Er is geen credit history overzicht, dus je hebt achteraf geen idee waar je credit aan op gingen en/of een geannuleerde les wel of niet in rekening is gebracht. Wezenlijke informatie voor users, waaro... Toon meer
Gemixte gevoelens over Classpass. Het wordt wereldwijd gebruikt en het biedt zo veel kansen om mensen kennis te laten maken met nieuwe sporten, maar de abonnementen zijn ontzettend moeilijk te regelen... Toon meer
Ik ben al meerdere jaren lid van Classpass en heb vaak gepauzeerd tussendoor. Lees hier veel over problemen, maar heb zelf nooit issues gehad met facturatie/membership/verloren credits. Ook fijn dat j... Toon meer
ClassPass is a monthly membership that seamlessly connects members to fitness experiences at over 7,500+ of the best studios in gyms in their area and across the world. With access to group fitness classes in everything from yoga to Pilates to cycling, we motivate our members to lead active and inspired lives.
275 7th Ave., New York, NY, Verenigde Staten
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een proefperiode aangegaan; deze ging op op 17 November. Nu probeerde ik op 22 November een les te boeken, dit bleek onmogelijk. Ik diende direct een maand abonnement aan te gaan, wat ik in mijn proefperiode niet van plan was, maar na mijn proefperiode.
Nu ben ik dit wel aangegaan, gezien ik graag een sportles wilde volgen. Ik probeer in contact te komen met de klantenservice, dit is onmogelijk, je komt direct met een zogenaamde ' chatbot' in contact, alles mails die je stuurt worden teruggestuurd vanwege ' AutoResponse' erg vervelend en totaal klantonvriendelijk.
Ik zie dat er wel gereageerd wordt zodra je via deze weg een reactie plaatst; vandaar dat ik dit via deze weg doe.

Antwoord van ClassPass
Voor afgelopen zondag via ClassPass gewoon een les gereserveerd bij BTY Club/ Train More in Amsterdam. Kreeg zoals altijd op tijd een reminder kort voor de les. Ik daarnaartoe, blijkt de dame achter de balie geen reservering op mijn naam te kunnen vinden. Dat ik wel degelijk had gereserveerd, kon ik op dat moment niet 'bewijzen' omdat ik mijn telefoon niet bij mij had. Dame was zeer coulant en verleende mij toch toegang tot de les. Maar... ik ben hierdoor niet als 'present' geregistreerd 'in het systeem'. Gevolg: 13 euro boete voor een ‘gemiste les’. Even rechtzetten, denk je dan. Maar je kunt nergens terecht. De mail die deze boete aankondigt is verstuurd vanaf een 'no reply'-adres. Geen enkele mogelijkheid om een klacht in te dienen. Klantenservice is waardeloos. De enige manier waarop je in contact kunt komen met ClassPass is via een chatbot - die je heel lang in de wacht zet. Zo lang, dat ik het maar heb opgegeven. Echt beneden alle peil. Ik overweeg mijn abonnement op te zeggen.

Antwoord van ClassPass
Ik kan me niet eens aanmelden doordat Ideal betalingen niet worden geaccepteerd, maar wel nog als een optie staat? Vervolgens werkt Revolut ook niet, en heb ik niet eens een methode om te betalen, erg triest, ik kan me dus niet eens aanmelden. Hiervoor wel een keer of 5 met die robot van een klantenservice proberen te communiceren. Om iemand te spreken moet je lang wachten en kunnen je vervolgens niet helpen. Triest, ik had er zo zin in.

Antwoord van ClassPass
Klantenservice is waardeloos en probeert je niet te helpen. Ik heb ooit een gratis account aangemaakt, nooit gebruik van gemaakt. Alsnog werd er 65 euro afgeschreven. Ze zijn niet in staat om me tegemoet te komen.

Antwoord van ClassPass
IK RAAD CLASSPASS TEN STRENGSTE AF!
Ik ben zeer teleurgesteld in ClassPass en hun slechte klantenservice. Al 7 dagen kan ik niet sporten omdat hun systeem mijn betalingen niet goed verwerkt, ondanks dat ik genoeg saldo heb. Ik heb alle stappen gevolgd die ze me hebben gegeven, inclusief het meerdere keren wijzigen van mijn betaalkaart, maar het probleem blijft.
Wat het nog erger maakt, is hun klantenservice. De AI-bot begrijpt vaak niet eens mijn vragen, waardoor ik steeds weer dezelfde zinloze antwoorden krijg zonder dat mijn probleem wordt opgelost. Er lijkt geen manier te zijn om met een echte medewerker in contact te komen die het probleem daadwerkelijk kan verhelpen.
Ik ben mijn sportroutine kwijt door hun nalatigheid en vind dit absoluut onacceptabel voor een dienst waar ik voor betaal.

