Cetelem België-Belgique Reviews

3.940

4,4

Beste mevrouw, mijnheer, het vraagt wat inspanning, tijd en geduld maar vooral de telefonische contacten om de identiteit van mij te kunnen garanderen met enkele vragen naar mijn identiteit ter bev... Toon meer

Voor de maand juni is er 2x een betaling van mijn rekening gegaan . Meteen de dag zelf een mailtje gestuurd of ze een terugbetaling konden uitvoeren,want als alleenstaande is 2x veel geld voor m... Toon meer

Vijf jaar geleden kon ik deze lening heel eenvoudig online aanvragen. Ik heb alle benodigde documenten online ingediend, en na 2 à 3 dagen was alles goedgekeurd. In totaal duurde het ongeveer een week... Toon meer

Alles ging zo vlot. Enkel de bewijsstukken toevoegen en nog geen dag later had ik de bevestiging dat de lening aanvaard was. Handtekenen gebeurde elektronisch dus alles kon echt supersnel gebeu... Toon meer

1. Leningbureau
  2. Autofinanciering en -lening bedrijf
  3. Kredietadvies
  4. Financiële instelling
  5. Verzekeringsmaatschappij

Cetelem est l’une des marques commerciales d’AlphaCredit, filiale de BNP Paribas Personal Finance, le 1er acteur spécialisé en Europe en crédit à la consommation. En Belgique, Cetelem commercialise une large gamme de crédits aux particuliers, via ses centres de relations clients, sites internet et applications mobiles. Découvrez-en plus sur cetelem.be ------------------------------ Cetelem is een van de handelsmerken van AlphaCredit, filiaal van BNP Paribas Personal Finance, de Europese marktleider voor consumentenkredieten. In België kunnen particulieren voor heel wat verschillende leningen terecht bij Cetelem, via zijn contactcenters, website en mobiele app. Meer weten op cetelem.be

Cetelem, une offre de prêt adaptée à vos projets - Cetelem, dat zijn leningen op maat van je project

Pour votre projet, vous trouverez chez Cetelem le prêt que vous recherchez.
Changer votre voiture ? Rénover votre terrasse ? Acheter un mobilhome ? Installer une nouvelle cuisine ? Isoler votre habitation ou installer des panneaux solaires ? Rouler à vélo électrique ? Vous marier ? Voyager ? Payer une dépense imprévue ? Sur cetelem.be, nous vous aidons à le financer en vous proposant une solution adaptée à votre situation. Découvrez maintenant nos prêts, notre carte de paiement et nos assurances. cetelem.be
Voor je project, bij Cetelem wil vind je de lening die je zoekt.
Wil je van wagen veranderen? Een nieuw terras aanleggen? Een mobilhome kopen? Een nieuwe keuken installeren? Je woning isoleren of zonnepanelen plaatsen? Een elektrische fiets aanschaffen? Trouwen? Reizen? Onverwachte kosten betalen? Op Cetelem.be helpen we je met de financiering en stellen we een oplossing voor op maat van je situatie. Ontdek vandaag nog onze leningen, onze betaalkaart en onze verzekeringen. cetelem.be

• Montagne du Parc 8 boîte 3-Warandeberg 8 bus 3, 1000 , Bruxelles-Brussels, België

• cetelem.be

Uitstekend

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(3.940)

279 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed geholpen

Goed geholpen, en alles ging vlotjes

15 april 2025

Het Cetelem Team

Van begin tot einde een uitstekende…

Van begin tot einde een uitstekende begeleiding, zowel per e-mail als telefonisch. Top!

