Carpatree Reviews 226

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Kontakt z firmą przebiegł szybko, sprawnie i miło. Na moje wiadomości otrzymywałam konkretne odpowiedzi, a cała sprawa została rozwiązana z dużym zaangażowaniem i ż... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam spodnie dresowe, materiał spodni jest bardzo przyjemny w dotyku, ale niestety nie trafiłam z rozmiarem i muszę je zwrócić. Spóźniłam się z terminem zwrotu, jednak sklep okazał się bardzo pom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kolejne zamówienie z sukcesem! Świetna jakość produktów i kontakt z obsługą klienta. Ubrania mam od dobrych kilku lat i zawsze wybierając odzież na trening wracam. Sprawdzają się świetnie. Tym razem... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poza tym że leginsy w porządku o tyle bielizna „wyszczuplająca” to jakiś dramat. Zmierzyłam się zgodnie z tabelką i zamówiłam rozmiar który wg niej powinnam mieć… jakie było moje rozczarowanie gdy s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportkledingwinkel
  2. Fitnesswinkel

Geschreven door het bedrijf

Carpatree - fresh, top quality and professional sports apparel

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 36% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nie warte swojej ceny

Kiedyś produkty były naprawdę dobrej jakości i choć cena nie była mała to warto było wydać więcej na porządny strój do ćwiczeń na lata. Teraz niestety się to zmieniło i choć ceny poszły do góry, jakość bardzo się pogorszyła. Mój pierwszy komplet legginsów i topu z Allure jest świetny, porządny materiał, nic nie prześwituje, nie kulkuje się, świetnie trzyma w pasie 5/5, nastomiast nowsze kolekcje np. blaze to porażka. Po pierwszym założeniu zaczęły się kulkować, co za tak wysoką cenę jest niedopuszczalne. Kiedyś świetna marka, teraz niestety przereklamowana.

23 februari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Słabe wykonanie

Gatunkowo może nie są źle te ciuchy, ale nie wiem, kto im to szyję, zamowilam dwie pary spodni i w obu na jednej nogawce szew był pośrodku, a w drugiej normalnie. Za tą cenę baaaardzo słabo.

14 september 2023

model Rib

Posiadam 3 pary „Legginsy Rib” są świetne, bardzo ładne kolory, nic nie prześwituje, legginsy są wykonane z grubego materiału (czasami ubranie się w nie wymaga odrobiny wysiłku ;D), wysoki stan dobrze układa się na moim brzuchu. Praktykuję w nich jogę i czuję pełną swobodę ruchów. Jestem bardzo zadowolona.
Mam też dwa biustonosze bezszwowe Rib. Dobrze trzymają biust. Niestety mam problem z ramiączkami. Dobrałam odpowiedni rozmiar, ale ramiączka są jakieś za długie. Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tym, że ramiączko w staniku sportowym spada o.O Taka ciekawostka.
Dostawa bardzo sprawna i szybka. Wielki puls za biodegradowalne opakowania, w które zapakowane są produkty.
Ciekawa opcja „przedsprzedaży”. Długo czekałam na dostępność moich staników i prawie straciłam cierpliwość, kiedy po raz kolejny nie zdążyłam kupić (staniki na pniu się wyprzedawały), a tak kupiłam w przedsprzedaży i spokojnie czekałam na dostawę. Dobrze zakomunikowana opcja, gdyż termin realizacji w przypadku przedsprzedaży jest sporo wydłużony.

8 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka wysyłka,leginsy i biustonosz…

Szybka wysyłka,leginsy i biustonosz piękne,materiał świetny,kilka treningów za mną nic się z materiałem złego nie dzieje.Wygodne, biustonosz trzyma mój biust a leginsy dobrze trzymają się w pasie.trening w nich sama przyjemność

15 december 2023

Antwoord van Carpatree

Anita, dziękujemy i życzymy dużo treningowej motywacji:)

Zwroty nie działaj w Carpatree

Zwroty nie działaj w Carpatree. Od ponad 2 tyg. czekam na informacje w sprawie zwrotu. Na razie cisza - nie da się dodzwonić na infolinię, whatsapp nie jest obsługiwany, e-mail również.

21 december 2023

Antwoord van Carpatree

Monika, bardzo chcielibyśmy pomóc, jednak bez numeru zamówienia nie jesteśmy w stanie odnaleźć Twojej sprawy w Biurze Obsługi Klienta. Zwroty za zamówienia są zawsze realizowane niezwłocznie po przyjęciu zwróconych produktów w naszym magazynie. Nasza infolinia i WhatsApp działa w dni robocze od 7:00 do 17:00, jednak co roku w okresie świąteczno-noworocznym jest bardzo mocno obciążona. Na maile odpowiadamy zazwyczaj w ciągu maksymalnie 24 godzin, dlatego zawsze polecamy kontakt tą drogą. Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że uda się szybko rozwiązać Twoją sprawę!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mam 3 pary legginsów i lepszych jeszcze…

Mam 3 pary legginsów i lepszych jeszcze nie używałam!

12 december 2023

Antwoord van Carpatree

Dominika, dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że nasze produkty się sprawdzają!

Super jakość

Bardzo dobra jakosc ubrań i dobrze wyprofilowane.

