Central CarWash ApS

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den vildeste rengøring af min bil. Havde ikke troet at en bil som var såå beskidt, kunne blive som ny igen😄 tusind tusind tak for det kæmpe store stykke arbejde I har lagt i min bil. Kan kun anbefal... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK Arbejde... Jeg er sjældent støt på så servicemindede, og kompetente mennesker. Jeg blev mødt med et smil og vi gennemgik sammen min bil før rengøringen og talte om mine forventninger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været kunde i flere år og er super tilfreds. Dejligt at sætte sig ind i en ren bil, der skinner både indvendigt og udvendigt😄 Mens bilen rengøres, af de altid smilende og venlige medarbejdere, ny... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Noget af det bedste jeg har gjort for min bil. -fantastisk service -nærmest som da bilen var ny -glade, og servicemindede ansatte Ønsker dem alt mulig held og lykke med deres fremtidsplaner o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autoservice

Geschreven door het bedrijf

Central CarWash levere rene biler til markeds bedste priser. Vi tilbyder bilvask på abonnement. For et fast lavt beløb pr. mdr. kan du få vasket din bil så ofte du ønsker dette.

Contactgegevens

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service !

Hurtig service, flinke folk og meget renere biler end da de kom - både udvendig og indvendig. Vi er tilfredse !

16 oktober 2017

Hej Marit

Tusinde tak for din anmeldelse..
Vi vil rigtig gerne i dialog med alle vores kunder, derfor er vi lige begyndt at bruge Trustpilot aktivt :)

Vi er rigtig glade for, at læse at I er tilfredse :)

Vi har nu ændret vores koncept så du kan få vasket din bil lige så ofte du har brug for det for bare 349kr./mdr.

Gå ind på vores hjemmeside og se mere:
www.centralcarwash.dk

Vi håber at se dig igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min gamle Toyota er god som ny..

15 oktober 2017

Hej Radu

Tusinde tak for din anmeldelse..

Vi har nu ændret vores koncept så du kan få vasket din gamle Toyota, lige så ofte du har brug for det for bare 349kr./mdr.

Gå ind på vores hjemmeside og se mere:
www.centralcarwash.dk

Vi håber at se dig igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God klargøring af min bil inden den …

God klargøring af min bil inden den skulle sælges.. Det var med til at jeg fik solgt min bil hurtigt og nemt..

12 oktober 2017

Hej Edmir

Tusinde tak for din anmeldelse..

Det var godt bilen blev solgt!

Vi håber at se dig igen ..

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bruger ikke stedet igen, og vil heller ikke anbefale til til andre !!

Jeg har netop hentet min bil efter et deal.dk tilbud, normal pris 750,- deal pris 350,-

Den er støvsuget, men der er stadig strand sand ved fodlisterne, sæderne er kun støvsuget på de store flader, dvs. revnerne er stadig fyldt med sand.
Fælgene havde overflade bremsestøv som kunne fjernes med en tør finger, de er måske blevet dampvasket, men de slet ikke rene.

Der er meget store sprogvaskeligheder, så det var svært at kommunikere med stedet, jeg prøvede forgæves med engelsk :-(

Alt i alt .... Et stor nej tak herfra !!

27 juli 2017

Hej Per

Tusinde tak for din anmeldelse

Jeg kan se at det er længe siden at din bil har været til behandling hos os.Vi har i 2018 ændret vores koncept hvor man kan få rengjort bilen så ofte man vil til en pris på bare 349kr./mdr.
Jeg vil rigtig gerne i dialog med dig omkring den service du tidligere har fået hos os.

Det er korrekt at en af medarbejderne ikke var særlig god til dansk, da han på daværende tidspunkt kun har været 1 år i Danmark. Nu ca. halv anden år senere har han bestået dansk uddannelsen og blevet rigtig god til dansk :)
Forøvrigt er jo vi 2 andre som taler flydende dansk :)

Jeg vil foreslår at du sender mig en mail på kontakt@centralcarwash.dk med et tidspunkt, hvor du har mulighed for at komme forbi os, så vi kan få en snak om den service du har fået..

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bilen var ikke ordenlig ren efter mit …

Bilen var ikke ordenlig ren efter mit besøg. Havde købt en deal som indeholdt indvendig og udvendig vask med damprens af gulvmåtter. Gulvmåtterne var kun støvsuget og stadig meget beskidte. Falsene ved bildækkene var ikke renset. Der var ligeledes sprogvaskeligheder, så det var svært at kommunikere med stedet.