4 april 2025

Dankjewel voor te helpen

Dankjewel voor te helpen

3 april 2025

Firma list en bedrog

Firma list en bedrog. Als je eenmaal achterloopt, gaat het feest beginnen. Medewerkers krijg je niet te spreken, reageren niet op je mail, maar ondertussen krijg je de een na de andere kosten bovenop zonder dat je de mogelijkheid krijgt een betalingsregeling te treffen. Dan geven ze het dossier door aan Alpha Credit, daarna gaat het naar Eos Aremas en vervolgens zijn we nu bij Leroy collectors en dat terwijl uiteindelijk een maatschappelijk werker van een OCMW, na bijna een jaar geprobeerd te hebben met ze in contact te komen, een betaalregeling met ze heeft getroffen waaraan wordt voldaan. 200 euro afbetaald en hop 250 euro aan kosten erbij. Dit zijn allemaal intern dezelfde bedrijven die op deze manier geld vangen. Ik snap niet dat deze mensen met zichzelf kunnen leven. Het is gewoon demonisch hoe mensen hiermee worden uitgebuit en kapot worden gemaakt. Ga NOOIT een lening aan met dit bedrijf. Ik snap niet dat niet wordt ingegrepen door de overheid. Reactie op de reactie: het is frappant hoe snel jullie reageren op een recensie, maar ik krijg geen reactie op een rechtstreeks bericht. Onze zaak is bij jullie bekend. Gelieve je te houden aan het door de opgestelde overeenkomst van het OCMW en annuleer de extra kosten. Wij houden ons aan de betalingsregeling, dus dat horen jullie dan eveneens te doen!

24 maart 2025

"Beste,

Het spijt ons te merken dat u niet tevreden bent.

Uiteraard willen wij u graag helpen en daarom lijkt het ons nuttig om dit samen te bespreken. Kunt u contact met ons opnemen via een van de volgende kanalen, zodat uw persoonsgegevens vertrouwelijk blijven? Ga naar onze website https://www.alphacredit.be/nl/contact/ en kies het kanaal dat u het aangenaamst vindt.

Het AlphaCredit Team"

duidelijk en eenvoudige…

duidelijk en eenvoudige aanvraagprocedure. Snelle afhandeling per mail

24 maart 2025

Snelle service

Snelle service. Ik ben zeer tevreden met cetelem

11 maart 2025

Alles ging zo vlot

Alles ging zo vlot.

Handtekenen gebeurde elektronisch dus alles kon echt supersnel gebeuren zonder al dat papierwerk.

Een topper

10 maart 2025

always correct

12 maart 2025

Bonjour,

Nous vous remercions pour ce retour positif sur nos services.

Cordialement,

Het Cetelem Team

Goede hulp en zeer vriendelijk

Je word heel goed geholpen zeer vriendelijk

10 maart 2025

Gemakkelijk

8 maart 2025

Het Cetelem Team

Ik ben zeer tevreden met de…

Ik ben zeer tevreden met de efficiëntie van de behandeling van mijn dossier.

Alles was online geregeld. En het geld zeer snelle ontvangen.

25 februari 2025

Vlot

Vlot, eenvoudig en alles in een transparante eerlijke communicatie

21 februari 2025

Het Cetelem Team

Grootste bandieten die er bestaan!!!

Grootste bandieten die er bestaan!!!
Leen nog geen €100 van ze, u bent gewaarschuwd!!!

14 februari 2025

Beste,

Het spijt ons oprecht te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten.

- Stuur een privébericht naar onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/CetelemBe/
- Ga naar onze website https://www.cetelem.be/nl/contact en kies het kanaal dat u het aangenaamst vindt.

Alles verliep top .

15 februari 2025

Fast simpel en friendly

Fast simpel en friendly

22 november 2024

Bonjour,

Nous vous remercions pour ce retour positif sur nos services.

Cordialement,

Het Cetelem Team

Ik ga mij krediet verhogen,was heel…

Ik ga mij krediet verhogen,was heel snel aanvaard,en moet documenten ondertekenen, was al week gestuurd krijg geen antwoord meer. En Gmail aanvragen geen antwoord.voor telefoon naar Cetelem bellen is niet blijkbaar, ik blijf aan de line 6uur te bellen. De klantenservice van Cetelem is echt slecht.

15 januari 2025

Beste,

Het spijt ons oprecht te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten.

Het Cetelem Team

Very fast and good service

6 januari 2025

Bonjour,

Nous sommes sincèrement ravis de lire que vous êtes satisfait de nos services.

Merci !