Den vildeste rengøring af min bil. Havde ikke troet at en bil som var såå beskidt, kunne blive som ny igen😄 tusind tusind tak for det kæmpe store stykke arbejde I har lagt i min bil. Kan kun anbefal... Toon meer
Central CarWash ApS
Lees wat reviewers zeggen
FANTASTISK Arbejde... Jeg er sjældent støt på så servicemindede, og kompetente mennesker. Jeg blev mødt med et smil og vi gennemgik sammen min bil før rengøringen og talte om mine forventninger... Toon meer
Har været kunde i flere år og er super tilfreds. Dejligt at sætte sig ind i en ren bil, der skinner både indvendigt og udvendigt😄 Mens bilen rengøres, af de altid smilende og venlige medarbejdere, ny... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Noget af det bedste jeg har gjort for min bil. -fantastisk service -nærmest som da bilen var ny -glade, og servicemindede ansatte Ønsker dem alt mulig held og lykke med deres fremtidsplaner o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Central CarWash levere rene biler til markeds bedste priser. Vi tilbyder bilvask på abonnement. For et fast lavt beløb pr. mdr. kan du få vasket din bil så ofte du ønsker dette.
Contactgegevens
K. Christensens Vej 2D, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- Kontakt@centralcarwash.dk
- centralcarwash.dk
Det bedste du kan gøre for din bil!
Ingen tvivl om at købe abonnement hos dem er det bedste jeg har gjort for min bil! Den står som helt ny hver gang jeg kommer og henter den. Og derudover får man fantastisk service og behandling derude. Og kan på ingen måder svare sig at købe bilvask hver uge, hvor du risikererer vaskeridser og andre ødelagte dele

Byens bedste bilvask
Byens bedste bilvask! Søde og kompetente ansatte, som får din bil til at se ny ud igen! :) Aldrig mere maskinvask igen

Super flot arbejde
Super flot arbejde
Dygtige
Billigt
Professionelt

Fantastisk vaskehal!
Jeg har nu to gange fået vasket min bil hos central carwash. Fantastisk arbejde og virkelig god service! Jeg havde ydermere nogle spørgsmål ang. deres abonnement, som de besvarede indenfor 10 min. på facebook. Kan kun varmt anbefale denne vaskehal!

Antwoord van Central CarWash ApS
Jeg har lige tegnet abonnement ved dem…
Jeg har lige tegnet abonnement ved dem og kan kun anbefale det! Min bil står nu efter første vask ved dem super flot! Hverken en vaskehal eller mig selv kan gøre bilen så ren og flot som dem. 5 ud 5 stjerner herfta

Elsker en ren bil
Elsker en ren bil
Den fantastiske vejr har fyldt vores bil med insekter og skidt, der er umuligt at få af. Hverken i vaskehal eller ved håndkraft derhjemme. Så vi prøvede central carwash, og sikken en pragtfuld oplevelse. Bilen var som ny både udvendig og så tilbød de, at jeg som abonnent kunne komme lige så tit jeg har lyst og få det gjort igen.
Genialt.
Jeg er nu en meget tilfreds abonnent, og min bil er altid ren nu, fordi det er så nemt at smutte forbi.

Antwoord van Central CarWash ApS
Genialt koncept og super service :-)
Det er fantastisk at få bilen håndvasket og renset både indvendig og udvendig via et abonnement til kun 349 kroner pr. måned, og opleve følelsen af ny bll igen og igen! Et genialt koncept og en super god service - jeg kan klart anbefale Central Car Wash.

Antwoord van Central CarWash ApS
Bilen bliver vasket og pleje
Bilen bliver vasket og pleje. De gør de i hånden hver gang. Gode til at fortælle hvad der evt. Vil være godt at få kigget på løbende. Varmeste anbefalinger herfra. Super god service.

Antwoord van Central CarWash ApS
Bil- og kundepleje i verdensklasse
Bil- og kundepleje i verdensklasse, kan kun varmt anbefales.
Fik sæderens og sæderne var som ny at se på, plus rengøringen af kabinen efter sæderens bare var som at få en ny bil igen.

Super fin service
Super fin service
De gør det rigtig godt og så får man kaffe i sofaen mens man venter :-)

Antwoord van Central CarWash ApS
Super god service og san for detaljer
Super god service og san for detaljer. Tak for en god behandling..

Alletiders sted
Alletiders sted! Fik rengjort min bil hos dem uden først at bestille tid på forhånd. Flot arbejd og en ren bil ud og indvendigt til en fornuftig pris.

Som at få en ny bil...
Jeg afleverede bilen om morgenen, og hentede den om eftermiddagen. Bilen var helt ren, både indvendig og udvendig. Det føltes som at sætte sig i en ny bil. Jeg vil klart anbefale andre, at få deres bil vasket og poleret hos Central Carwash, og jeg kommer også igen selv.

Perfekt service
Perfekt service, min bil er som ny når jeg henter den - har fået den ordnet der flere gange, og kommer bestemt igen!

Antwoord van Central CarWash ApS
Jeg har haft min passat til sæderens i …
Jeg har haft min passat til sæderens i forbindelse med dårlig lugt og er super tilfreds med resultatet, lugten og pletterne er væk.

Antwoord van Central CarWash ApS
Som at få en ny bil igen
Jeg har afleveret en møgbeskidt bil til vask - inklusive en større insektkirkegård udvendigt og rester af børnenes måltider indvendigt. Læg dertil fedtede spejle, en halv sandstrand og diverse tingeltangel i handskerummet.
Jeg fik en skinnende ren bil tilbage - rene måtter, rene sæder, blanke spejle og rene ruder. Ungernes efterladenskaber var væk og tingeltangel var pænt samlet og lagt i bagagerum. Alle spor efter insektmord var forsvundet.
Bilen var næsten som ny.
Central Carwash får min uforbeholdne anbefaling.

Antwoord van Central CarWash ApS
Næsten som ny igen! - Fjernede umulige pletter indvendigt.
Havde mine forældres bil til vask hos Central Car wash efter lån, hvor den fik 'hele turen'. Super god service og bilen blev så fin. Det er en gammel peugeot 407 som er ret slidt, men det lykkedes for dem at fjerne en masse pletter indvendig, som jeg troede var umuligt. Den var jo næsten som helt ny igen :-)
Kan varmt anbefale dette sted..

Antwoord van Central CarWash ApS
Har fået min bil gjort ren her næsten …
Har fået min bil gjort ren her næsten én gang om ugen. De er så søde og rengøringen er helt i top..
Kan varmt anbefale central carwash.

Antwoord van Central CarWash ApS
Jeg havde lejet en bil igennem GoMore
Jeg havde lejet en bil igennem GoMore, inden aflevering af bilen fik jeg Central CarWash til, at rengøre bilen for mig.. Perfekt service og søde mennesker..

Rigtig god service
Rigtig god service. Min gamle bil fik den helt store tur, både indvendigt og udvendigt. Gennemgik den med personalet, og der var ikke noget at sætte fingre på.
Venligt og hjælpsom personale. Jeg kommer helt sikkert igen.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.