Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse i Change i Horsens Bytorv, da jeg havde fået en BH, jeg ikke kunne passe, da jeg ville returnere BH’en, kunne jeg ikke komme af med den, og få pengene retur, da d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig god oplevelse i Change Silkeborg. Min 14-årige datter blev mødt med respekt og professionalisme, da hun skulle have nyt undertøj. Personalet var imødekommende og meget ordentlige. Der var vol... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik uvurderlig hjælp af Lene Skov i Faaborg i dag. Lene … jeg er dig dybt taknemmelig. Det du leverede var VM guldmedalje i kundeservice. Tusind tak. Du gjorde en ulykkelig kunde lykkelig 🤩.
Bedrijf heeft geantwoord
Kvaliteten er faldet drastisk de seneste år. Måtte bytte en BH tre gange gennem de første fire måneder, fordi bøjlerne konstant gik igennem - fik hver gang en ny BH, som så igen gik i stykker. Havde... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Change og en verden fyldt med skønne blonder, lingeri, badetøj og nattøj. Hos Change ved vi, at alle kvinder er forskellige. Derfor designer og former vi bh'er, lingeri og undertøj til enhver kvinde og til enhver figur. Vi har bh'er fra 60-100 cm i omkreds og op til K-skål. Så vi har helt sikkert en bh, der passer perfekt til dig. Kom ind i vores butik og bliv målt, og find din helt rigtige bh. Du kan også bruge vores bh-guide på vores webshop på shop.change.com og handle i ro og mag hjemmefra.
Contactgegevens
Farum Gydevej 73, 3520, Farum, Denemarken
- https://change.zendesk.com/hc/da/requests/new
- change.com/dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
FANTASTISK SERVICE
FANTASTISK SERVICE. 🙏 Første gang jeg har fået så professionel betjening af Grethe M og Katrine i Change butikken i SILKEBORG.
Jer er klart blevet FAST kunde.🙏

Antwoord van CHANGE Lingerie Danmark
Ubrugelige kunde'service' og manglende reklamation
Først gik jeg ned i butikken i Glostrup Centret men mødte kun to forvirrede unge piger hvor de sagde: Øh måske ligger det derovre (og så pegede hun på en skuffe) eller (da jeg spurgte efter en specifik bh størrelse): hvis du har kigget, så har vi den ikke. Så jeg fik ingen hjælp til størrelse eller fit.
Jeg bestilte efterfølgende den bh jeg ønskede på nettet. Jeg har brugt den meget begrænset og vasket den to gange på et skånsomt program. Bøjlen er nu gået ud, så den stikker ud af bh'en og jeg har fået afslag på reklamation under henvisning til at jeg har vasket den i maskine. Men alle ved, at med sved mv. så bliver en bh ikke ren af håndvask. Jeg kunne forstå hvis det var lige før reklamationsretten udløb, men jeg købte den i juli eller august og har som sagt brugt den begrænset sammen med andre bh'er og kun to vask.
Jeg skal aldrig mere købe et Change-produkt og det vil jeg heller ikke anbefale andre.

Change Fisketorvet
Vi var i Change, Fisketorvet, København. Sikke en fantastisk oplevelse. Virkelig kompetente og nærværende personale trods meget travlhed. Service i topklasse. Meget god vejledning.
Kan klart anbefales.

Sofie i Herning centret
Sofie som var hende som hjalp mig og min veninde hun var mega sød og god og ærlig, jeg vandt en vip aften.

Antwoord van CHANGE Lingerie Danmark
Vi har haft en vanvittig god oplevelse…
Vi har haft en vanvittig god oplevelse i Change København på Strøget. Vi var en gruppe piger der blev ekspedieret af den sødeste medarbejder Gry. Hun havde den fedeste energi, og var så sød og klar til at hjælpe hver gang :)

Fantastisk ekspedient på Fisketorvet
Havde den beste tur i Change på Fisketorvet, sammen med min veninde. Vi blev mødt af den sødeste ekspedient, Julie, der guidet rart og åbent gennem hele oplevelsen, så vi kunne finde det perfekte til os, og stadig grine og smile en masse.

Rigtig dejlig kundeservice
Besøgte butikken i Frederikshavn og fik simpelthen sådan en god og proffesionel kundeservice. Gik derfra med 3 sæt BH'er, der passer mig så godt, at jeg ikke kan forstå, jeg nogensinde har holdt ud at gå i andet. Det er fra nu af min ynglings lingeributik!

Virkelig lang leveringstid.
Virkelig lang leveringstid.
Jeg bestilte mine varer den 20. November og den 27. November for jeg at vide at de har pakket varene og sender dem snart... Jeg har intet hørt der imellem og det er altså kun 2 BHer.

Fantastisk service af Dana
Lørdag den 22. november var jeg i Change på Ro's Torv i Roskilde. Jeg var på jagt efter en silke pyjamas, der desværre er udgået og ikke på lager hos dem. Ekspedienten tilbød straks at ringe til butikken i Sillebroen, for de stod lagerført med den ønskede størrelse, men da klokken var efter 16 havde Sillebroen lukket. Ekspedienten beklagede, at hun ikke kunne hjælpe os, men hun gjorde sit bedste, tak til hende.
Søndag den 23. var jeg i Sillebroen og ekspedienten har var lige så hjælpsom og fandt frem til sidste del af sættet var i Rødovre. Hun ringede rundt, både til sin chef og til Rødovre, for at sikre sig, at hun gjorde alt korrekt. Jeg endte med at købe tre sæt og i dag har jeg så hentet sidste del i Rødovre.
Alle tre butikker er behagelige at komme ind i og ekspedienterne er imødekommende, men især Dana i Sillebroen har fået et stor stjerne 🌟