7 juni 2017

Hej Anne

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Virkelig elendig rengøring af bil

Virkelig elendig rengøring af bil - bilen var fortsat snavset både indvendig og udvendig. Det skulle tage 1 - 1 1/2 time; det tog 30 minutter. Jeg aftalte med en af personerne til stede at jeg skulle have dybderengøring af alle sæder; det var et tilkøb for 150 kr pr sæde. Da bilen var færdig var dette ikke blevet gjort. Da jeg spørger efter det siger han noget om at hans chef kommer om 15-20 minutter og at jeg kan sidde og vente på ham. Jeg bad ham bare om at glemme det og at jeg ville få det lavet et andet sted. Personen var virkelig dårlig til dansk - han var meget svær at forstå og jeg er hellere ikke sikker på at han forstod hvad jeg sagde. Det samme problem var også da jeg skulle bestille en tid til rengøring af bilen; deres online booking virkede ikke; jeg skrev 3 mails til dem før jeg til sidst ringede til dem. De tog først ikke telefonen, men ringede kort tid efter tilbage til mig; helt ærlig måtte jeg gætte mig til hvad han sagde; så dårlig dansk talte han. Da jeg kom ud til stedet fik jeg også en fornemmelse af et meget amatørmæssig sted. Den eneste grund til at jeg ikke giver 1 stjerne er at personen trods alt var høflig; det jeg nu kunne forstå af hvad han sagde 😡😡😡😡 Det var 350 kr spildt på en rengøring jeg kunne have klaret lige så godt selv!!!

15 mei 2017

Hej Anne-Brit

Tusinde tak for din anmeldelse

Jeg kan se at det er længe siden at din bil har været til behandling hos os.
Jeg kan godt læse på din anmeldelse at forløbet ikke har været hensigtmæssigt og du har følt dig misforstået. Det vil jeg rigtig gerne beklage !

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres deal er ubrugelig

Deres deal er ubrugelig
Bilen er blevet lidt renere uden på, men mere beskidt inden i og det tager i 350 kr for

24 april 2017

Hej Lindhardt

Tusinde tak for din anmeldelse

Jeg kan se at det er længe siden at din bil har været til behandling hos os.
Jeg vil rigtig gerne i dialog med dig omkring den service du har fået hos os.

Det er Fantastik!

21 maart 2017

Hej Paul

Tusinde tak for din anmeldelse

Som du har erfaret har vi i 2018 ændret vores koncept, hvor du kan få rengjort bilen så ofte du vil til en pris på bare 349kr./mdr.

Vi håber du stadig er glad og tilfreds med dit abonnement, vi håber at høre fra dig hvis der er mere end det vi kan gøre for dig..

Ellers så ses vi jo løbende når din bil skal vaskes :)

Super til prisen

Jeg købte et downtowntilbud til 299 og bilen er virkelig gjort flot rent. Måtterne og vinyl er som nye.

14 mei 2016

Hej MZG

Tusinde tak for din anmeldelse

Vi har i 2018 ændret vores koncept, hvor du kan få rengjort bilen så ofte du vil til en pris på bare 349kr./mdr.

Kig ned til en kop kaffe, så vi kan få en snak om korrekt bilpleje til netop din bil :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sjusket

Flinke medarbejdere, god behandling.
Havde købt et deal tilbud med 60% rabat, det har muligvis haft indflydelse på resultatet. Fik bilen rengjort i starten ad december 2015.
OK bilvask udvendig men rengøringen af bilen indvendig var mangelfuld og sjusket. Flere steder var helt glemt, mens der var spray'et rengøringsmilder på bakspejl og instrumentbræt der ikke var tørret af igen. Hele bilen har lugtet ubehageligt giftig/kemisk i 5 dage nu.
Med i pakken var vedligehold af gummilister så bilen er vinterklar. Den del af aftalen må være glemt, jeg kan ikke se eller mærke nogen forskel på listerne i dørene.
Så jeg slipper desværre ikke for selv at gøre bilen ren nu.

8 december 2015

Hej Ninna

Tak for din anmeldelse.. Vi vil rigtig gerne i dialog med alle vores kunder, derfor er vi lige begyndt at bruge Trustpilot aktivt.

Vi skal selvfølgelig beklage hvis vores deal tilbud ikke indfriede dine forventinger til vores service..

Gummifit som vi behandler gummilister med har det med at tørre hurtigt ind.
-Så man kan faktisk ikke se eller mærke den store forskel, da denne er vandbaseret og ikke som de gamle og skadelige silikonebaseret.

Vi håber at se dig igen hos os, så vi kan gå i dialog om korrekt bilpleje til netop din bil :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlige mennesker og bilen er som ny

Kan kun give mine anbefalinger

19 augustus 2015

Hej Peter

Tak for din anmeldelse..
Vi håber at se dig snart igen til bilvask :)

Vh
Central CarWash

Lees meer over geverifieerde reviews.