

15 februari 2023

Antwoord van Carpatree

Kamila, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że produkty nie spełniły Twoich oczekiwań. Pamiętaj, że jeśli trafiłaś na wadliwą sztukę, zawsze możesz złożyć reklamację i po jej rozpatrzeniu niezwłocznie wyślemy do Ciebie nowy produkt na wymianę. Zachęcamy też do przejrzenia nowych kolekcji, bo z każdą kolejną staramy się tworzyć coraz lepsze produkty.

Genialne!

Genialne, wygodne, pięknie otulają ciało. To mój kolejny zakup.

24 september 2023

Katharina, dziękujemy za recenzję 😍

Kolekcja yasmine

Szybka przesyłka, towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem. Kolejny raz się nie zawiodłam.
Szczerze polecam zakupy w Carpatree.

3 oktober 2023

Antwoord van Carpatree

Anna, dziękujemy i polecamy się na przyszłość!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Carpatree go mistrzostwo w każdym…

Carpatree go mistrzostwo w każdym aspekcie, jakości materiałów i wykonania ubrań , świetny kontakt , szybka dostawa, pełen profesjonalizm!

19 september 2023

Antwoord van Carpatree

Kasia, piękna recenzja! Dziękujemy i cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów 🙌
pozdrawiamy gorąco, Carpatree team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ubrania są warte swojej ceny

Ubrania są warte swojej ceny. Świetna jakość i kroje. Szczerze polecam.

12 september 2023

Antwoord van Carpatree

Marta, dziękujemy! Będziemy robić co w naszej mocy, żeby nowe kolekcje były równie udane:)

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, wszystko w porządku. Ciuchy super ;)

17 augustus 2023

Antwoord van Carpatree

Ela, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie szybko dotarło - nasz magazyn robi wszystko, żeby Wasze paczki docierały najszybciej jak to możliwe.

Produkty świetnej jakości

Produkty świetnej jakości, nie prześwitują, ćwiczy się w nich bardzo komfortowo. Polecam.

23 augustus 2023

Antwoord van Carpatree

Moni, dziękujemy i zachęcamy do śledzenia nowych kolekcji!

W swojej kolekcji mam…

W swojej kolekcji mam już kilka zestawów z carpatree i na żadnym się nie zawiodłam, trzymają wszystko co trzeba, leza idealnie. Dla mnie jak druga skóra❤️

6 april 2023

Antwoord van Carpatree

Natalia, bardzo się cieszymy, że nasze produkty spełniają swoje zadanie. Dziękujemy za świetną opinię!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka wysyła i świetne produkty

14 augustus 2023

Antwoord van Carpatree

Julia, robimy co w naszej mocy, żeby utrzymać wysoki poziom naszych produktów i wysyłać je najszybciej jak to możliwe - dzięki za opinię!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mój ulubiony sklep z odzieżą sportową

Szybka realizacja, dobra obsługa klienta, ciekawe promocje. Produkty najwyższej jakości. Mój ulubiony sklep z odzieżą sportową!

8 augustus 2023

Antwoord van Carpatree

Julia, dziękujemy i polecamy się na przyszłość! ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo miła obsługa w szybki sposób…

Bardzo miła obsługa w szybki sposób dodzwoniłam się na infolinie gdzie zostały mi w rzetelny sposób wszystko wyjaśnione

31 juli 2023

Antwoord van Carpatree

Magdalena, dziękujemy! Przekazaliśmy Twoją opinię bo działu obsługi klienta i cały zespół bardzo się ucieszył. Jesteśmy dla Was!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Spodnie wysoki stan z szeroka guma już…

Spodnie wysoki stan z szeroka guma już nie sa jakościowo tak dobre jak były kiedyś ( to druga moja para takiego samego modelu ) materiał jest dużo cieńszy . Niestety otrzymałam produkt zle zszyty,ponieważ nogawka caly czas się przekręca. Na zwrot za późno . Zamawiałam będąc na wakacjach , po dwóch tygodniach wróciłam , założyłam je na tyłek dopiero dziś czyli w sumie kilka tygodni od zamówienia i zauważyłam lewa nogawka caly czas się przekręca . Jakość mocno spadła , szkoda bo to nie małe pieniadze

1 augustus 2023

Antwoord van Carpatree

Ana, przykro nam że ostatnie zamówienie nie spełniło Twoich oczekiwań. Jeśli otrzymany produkt posiada wadę szwu, możesz go do nas oczywiście odesłać w formie reklamacji, nie jako zwrot. Po pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji wymienimy go na poprawnie wykonaną sztukę lub zwrócimy Ci koszty. Zamówiony produkt możesz też wymienić na model z innej kolekcji. Każda z kolekcji naszych legginsów różni się kompresyjnością, gramaturą i sposobem wykończenia materiału, żeby jak największa ilość klientek mogła dobrać coś do swoich preferencji. Zachęcamy więc do wypróbowania innych modeli. Jeśli zależy Ci na grubości materiału, polecamy kolekcję Vibe, Arcade lub Rib z prążkowaną strukturą materiału.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To już moja 5 para leginsów na…

To już moja 5 para leginsów na ćwiczenia i na codzień są świetne bardzo dobra jakość dopracowane pod każdym względem poprostu druga skóra bardzo polecam

20 juli 2023

Antwoord van Carpatree

Marzena, dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję, że nasze kolejne produkty spodobają Ci się jeszcze bardziej!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem zaskoczona bardzo dobra jakością…

Jestem zaskoczona bardzo dobra jakością ubrań !!! Najlepsze jakie do tej pory miałam a wiele firm już przetestowałam. Piękne , miłe w dotyku , nie prześwitujące i świetnie dopasowują się do ciała ! Bardzo polecam !!

31 juli 2023

Antwoord van Carpatree

Dominika, dzięki za super recenzję. Polecamy się na przyszłość!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Carpatree robi moje ulubione leginsy…

Carpatree robi moje ulubione leginsy Libra. Są trwałe, nic się z nimi nie dzieje mimo ciągłego prania i intensywnego użytkowania. Trenuje w nich crossfit więc muszą dobrze leżeć, nie opadać, generalnie mam nie musieć o nich myśleć w czasie treningu i tak jest. Mam ich już chyba z 6 par bo nie zawsze nadążam z praniem. Super że mają duże kieszenie. Kompresja jest w sam raz i super że są też w większych rozmiarach. W zasadzie mam je w rozmiarze L, XL i XXL. We wszystkie wchodzę, najwygodniej mi się ćwiczy w XL a spaceruje w XXL. Ostatnio kupiłam też wersję ciepłą ale będę ich używać dopiero na jesienne spacery. Ogólnie bardzo polecam.

1 juli 2023

Antwoord van Carpatree

Wow! Takie opinie dają nam ogromną satysfakcję i jeszcze bardziej motywują nas do rozwijania Carpatree! Dziękujemy!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.