Ik heb al een paar keer een hoesje gehaald bij casetify. En geen ander hoesje tipt aan deze. Door mn beperking ben ik nogal klunzig zo nu en dan. Het hoesje van casetify heeft mn telefoon meerde... Toon meer
Als je van je telefoon houd is dit wel een aanrader. je hebt allerlei verschillende soorten maten stoffen en zelfs eigen creaties. Ben zelf iemand voor een meer simpel hoesje dus heb een transparante... Toon meer
Voor een paar maanden genoten van een mooi en stevig hoesje, maar al snel blakerden de patronen van de achterkant en kreeg het veel krassen. Vervolgens liet de rand los en is uiteindelijk het hoesje... Toon meer
De knop van het hoesje functioneerde niet meer naar behoren. Aankoop boven de €100,-. Iets meer dan 7 maanden geleden. Niet de kwaliteit die ik verwacht voor dit geld. Na contact met de klantenservi... Toon meer
Founded in 2011, we first featured custom phone cases by using Instagram photos. We have later expanded to selling accessories with different designs. Since then, CASETiFY has grown into one of the three biggest accessory brands in the world. We have collaborated with multiple brands such as Disney, Star Wars™, Harry Potter™, DHL, Blanc & Eclare, Pokémon, Vetements, and Saint Laurent for phone case collections.
Verenigde Staten
- hello@casetify.com
- casetify.com
Vraagt klanten om een review
Krassen op hoesje
Ik bestelde een hoesje met bestelnummer 6048371 waar ik een lange tijd op moest wachten, maar het was nog net binnen het levertermijn geleverd dus oké. Het hoesje koste mij €60. Het ziet er mooi uit en heel stevig maar er stonden echter al krassen op de achterkant na één dag terwijl ik heel voorzichtig omga met mijn telefoon en hem zeker ook niet gebruik op een manier waardoor er krassen op zouden komen. Ik vind dit zeer vreemd en enorm zonde, er blijven ook maar krassen bijkomen waardoor het hoesje er waarschijnlijk binnenkort helemaal niet meer mooi zal uitzien. Ik ben teleurgesteld omdat dit een dure aankoop was en ik betere bescherming/kwaliteit had verwacht, niet enkel voor mijn telefoon maar ook van het hoesje zelf.

Antwoord van CASETiFY
Pakketje terug naar Duitsland?
Hallo,
Ik heb 31 Janauri een hoesje besteld bij casetify. Op 8 Februari kwam die in Nederland aan maar nu krijg ik een berichtje dat hij gister naar het wearhuis naar Duitsland is gegaan. Er staat dat ze geprobeerd hebben om het te leveren maar we waren gewoon de hele tijd thuis.
Bestel nummer: #5667193
Het is helemaal opgelost gelukkig!

Worst service ever
Worst service ever, still waiting for my order to arrive.

Super!
Op 11 januari een hoesje besteld dat op de uiterste leverdatum (1 februari) nog niet geleverd was. Klantenservice gecontacteerd die me via expresslevering een nieuw hadden gestuurd en drie dagen later had ik het hoesje al in huis. Super klantenservice en een mooi, stevig hoesje ontvangen met antibacteriële doekjes erbij. Echt een aanrader!!
Teleurgesteld
Hooi,
Ik heb 28 november twee hoesjes bij Casetify besteld, maar ze zijn nooit binnen gekomen!! Na een mail te sturen om te vragen waar mijn hoesjes bleven heb ik nooit meer een reactie gekregen. De hele tijd krijg je de reactie van "neem contact met ons op" maar dan reageren ze niet meer!! Ik vind dit een slechte service en had zeker beter verwacht. IK BEN TELEURGESTELD.........

Nog niet geleverd
Ik heb een hoesje besteld in oktober 2020 het is nu 8 januari 2020 en m’n hoesje is nog niet binnen, ik had wel een mail gekregen dat mijn hoesje 23-29 december aan zou komen, maar mijn hoesje is niet aangekomen.
Ik heb ze gemaild en ze hebben het goed opgelost!

Hoesjes té goed?
De hoesjes zijn erg mooi en goed. Ik durf m'n telefoon weer te laten vallen. Maar... de hoesjes zijn misschien té goed. Ik moest met een lepel m'n telefoon loswrikken. Dat is wel wat jammer.

Antwoord van CASETiFY
Bestel hier NOOIT wat!!!!
Bestel hier NOOIT wat? Ik heb in Oktober een iphone hoesjes besteld ( wat trouwens een kadootje was) en het is nu 21 februari. Ik heb nog niks ontvangen. En ik heb al meerdere keren gevraagd om mijn geld terug te krijgen. En ik krijg geen contact meer met ze. Dus ik raad je aan, om hier NOOIT wat tebestellen . Het zijn OPLICHTERS!!!!!