29 november 2023

Antwoord van Carpatree

Adam, dziękujemy za opinię i polecamy zaglądać do nowych kolekcji.
pozdrawiamy, Carpatree

Wszystkie ubrania firmy Carpatree

Wszystkie ubrania firmy Carpatree, jakie dotychczas kupiłam, są naprawdę idealne! Świetna jakość, świetnie leżą, świetne wzory do wyboru, przyjemny materiał. :)
Do tej pory kupiłam wiele legginsów, staników sportowych, spodni dresowych, crop topów oraz bluzę tej marki. Polecam!! :)

5 december 2023

Antwoord van Carpatree

Justyna, super że do gustu przypadły Ci produkty z różnych kolekcji. 😍 Bardzo nas cieszą takie informacje!

Najlepsze leginsy jakie miałam

Najlepsze leginsy jakie miałam, jakość genialna ! I podkreślają przepięknie każdą figurę 🙂🤩🤩szczerze uwielbiam i zamawiam już od wielu lat

4 december 2023

Antwoord van Carpatree

Cudownie czytać takie opinie 😍 Dziękujemy!

Świetna jakość ubrań

Świetna jakość ubrań, dobre kroje. Jestem plus size, wybieram ubrania Carpatree do treningów tanecznych i sprawdzają się świetnie. Mam od Capratree kilka par leginsów, bluz, staniki. Moja ulubiona marka ubrań sportowych.

4 december 2023

Antwoord van Carpatree

Sylwia, z każdą nową kolekcją staramy się coraz lepiej dopasowywać do różnych sylwetek. Bardzo się cieszymy, że znalazłaś u nas produkty dla siebie!😊
pozdrawiamy, Carpatree

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Średnio zadowolona.

Legginsy dobrze modelują pośladki i nogi. Niestety guma w okolicy talii sprawia, że uwypukla się dolna cześć mojego brzucha. Pas modelujący powinien być nieco szerszy.

1 december 2023

Antwoord van Carpatree

Justyna, dziękujemy za opinię. Bardzo cenimy sobie konstruktywną krytykę. Polecamy spróbować innych naszych kolekcji ponieważ każda z nich cechuje się nieco inną kompresją pasa. Zdajemy sobie sprawę, że na każdej sylwetce nasze produkty leżą troszkę inaczej, dlatego nietrafiony zakup zawsze można u nas zwrócić do 30 dni bez podania przyczyny😊

zawsze świetna jakość

zawsze świetna jakość, szybka wysyłka i obsługa klienta na wysokim poziomie

1 oktober 2023

Antwoord van Carpatree

Martyna, dziękujemy, bardzo miło nam to czytać!
Pozdrawiamy, Carpatree team

Oszukiwanie klientów

Sklep oferuje towar, informując, że jest dostępny na stanie w magazynie. Po zakupie twierdzi, że zakupiono towar z przedsprzedaży i realizacja zamówienia potrwa do 28 dni. Zwykłe oszustwo.

23 november 2023

Antwoord van Carpatree

W naszym sklepie przy niektórych, najszybciej wyprzedających się produktach, udostępniamy możliwość zamówienia ich w przedsprzedaży. W takim wypadku zamiast przycisku "Dodaj do koszyka" pojawia się przycisk "Kup w przedsprzedaży", po którego kliknięciu produkt trafia do koszyka w takiej samej formie, jak produkty dostępne na stanie. Taka możliwość pozwala klientom zarezerwować produkt z nadchodzącej dostawy, z gwarancją ceny obowiązującej w danym dniu i z pierwszeństwem dostępności produktu z danej dostawy. Zamówienia preorderowe zazwyczaj są realizowane znacznie szybciej niż maksymalny termin 28 dni, jednak jeśli po takim zakupie chciałby Pan anulować zamówienie, ponieważ okres oczekiwania będzie dla Pana za długi, prosimy o kontakt z BOK - bez problemu anulujemy zamówienie i niezwłocznie zwrócimy wszystkie koszty.

Wszystko super

Wszystko super, jakoś świetna, idealnie się nosi. Dziękuję

17 november 2023

Antwoord van Carpatree

Agnieszka, dziękujemy za opinię!

Świetny zakup

Kolejny zakup i zaliczony do udanych :)
Świetne legginsy już testowane podczas biegania,materiał nie prześwituje,wysoki stan, pięknie leżą. Polecam 😊

20 november 2023

Antwoord van Carpatree

Iwona, cieszymy się, że kolejne nasze produkty przypadły Ci do gustu i dziękujemy za zaufanie:)

Zadowolona klientka

Szybka dostawa, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone. Jakość produktów bardzo wysoka. Jest to już moje kolejne zamówienie i nigdy się nie zawiodłam.
Polecam❤️

3 november 2023

Patrycja, super to słyszeć. Dziękujemy!😍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ubrania z carpatree są ładne

Ubrania z carpatree są ładne, wygodne i dobrej jakości ,nie tylko do ćwiczeń. Szybka realizacja zamówień, program punktowy i liczne promocje i rabaty.

24 oktober 2023

Antwoord van Carpatree

Magda, dziękujemy za opinię.

Uwielbiam Carpatree

Uwielbiam Carpatree! Ubrania z tego sklepu są ładne, a do tego wygodne. Ćwiczę siłowo, więc komfortowy strój jest dla mnie ważny. Strona oferuje duży wybór modeli, zatem każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam!

14 oktober 2023

Antwoord van Carpatree

Jolanta, cieszymy się, że lubisz nasze produkty i dziękujemy za pozytywną opinię!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.