Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Kontakt z firmą przebiegł szybko, sprawnie i miło. Na moje wiadomości otrzymywałam konkretne odpowiedzi, a cała sprawa została rozwiązana z dużym zaangażowaniem i ż... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Zamówiłam spodnie dresowe, materiał spodni jest bardzo przyjemny w dotyku, ale niestety nie trafiłam z rozmiarem i muszę je zwrócić. Spóźniłam się z terminem zwrotu, jednak sklep okazał się bardzo pom... Toon meer
Kolejne zamówienie z sukcesem! Świetna jakość produktów i kontakt z obsługą klienta. Ubrania mam od dobrych kilku lat i zawsze wybierając odzież na trening wracam. Sprawdzają się świetnie. Tym razem... Toon meer
Poza tym że leginsy w porządku o tyle bielizna „wyszczuplająca” to jakiś dramat. Zmierzyłam się zgodnie z tabelką i zamówiłam rozmiar który wg niej powinnam mieć… jakie było moje rozczarowanie gdy s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Carpatree - fresh, top quality and professional sports apparel
Contactgegevens
Karpacka 24, 43-300, Bielsko-Biała, Polen
- +48883392182
- info@carpatree.com
- carpatree.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 36% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Nie warte swojej ceny
Kiedyś produkty były naprawdę dobrej jakości i choć cena nie była mała to warto było wydać więcej na porządny strój do ćwiczeń na lata. Teraz niestety się to zmieniło i choć ceny poszły do góry, jakość bardzo się pogorszyła. Mój pierwszy komplet legginsów i topu z Allure jest świetny, porządny materiał, nic nie prześwituje, nie kulkuje się, świetnie trzyma w pasie 5/5, nastomiast nowsze kolekcje np. blaze to porażka. Po pierwszym założeniu zaczęły się kulkować, co za tak wysoką cenę jest niedopuszczalne. Kiedyś świetna marka, teraz niestety przereklamowana.
Mega wygodne nie krępujące .
Mega wygodne nie krępujące .. Gruby materiał serdecznie polecam.
Słabe wykonanie
Gatunkowo może nie są źle te ciuchy, ale nie wiem, kto im to szyję, zamowilam dwie pary spodni i w obu na jednej nogawce szew był pośrodku, a w drugiej normalnie. Za tą cenę baaaardzo słabo.
Polecam! Rzetelna firma!
Bardzo dobrej jakości rzeczy sportowe. Dodatkowo sprawna realizacja zamówień. Już kilka razy zamawiałam i zawsze bez problemów 🤩
model Rib
Posiadam 3 pary „Legginsy Rib” są świetne, bardzo ładne kolory, nic nie prześwituje, legginsy są wykonane z grubego materiału (czasami ubranie się w nie wymaga odrobiny wysiłku ;D), wysoki stan dobrze układa się na moim brzuchu. Praktykuję w nich jogę i czuję pełną swobodę ruchów. Jestem bardzo zadowolona.
Mam też dwa biustonosze bezszwowe Rib. Dobrze trzymają biust. Niestety mam problem z ramiączkami. Dobrałam odpowiedni rozmiar, ale ramiączka są jakieś za długie. Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tym, że ramiączko w staniku sportowym spada o.O Taka ciekawostka.
Dostawa bardzo sprawna i szybka. Wielki puls za biodegradowalne opakowania, w które zapakowane są produkty.
Ciekawa opcja „przedsprzedaży”. Długo czekałam na dostępność moich staników i prawie straciłam cierpliwość, kiedy po raz kolejny nie zdążyłam kupić (staniki na pniu się wyprzedawały), a tak kupiłam w przedsprzedaży i spokojnie czekałam na dostawę. Dobrze zakomunikowana opcja, gdyż termin realizacji w przypadku przedsprzedaży jest sporo wydłużony.
Szybka wysyłka,leginsy i biustonosz…
Szybka wysyłka,leginsy i biustonosz piękne,materiał świetny,kilka treningów za mną nic się z materiałem złego nie dzieje.Wygodne, biustonosz trzyma mój biust a leginsy dobrze trzymają się w pasie.trening w nich sama przyjemność

Zwroty nie działaj w Carpatree
Zwroty nie działaj w Carpatree. Od ponad 2 tyg. czekam na informacje w sprawie zwrotu. Na razie cisza - nie da się dodzwonić na infolinię, whatsapp nie jest obsługiwany, e-mail również.

Antwoord van Carpatree
Mam 3 pary legginsów i lepszych jeszcze…
Mam 3 pary legginsów i lepszych jeszcze nie używałam!

Super jakość
Bardzo dobra jakosc ubrań i dobrze wyprofilowane.

Wszystkie ubrania firmy Carpatree
Wszystkie ubrania firmy Carpatree, jakie dotychczas kupiłam, są naprawdę idealne! Świetna jakość, świetnie leżą, świetne wzory do wyboru, przyjemny materiał. :)
Do tej pory kupiłam wiele legginsów, staników sportowych, spodni dresowych, crop topów oraz bluzę tej marki. Polecam!! :)

Najlepsze leginsy jakie miałam
Najlepsze leginsy jakie miałam, jakość genialna ! I podkreślają przepięknie każdą figurę 🙂🤩🤩szczerze uwielbiam i zamawiam już od wielu lat

Świetna jakość ubrań
Świetna jakość ubrań, dobre kroje. Jestem plus size, wybieram ubrania Carpatree do treningów tanecznych i sprawdzają się świetnie. Mam od Capratree kilka par leginsów, bluz, staniki. Moja ulubiona marka ubrań sportowych.

Średnio zadowolona.
Legginsy dobrze modelują pośladki i nogi. Niestety guma w okolicy talii sprawia, że uwypukla się dolna cześć mojego brzucha. Pas modelujący powinien być nieco szerszy.

zawsze świetna jakość
zawsze świetna jakość, szybka wysyłka i obsługa klienta na wysokim poziomie

Oszukiwanie klientów
Sklep oferuje towar, informując, że jest dostępny na stanie w magazynie. Po zakupie twierdzi, że zakupiono towar z przedsprzedaży i realizacja zamówienia potrwa do 28 dni. Zwykłe oszustwo.

Wszystko super
Wszystko super, jakoś świetna, idealnie się nosi. Dziękuję

Świetny zakup
Kolejny zakup i zaliczony do udanych :)
Świetne legginsy już testowane podczas biegania,materiał nie prześwituje,wysoki stan, pięknie leżą. Polecam 😊

Zadowolona klientka
Szybka dostawa, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone. Jakość produktów bardzo wysoka. Jest to już moje kolejne zamówienie i nigdy się nie zawiodłam.
Polecam❤️

Antwoord van Carpatree
Ubrania z carpatree są ładne
Ubrania z carpatree są ładne, wygodne i dobrej jakości ,nie tylko do ćwiczeń. Szybka realizacja zamówień, program punktowy i liczne promocje i rabaty.

Uwielbiam Carpatree
Uwielbiam Carpatree! Ubrania z tego sklepu są ładne, a do tego wygodne. Ćwiczę siłowo, więc komfortowy strój jest dla mnie ważny. Strona oferuje duży wybór modeli, zatem każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.