Ik heb al een paar keer een hoesje gehaald bij casetify. En geen ander hoesje tipt aan deze. Door mn beperking ben ik nogal klunzig zo nu en dan. Het hoesje van casetify heeft mn telefoon meerde... Toon meer
Als je van je telefoon houd is dit wel een aanrader. je hebt allerlei verschillende soorten maten stoffen en zelfs eigen creaties. Ben zelf iemand voor een meer simpel hoesje dus heb een transparante... Toon meer
Voor een paar maanden genoten van een mooi en stevig hoesje, maar al snel blakerden de patronen van de achterkant en kreeg het veel krassen. Vervolgens liet de rand los en is uiteindelijk het hoesje... Toon meer
De knop van het hoesje functioneerde niet meer naar behoren. Aankoop boven de €100,-. Iets meer dan 7 maanden geleden. Niet de kwaliteit die ik verwacht voor dit geld. Na contact met de klantenservi... Toon meer
Founded in 2011, we first featured custom phone cases by using Instagram photos. We have later expanded to selling accessories with different designs. Since then, CASETiFY has grown into one of the three biggest accessory brands in the world. We have collaborated with multiple brands such as Disney, Star Wars™, Harry Potter™, DHL, Blanc & Eclare, Pokémon, Vetements, and Saint Laurent for phone case collections.
Verenigde Staten
- hello@casetify.com
- casetify.com
Vraagt klanten om een review
amazing UX/UI
Top product!!
Ik heb ze vandaag mijn bestelling binnen gekregen! Fantastische hoesjes! Ze voelen stevig aan, levering ging wel snel!
Goeie Hoesjes te bestellen alleen een vraag
Ik ga een hoesje bestellen voor mijn verjaardag zelf gecustomized. Heel leuk dat je dat kan doen.Wat ik alleen wou weten is, waarom anderen de vakjes van hun fotos kunnen vergroten. Maar dat nu niet kan want je moet de aantal vakjes uitkiezen. Ik zou dit graag willen horen. Fijne dag
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Slechte kwaliteit, geen consumentenbescherming.
Ik heb twee hoesjes besteld hier; waar ik meer dan €100 voor heb betaald. Voor deze prijs mag je toch wel een bepaald niveau van kwaliteit verwachten. Helaas. 11 maanden later zijn ze nota bene allebei stuk. Ik heb hoesjes van €5 die langer mee gaan. Doe maar niet bestellen hier. Klantenservice is ruk en je geniet niet van de Europese consumentenbescherming.

Antwoord van CASETiFY
Nog steeds me hoesje niet binnen het is…
Nog steeds me hoesje niet binnen het is nu al 6 weken veder en heb al weer interessen in een ander hoesje maar wil hem niet bestelen aangezien me hoesje nog niet binnen is
Baal hier heel erg van want bij sommige is het wel aangekomen en dan denk ik zo van ja ik wil ook heel graag me hoesje want het koste een hoop geld ik baal hier heel erg van mijn order nummer is 10335762

Antwoord van CASETiFY
Leuk bedrijf nog onzekerheden hier en daar
Ik had een interessante ervaring met Casetify. Ik had eerst een gepersonaliseerd hoesje voor mezelf besteld, die kwam na 3 weken zoals aangeven aan bij mijn brievenbus.
Ik besloot kort daarna nog een hoesje te bestellen voor mijn moeder, maar naar een maand was hij er nog steeds niet. Toen ik contact met ze nam werd er mij verteld dat het bij een ophaalpunt zat, na meerder punten bezocht te hebben bleek hij er niet te zijn. Nadat ik weer contact had opgenomen werd er een nieuwe gestuurd. Die duurde ook heel verdacht lang, maar uiteindelijk kreeg ik een mail dat het bij een ophaalpunt was beland.
Kortom, leuke site met leuke producten en goeie service. Het is alleen onzeker en onduidelijk als het gaat om de reis van het product zelf.
Estland!!!!
Ik bestelde 11 april een hoesje en het hoorde 28 april tot 2 mei te komen. 26 april was hij in Nederland aangekomen maar vandaag is hij opeens in Estland(Estonia ). Ik heb ze een mail gestuurd ik weet echt niet wat ik moet doen ik hoop dat het opgelost wordt want ik verheugde me op de hoesje.
mijn ordernummer is 10361222
Update: ze zeggen dat er een mail naar me gestuurd is maar die mail heeft me helemaal niet geholpen en mijn bestelling is nog steeds in Estland!

Antwoord van CASETiFY
Bestel hier als je lang wil wachten
3 weken na het bestellen werd mijn item pas verzonden. Toevalligerwijs werd het pas verzonden (op 26 februari) nadat ik navraag ging doen.
Het was geen custom item. Wel eentje uit de Co-lab serie. Bij het bestellen was de verwachte leveringsdatum 22-28 februari.
Uiteindelijk ontvangen op 21 maart. Een maand later dan de prognose.
Customer service geeft geen concrete antwoorden op vragen wanneer items worden verzonden. Je wordt afgescheept met een trackingnummer en het verzoek om weer contact op te nemen als de tracking na 2 weken nog geen updates heeft gehad.
Ik zou er niet meer bestellen. De prijzen zijn vrij hoog voor wat je krijgt en dat wordt niet goed gemaakt met een goede service.
Bestelling nog niet geleverd. Geen reactie klantenservice.
Op 7 Januari een bestelling geplaatst die volgens de DHL order tracking op 24 Januari aankwam in Nederland. De dagen erna geen pakketje ontvangen. Toen zag ik dat het pakket sinds 26 Januari een transit facility in Estland heeft verlaten?! Sindsdien geen updates meer en het is nu inmiddels 2 Februari. Heb CASETiFY ook al gemaild maar krijg geen reactie. Heel erg jammer…
Update 4 Februari: Gelukkig is de bestelling vandaag bezorgd en alles goed opgelost.

belasting
moet je invoerrechten/belasting betalen bij postNL wanneer je een hoes bestelt? Aangezien het product buiten de EU vandaan komt
perfect!
mooi product, eerlijke prijs, perfecte levering, prima op tijd binnen een aanvaardbaar tijdsraam, oog voor het milieu, ... Zeer tevreden in alle aspecten.
Betaalbare, degelijke hoesjes
Dit zijn heel goede en degelijke hoesjes! Ze hebben leuke patronen en je kan ze zelf ontwerpen met foto’s!! Volledig schokwerend waardoor je telefoon, airpods etc niet stuk gaan als je ze laat vallen! Super handig dus!! Ik heb mijn hoesje nu al meer als een jaar en er is nog steeds niets aan! Niet aan het hoesje of aan mij telefoon. Echte aanrader dus!
Erg slechte service
Erg slechte service je besteld een hoesje betaald voor snellere levering vervolgens krijg je geen enkele update over je bestelling je neemt contact op met de support die je vervolgens een link naar de dhl website stuurt zonder enige informatie waar je dus niks mee kan, daarnaast word er ook niet meer gereageerd door support maar reageren ze wel op tweets (twitter)👎🏼👎🏼

Good service 👍🏻