Antwoord van ClassPass
Slechte klantenservice met een robot online. Mijn credits zijn van mij afgenomen door een slecht werkende boekingssysteem. Hier heb ik bewijs voor aangeleverd en ik kan alsnog mijn credits niet terug krijgen. Dit terwijl ik vrienden heb die lid zijn geworden via mij.

Antwoord van ClassPass
Het idee is leuk, maar alle trucs en sneaky regeltjes die Classpass verzint om een maandje gratis sporten zo ingewikkeld en onaantrekkelijk mogelijk te maken. Met alle beperkingen heb ik gefrustreerd mijn tel weggesmeten en het abonnement na 3 classes opgezegd. Het is duidelijk dat alles er op gericht is op een agressieve manier vaste abonnementen te verkopen. Hou hier echt niet van.

Antwoord van ClassPass
Elke interactie die ik met deze klantenservice heb is vreselijk. Er is nog nooit een probleem opgelost.

Antwoord van ClassPass
Ik heb een abonnement gehad maar opgezegd. Nu wil ik deze weer reactiveren maar het lukt niet. Ik kan mijn wachtwoord niet resetten en mijn account niet in. Ik krijg ook geen contact met support via mail of de chat. Niets werkt. Ik heb dit al zeker 3 keer geprobeerd afgelopen jaar en de support is zo slecht dat het steeds lukt.

Antwoord van ClassPass
Dit bedrijft probeert continue geld van mijn rekening te schrijven en ik kan hun rekening maar niet blokkeren. Ze hebben ook geen klantendienst FRAUDE

Antwoord van ClassPass
Ik krijg op geen enkele manier contact met class pass via de live chat.

Antwoord van ClassPass
Ik heb een abonnement afgesloten maar kan geen les boeken. Ik probeerde dit op te lossen door contact op te nemen met de klantenservice maar ze zijn niet bereikbaar!

Antwoord van ClassPass
Vind classpass echt OPLICHTERS. Ik had nog 280 credits en wilde daarom naar een lager creditplan gaan en nu zijn al mijn 280 credits weg, BELACHELIJK!

Antwoord van ClassPass
Ik heb mijn account/proefperiode opgezegd en alsnog is een les die na deze opzegging plaats heeft gevonden van mijn rekening afgeschreven

Antwoord van ClassPass
Ik heb mijn abonnement opgezegd, omdat ik geblesseerd was en een tijdje niet kon sporten. Ik had nog behoorlijk wat credits staan, nu wil ik die credits weer gaan gebruiken en zijn ze vervallen. Hele slechte gang van zaken want ik heb gewoon betaald voor die credits. Ik snap niet hoe het juridisch mogelijk is dat Classpass deze credits van mij afnemen, aangezien ik er gewoon voor heb betaald. Hele kwalijke zaak.

Antwoord van ClassPass
Verlengen proefabonnement zonder herinnering te geven dat het wordt verlengd terwijl dat wel wordt gezegd bij het aanmaken van een account en trekken dan zo geld van je rekening.

Classpas is shit.
Ik heb een proefabonement. Heb vragen over mijn abonement maar worden niet beantwoord.
Waar is de klantenservice!.

Antwoord van ClassPass
Het format van ClassPass is leuk. Maar hoe langer je het hebt, hoe duurder het wordt. In het begin zijn de lessen betaalbaar en zijn er vaak ‘aanbiedingen’. Nu ik 1,5 jaar gebruik maak van ClassPass worden de lessen bij verschillende locaties ineens structureel fix duurder. Voor een les bij een bepaalde yogaschool betaalde ik bijvoorbeeld eerst 7 credits. Nu is dit ineens verhoogd naar 10(!) credits, gelijk aan €13,80 voor een les. ClassPass zegt dan wel dat het aantal credits per les variabel is, maar veel locaties hanteren een vaste prijs. Jammer dat ClasPass zowel de aangesloten sportlocaties als haar gebruikers langzaam uitknijpt.

Antwoord van ClassPass
Het zou ClassPass sieren als ze een reminder bericht/mail sturen dat je proefperiode afloopt op het moment dat je nog kan annuleren. Nu krijg je een bericht dat ze een bedrag van je rekening af gaan schrijven. Als je dan wil annuleren moet je een maand lang een plan af nemen wat je niet zelf geselecteerd hebt.

Antwoord van ClassPass
Verschrikkelijk bedrijf, oplichters. Je kan je credits niet behouden voor honderden euros opgelicht. Don't do it!