Antwoord van CHANGE Lingerie Danmark
Jeg er nu kommet 2 gange til change i…
Jeg er nu kommet 2 gange til change i Tønder hvor butikken ikke har åben. Så sent som i går den 20/11-2025 kl 10.15. Hvor butikken skulle have åbnet kl 10.00.☹️

Jeg var i Change HerningCentret
Jeg var i Change HerningCentret.
Gik ind med penge på kontoen, og kom ud fattigere😂
Mega god betjening og venlig personale. Vores ekspedient, sofie, hjælp mig og en veninde godt og sørget for gode tilbud🤩
Vi er i hvert fald begge glade for køb og en god oplevelse

Antwoord van CHANGE Lingerie Danmark
Stor anbefaling og høj kvalitet
Jeg vil blot fortælle, at jeg i dag har haft en fuldstændig fantastisk oplevelse i Jeres butik på Fisketorvet. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af en enormt dygtig og sympatisk medarbejder. Jeg har det generelt lidt svært ved min krop, men hun fik mig med det samme til at føle mig tryg uden at være pushy på nogen måde. Jeg fik desværre ikke hendes navn, men hun udstrålede kun varme, skarphed og stærk kompetence.

Antwoord van CHANGE Lingerie Danmark
Jeg var i Change i Fisketorvet og fik…
Jeg var i Change i Fisketorvet og fik en af de bedste kundeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Julie Josephine var så sød og hjælpsom, hun hjalp mig med at finde de rigtige bh-størrelser og alt det, jeg havde brug for. Nu har jeg et helt nyt undertøjsgarderobe, som jeg er virkelig glad for!

Antwoord van CHANGE Lingerie Danmark
Så dygtig personale i Change…
Så dygtig personale i Change HerningCentret.
Servicemined, kompetent og diskret.
Jeg handler der ofte.

Reklamation.
Som svar til jeres besked -
Jeg har haft mine 2 bh’er nede i jeres butik og fået penge retur. Jeg måtte ikke få ombyttet til et nyt produkt, da de var købt på tilbud, og I ikke kørte med det tilbud længere…
Jeg købte en bh på tilbud, som desværre gik i stykker inden for reklamationsperioden. Da jeg henvendte mig i butikken i storcenter nord, fik jeg at vide, at jeg kun kunne få pengene retur, fordi prisen på bh’en var steget, og at jeg derfor skulle betale differencen, hvis jeg ønskede en ombytning.
Efterfølgende har jeg undersøgt sagen, og det viser sig, at det ikke er korrekt ifølge købeloven – man har stadig ret til ombytning uden merbetaling, uanset om varen var købt på tilbud.
Jeg føler mig derfor dårligt behandlet og vildledt som kunde. Havde jeg fået den korrekte information, ville jeg have beholdt varen og blot fået den byttet.
Ærgerligt, for ellers har jeg tidligere været glad for butikken – men jeg synes, man bør kende og overholde de regler, der gælder for reklamation.

Dårlig kvalitet.
Kvaliteten af bh’erne er blevet markant dårligere over årene. Jeg blev vejledt (i butikken) at kunne vaske den på et håndvask-program i vaskemaskine. Den gik i stykker efter en vask og da jeg henvendte mig i butikken, blev jeg mødt med at det havde de aldrig sagt. Jeg har flere meget gamle bh’er fra Change, der fint tåler den vask.
Jeg har også tidligere købt bh’er der ‘knagede’ i den ring, der sidder på stroppen. Jeg fik at vide jeg skulle gnide den i eddike, så ville det gå over. Det hjalp ikke. Så lød rådet at jeg skulle gnide den i opvaskemiddel, stadig ingen virkning. Da butikken endelig ombyttede den, blev jeg opkrævet 100 kroner for den nye bh, selv om det var præcis samme model bare uden den knagede.
På grund af ovenstående handler jeg ikke længere i Change.

Change lingeri i Herning Centret
Change lingeri i Herning Centret har været min favorit butik til undertøjs -og badetøjs køb de sidste år. Trods flere af medarbejdernes unge alder, synes jeg de yder en fremragende service. De er lyttende og empatiske overfor mine ønsker og udfordringer ved at finde de rigtige størrelser. Ved reklamation har de også udvist en positiv professionalisme. Jeg vil uden tøven anbefale Change i Herning Centret.

Fra godt til dårligt
´Jeg kan ikke forstår hvad du siger´ er ikke den venligste måde at kommunikere med en kunde på, især ikke dem, der kan tale dansk, selvom det ikke er så flydende, som man ønsker.
Mine tidligere besøg i denne butik var meget hyggelige, og det er en skam, at den to venlige unge dame, der plejede at være der, ser ud til at være blevet erstattet...

Mine bedste anbefalinger
Jeg har købt lingeri i Change i Bruuns Galleri i Aarhus, hvor jeg blev betjent af Sofie og Dorte. Det var en virkelig god og tryg oplevelse. Jeg blev set og imødekommet af det kompetente personale, der var gode til at vejlede og finde det, der netop passede til mig. En yderst behagelig oplevelse, der resulterede i et perfekt køb.

Antwoord van CHANGE Lingerie Danmark
Var I Change Lingerie Herning Centeret…
Var I Change Lingerie Herning Centeret i går og fik en fantastisk service. Ekspedienten målte mig og lyttede til mine ønsker. Jeg endte med at købe 2 BHer, 3 par trusser og fik et par Strømper med derfra i fødselsdagsgave.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.